Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

jasko_ba

#34526 Re: Edin Džeko

Post by jasko_ba »

Ova vijest je apsolutno nebitna. Aktuelnom je drze samo par napacenih korisnika klix i sto puta goreg SS foruma. Lik sa prijateljima u restoranu/diskoteci uziva i uspjeli su napraviti skandal. :bih:
P.S. Jel backinblack reagovao? :lol: :-)
ultima_palabra

#34527 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

Ne kontam koja reputacija? Frajer ima reputaciju kao igrac fudbala, i to je to.

Razumijem kad djeca zamisljaju svoje idole kao superljude, ali ovdje smo svi odrasli... mada ima par zaostalih u razvoju :skoljka:

Sad da mi neko kaze evo ti citava vecer da se druzis sa Dzekom ja bih odbio... nismo uopste likovi iz istog filma, a nemam potrebu da se grebem za pare. Opet me to ne sprecava da ga postujem za sve sto je postigao u fudbalu.
trcicu trceci

#34528 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

Charuga wrote:Ja vjerujem da će dobiti jake bolove u predjelu prepona zbog toga što će mu "opasti reputacija" u BH društvu. U ovoj zemlji ti zamjeraju šta god da uradiš ako si uspješan, naravno. Da ga je neko slikao u pozorištu išli bi komentari "vidi seljaka što glumi kulturu", da je uslikan u nekoj humanitarnoj akciji onda bi bila priča "mogao je vala dati o nekom drugom", i tako do iznemoglosti.
Jednostavno, ovom narodu nikad niko nije ugodio, pa neće ni Edin. Jedni ga pljuju, jedni hvale, a jednima je svejedno šta god da urade, više se bave svojim životima.
I nije to samo za Edina, to vrijedi za sve koji su imalo uspješni.

Ne znam kako vam se da ...
Pa bili su komentari kada je bio na SFF-u, bas takvi komentari: sta ce on ovdje, jes se srozao festival i tako... :izet: :D
wickerman

#34529 Re: Edin Džeko

Post by wickerman »

boli ga q, ima brat bratu jos 15 dana kvalitetnog lešenja :D
ja jedva slobodan vikend dobijem
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#34530 Re: Edin Džeko

Post by JoseMujica »

leškarenje wrote:
trcicu trceci wrote:@hrasno, nece se slika ovih pojaviti jer su anonimusi, pa ja vjerujem da za leska ne zna ni pola njegove uze familije... To nije vrijedjanje, to je cinjenica. Vrijedjanje je ovo sto govore o Edinu, ali ima i ona kako pricamo o drugima, takvi smo.
:thumbup: tako je,a li ovo sto on radi nije intima junaci...ovo je javno :lol: znate li vi momci sta je intima ?

intima je kad se lešiš a ne zoveš fotografe i kamere da te snimaju

hoče dećko da se malo pokaže...razumite ga :D it is Dinara beat :kiselavoda:
BackInBlack

#34531 Re: Edin Džeko

Post by BackInBlack »

jasko_ba wrote:Ova vijest je apsolutno nebitna. Aktuelnom je drze samo par napacenih korisnika klix i sto puta goreg SS foruma. Lik sa prijateljima u restoranu/diskoteci uziva i uspjeli su napraviti skandal. :bih:
P.S. Jel backinblack reagovao? :lol: :-)
Da ... reagovao je :)

Branim ga ... neces vjerovat :)
Poslje ovake sezone bi se i Messi nacugao 5 puta ...

EDIT: Nebitno za temu!
Last edited by BackInBlack on 22/12/2015 13:50, edited 1 time in total.
sumirprimus

#34532 Re: Edin Džeko

Post by sumirprimus »

svej to dure,al kad talijani snime ovo i to odmah poslije crvenog...
ionako su nabrijani...
Point.

#34533 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:
Point. wrote:Jebo te zemlja i grob, vi ko da ste svi hadzije Bog vas sapo. Frajer ima odmor, na odmoru se radi sta? Opusta de, pune se baterije. Ima pravo cugnuti koju kad je na ODMORU, ko i vecina nas. Sta vi ocekujete, da ce pretrcati Igman i Bjelasnicu na onih par dana sto ima slobodno u sezoni.

Sta vas tacno zulja? Zbog cega tacno bjesnite?
Ko ba bijesni? Nigdje veze. Normalno se prica.
Nego je fora da su pojedinci uzeli braniti Edina iako to nije potrebno. Ne shvata se kontest price.
Sta je kontest price? Volio bi da objasnis.
Point.

#34534 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

BackInBlack wrote:
hrasno38 wrote:Da nam je 4-5 Dzeka bili bi prvaci svijeta!!!
Sa jednim bi se trebali plasirati makar na EURO na kojem ucestvuju 24 reprezentacije ... ??? :roll:
Dzeko je uradio svoje u kvalifikacijama i barazu. Jesu li ostali?
RtrnOfSalisbury

#34535 Re: Edin Džeko

Post by RtrnOfSalisbury »

bome djeko pojentiro pravo. jos je sajke uveo slusanje novokomponovanije pjesmi i djeko je samo nastavio u tom stilu. neg izbrojal ko kolko je metno? to je u ovom trenutku najvaznije pitanje, hocel bit placen pdv, ostali porezi na promet :shock:
Tomahawk11
Globalni moderator

#34536 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

Point. wrote:
Tomahawk11 wrote:
Point. wrote:Jebo te zemlja i grob, vi ko da ste svi hadzije Bog vas sapo. Frajer ima odmor, na odmoru se radi sta? Opusta de, pune se baterije. Ima pravo cugnuti koju kad je na ODMORU, ko i vecina nas. Sta vi ocekujete, da ce pretrcati Igman i Bjelasnicu na onih par dana sto ima slobodno u sezoni.

Sta vas tacno zulja? Zbog cega tacno bjesnite?
Ko ba bijesni? Nigdje veze. Normalno se prica.
Nego je fora da su pojedinci uzeli braniti Edina iako to nije potrebno. Ne shvata se kontest price.
Sta je kontest price? Volio bi da objasnis.
Kontekst je na sportskom aspektu. Nije tema mahalanje o zivotu, porodici naseg reprezentativca.
Nije kraj sezone da se ispuhuju ventili. Sad treba tempirati formu za drugi dio sezone.
To sto pauzira sto zbog praznika, sto zbog kartona, ne znaci da to ne bi trebao iskoristiti za rad na sebi.
Uostalom, igrao je u Engleskoj, a tu se igra i za Bozic i za Novu godinu. Ako nisi spreman, ode pod put.
muha_sa

#34537 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

ko vjeruje svemu što procita treba prestat citat :-)

Hvala mu što nam je mnogo radosti podario i naklon do poda jer je sve što ima pošteno zaradio :thumbup: da su mi u mahali bogdo sve i jedan lovatori---uz kokuze možeš samo fukara postat :lol:
BackInBlack

#34538 Re: Edin Džeko

Post by BackInBlack »

Point. wrote:
BackInBlack wrote:
Sa jednim bi se trebali plasirati makar na EURO na kojem ucestvuju 24 reprezentacije ... ??? :roll:
Dzeko je uradio svoje u kvalifikacijama i barazu. Jesu li ostali?
Slazem se i reagujem na smijesan komentar ...

tj
4-5 Dzeka bi opet moralo igrati sa 4-5 ispodprosjecnih igraca ...
Npr. Argentina ( a ne samo Argentina ) ima vise igraca veceg kalibra od Dzeke pa nisu osvojili SP :)
muha_sa

#34539 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
Kontekst je na sportskom aspektu. Nije tema mahalanje o zivotu, porodici naseg reprezentativca.
Nije kraj sezone da se ispuhuju ventili. Sad treba tempirati formu za drugi dio sezone.
To sto pauzira sto zbog praznika, sto zbog kartona, ne znaci da to ne bi trebao iskoristiti za rad na sebi.
Uostalom, igrao je u Engleskoj, a tu se igra i za Bozic i za Novu godinu. Ako nisi spreman, ode pod put.
misliš da su ovi iz Rome levati :? ako je išta uradio što se kosi sa pravilima ponašanja profesionalca dobit ce što je i tražio i vozdra :-)

mi možemo samo mahalat ko neke nane na nekom sijelu dokonih mahaluša
Tomahawk11
Globalni moderator

#34540 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:
Tomahawk11 wrote:
misliš da su ovi iz Rome levati :? ako je išta uradio što se kosi sa pravilima ponašanja profesionalca dobit ce što je i tražio i vozdra :-)

mi možemo samo mahalat ko neke nane na nekom sijelu dokonih mahaluša
Tacno tako. Iz Rome su nadlezni, mi smo samo publika sto galami.
Samo se ne bih slozio da je ovo ona prica vidi mu glOve, pije s jaranima, sta mu rade kod kuce....bar ja to tako ne gledam.
Sportista je fanatik dok je u tome. Cim popusti, znaci da ga vise ne drzi taj zar, vakat vjesati kopacke/patike o klin. Ne treba lagati ni sebe ni druge.
U Edinovom slucaju, nek pametno iskoristi ovu pauzu da se pripremi za drugi dio sezone, nadam se bolje nego sto je prvi bio. Pa da na ljeto slavi titulu i da se max opusti :thumbup:
Logovan

#34541 Re: Edin Džeko

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Nista ja ne pretjerujem jer smo od finaliste SP u Brazilu samo sa jednim Dzekom izgubili jedva sa 2:1:)
Joj logike. :lol:
muha_sa

#34542 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

a što hrasno napisa da ce skinut sa trona Papeta kao našeg najboljeg igraca svih vremena to je u domenu naucne fantastike :-) al svako ima pravo da mašta pa tako i naš dragi forumaš hrasno
Point.

#34543 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Tomahawk11 wrote:
Ovdje se radi o jednoj noci. Uostalom, uopste ne izgleda razvaljen od rakije, a i da jest, nije jedini koji se opusti kad liga ima pauzu. Eno Pjanica u Nici, sa Benatiom na plazi "radi na sebi", pa niko rijeci da kaze. Mozda je trcao po Sani prije feste, mozda je bio u teretani, to ne znamo. To nije nase da gledamo, ljudi su na odmoru, dobili su par dana slobodno i stvarno ne znam zbog cega ovolika furtutma.
trcicu trceci

#34544 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

muha_sa wrote:a što hrasno napisa da ce skinut sa trona Papeta kao našeg najboljeg igraca svih vremena to je u domenu naucne fantastike :-) al svako ima pravo da mašta pa tako i naš dragi forumaš hrasno
Dzeko je vec najbolji igrac BiH svih vremena.
muha_sa

#34545 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

vjerujem da sve i jedan ucesnik na ovoj temi želi da Edin bude najbolji sve i jednu tekmu, da zabija golove na svakoj tekmi--ne mogu da vjerujem da neko ovo komentira iz neke mržnje prem a Edinu :-)
da mi je neko reko da cu pratit svaku Rominu tekmu reko bi mu da je za jagomira :-) ovo što sam do sad vidio mogu rec da je Roma tim ni za kurac a Edin se haman pa uklopio u ekipu :-) --ovo haman handri--jer se koliko toliko trudi i satra se da nešto uradi al ne ide pa ne ide :-)
muha_sa

#34546 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

trcicu trceci wrote:
muha_sa wrote:a što hrasno napisa da ce skinut sa trona Papeta kao našeg najboljeg igraca svih vremena to je u domenu naucne fantastike :-) al svako ima pravo da mašta pa tako i naš dragi forumaš hrasno
Dzeko je vec najbolji igrac BiH svih vremena.
de ba malo ozbiljnosti--samim tim i realnosti :-) Edin jest naš najtrofejniji igrac al da je naš najbolji igrac :-) nemoj da krenem nabrajat paŠ vidjet da ga nema ni medj 20
Tomahawk11
Globalni moderator

#34547 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

Point. wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ovdje se radi o jednoj noci. Uostalom, uopste ne izgleda razvaljen od rakije, a i da jest, nije jedini koji se opusti kad liga ima pauzu. Eno Pjanica u Nici, sa Benatiom na plazi "radi na sebi", pa niko rijeci da kaze. Mozda je trcao po Sani prije feste, mozda je bio u teretani, to ne znamo. To nije nase da gledamo, ljudi su na odmoru, dobili su par dana slobodno i stvarno ne znam zbog cega ovolika furtutma.
Ne odobravam ni Pjanicu. Treba i on raditi. No, Pjanic je u Nici, Dzeko dosao u BiH i zbog nekih starih razmirica, ovi jedva docekali da ga snime i puste u eter.
Sjecas se Mariovih provoda dok je bio u City-ju? Redovno je pushio kazne zbog toga.
U Romi je ocigledno drugacija politika.
To sto je na odmoru u pola sezone, ne znaci da se moze opustiti ko na slaufu. Ni Edin, ni bilo koji drugi fudbaler. Nema opustanja u pola sezone.
Dobro, ima, u PL BiH. Tu igraci spavaju zimski san, izuzmemo li malonogometne turnire. Zato na proljece ne moze ni jedan da izdrzi na terenu vise od 60 minuta. Onda kad izadju u Evropu, ko da sa svemircima igraju.
mO k3

#34548 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

leškarenje wrote:Lesko odavno govori sve ovo sto vi pisete,ali ko jebe Leska....vidim nekima doslo iz guzice u glavu :izet:
:thumbup:
Izvini ... mene si zaboravio a odavno mi pojedini dijagnozu odredili ... :mrgreen:

Neka , neka sada odjednom svi vide
bingov buraz

#34549 Re: Edin Džeko

Post by bingov buraz »

muha_sa wrote:ko vjeruje svemu što procita treba prestat citat :-)

Hvala mu što nam je mnogo radosti podario i naklon do poda jer je sve što ima pošteno zaradio :thumbup: da su mi u mahali bogdo sve i jedan lovatori---uz kokuze možeš samo fukara postat :lol:
:thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#34550 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Pape je vec za njega i za Salihamidzica mala maca druze....prava mala maca koja je igrala 10 godina tada u prosjecnom francuskom klubu u jos prosjecnijoj francuskoj ligi. Jedino ako se Pitari budu samo pitali onda nece:)
Post Reply