Vrijeme, lokalno 01:22 min.
Dešavanja u Srbiji
- Maraschino
#34551 Re: Dešavanja u Srbiji
Ko da vidim Sejfudina Tokica sa razvijenim transparentom u sred B.Luke.

- CSKA
#34552 Re: Dešavanja u Srbiji
Cudna situacija skroz,sinoc sam cijelo vrijeme mislio da je ovo obicna novinarska patka.Sada razumijem njegov intervju kada se na neki nacin pravdao "ja sam ateista,slovenac itd...",i ako sam tada mislio da je lik lud sto ovo prica.Na kraju je ovo sve dobro ispalo,jer se ovi povlace sa utakmica i nece biti to vise u centru paznje.Da su ostali,prozivali ga,samo bi cekali da mu se nesto desi na ulici ili u nekom kaficu.Uglavnom da je bila obrnuta situacija i neki srbin kojem je otac bio u vojsci RS ili RSK ili jos gore snajperista,a potpise za Dinamo ili Hajduk mogu samo zamisliti kakvo bi njesra bilo.GeeTnT wrote:Da ti objasnim to oko snajperisanja..Vidis u bivsoj nam drzavi, tacnije u Nisu su se „odgajali“ strijelci...znas ono akademija i folovi. Tu naucis da gledas kroz opticki nisan i cak ne zniris na jedno oko, a nauce te da kada pucas npr sa Jevrejskog groblja ili spicaste stihene, ne budes hajvan i onog sa kanisterom u ruci ne roknes u celo...nego u kukove, da zapomaze iz sve snage kako bi navukao bar jos dvojicu kojih ces slozit u grudi...jer tu su najjsiri...dakle to je niski snajperista...CSKA wrote:Evo jos jedna Vuciceva pudlica o Omicu,ocu snajperisti...na kraju je doslo da je sve ovo zavjera protiv Vucica oko BG izbora]
Kada se radi o snajperistima iz ABiH, nije da nije bilo onih koji znaju...ali srijetki su bili „strijelci“ nego koga je sta zapalo, tako da je Omicev otac mozda imao tu nesrecu da ga zapadne neki „mauzer“ sa optikom i eto ga...specijalac...
Toliko o snajperisanju po dijetu, kojem ovim putem porucujem da je idiot...
Uglavnom ako se sve zavrsi na ovome,bilo bi super.
Carsijske prica je da je Acin brat trebao da udje u KKCZ i postane prvi covjek umjesto Covica.Covic to nije dao i od tada traje sukob na relaciji Vucici-Covic.jao_situacije wrote:de sad ozbiljno, ako sam ja dobro skontao dragi aco navija za cz ili sam fulio ?
- spreca
#34553 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma ovo vade iz interview-a kad je bio u Sloveniji, imas link u tekstu, al' ja bas I ne kontam slovenacki.[/quote]Edin H. wrote: Najgore u svemu je sto mamlaz ima potrebu da moronima nesto objasnjava, da se pravda...
Dje link....slovenski mi je drugi maternji jezik
- Maraschino
#34554 Re: Dešavanja u Srbiji
eto ga gore...dzaba ja prosim sprecu da nam bo prevajalecspreca wrote: Dje link....slovenski mi je drugi maternji jezik
Ostrostrelec je bil, a ni nikoli nobenega ustrelil ali ranil. Vedno se je izmikal gneči. Vse je videl, vendar se je stikom izogibal. Ni hotel. Mi spoštujemo vse vere in to je pošteno.
- spreca
#34555 Re: Dešavanja u Srbiji
Da nebi sad prevodio ima u prevodu onom je sve doslovce tacno prevedeno...i ucite jezik...sramota kad idete kuci za Bosnu da neznate sta vak kazu ili da sebi neznate naruciti kafu ili pivu ili da klopateMaraschino wrote:eto ga gore...dzaba ja prosim sprecu da nam bo prevajalecspreca wrote: Dje link....slovenski mi je drugi maternji jezik
Ostrostrelec je bil, a ni nikoli nobenega ustrelil ali ranil. Vedno se je izmikal gneči. Vse je videl, vendar se je stikom izogibal. Ni hotel. Mi spoštujemo vse vere in to je pošteno.
- Edin H.
#34556 Re: Dešavanja u Srbiji
Dje link....slovenski mi je drugi maternji jezik[/quote]spreca wrote:Ma ovo vade iz interview-a kad je bio u Sloveniji, imas link u tekstu, al' ja bas I ne kontam slovenacki.Edin H. wrote: Najgore u svemu je sto mamlaz ima potrebu da moronima nesto objasnjava, da se pravda...
Pa rekoh link u onom clanku ciji sam link postavio.
Evo ti.
https://siol.net/sportal/kosarka/alen-o ... vse-439539
Sada bi bosanski mediji trebali poceti kampanju protiv Omica zasto igra za slovenacku reprezentaciju.
- TDK-90
#34557 Re: Dešavanja u Srbiji
I kada se bosanac cudi genocidimaEdin H. wrote:
Najvatreniji navijači Zvezde najavili su bojkot utakmica koji će trajati sve dok je Omić član beogradskog kluba.
