Dešavanja u Srbiji

Edin H.

#34526 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

radostan dan wrote:
llull wrote:
Uvijek mi je ta zvezda seljacki klub bila ... Grobari su gospoda za njih.
Nemo tako kume, nas gospodu cigane da mešaš sa ovi gilipteri i narkomani iz severnu tribinu...
"Ko igra za Zvezdu i zauvijek za nju navija, bit će zauvijek moj bratija", poručio je Omić. :-)

Najvatreniji navijači Zvezde najavili su bojkot utakmica koji će trajati sve dok je Omić član beogradskog kluba.

"Predsjednik Nebojša Čović tražio je sastanak s nama da nas pita šta mislimo o njegovom dolasku. Delije su rekle svoje za to i bili smo protiv njegovog dovođenja. Svi znaju kakav je naš stav po tom pitanju. Ne znamo šta se desilo nakon toga pa su odlučili da ga dovedu. Ovaj čin za Delije je neprihvatljiv i od ove utakmice počinje naš bojkot. Delije neće dolaziti na utakmice dok je taj igrač u klubu", poručili su navijači Zvezde.
zavrzlama

#34527 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Omic....pretumbat slova prezimena u Mico i eto rjesenje za vatrene navijace cz. :D
ultima_palabra

#34528 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ultima_palabra »

Eno sad imaju problema i sa Slovencima :oops:
Edin H.

#34529 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

zavrzlama wrote:Omic....pretumbat slova prezimena u Mico i eto rjesenje za vatrene navijace cz. :D
:D
Fudo387

#34530 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Strasno, nevjerovatno, iznenadjujuce.
ljevoruki

#34531 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

Ja budale dje ode, ubice ga ko onog Brkica :(
Young Erotica

#34532 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

llull wrote:To su isti oni koji su skandirali Prosineckom
Prosinečkom su nasli korene u Čačku i nisu ga prozvali. :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam cemu zaprepašćenje,to je standardan folklor na tribinama, jednostavno dolaze desno orijentisani ljudi, samo sto se to najviše ispoljava kod nas i Hrvata.
Young Erotica

#34533 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

ljevoruki wrote:Ja budale dje ode, ubice ga ko onog Brkica :(
Evo Edo Muric je igrao u Partizanu, bio je jedan od najboljih u to vreme i bio miljenik publike.
swanfilter

#34534 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by swanfilter »

Mah, oni preko Drine jos uvijek zive vakat mrskih Otomana i tako ce biti i dalje. Nema njima lijeka i to je cinjenica ....
Young Erotica

#34535 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ma cini vam se to, vecinu boli uvo generalno. Kada ste procitali da je u Beogradu napadnut neko zbog veroispovesti ili ili nacionalnosti, a uveče u gradu ima dosta ljudi iz svih zemalja regiona. Hrvati su imali pre neko leto i bus ture, uveče na splavove ujutru nazad za Cro.
GeeTnT

#34536 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GeeTnT »

..ako nista, bar je skrenuo paznju na sebe...sad mu treba dobra sezona i ode. Poslije nek zahvaljuje bratiji na dobro odradjenom poslu..
Young Erotica

#34537 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

GeeTnT wrote:..ako nista, bar je skrenuo paznju na sebe...sad mu treba dobra sezona i ode. Poslije nek zahvaljuje bratiji na dobro odradjenom poslu..
Jos ce sad iz inata da gine na terenu.

Kako bi voleo da eksplodira da cigani pojedu sve sto su izasrali.
CSKA

#34538 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Omic je orudje u sukobu najvatrenijih i Covica :

Генералштаб

Борили се ногама и рукама да дође и седне у клуб, нема са ким се нисмо свађали, борили се да дође у фудбал кад је требао и на крају он није сео у фотељу која се јесте љуљала али то је најближе што смо могли да га доведемо.Идеа нам је постала спонзор, довео је турке на гроб Марков да положе венац, изјаве пред прошли Олимпијакос и почетак овог накарадног односа групе и симпатизра, сада ово где те неко пита јел хоћеш да ти опалим шамар а ти му кажеш буквално немојте молим вас...и он ти опали шамарчину! Свашта је група трпела за уштрб успеха и стабилизације клуба...сагињала се докле је могла...али што је много много је! И опет се бирају речи и не помиње човек који је доста допринео да стање данас буде овако какво је..из поштовања према резултатима које има...али...јебеш ти све ово! Више бих волео да се вратим у оно време када нас је стока товарила 30 и нешто кошева, а наша трибина грми погледајте семафор и креће..."и онда кад губиш ти"....та сложност, та страст, љубав, пркос који говори да смо већи, да не дамо на себе...не може речима да се опише. Ово данас...не знаш више ни ко долази на ту кошарку, ко би да се слика са познатима по партеру, ко би да удари селфи, ко долази само да "пробије звучни зид"....човек да буквално не пронађе себе на месту попут овог. Али ишло се...и упркос фудбалу и гомили утакмица, знамо које проблеме има клуб и ишли смо четвороношке у Пионир да покажемо да смо ту и да дајемо подршку свему што се ради, поготову када не иде и то на начин на који не иде!
Што се утакмице тиче...Треба да људи буду поносни што нико није ни покушао да гестикулира некоме преко пута ко звижди...нека их нека звижде...трибина је рекла шта је имала...и то је то. Умела је хала и после звиждука заједно да отпева песму...једноставно група мисли једно они друго...на фудбалу је ово немогућ сценарио и баш зато Делије вероватно не желе да улазе у конфротацију са навијачима који бодре исти клуб који и они, и зато се и повлаче из хале јер сигурно да последње што желе је циркус међу навијачима Звезде, група је последња којој ово треба и која жели овако нешто, буквално је била сатерана у ћошак и вероватно није било другог избора, а и како да га буде кад се једно договориш а друго се догоди!? Опет смо црвенели пред браћом...али то постаје изгледа већ традиција...кад се осетиш ко последњих мохиканац...тужно то изгледа, али и можеш да будеш поносан на своје другаре око тебе који су ту и не издају! Делије не мрзе никога, само не желе да се мешају бабе и жабе, да се праве од људи будале! Онај излив мржње према нама од стране трибине преко пута...као да смо противнички навијачи...али нису добили одговор и никада неће. Јер Север неће да спречава никога ништа да ради...још једном...Север не мрзи! Што се не би могло рећи за добар део хале...али и то је саставни део свега и лично што се мене тиче, прележао сам те мале богиње и после једног срамоћења пред људима који су нам пријатељи...ништа више не може да ме изненади. Ето и победисимо коначно тај Олимпијакос...ваљда смо сад сви срећни? Плус Делија више неће бити у хали....
Young Erotica

