Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#34576 Re: Edin Džeko
ne brate nego dok ne počne igrati, zabijati itd.
jedno je izači pro forme na teren a drugo stvarno igrati
jedno je izači pro forme na teren a drugo stvarno igrati
-
condy
#34577 Re: Edin Džeko
Da li je ovo prvi crveni karton koji je dobio Dzeko u karijeri ?
Vrlo neodgovorno od strane Dzeke prema ekipi. Igrač njegovog iskustva bi morao znati da se kontroliše.
Vrlo neodgovorno od strane Dzeke prema ekipi. Igrač njegovog iskustva bi morao znati da se kontroliše.
- BarbaDue
#34578 Re: Edin Džeko
A mogao je ko svi uzeti 3-4 dana bolovanja, normala 
-
Nucleo1985
#34579 Re: Edin Džeko
Ovo mora biti komentar godine.JoseMujica wrote:o edinu fudbaleru se nema više šta napisati...dok ne počne da igra fudbal.
Može li kako ovo na glavnu stranicu ?
Bravo Jose.
- skafiskafsnjak
#34580 Re: Edin Džeko
Nucleo1985 wrote:Ovo mora biti komentar godine.JoseMujica wrote:o edinu fudbaleru se nema više šta napisati...dok ne počne da igra fudbal.
Može li kako ovo na glavnu stranicu ?![]()
Bravo Jose.![]()
-
InvestmentSLO
#34581 Re: Edin Džeko
Dzeko se mora vratit u premier lizu
Tamo ima dobrog druga Kolarova... Najveca greska sto je otiso u serie A. Ljudi realno to je talasika od lize... I pjanke mora da napusti serie a, ako misli napredovat. Bundes I premier ovo sve talasika em (real,barca,atletiko,psg) iz ostalih liga...
Tamo ima dobrog druga Kolarova... Najveca greska sto je otiso u serie A. Ljudi realno to je talasika od lize... I pjanke mora da napusti serie a, ako misli napredovat. Bundes I premier ovo sve talasika em (real,barca,atletiko,psg) iz ostalih liga...
- House
#34582 Re: Edin Džeko
Charuga wrote:Pobrisao sam 5 stranica GLUPOSTI! Kafana, Šaban, kićenje, žene i djeca, muzika koju sluša i slične stvari NEMAJU veze sa sportom. Ovde o Edinu kao fudbaleru ako imate šta pisati. Ako nemate radije nemojte ništa!
P.S. Nema potrebe da replicirate na ovaj post, i dalje ću da brišem gore nabrojane gluposti.
bravo
- semsasuljakovic
#34584 Re: Edin Džeko
Nije više kloc, sad je Cieco jbg 
- Edin H.
#34585 Re: Edin Džeko
Ne znam gdje ga je djavo nosio da igra za tu nezahvalnu italijansku bagru, mogao je komotno ubirati sholde i shutati golfa, dok ne istekne ugovor sa City-jem.
- semsasuljakovic
#34586 Re: Edin Džeko
Što sad kenjate, kad je igrao za City i kad se počela spominjat Roma svi ste govorili da je italijanska liga prava za njega.. Kad je dao par golova na pripremama svršavali ste... A sad druga priča.
- Edin H.
#34587 Re: Edin Džeko
semsasuljakovic wrote:Što sad kenjate, kad je igrao za City i kad se počela spominjat Roma svi ste govorili da je italijanska liga prava za njega.. Kad je dao par golova na pripremama svršavali ste... A sad druga priča.
Vecina jesu, ja nikada
- drug_profi
#34588 Re: Edin Džeko
Ja nisam pogledao utakmice u ovoj seriji A niti cu.
A evo su ga na ESPN izabrali kao najveci fail u seriji A.
Sda koliko je do njega, a koliko do ekipe, treba da se zamisli.
A evo su ga na ESPN izabrali kao najveci fail u seriji A.
Sda koliko je do njega, a koliko do ekipe, treba da se zamisli.
-
Crvena Tifoza
#34589 Re: Edin Džeko
Stigle su ga suze Mancinija i vječito biranje Džeko Top, Mancini Flop. Vidite šta ste uradili sa onim glasanjem. 
- Edin H.
#34590 Re: Edin Džeko
Crvena Tifoza wrote:Stigle su ga suze Mancinija i vječito biranje Džeko Top, Mancini Flop. Vidite šta ste uradili sa onim glasanjem.
- Šveđanin
#34591 Re: Edin Džeko
Izgleda bice bas ovako kako napisah.Šveđanin wrote:U velikom je padu Dzeko.
Ako ovako nastavi, naredni transfer u neki klub sredine tabele lige petice na godinu dvije (Torino, Majnc, Malaga..), kad skonta da je ostalo malo vremena da pokupi pare, odlazak u Tursku, tu godinu dvije, kad bas ispadne iz forme, odlazak na daleki istok na neki period i kraj karijere.
Da je on sad imao neke velike, neostvarene potencijale, realno nije. Preko trnja do zvijezda - uspio je. Od Zeljeznicara do Mancestera - uspio je i to nije mala stvar. Nekoliko odlicnih sezona, par dobrih, par ispodprosjecnih u odnosu na to koliko je bio placen. Za reprezentaciju dosta dao i hvala mu na tome.
-
Paul F.