"Predsjednik Nebojša Čović tražio je sastanak s nama da nas pita šta mislimo o njegovom dolasku. Delije su rekle svoje za to i bili smo protiv njegovog dovođenja Delije neće dolaziti na utakmicedok je taj igrač u klubu"[/size], poručili su navijači Zvezde.
U zdravom drzavnom uredjenju, organi bezbjednosti bi na pocetku ugusili ovakve stvari.
A onda i neka podanicka opravdanja Omica , kao nisam ja njihov ( nas..u stvari
Daleko je bosanac i bosnjak i od pameti i od stvaranja i imanja drzave
- spreca
#34558 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa rekoh link u onom clanku ciji sam link postavio.Edin H. wrote:Dje link....slovenski mi je drugi maternji jezikspreca wrote:Ma ovo vade iz interview-a kad je bio u Sloveniji, imas link u tekstu, al' ja bas I ne kontam slovenacki.Edin H. wrote: Najgore u svemu je sto mamlaz ima potrebu da moronima nesto objasnjava, da se pravda...
Evo ti.
https://siol.net/sportal/kosarka/alen-o ... vse-439539:[/quote]
.Hvala za link
- Edin H.
#34559 Re: Dešavanja u Srbiji
E sad napisi ako ima nesto interesantno.spreca wrote:
Hvala za link
- Maraschino
#34560 Re: Dešavanja u Srbiji
Oni su precizno rekli da nesrbin ne moze igrati za Zvijezdu.TDK-90 wrote:I kada se bosanac cudi genocidimaEdin H. wrote:
Najvatreniji navijači Zvezde najavili su bojkot utakmica koji će trajati sve dok je Omić član beogradskog kluba.
"Predsjednik Nebojša Čović tražio je sastanak s nama da nas pita šta mislimo o njegovom dolasku. Delije su rekle svoje za to i bili smo protiv njegovog dovođenja Delije neće dolaziti na utakmicedok je taj igrač u klubu"[/size], poručili su navijači Zvezde.![]()
U zdravom drzavnom uredjenju, organi bezbjednosti bi na pocetku ugusili ovakve stvari.
A onda i neka podanicka opravdanja Omica , kao nisam ja njihov ( nas..u stvari) ja sam vas
![]()
- TDK-90
#34561 Re: Dešavanja u Srbiji
A nesrbin Grk ili RusMaraschino wrote:Oni su precizno rekli da nesrbin ne moze igrati za Zvijezdu.TDK-90 wrote:I kada se bosanac cudi genocidimaEdin H. wrote:
"Predsjednik Nebojša Čović tražio je sastanak s nama da nas pita šta mislimo o njegovom dolasku. Delije su rekle svoje za to i bili smo protiv njegovog dovođenja Delije neće dolaziti na utakmicedok je taj igrač u klubu"[/size], poručili su navijači Zvezde.![]()
A onda i neka podanicka opravdanja Omica , kao nisam ja njihov ( nas..u stvari) ja sam vas
![]()
- Maraschino
#34562 Re: Dešavanja u Srbiji
mogu tolerisati 
- Edin H.
#34563 Re: Dešavanja u Srbiji
Da, ali u onom videu onaj objasnjava da je to zbog toga sto je Omic u interview u slovenackim medijima sam rekao da mu je otac bio snajpersita u Armiji BiH, premda je Omic rekao da nije nikoga ubio.Maraschino wrote:
Oni su precizno rekli da nesrbin ne moze igrati za Zvijezdu.
- spreca
#34564 Re: Dešavanja u Srbiji
Nista sto vec nije napisano u onom prevodu ....uglavnom je interviju napisan od njegovog pocetka i od dolska u Slo sa 15 godina o ratu i posleratnom vremenu da se tesko zivjelo itd ...kaze da je imao krizu posle cetiri mjeseca kad je dosao u Slo i da nije bilo klupskog mu drugaEdin H. wrote:E sad napisi ako ima nesto interesantno.spreca wrote:
Hvala za link
Sime Atanackovića on je htio da se tada vrati kuci jer nije mogao da izdrzi bez roditelja ali ga je ovaj odgovorio od toga i pomogao mu da to prebrodi i prezivi i sad mu je veoma zahvalan i to mu je najbolji drug i d biza njega sve ucinio itd...otac mu je isto dobio slov drzavljanstvo i sad je zaposlen u Slo....uglavnom mu otac vodi i finansije i te stvari kaze da su ga zvali iz BiH da igra za nas ali on je vec dobio Slo drzavljanstvo i nije htio i da je vec bilo kasno....iz ovih izjava se vidi dosta stalozen i pametan momak
- Edin H.
