Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Error404

#34626 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

Paperless je juce isao od 19-00 kao pobenavio :D
Ok je samo dok se ulogujeees...Ono posle i ajde nekako

Nego cini mi se kako ubacise ovo da nema ''virtuelnih masina'' dovoljno da sve manje i manje izbacuje hitove.Ja Github 3 dana dobio nisam :?
A gledam broj testova koje izbace dnevno ne smanjuje se cifra.
masterALE

#34627 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by masterALE »

Pozzz.narode,zna li mozda neko kako snimiti "screenshot"neki logo na paperless tw-u...Znaci nema linka a moram ga snimiti u terminalu....Hvala puno

Snasao sam se :D
glitch

#34628 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

masterALE wrote:Pozzz.narode,zna li mozda neko kako snimiti "screenshot"neki logo na paperless tw-u...Znaci nema linka a moram ga snimiti u terminalu....Hvala puno

i ja sam se zajebo sinoc jedan prijavio :oops: nekako valjda kliko al nisam tacno potrefio i nije mi se otvorio screenshot kad kasnije vidim radi jebi ga :oops:

pixelee mi se nije dao prijavljivati iso sam do kraja zao mi bilo radi velikih il malih slova :oops:
Error404

#34629 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

Isto vec 4 Pixle sam ''promasio'' gde da im dajem dolar za dzaba :D :izet:
zakasnila

#34630 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Error404 wrote:Paperless je juce isao od 19-00 kao pobenavio :D
Ok je samo dok se ulogujeees...Ono posle i ajde nekako

Nego cini mi se kako ubacise ovo da nema ''virtuelnih masina'' dovoljno da sve manje i manje izbacuje hitove.Ja Github 3 dana dobio nisam :?
A gledam broj testova koje izbace dnevno ne smanjuje se cifra.
Otvarao je Github ovih dana! Mozda te tako potrefilo, znalo se i meni desiti da ga nema danima i onda se ponovo pojavi
Klitemnestraaa

#34631 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Klitemnestraaa »

Ja sam danas napravila profil i na tasks.crowdflower cijeli dan reloadovala stranicu i nema ništa. :-) Bio par puta jedan task i kad kliknem na njega veli there is no work in this task available, pretpostavljam neko je bio brži od mene.

Ima li neki način da mi dolaze notifikacije kad se pojavi task za nas bez levela još, cijeli dan mi prođe za laptopom čekajući i reloadujući i ništa ne upecah. :-)
relativno84

#34632 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

Klitemnestraaa wrote:Ja sam danas napravila profil i na tasks.crowdflower cijeli dan reloadovala stranicu i nema ništa. :-) Bio par puta jedan task i kad kliknem na njega veli there is no work in this task available, pretpostavljam neko je bio brži od mene.

Ima li neki način da mi dolaze notifikacije kad se pojavi task za nas bez levela još, cijeli dan mi prođe za laptopom čekajući i reloadujući i ništa ne upecah. :-)
Registruj se na clixsense, neobux i elite ako vec nisi :D dodaj ovo pa ce dolaziti notifikacije :D elite nema ekstenziju ali nije ni potrebna, kad vidis da ima nesto na jednom od ova dva radis na elite jer se na njemu vise placaju taskovi.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... iijecekhba
https://chrome.google.com/webstore/deta ... gdkkgpnaen
Sretno, dosta od mene :D
Klitemnestraaa

#34633 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Klitemnestraaa »

relativno84 wrote:
Klitemnestraaa wrote:Ja sam danas napravila profil i na tasks.crowdflower cijeli dan reloadovala stranicu i nema ništa. :-) Bio par puta jedan task i kad kliknem na njega veli there is no work in this task available, pretpostavljam neko je bio brži od mene.

Registruj se na clixsense, neobux i elite ako vec nisi :D dodaj ovo pa ce dolaziti notifikacije :D elite nema ekstenziju ali nije ni potrebna, kad vidis da ima nesto na jednom od ova dva radis na elite jer se na njemu vise placaju taskovi.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... iijecekhba
https://chrome.google.com/webstore/deta ... gdkkgpnaen
Sretno, dosta od mene :D
Na elite sam, na ostala dva nisam. Mislila sam da samo na jedno treba. Registrovat ću se i na ostala dva i te instalirati, hvala mnogo! :D
glitch

#34634 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

ima li vam isplata s TW-a evo nista vec ima sat i po gledam kako stoje na profilu :roll:
_drose_

#34635 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by _drose_ »

Meni od juce nisu placeni tw
zakasnila

#34636 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Meni su sve isplacene, ali juce se desavalo da su i po tri sata bile na pendingu. Jos od prosle sedmice nesto su im isplate usporene.
Error404

#34637 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

Dobih Github malopre, nisam banovan :lol:

Sad me brine sto mi vec 2 dana Paperless ide kao blesav, smorih se ziv vise praveci naloge :D
zakasnila

#34638 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Taj Paperless smori, vec tri dana samo njega testiram. Nije on los sto se tice instrukcija, ali sporoooo, jos kad dođe safari :-) . Danas 15 koraka 30 minuta :skoljka:
masterALE

#34639 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by masterALE »

glitch wrote:
masterALE wrote:Pozzz.narode,zna li mozda neko kako snimiti "screenshot"neki logo na paperless tw-u...Znaci nema linka a moram ga snimiti u terminalu....Hvala puno

i ja sam se zajebo sinoc jedan prijavio :oops: nekako valjda kliko al nisam tacno potrefio i nije mi se otvorio screenshot kad kasnije vidim radi jebi ga :oops:

pixelee mi se nije dao prijavljivati iso sam do kraja zao mi bilo radi velikih il malih slova :oops:

Vjeruj kad vidim paperless tw dodje mi da sam sebi pucam u glavu...Zivi smor i zbilja i ja to bas sve ne prijavljujem,malo vagam pa onda izaberem sta cu ,haha pozzzz :zoka:
Error404

#34640 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Error404 »

Pre je bilo milina po ceo dan ide Github sa nekim pauzicama.Sad sve vise i vise smanjuju njih.
makspayne

#34641 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by makspayne »

Cijeli dan radim testove ali mi se ne placaju. Nema bonusa ni na pendingu. Da li da sacekam ili da odmah reaugujem, uradio sam ih petnestak al niti jedan nije placen. Prvi put mi se ovo desava, je li ima neko isti problem. Dakle, nema bonusa ni na pendingu.
glitch

#34642 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

trenutno izgleda nes nije u redu submitovo sam zadatak i cekam prolazi 7-8 min i dalje kad refresujem ono you have reached maximum...
kontam mozda nisam ja submitovo nadjem link i ponovo otvori zadatak isti (buketi 20+koraka) i dodjem opet do kraja i submitujem dobijem thanks al opet ga nema i opet naredni "oops" pokazuje you have reached maximum...

a maloprije je sve u redu bilo
edit: normalizovalo se sve opet izgleda :)
_drose_

#34643 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by _drose_ »

Jel se nekom desavalo,nece mi poslat onaj link,da udjem na svoj akaunt na tw,prije mi je dolazila poruka kad zaboravim sifru,i resetujem al sad ne moze,da nisu oni nesto izmijenili
amar_ibiza

#34644 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by amar_ibiza »

imam clixsense-ov accont prko kojeg mozete radit test web..ako je neko zainteresiran da ga otkupi javite se na pp :-D :D
begsoon1510

#34645 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by begsoon1510 »

amar_ibiza wrote:imam clixsense-ov accont prko kojeg mozete radit test web..ako je neko zainteresiran da ga otkupi javite se na pp :-D :D
.
Pandakonda

#34646 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Pandakonda »

Može li neko dati link za te mikrozadatke ? Trenutno samo klikam reklame na NeoBuxu za 0,01 a vidim ovdje se to rješava za 0,44 po zadatku :-)
mikrozadatak

#34647 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by mikrozadatak »

Na Neobuxu imaš link Offers, prevuci mišem preko njega i ponudiće ti "jobs". klikni na "jobs" i vidjeces listu taskova za level 0. Tih taskova ima najmanje. Kada vidiš takav task klikni na njega, onda ce ti traziti da se registrujes na crowdflower.

sretno
Pandakonda

#34648 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Pandakonda »

mikrozadatak wrote:Na Neobuxu imaš link Offers, prevuci mišem preko njega i ponudiće ti "jobs". klikni na "jobs" i vidjeces listu taskova za level 0. Tih taskova ima najmanje. Kada vidiš takav task klikni na njega, onda ce ti traziti da se registrujes na crowdflower.

sretno
Hvala, jel normalno da nema nijedan task na početku ? Ili moram čekat da izleti ?
perfect_guy

#34649 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by perfect_guy »

meni recimo pokaže novi zadatak (pošto imam ekstenziju na chrome), i kad uđem na zadatke izbaci da nema ništa. Do čega je?
Pandakonda

#34650 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Pandakonda »

perfect_guy wrote:meni recimo pokaže novi zadatak (pošto imam ekstenziju na chrome), i kad uđem na zadatke izbaci da nema ništa. Do čega je?
Jel koristiš VPN ? Pošto meni piše da nema ništa za moju državu. Btw kako se zove ekstenzija ?
Post Reply