#34592 Re: Edin Džeko
Ako ne sjećanje dobro služi, on je prije par godina razmišljo o Hajduku.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#34593 Re: Edin Džeko
Code: Select all
Izbor ESPN-a: Najveće razočarenje prvog dijela sezone u Seriji A je Edin DžekoKad igraš dobr ko voli fudbal vidi i cijeni to, a kad igraš loše onda svi vide
trzni se Đeki jebem ti šabana!
- Dr. Kuca
#34594 Re: Edin Džeko
Ja kad napisem da Dzeki fudbal nije ni u malom prstu ovdje se ovi dickrideri ljute.
- Point.
#34595 Re: Edin Džeko
Kad bih napisao da fudbal nekom, ko je najbolji strijelac reprezentacije ikada, koji je osvojio 3 titule prvenstva u dvije lige petice, najbolji strijelac Bundeslige, nije u malom prstu ja bih se se zapitao imam li pojma o cemu pisem i samobanirao sa podforuma Fudbal.Dr. Kuca wrote:Ja kad napisem da Dzeki fudbal nije ni u malom prstu ovdje se ovi dickrideri ljute.
- Dr. Kuca
#34596 Re: Edin Džeko
Point. wrote:Kad bih napisao da fudbal nekom, ko je najbolji strijelac reprezentacije ikada, koji je osvojio 3 titule prvenstva u dvije lige petice, najbolji strijelac Bundeslige, nije u malom prstu ja bih se se zapitao imam li pojma o cemu pisem i samobanirao sa podforuma Fudbal.Dr. Kuca wrote:Ja kad napisem da Dzeki fudbal nije ni u malom prstu ovdje se ovi dickrideri ljute.
Nekad je bolje sutiti, bar ljudi pomisle da si pametan. Posto sporo kontas; Dzeko ocekuje dijete, vjerovatno mu to sada predstavlja vece zadovoljstvo od fudbala koji mu trenutno nije u prvom planu, logicno. plus pokrece par biznisa itd itd. Kapis Cieco ?
-
emmir1
#34597 Re: Edin Džeko
Dzeko je klasa, možda treba malo i prilagodbe a novi tim i novu ligu.
U dosta utakmica Rome je djelovao kao daleko najbolji igrač na terenu.
I problem nije u Dzeki, nego u ekipi.
Pjanić igra očajno zadnjih 10 utakmica, nakon fenomenalnog početka.
Roma je u prvom dijelu sezone stvarala po 10 šansi po utakmici a sada ne mogu stvoriti jednu ili dvije prilike.
Ekipa se raspala, pa njima svaki pokušaj centar šuta zadnjih 10 utakmica ode u gol aut.
Uz to sve nemaju ni sreće, protiv Torina i Bolonje gube bodove iz penala u zadnjim sekundama utakmice.
Ekipa nema samopouzdanja, ni jedan igrač nema hrabrosti uzeti loptu i krenuti naprijed.
Treba ima 2 ili 3 vezana dobra rezultata da se vrate i da budu oni sa početka sezone.
Jednostavno igraju užasno.
Pa sam Pjanić je prvom dijelu zabio 7 golova, nekoliko asistencija i namjestio je 32 šanse saigračima.
U zadnjim utakmicama od toga nema ništa sem onog slučajnog gola Torinu
U dosta utakmica Rome je djelovao kao daleko najbolji igrač na terenu.
I problem nije u Dzeki, nego u ekipi.
Pjanić igra očajno zadnjih 10 utakmica, nakon fenomenalnog početka.
Roma je u prvom dijelu sezone stvarala po 10 šansi po utakmici a sada ne mogu stvoriti jednu ili dvije prilike.
Ekipa se raspala, pa njima svaki pokušaj centar šuta zadnjih 10 utakmica ode u gol aut.
Uz to sve nemaju ni sreće, protiv Torina i Bolonje gube bodove iz penala u zadnjim sekundama utakmice.
Ekipa nema samopouzdanja, ni jedan igrač nema hrabrosti uzeti loptu i krenuti naprijed.
Treba ima 2 ili 3 vezana dobra rezultata da se vrate i da budu oni sa početka sezone.
Jednostavno igraju užasno.
Pa sam Pjanić je prvom dijelu zabio 7 golova, nekoliko asistencija i namjestio je 32 šanse saigračima.
U zadnjim utakmicama od toga nema ništa sem onog slučajnog gola Torinu
- Dr. Kuca
#34598 Re: Edin Džeko
Roma dok je pobjedjivala dzeko se nije siticao. vazda do ekipe nikad do dzeke
evo 6 godina tako, de malo realnosti, klasa je igrac koji zabija i kad nije u formi, dzeko to ocigledno nije. I kad mu namjeste on fula zicere.
- ultima_palabra
#34599 Re: Edin Džeko
Meni nije bio loš do zadnjih 4-5 utakmica... onda ga je uhvatila lijenost, kretanje i šutiranje su mu predvidljivi. Sad neće igrati mjesec dana, sa ovom pauzom i suspenzijom... mogao bi to vrijeme iskoristiti da se dozove, ali nešto sumnjam u to 
-
kostarikanac
#34600 Re: Edin Džeko
Evo nam Džeku dušmani proglasiše najvećim razočarenjem, a Pjanić je standardno loš. Zato bi volio da se probude iz zimskog sna i pokažu im ko su igrači. Reorganizujte se, idemo: