Od broja 114 oduzmete svoje godiste i dobijete broj svojih godina.
Sto bas 114? Ne kontam.
Primjer 114-77 (godiste)=37 (godina)
Eto probajte.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Oj bozeKPNCTNJAH wrote:Kako god okrenes, vrijeme ti istice... ili udaja ili macka, to vrijedi za vecinu vas, ne moram biti Pitagora da vam to napisem..
@kriticar ne mrze one nas uopste, jednostavno su tak'e, sto prije to prihvatis bolje ce ti biti u nastavku zivota...
nemaš ti toliko godinaBig Ang wrote:Nije mi ba nesto jasno oko jednog broja. Hocu da mi se pojasni.![]()
Sto bas 114? Ne kontam.
Eto probajte.
Boze mili....ne znam da sam ikad ista napisaka a da to niste okrenuli kao da se radi o meni.kritichar wrote:nemaš ti toliko godinaBig Ang wrote:Nije mi ba nesto jasno oko jednog broja. Hocu da mi se pojasni.![]()
Sto bas 114? Ne kontam.
Eto probajte.
pa ja, cura je tu s roditeljimasherbett wrote:jok! tu živi jedan sin, cura i roditelji. i 9 mačaka..drugi sin je u holandijikritichar wrote:to svi zajedno žive, udrobilo svega, kod vas je brak izgubio smisao, šta će se ženit, šta će to novo donijet
nesto je povezano sa Knjigom,broj sura,ajeta?Big Ang wrote: A ti ne znas otkud ovaj broj? 114?
Broj sura u Kur'anu.Big Ang wrote: Sto bas 114?
ortodont wrote:Broj sura u Kur'anu.Big Ang wrote: Sto bas 114?
jel ovo na slovenskom?sherbett wrote: pa kaj? imaju svoj kat..a snehicu ne peta v rit!
panicno okretanje oko sebe.kad se malo saberem,odjavljujem internet,cistim pistolj i ne izlazim bez istog.kakvo crno upozorenje?Big Ang wrote:Dakle hipoteticko pitanje:
Mjesto radnje forum. Bilo koji. I pocnete se dopisivati sa curom. Nekom. Poruka-dvije dnevno, zeza, flert, malo i ozbiljne price. Niste, inace od tog posla, al vam dopisivanje s njom godi. Na forumu zene primjete da vas dvoje nesta...___________ {ubaci rijec po svom izboru}i posalje vam jedna forumasica pp u kojem vas dobronamjerno upozori na tu curu.
Vasa reakcija?
idealno bi bilo da madnera cijepam sokera,dok nam saian pushta muziku,burek otvara pive,golubovich mota,a krste zajebava ultimu za druzinu s prugekiki-miki wrote:S kojim nbi forumašem rado popili kafu/pivu,izašli - družili se?
Pobjednik bi igrao sokera protiv kralja, mora se i to zasluziti, ne moze odmah...pashasolidni wrote:idealno bi bilo da madnera cijepam sokera,dok nam saian pushta muziku,burek otvara pive,golubovich mota,a krste zajebava ultimu za druzinu s prugekiki-miki wrote:S kojim nbi forumašem rado popili kafu/pivu,izašli - družili se?![]()
koja ce nas sluzit mezom,to se vi izmedju sebe dogovorite
nginxell wrote:Cure pustite ove sto valjaju gluposti. Ja, kao muskarac, sam ubjedjen da ima onih koji zele imati samo jednu zenu u zivotu, taj sam zapravo i ja. Kurvaluci i ostalo? ...nismo zivotinje, ja sebe 20 godine gradim, teretana ovo ono, ucim po cijele noci, i onda da to dajem svakoj? Nisam ja igracka, tako da ce mene imati samo jedna, i ona ce mene dotjerivati samo onako kako ona zeli. Ona ce meni jedina govoriti sta da ja radim i cime da se bavim, jer ona je moj ukras, i samo ona ce zajedno sa mnom iskusiti sve trenutke ovog zivota. Naravno, imam svoje kriterije, prvenstveno da je zensko u svakom smislu te rijeci. Fina, blaga,tiha i povucena.To divno stvorenje treba biti skruseno, tiho i lijepo(a svaka je lijepa, osim onih sto same sebe upropaste), jer, ona je nesto sto je dio mene, ja znam sebe i zelim da joj budem zastitnik, samo za mene, i samo njoj cu da udovoljavam. Zato lijepo i vrlo vrlo pazljivo biram svoju princezu.
sto bi je ubili,pa odgovorno tvrdim da bi propishala,od shege,naravnoKPNCTNJAH wrote:Pobjednik bi igrao sokera protiv kralja, mora se i to zasluziti, ne moze odmah...pashasolidni wrote:idealno bi bilo da madnera cijepam sokera,dok nam saian pushta muziku,burek otvara pive,golubovich mota,a krste zajebava ultimu za druzinu s prugekiki-miki wrote:S kojim nbi forumašem rado popili kafu/pivu,izašli - družili se?![]()
koja ce nas sluzit mezom,to se vi izmedju sebe dogovorite![]()
![]()
Pa zamisli sta bi se desilo jadnici koja bi zalutala u ovo drustvo![]()
ne mislim nista kinki svega m', nego bi je ubili psihicki... samo par forumasica to moze podnijeti i imamo respekt prema njima
![]()
Big Ang wrote:Nije mi ba nesto jasno oko jednog broja. Hocu da mi se pojasni.![]()
Sto bas 114? Ne kontam.
Eto probajte.
Oj trebealkalna_baterija wrote:Kad bude to druženje, obavezno snimite,
edit: ne zaboravite zvati i amilianu, ono je neki legendaran lik