Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#34576 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Pa dođemo do zaključka da niko ništa ne radi u životu, osim što se prati gradski rival. Ko je uspješniji ne možemo znati, jer jedni druge pratimo, tako da ne možemo zaključiti ko je uspješniji. :oops: :mrgreen:
Mozemo kao sto iza ljudi ostaju djela tako iza klubova ostaju rezultati. Ako ne nzas odes i provjeris pa saberes i sve ti bude jasno:)
bjelave

#34577 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:Pričate gluposti.
Najveca glupost je da je neko ''dobar'' s bankom :-) Provala za anale.

Nego hoce li banka gradit stadion nakon sto odblokira racun ili to moze i dok je isti blokiran :D
Logovan

#34578 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:Pa dođemo do zaključka da niko ništa ne radi u životu, osim što se prati gradski rival. Ko je uspješniji ne možemo znati, jer jedni druge pratimo, tako da ne možemo zaključiti ko je uspješniji. :oops: :mrgreen:
Mozemo kao sto iza ljudi ostaju djela tako iza klubova ostaju rezultati. Ako ne nzas odes i provjeris pa saberes i sve ti bude jasno:)
Nemam šta sad sabirati, govorim ti da ideš glupom logikom, tj. ovo mi vas pratimo pa vi uspješniji i tako to.
leškarenje

#34579 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nego, dajte onaj članak gdje Slavko izjavi da je NK Kamata najorganizovaniji klub u BiH pa i u regionu da se malo smijemo :lol:
jeza u ledja

#34580 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Sjeca li se ko sta su govorili proljetos ili kad vec ono, (zimus?), u vezi izgradnje tribina i rokova? Ono, do kad ce biti zavrsena istocna tribina, kad ce napraviti krov na juznoj, itd? :meza1:
leškarenje

#34581 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Daj članak, daj......
hrasno38

#34582 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
Nemam šta sad sabirati, govorim ti da ideš glupom logikom, tj. ovo mi vas pratimo pa vi uspješniji i tako to.
Nismo mi uspojesniji zato sto vi nas pratite nego zato sto imamo vise titula, bolji smo u medjusobnom omjeru, imamo svoj stadion itd itd.....jedino sto jos uvijek nemamo to je cist racun ali isto tako i nemamo vlasnika koji moze sa klubom da radi sta hoce!!! Dakle vrlo jednostavno i za sta ne treba neka skola.
Logovan

#34583 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Nismo mi uspojesniji zato sto vi nas pratite nego zato sto imamo vise titula, bolji smo u medjusobnom omjeru, imamo svoj stadion itd itd.....jedino sto jos uvijek nemamo to je cist racun ali isto tako i nemamo vlasnika koji moze sa klubom da radi sta hoce!!! Dakle vrlo jednostavno i za sta ne treba neka skola.
Ovo boldirano... Ne, nego vazda forsiraš ono mi vas pratimo, jer ste vi uspješniji. Što je niđe veze realno, valjda ćeš skontati. Ostatak posta potpuno nebitan i nisam uopšte htio ulaziti u priču ko je uspješniji. Svašta. :-)
leškarenje

#34584 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Imate stadion od prije cirka mjesec dana :mrgreen: mada je i to pitanje :roll: tačno je, nemate vlasnika.... ko ce vas, ali imate lika koji se ponaša osornije nego da je vlasnik, u suštini on to i jeste ali sta dijete zna je li teza kila vune ili kila željeza :thumbup:
Logovan

#34585 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Imate stadion od prije cirka mjesec dana :mrgreen: mada je i to pitanje :roll: tačno je, nemate vlasnika.... ko ce vas, ali imate lika koji se ponaša osornije nego da je vlasnik, u suštini on to i jeste ali sta dijete zna je li teza kila vune ili kila željeza :thumbup:
Ma leško, ništa sad oko toga nije bitno, pusti ga neka piše šta god hoće. Citirao sam ga radi nečeg drugog. :skoljka:
hrasno38

#34586 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Imate stadion od prije cirka mjesec dana :mrgreen: mada je i to pitanje :roll: tačno je, nemate vlasnika.... ko ce vas, ali imate lika koji se ponaša osornije nego da je vlasnik, u suštini on to i jeste ali sta dijete zna je li teza kila vune ili kila željeza :thumbup:
hehehehe mis mo imali stadion uvijek i nisu nas Dino Merlin ili Lepa Brena mogli nogirat sa njega radi koncerta. POlako nadloazis prije koji mjesec si ismijavao dozvolu za istocnu tribinu sa par svojih ahbaba, pa si onda ismijavao upravo to vlasnistvo ......bolje biti svoj na svome nego svoj na tudjem kao sto je slucaj kod vas.....pa kad se Tanu digne kita ne postoji vise burek pita.
E super sad sam se malo razdrmo dovidjento. @Logovan po svom od svega napravi filozofiju iako je u pitanju elementarna matematika. Vrlo jednostavno @logovan kao sto ste vi trenutno bolji od nas jer imate vise bodova na tabeli tako smo i mi bolji od vas generalno jer imamo svacega necega vise od vas :izet: :D
jeza u ledja

