Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Paperless je juce isao od 19-00 kao pobenavio
Ok je samo dok se ulogujeees...Ono posle i ajde nekako
Nego cini mi se kako ubacise ovo da nema ''virtuelnih masina'' dovoljno da sve manje i manje izbacuje hitove.Ja Github 3 dana dobio nisam
A gledam broj testova koje izbace dnevno ne smanjuje se cifra.
masterALE wrote:Pozzz.narode,zna li mozda neko kako snimiti "screenshot"neki logo na paperless tw-u...Znaci nema linka a moram ga snimiti u terminalu....Hvala puno
Snasao sam se
i ja sam se zajebo sinoc jedan prijavio nekako valjda kliko al nisam tacno potrefio i nije mi se otvorio screenshot kad kasnije vidim radi jebi ga
pixelee mi se nije dao prijavljivati iso sam do kraja zao mi bilo radi velikih il malih slova
Error404 wrote:Paperless je juce isao od 19-00 kao pobenavio
Ok je samo dok se ulogujeees...Ono posle i ajde nekako
Nego cini mi se kako ubacise ovo da nema ''virtuelnih masina'' dovoljno da sve manje i manje izbacuje hitove.Ja Github 3 dana dobio nisam
A gledam broj testova koje izbace dnevno ne smanjuje se cifra.
Otvarao je Github ovih dana! Mozda te tako potrefilo, znalo se i meni desiti da ga nema danima i onda se ponovo pojavi
Ja sam danas napravila profil i na tasks.crowdflower cijeli dan reloadovala stranicu i nema ništa. Bio par puta jedan task i kad kliknem na njega veli there is no work in this task available, pretpostavljam neko je bio brži od mene.
Ima li neki način da mi dolaze notifikacije kad se pojavi task za nas bez levela još, cijeli dan mi prođe za laptopom čekajući i reloadujući i ništa ne upecah.
Klitemnestraaa wrote:Ja sam danas napravila profil i na tasks.crowdflower cijeli dan reloadovala stranicu i nema ništa. Bio par puta jedan task i kad kliknem na njega veli there is no work in this task available, pretpostavljam neko je bio brži od mene.
Ima li neki način da mi dolaze notifikacije kad se pojavi task za nas bez levela još, cijeli dan mi prođe za laptopom čekajući i reloadujući i ništa ne upecah.
Klitemnestraaa wrote:Ja sam danas napravila profil i na tasks.crowdflower cijeli dan reloadovala stranicu i nema ništa. Bio par puta jedan task i kad kliknem na njega veli there is no work in this task available, pretpostavljam neko je bio brži od mene.
Taj Paperless smori, vec tri dana samo njega testiram. Nije on los sto se tice instrukcija, ali sporoooo, jos kad dođe safari . Danas 15 koraka 30 minuta
masterALE wrote:Pozzz.narode,zna li mozda neko kako snimiti "screenshot"neki logo na paperless tw-u...Znaci nema linka a moram ga snimiti u terminalu....Hvala puno
Snasao sam se
i ja sam se zajebo sinoc jedan prijavio nekako valjda kliko al nisam tacno potrefio i nije mi se otvorio screenshot kad kasnije vidim radi jebi ga
pixelee mi se nije dao prijavljivati iso sam do kraja zao mi bilo radi velikih il malih slova
Vjeruj kad vidim paperless tw dodje mi da sam sebi pucam u glavu...Zivi smor i zbilja i ja to bas sve ne prijavljujem,malo vagam pa onda izaberem sta cu ,haha pozzzz
Cijeli dan radim testove ali mi se ne placaju. Nema bonusa ni na pendingu. Da li da sacekam ili da odmah reaugujem, uradio sam ih petnestak al niti jedan nije placen. Prvi put mi se ovo desava, je li ima neko isti problem. Dakle, nema bonusa ni na pendingu.
trenutno izgleda nes nije u redu submitovo sam zadatak i cekam prolazi 7-8 min i dalje kad refresujem ono you have reached maximum...
kontam mozda nisam ja submitovo nadjem link i ponovo otvori zadatak isti (buketi 20+koraka) i dodjem opet do kraja i submitujem dobijem thanks al opet ga nema i opet naredni "oops" pokazuje you have reached maximum...
a maloprije je sve u redu bilo
edit: normalizovalo se sve opet izgleda
Jel se nekom desavalo,nece mi poslat onaj link,da udjem na svoj akaunt na tw,prije mi je dolazila poruka kad zaboravim sifru,i resetujem al sad ne moze,da nisu oni nesto izmijenili
Na Neobuxu imaš link Offers, prevuci mišem preko njega i ponudiće ti "jobs". klikni na "jobs" i vidjeces listu taskova za level 0. Tih taskova ima najmanje. Kada vidiš takav task klikni na njega, onda ce ti traziti da se registrujes na crowdflower.
mikrozadatak wrote:Na Neobuxu imaš link Offers, prevuci mišem preko njega i ponudiće ti "jobs". klikni na "jobs" i vidjeces listu taskova za level 0. Tih taskova ima najmanje. Kada vidiš takav task klikni na njega, onda ce ti traziti da se registrujes na crowdflower.
sretno
Hvala, jel normalno da nema nijedan task na početku ? Ili moram čekat da izleti ?