Nego dajte članak o najuredjenijem klubu u BiH pa i u regionu, nemoj da moram citirati sa vaše teme
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#34601 Re: Premijer liga BiH
E jebi ga
evo smišljam sta da sebi uradim, ali nešto najgroznije zbog toga
Nego dajte članak o najuredjenijem klubu u BiH pa i u regionu, nemoj da moram citirati sa vaše teme
- cvrčak_na_hedonizmu
#34602 Re: Premijer liga BiH
Lijepo si to sve sročio osim što si trebao još dodati "režimski klub", sramni nastanak, UDBA, zeleni, boja fesa, treći bez vlaha, pehar kod Muće u kafani, viršle, punac, sudije i da se Željko Joksimović ili Dino Merlin pitaju može li se igrati na Lavoru.KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Ostatak posta
Čestitam. Realni pitar. Šokiran sam
ps ipak je lijepo kad komšiji crkne krava ili ih zajaše Bord Direktora na čelu sa davačicom Sabrinom
- avetinja
#34603 Re: Premijer liga BiH
Bila bi uslovna za 1. i 2. pretkolo kvalifikacija za evropska takmičenja.
- leškarenje
#34604 Re: Premijer liga BiH
Ma fulas loptu ko Sasa Matic jbt..... istok je trebao biti gotov do sada ili ne?lendric wrote:Da smo prošli u europu igrala bi se na grbavici, barem jedno pretkolo zar ne?
Daj članak, što si stipsa..... cak si ti mescini i postavio tamo
Nisi ti, halali.... ono je Miske (Rilkoni) lično uradio
-
bjelave
#34605 Re: Premijer liga BiH
[quote="KPNCTNJAH"]Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare...

- KPNCTNJAH
#34606 Re: Premijer liga BiH
Skoro je bio u ofsajducvrčak_na_hedonizmu wrote:Lijepo si to sve sročio osim što si trebao još dodati "režimski klub", sramni nastanak, UDBA, zeleni, boja fesa, treći bez vlaha, pehar kod Muće u kafani, viršle, punac, sudije i da se Željko Joksimović ili Dino Merlin pitaju može li se igrati na Lavoru.KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Ostatak posta![]()
ps ipak je lijepo kad komšiji crkne krava ili ih zajaše Bord Direktora na čelu sa davačicom Sabrinom
- Maharadza
#34607 Re: Premijer liga BiH
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Lijepo si to sve sročio osim što si trebao još dodati "režimski klub", sramni nastanak, UDBA, zeleni, boja fesa, treći bez vlaha, pehar kod Muće u kafani, viršle, punac, sudije i da se Željko Joksimović ili Dino Merlin pitaju može li se igrati na Lavoru.KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Ostatak posta![]()

- leškarenje
- cvrčak_na_hedonizmu
#34609 Re: Premijer liga BiH
Maharadza wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Lijepo si to sve sročio osim što si trebao još dodati "režimski klub", sramni nastanak, UDBA, zeleni, boja fesa, treći bez vlaha, pehar kod Muće u kafani, viršle, punac, sudije i da se Željko Joksimović ili Dino Merlin pitaju može li se igrati na Lavoru.KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Ostatak posta![]()
Jaka, jaka
-
1946--1987
#34610 Re: Premijer liga BiH
Vrh hahahahahahahhaha 
- Stroj-2
#34611 Re: Premijer liga BiH
Jel te bolan više stid o ovome da pišeš. Pa u svakom skoru postu nas spominješ u bilo kakvom kontekstu.hrasno38 wrote:
Nismo mi uspojesniji zato sto vi nas pratite nego zato sto imamo vise titula, bolji smo u medjusobnom omjeru, imamo svoj stadion itd itd.....jedino sto jos uvijek nemamo to je cist racun ali isto tako i nemamo vlasnika koji moze sa klubom da radi sta hoce!!! Dakle vrlo jednostavno i za sta ne treba neka skola.
- jeza u ledja
#34612 Re: Premijer liga BiH
HahahahaMaharadza wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Lijepo si to sve sročio osim što si trebao još dodati "režimski klub", sramni nastanak, UDBA, zeleni, boja fesa, treći bez vlaha, pehar kod Muće u kafani, viršle, punac, sudije i da se Željko Joksimović ili Dino Merlin pitaju može li se igrati na Lavoru.KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Ostatak posta![]()
- jeza u ledja
#34613 Re: Premijer liga BiH
Pa shvatam da su bili problemi. U tome je zvrcka. Sto je za sve lako reci "mi cemo to i to", a u stvarnosti se ispostavi mnogo teze. I nije samo pitanje cak ni novca. Evo ovo "mi imamo stadion" se prica godinama, pa kad se nesto konkretno pokusa u tom smjeru ispostavi se da tu ima prepreka.avetinja wrote:
Bili su problemi sa SD, valjda je samo to kočilo.
Problemi sa SD, pa sa dovzolom za gradnju...pa to su trebali znati unaprijed. Najlakse obecati nesto. Doveli bagere i odmah prica evo pravi se, a oni ruse. Ja reko polako ovo za sada je samo rusenje, al ne, bice kaze do Evrope.
Jedno je kad ti ne napravis rezultatski uspjeh. Jebiga sport je u pitanju, ne mozes uvijek znati sa sigurnoscu, ali neki posao, ako si stvarno imao sve spremno za njega, onda ce on biti uradjen. No nisu. Oni ga nisu ni poceli. I hajde sve to, ali zasto im ljudi tako lako povjeruju? E to je vec za istrazivanja. Vise smo mi napravili na Butmiru nego vi na Grbavici.
- Maharadza
#34614 Re: Premijer liga BiH
I pravimo još...jeza u ledja wrote:Pa shvatam da su bili problemi. U tome je zvrcka. Sto je za sve lako reci "mi cemo to i to", a u stvarnosti se ispostavi mnogo teze. I nije samo pitanje cak ni novca. Evo ovo "mi imamo stadion" se prica godinama, pa kad se nesto konkretno pokusa u tom smjeru ispostavi se da tu ima prepreka.avetinja wrote:
Problemi sa SD, pa sa dovzolom za gradnju...pa to su trebali znati unaprijed. Najlakse obecati nesto. Doveli bagere i odmah prica evo pravi se, a oni ruse. Ja reko polako ovo za sada je samo rusenje, al ne, bice kaze do Evrope.
Jedno je kad ti ne napravis rezultatski uspjeh. Jebiga sport je u pitanju, ne mozes uvijek znati sa sigurnoscu, ali neki posao, ako si stvarno imao sve spremno za njega, onda ce on biti uradjen. No nisu. Oni ga nisu ni poceli. I hajde sve to, ali zasto im ljudi tako lako povjeruju? E to je vec za istrazivanja. Vise smo mi napravili na Butmiru nego vi na Grbavici.

https://www.youtube.com/watch?v=Fdm16nO ... u.be&t=149
Last edited by Maharadza on 28/09/2016 19:47, edited 2 times in total.
- Maharadza
#34615 Re: Premijer liga BiH
lendric wrote:jeze jel to onaj kaNp ?

Evo njega pitaj!
- jeza u ledja
#34616 Re: Premijer liga BiH
Razvali nam ovaj klipan trampolinu. 
- leškarenje
#34617 Re: Premijer liga BiH
Ne znam odakle je,ali evo malo o najorganizovanijem klubu na Balkanu
Ekipi puno znače navijači. Ali i uređenje i funkcionisanje kluba koji je na strahovito visokom nivou organizacije. Zna se ko šta radi i ko treba da radi. Recimo, svaki uposlenik mora da piše dnevni izvještaj šta je taj dan radio i da to redovno šalje odgovornom licu. Željo je sigurno, ne samo u BiH, već i na Balkanu jedan od najorganizovanijih klubova. Znam to jer čitav dan sam na stadionu, sve vidim i sve je maksimalno profesionalno - kaže za kraj razgovora Petrovic.
- avetinja
#34618 Re: Premijer liga BiH
Kad je bager krenuo da ruši tribinu, odmah sam rekao da se ne radujemo prerano. I sada se mogu naći postovi, ako se nisu izbrisali zbog napada ostalih, jer sam ispao neprijatelj kluba, pesimista itd. Ova uprava jedino dobro što je napravila je dobro preusmjeravanje novca od donacija i sponzora. Sportski dio su sravnili sa zemljom igranjem menadžera. Liga za prvaka nam visi u zraku, ali su se sada opametili, nakon toliko grešaka, bar tako kažu insajderi. Ljudi im vjeruju iz razloga što ih uzimaju na emocije. Slike Grbavice u plamenu, slike buduće Grbavice, dijete se odreklo igračke radi novog stadiona, Plavi zid...ljudi se prime na to.jeza u ledja wrote:Pa shvatam da su bili problemi. U tome je zvrcka. Sto je za sve lako reci "mi cemo to i to", a u stvarnosti se ispostavi mnogo teze. I nije samo pitanje cak ni novca. Evo ovo "mi imamo stadion" se prica godinama, pa kad se nesto konkretno pokusa u tom smjeru ispostavi se da tu ima prepreka.avetinja wrote:
- jeza u ledja
#34619 Re: Premijer liga BiH
Pravo da ti kazem, ja se nadam da je u pravu. To jest, da ne bifla, kao sto se cini.leškarenje wrote:Ne znam odakle je,ali evo malo o najorganizovanijem klubu na Balkanu![]()
Ekipi puno znače navijači. Ali i uređenje i funkcionisanje kluba koji je na strahovito visokom nivou organizacije. Zna se ko šta radi i ko treba da radi. Recimo, svaki uposlenik mora da piše dnevni izvještaj šta je taj dan radio i da to redovno šalje odgovornom licu. Željo je sigurno, ne samo u BiH, već i na Balkanu jedan od najorganizovanijih klubova. Znam to jer čitav dan sam na stadionu, sve vidim i sve je maksimalno profesionalno - kaže za kraj razgovora Petrovic.
Jer ce se onda ispostaviti da je i on samo jedan u nizu ubleha u ovoj ligi, a ja zelim da vjerujem da su neki ipak malo drukciji, jer bi to bila smjernica za ubuduce i nama.
Ovo sam rekao i kad je tek presao kod njih.
- leškarenje
#34620 Re: Premijer liga BiH
Poznato nekome
http://www.klix.ba/sport/nogomet/petrov ... ook+status
zeljo-za-dvije-godine-moze-u-grupnu-fazu-el
http://www.klix.ba/sport/nogomet/petrov ... ook+status
- leškarenje
-
sumirprimus
#34622 Re: Premijer liga BiH
Brate ovo ti je na kraju nicim izazvano nipodastavacki da je fuj.tipicno pitarski bahato.KPNCTNJAH wrote:Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Ono dusmanski.necu da.psujem da ne fasujem banovice prije subote a tako bi te rado poslo....
-
sumirprimus
#34623 Re: Premijer liga BiH
Hraaaaaaaaak pljuc.
- Stroj-2
#34624 Re: Premijer liga BiH
Sad će Koldžo stopirat ovo
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#34625 Re: Premijer liga BiH
Ne sto pitas. Bilo bi me stid da je obratnoStroj-2 wrote:Jel te bolan više stid o ovome da pišeš. Pa u svakom skoru postu nas spominješ u bilo kakvom kontekstu.hrasno38 wrote:
Nismo mi uspojesniji zato sto vi nas pratite nego zato sto imamo vise titula, bolji smo u medjusobnom omjeru, imamo svoj stadion itd itd.....jedino sto jos uvijek nemamo to je cist racun ali isto tako i nemamo vlasnika koji moze sa klubom da radi sta hoce!!! Dakle vrlo jednostavno i za sta ne treba neka skola.