#34587 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Kad ste rekli da ce biti gotova istocna tribina? Jel se ista sagradilo?
Ja vidim samo rupu. :D
leškarenje

#34588 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

:lol: :lol:
Čitaš li ti sta napišeš svega ti....
Do prije par mjeseci kad je to ismijavanje bilo i niste imali svoj stadion sto se i pokazalo ovim dogovorom sa SD... ti me fakat iznenađuješ...

Ljudi vam obustave gradnju, KAKO ako je vaše Haj mi to objasni majke ti :oops:
Logovan

#34589 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:@logovan kao sto ste vi trenutno bolji od nas jer imate vise bodova na tabeli tako smo i mi bolji od vas generalno jer imamo svacega necega vise od vas :izet: :D
Ti majke mi ili ne znaš čitati ili ne vidiš baš najbolje. Pročitaj opet radi čega sam te citirao.
leškarenje

#34590 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

lendric wrote:Čekamo izbjeglice da nam udijele para
Daj članak, daj...... o najuredjenijem klubu u BiH pa i regionu :thumbup:
sumirprimus

#34591 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Hrasno .tribinom ih iz kampa... :D
jeza u ledja

#34592 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

O kakvim izbjeglicama ovaj trabunja? To vam Sirijci udjeljuju pare? :?
avetinja

#34593 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

jeza u ledja wrote:Kad ste rekli da ce biti gotova istocna tribina? Jel se ista sagradilo?
Prema riječima Šiljka, do sada je skupljeno pola sredstava. Plan je da se ostala polovina skupi do kraja godine. Urbanistička i građevinska dozvola se također trebaju dobiti do kraja godine. Gradnja bi trebala početi sljedeće godine, ako im je vjerovati.

Ako ništa ne sagrade, to će ući u leksikon viceva.
hrasno38

#34594 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

avetinja wrote:
jeza u ledja wrote:Kad ste rekli da ce biti gotova istocna tribina? Jel se ista sagradilo?
Prema riječima Šiljka, do sada je skupljeno pola sredstava. Plan je da se ostala polovina skupi do kraja godine. Urbanistička i građevinska dozvola se također trebaju dobiti do kraja godine. Gradnja bi trebala početi sljedeće godine, ako im je vjerovati.

a ako izgrade.....u sta ce onda uci?
avetinja

#34595 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

hrasno38 wrote:
avetinja wrote:

a ako izgrade.....u sta ce onda uci?
U legendu.
leškarenje

#34596 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Daj ba @Hrasno.....ona je trebala biti gotova do evropskih utakmica zar ne?
Ne mlati bez veze :skoljka:
jeza u ledja

#34597 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

avetinja wrote:

Pa zar nisu obecali vec to zavrsiti ranije?
avetinja

#34598 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

jeza u ledja wrote:
avetinja wrote:

Pa zar nisu obecali vec to zavrsiti ranije?
Bili su problemi sa SD, valjda je samo to kočilo.
hrasno38

#34599 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Daj ba @Hrasno.....ona je trebala biti gotova do evropskih utakmica zar ne?
Ne mlati bez veze :skoljka:
Bojim se da mi tvoje miljenje apolutno nije relevantno.... :D
KPNCTNJAH

#34600 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

Hrasno se toliko uzbudi kad pomisli da ima nekog materijala da nam sukne, postovi mu k'o napisani uz pomoc google translate-a... polako kralju, samo disi, neces zaboraviti to sto planiras napisati, koliko god ti u tom trenutku djelovalo dubokoumno, za nas ostale je samo deja vu.. ista prica godinama, ne'amo stadion, Tan moze sta hoce, promijenit ce ime kluba i boju dresova, dosao da pere pare... imate vise reprezentativaca, vise titula, najbolja omladinska skola u drzavi, daleko najbolja posjecenost utakmica, ne znam samo sto se onda uopste zamarate pricama s nama i o nama, obicnim smrtnicima... to isto kao da mi pocnemo prepucavanja s navijacima Celika, Slobode i slicnih...
Locked