#34565 Re: Dešavanja u Srbiji
Hvala na rezimeuspreca wrote:Nista sto vec nije napisano u onom prevodu ....uglavnom je interviju napisan od njegovog pocetka i od dolska u Slo sa 15 godina o ratu i posleratnom vremenu da se tesko zivjelo itd ...kaze da je imao krizu posle cetiri mjeseca kad je dosao u Slo i da nije bilo klupskog mu drugaEdin H. wrote:E sad napisi ako ima nesto interesantno.spreca wrote:
Hvala za link
Sime Atanackovića on je htio da se tada vrati kuci jer nije mogao da izdrzi bez roditelja ali ga je ovaj odgovorio od toga i pomogao mu da to prebrodi i prezivi i sad mu je veoma zahvalan i to mu je najbolji drug i d biza njega sve ucinio itd...otac mu je isto dobio slov drzavljanstvo i sad je zaposlen u Slo....uglavnom mu otac vodi i finansije i te stvari kaze da su ga zvali iz BiH da igra za nas ali on je vec dobio Slo drzavljanstvo i nije htio i da je vec bilo kasno....iz ovih izjava se vidi dosta stalozen i pametan momak
-
smijesni_ste
#34566 Re: Dešavanja u Srbiji
Sam pao sam se ubio, mada se meni čini da njemu ne smeta ovo previše...
Ne znam samo čemu čuđenje oko cijele situacije. Kad je Kikanović došao, isto je bilo mnogo 'negodovanja' koliko se sjećam, ali se sad nekako sve poklopilo pa je ispalo gore nego inače...Omićeve glupave izjave o ratu i vjeri, Olympiakos, neki interni 'rat' izmedju delija itd
Uglavnom, nema šanse da nije znao gdje ide i kako će ga dočekati, ali jbg novac je na prvom mjestu.
Ne znam samo čemu čuđenje oko cijele situacije. Kad je Kikanović došao, isto je bilo mnogo 'negodovanja' koliko se sjećam, ali se sad nekako sve poklopilo pa je ispalo gore nego inače...Omićeve glupave izjave o ratu i vjeri, Olympiakos, neki interni 'rat' izmedju delija itd
Uglavnom, nema šanse da nije znao gdje ide i kako će ga dočekati, ali jbg novac je na prvom mjestu.
- GeeTnT
#34567 Re: Dešavanja u Srbiji
..pa njegov otac je Iz BiH i da je u ratu nosio pored snajpera i rpg koga boli qrac... branio je porodicu, jer da nije, danas bi mu kosti Masovic trazio u oknu rudnika soli...Edin H. wrote:Da, ali u onom videu onaj objasnjava da je to zbog toga sto je Omic u interview u slovenackim medijima sam rekao da mu je otac bio snajpersita u Armiji BiH, premda je Omic rekao da nije nikoga ubio.Maraschino wrote:
Oni su precizno rekli da nesrbin ne moze igrati za Zvijezdu.
Dosadni ste vise sa Omicem i rasprava o njemu je srpska sramota..
- jao_situacije
#34568 Re: Dešavanja u Srbiji
znači standardno za dragog acu, voli on ove ćelave gorile i dilere koristiti kao produženu rukuCSKA wrote: Carsijske prica je da je Acin brat trebao da udje u KKCZ i postane prvi covjek umjesto Covica.Covic to nije dao i od tada traje sukob na relaciji Vucici-Covic.
- arzuhal
- JThomas
#34570 Re: Dešavanja u Srbiji
samo u srbiji može ekipa jednog lika biti u vrhu navijačke grupe jednog od dva najveća rivala u glavnom gradu i cijeloj državi, onda u vrhu grupe drugog rivala, i privatno obezbjeđivati inauguraciju predsjednika države. to nema ni u brazilu i argentini gdje skoro svaki veliki derbi poneko pogine.
- Grean
#34571 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbi su specijalna dijagnoza. Po nacionalizmu jedino su im Albanci tu negdje.
Kod nas u reprezentaciji igra sin odbjeglog ratnog zlocinca, optuzen za ubistvo Bosnjaka ili Bosnjakinje u Stocu i nikad mu niko A nije rekao. Ali nije ni to normalno, i mi smo specijalna sorta u kontra smijeru.
Sto se Omica tice, volio bih da ga naguze.
Kod nas u reprezentaciji igra sin odbjeglog ratnog zlocinca, optuzen za ubistvo Bosnjaka ili Bosnjakinje u Stocu i nikad mu niko A nije rekao. Ali nije ni to normalno, i mi smo specijalna sorta u kontra smijeru.
Sto se Omica tice, volio bih da ga naguze.
- insomnia78
#34572 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma jel to nas Edo naso malo opravdanje. Kakvo iznenadjenje
Last edited by insomnia78 on 28/01/2018 20:12, edited 1 time in total.
- insomnia78
#34573 Re: Dešavanja u Srbiji
Mislim ako je malom ćaća stvarno bio snajperista zloglasne tzv Armije BiH onda ne cude ovakve reakcije. Pa jel
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#34574 Re: Dešavanja u Srbiji
Čim je bio snajperista,garant je i nejač lavovima bacao!insomnia78 wrote:Mislim ako je malom ćaća stvarno bio snajperista zloglasne tzv Armije BiH onda ne cude ovakve reakcije. Pa jel
- LBVIEW
#34575 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemoj tako, "Edin" je BH Fanaticos.insomnia78 wrote:Ma jel to nas Edo naso malo opravdanje. Kakvo iznenadjenje
A sta kaje:" da nije babo snajperiso po nejaci ne bi oni"?