SDP
- jon_jovi
#34601 Re: SDP
PREDIZBORNA KONVENCIJA SDP ILIDZA

-
weredsf
#34602 Re: SDP
Jel ovo reketas pored Zlatka, ne znam kako sada nazvati ovaj ukradeni milion sa Radeljasem???jon_jovi wrote:PREDIZBORNA KONVENCIJA SDP ILIDZA
- dustaban
#34603 Re: SDP
Prije toga je ovdje bio DF... i okrecio salu!jon_jovi wrote:PREDIZBORNA KONVENCIJA SDP ILIDZA
- jon_jovi
#34604 Re: SDP
Jel ovaj prvi s lijeva onaj Godinjak?
-
wolf07
#34605 Re: SDP
The BEN10 wrote:-LIBERO- wrote:Neko ti drma kavez? Aha, nije to, dira ti Nacelnika.weredsf wrote: Marginalac koji glorificira Nasu Stranku i pedju Kojovica ce nekome nesto reci i zamjeriti...![]()
Moderator pogubio konce u diskusiji i počeo vrijeđati...
A tu priču fura upravo moderator. I još vrijeđa ljude. Aferim.wolf07 wrote:Od svega je najbezveznije na temi "SDP" raspravljati o nekom nacelniku opcine koji je iz SDA! I pri tome je glavni argument u toj nepotrebnoj raspravi to da je on seljak na trecu!
SDP suti oko ovog milioncica! Nista cudno, sutio je i kad se pomenuti SDP-jugend kadar ocitovao po pitanju vaznosti "partija vs. drzava", zasto je ovo sad cudno!
Sve ja mogu razumjeti kad je rijec o SDP-u, jedino sto ne kontam je ta ksenofobicna i otrcana prica o onima koji su sljegli odnekud, papcima, levatima, seljacima, paorima, drvosjecama.... ima jos mali milion sinonima. To pokazuje kolika je frustracija u pitanju..
Ne bih da nesto posebno solim pamet ali indikativno je da na ovom forumu na bilo kojoj temi mozes 10 puta lakse zaraditi ban ako nekog vrijedjas ostale ucesnike rasprave sa pozicije kontra-SDP. Ako pljujes po ljudima iz SDP coska onda si manje-vise siguran, al' eto!
-
JedanMova
#34606 Re: SDP
Sta se ovo SDP predomislio u sekundi pa sklonio banner "Ujedinjeni"
Uzimajuci u obzir njihov nedavni poziv

odrzali su rijec, al zato i dalje stoje sljedeci:

Uzimajuci u obzir njihov nedavni poziv

odrzali su rijec, al zato i dalje stoje sljedeci:

- JThomas
#34607 Re: SDP
vidjećemo hoće li održati riječ, svakako se tek danas ukazuju prvi plakati.
-
JedanMova
#34608 Re: SDP
I ovo "neko" placaJThomas wrote:vidjećemo hoće li održati riječ, svakako se tek danas ukazuju prvi plakati.
- JThomas
#34609 Re: SDP
ja mislim da nema boga da neće biti i plakata. ali eto vidjećemo.
-
zippoo87
#34610 Re: SDP
eno na klixu Zlaja opet prodaje zjale 
kakve opet nebuloze prica,opet nesto obecava...pa ima li taj covjek sekundu obraza...mene bi bilo stvarno stid onako govoriti
kakve opet nebuloze prica,opet nesto obecava...pa ima li taj covjek sekundu obraza...mene bi bilo stvarno stid onako govoriti
- jazzer
#34611 Re: SDP
Zapadnja Njemacka, kako on to voli reci, samo sto nije...treba im jos jedan mandatzippoo87 wrote:eno na klixu Zlaja opet prodaje zjale
i, uoci izbora 2018, probudicemo se u sreci i blagostanju
-
JedanMova
#34612 Re: SDP
Sta kaze - mi obecali auto put i normalno da ga otvaramojazzer wrote:Zapadnja Njemacka, kako on to voli reci, samo sto nije...treba im jos jedan mandatzippoo87 wrote:eno na klixu Zlaja opet prodaje zjale
i, uoci izbora 2018, probudicemo se u sreci i blagostanju
Zaboravio je samo reci koliko su se oni ugradili u isti. Nije ni cudo sto je truckav kad se neko ugradjivao manje, a neko vise pa na kraju ispalo neravno
-
gidra
#34613 Re: SDP
Jeste, pa pored Omer Vatrić (prešli iz SzaBih prije mjesec i obojica se nalaze na listamajon_jovi wrote:Jel ovaj prvi s lijeva onaj Godinjak?
- drug_profi
#34614 Re: SDP
Ja sam pred prosle izbore trajno pobrisan (nick: drug profi) nakon sto sam rekao da je SDA otganizovana mafija koja sve nas vodi u duznicko ropstvo a drzavu u propast. Onda mi se SDA trol svezao na pp i isprovocirao me da ga zatjeram u pm. Zumke jedva docekao da me obrise bez da mi je dao priliku da pokazem i prethodece pm.wolf07 wrote:
Ne bih da nesto posebno solim pamet ali indikativno je da na ovom forumu na bilo kojoj temi mozes 10 puta lakse zaraditi ban ako nekog vrijedjas ostale ucesnike rasprave sa pozicije kontra-SDP. Ako pljujes po ljudima iz SDP coska onda si manje-vise siguran, al' eto!
Tako je to i ta stranka moze samo prevarama opstati, a SDP im je brat po materi korupciji.
----------------------------------
...debelim prstima s male tastature...
- jon_jovi
#34615 Re: SDP
Mudro. Bjelokapići i Trnovljaci čine značajan dio populacije Ilidže i okoline. Treba ih pridobiti.gidra wrote:Jeste, pa pored Omer Vatrić (prešli iz SzaBih prije mjesec i obojica se nalaze na listamajon_jovi wrote:Jel ovaj prvi s lijeva onaj Godinjak?) pa Smiljana Viteškić..
-
weredsf
#34617 Re: SDP
Kakav je ovo veceras dernek u UNITICU, muzika uzivo, potoci alkohola i velike kolicine hrane..
"Urbana" muzika uz koju se lijepo zabavlja elita, ne ide se sa bilbordima ali se zato trosi unutar objekata
"Urbana" muzika uz koju se lijepo zabavlja elita, ne ide se sa bilbordima ali se zato trosi unutar objekata
- webby-x
#34618 Re: SDP
Lagumdžija: FTV je postao „društvo dva lica“ koje vode Izetbegović i Komšić
To je ipak napredak od vremena kada je bilo društvo jednog lica.
Kakva licemjerna bagra, pogotovo ovaj skandalozni Bakir.
To je ipak napredak od vremena kada je bilo društvo jednog lica.
Kakva licemjerna bagra, pogotovo ovaj skandalozni Bakir.
-
Innovation
#34619 Re: SDP
Sto Bakir? Oni tek sutra prave "dernek".webby-x wrote: pogotovo ovaj skandalozni Bakir.
- Objektivitet
#34620 Re: SDP
Ovo sam i ja vidio kada sam prolazio hodajuci do auta, vidim roka muzika na mjestu starog kluba sto je nekad Deen lafo bio PR i organizirao nekoliko partya. Uglavnom ja gledam, govori drug NAŠA stranka, reko ma kakvi, gledaj po gelenderima okacenih SDP zastava. Unutra naravno ko na kakvim gala vecerama to u haljinama za becki bal, gospoda, burzoazija nazdravlja, zdere i opija se a neki dan se uci odjednom FATIHA iako smo od njih navikli tu i tamo taj neki neutralni pristup, barem od lagumdzije i hadziomerovica velikog saljivdziju koji uz gitaru pjevusi u sarkasticnom tonu "Sad sam s mevluda, ne damo hodzu", ali se zato juce na Ilidziweredsf wrote:Kakav je ovo veceras dernek u UNITICU, muzika uzivo, potoci alkohola i velike kolicine hrane..

Zivjeli vi meni crvendaci, nadam se da ste se lijepo proveli u Uniticu dok pola drzave nema za hljeba, iskonski ste socijalisti i borite se za obicnog covjeka, jes- ahaaa, al u nekom alternativnom univerzumu i svojim ispranim glavama kojim slijepo vjerujete da ono sto vam vrh servira je istina. Iako vam neke cinjenice se ipak ne podudaraju sa onim za sta se borite, al nema veze, bitno je da se djabalesku cuga i zdere.
- FIDELCA
#34621 Re: SDP
Jebem mu sve po temeljuThe BEN10 wrote:Ko li Hamdibega sjetuje...Ridjobrki wrote:On topic: Lipovača u inteviewu TV USK izjavio da su demonstranti imali namjeru da mu zapale kuću, siluju ženu i ubiju djecu. To nisu bili građani USK nego su dolazili iz Villacha i Klagenfurta a sve je koordinirano od strane ljudi koji su došli sa dva auta registrirana u Novom Gradu.
Šta reći na ovo?
- shibonja
#34622 Re: SDP
Ogladnice i oni...
-
weredsf
-
lasta2
#34624 Re: SDP
jel to SDP-ova pjesma?weredsf wrote:https://www.youtube.com/watch?v=WtmeNpF ... e=youtu.be
ovo je pohvalno: SDP odustao od kampanje s velikim bilbordima, novac će donirati za pet škola u pet bh. gradova!
- dustaban
#34625 Re: SDP
Najveca korist koju SDP moze uciniti je da se povuce iz izbora!lasta2 wrote:jel to SDP-ova pjesma?weredsf wrote:https://www.youtube.com/watch?v=WtmeNpF ... e=youtu.be
ovo je pohvalno: SDP odustao od kampanje s velikim bilbordima, novac će donirati za pet škola u pet bh. gradova!
A sad stvarno ozbiljno, pitanje upuceno ovima koji ce unatoc svemu glasati za SDP - zasto pobogu ?!