#34539 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

E ako je generalštab to izjavio ko smo mi da mu osporimo ahahahaha,jedan od vecih manipulatora kod cigana, pomislio bi covek da je monah kada tako o moralu I pravdi govori ahahhahaa
llull

#34540 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by llull »

zavrzlama wrote:
llull wrote:Negdje sam zakacio na tviteru samo sad ne mogu da nadjem, neko je serovao post neke grobarske stranice sa fotografijama Jusufija, Mancea i Omerovica i napisano "Siptar, Sokac i Balija to su nasa bratija"

U Partizanu je ipak obrnuta situacija, cak su onomad i Vrapcu klicali "Ti si nasa ptica Adine"
Sto se tice sportskih uspjeha i svjetske slave,cz je svjetlosnu godinu ispred partizana....
Shvatas li ti da je SD Partizan jedno od najtrofejnijih sportskih drustava na planeti.
A cetnici sa sjevera samo u fudbalu imaju prednost nad Partizanom, i to samo zbog Kupa Sampiona inace su po titulama jednaki msm
CSKA

#34541 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Evo jos jedna Vuciceva pudlica o Omicu,ocu snajperisti...na kraju je doslo da je sve ovo zavjera protiv Vucica oko BG izbora 8)

Edin H.

#34542 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

Omić je rođen pre 25 godina, 6. maja, mesec dana od izbijanja rata u Bosni.

- Sve što znam iz tog perioda, znam iz priča moje majke i mog oca, koji je tada bio vojnik. Rekli su mi da je jednom prilikom bomba pala u našu kuću, ali srećom nije eksplodirala. U suprotnom, danas ne bih bio ovde. U trenutku kada je pala, mi smo bili u podrumu, gde smo imali bolju zaštitu - seća se priča svojih slovenački centar.

Od pakla rata pobegao je sa porodicom na sigurno u mesto Banoviće u severositočnoj Bosni, gde je odrastao, stekao prijatelje, a njegovi roditelji našli posao.

Rata se, kaže, ne seća, bio je vrlo mali.

- Slabo pamtim taj period, gotovo ništa. Tada sam tek rođen. Majka mi je pričala nešto, ali ja nisam mnogo ni pitao.

Iz priča pamti i ovo:

- Bilo nas je mnogo u podrumu gde smo jeli i pili, izuzev oca. On, kako su mi preneli, nikad nije bio kući jer je služio u armiji. Bio je snajperista, ali nikad nije ubio niti ranio nekog. Uvek se klonio gužve, nije želeo konflikt, ali video je svašta. Moja porodica poštuje svaku veru i to je ispravno.

http://www.telegraf.rs/sport/kosarka/29 ... nasoj-kuci
jao_situacije

#34543 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

de sad ozbiljno, ako sam ja dobro skontao dragi aco navija za cz ili sam fulio ?
Fudo387

#34544 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Edin H. wrote:Omić je rođen pre 25 godina, 6. maja, mesec dana od izbijanja rata u Bosni.

- Sve što znam iz tog perioda, znam iz priča moje majke i mog oca, koji je tada bio vojnik. Rekli su mi da je jednom prilikom bomba pala u našu kuću, ali srećom nije eksplodirala. U suprotnom, danas ne bih bio ovde. U trenutku kada je pala, mi smo bili u podrumu, gde smo imali bolju zaštitu - seća se priča svojih slovenački centar.

Od pakla rata pobegao je sa porodicom na sigurno u mesto Banoviće u severositočnoj Bosni, gde je odrastao, stekao prijatelje, a njegovi roditelji našli posao.

- Slabo pamtim taj period, gotovo ništa. Tada sam tek rođen. Majka mi je pričala nešto, ali ja nisam mnogo ni pitao.

Iz priča pamti i ovo:

- Bilo nas je mnogo u podrumu gde smo jeli i pili, izuzev oca. On, kako su mi preneli, nikad nije bio kući jer je služio u armiji. Bio je snajperista, ali nikad nije ubio niti ranio nekog. Uvek se klonio gužve, nije želeo konflikt, ali video je svašta. Moja porodica poštuje svaku veru i to je ispravno.

Najgore u svemu je sto mamlaz ima potrebu da moronima nesto objasnjava, da se pravda...
Point.

#34545 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Point. »

Koji ce kurac u Zvezdi uopste kad zna kakav je to nazadni mentalitet, ima milion kosarkaskih klubova u Evropi. Samo da ga kakav napaceni cigan ne rokne ko onomad onog Brkica.
Edin H.

#34546 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
Edin H. wrote:Omić je rođen pre 25 godina, 6. maja, mesec dana od izbijanja rata u Bosni.

Iz priča pamti i ovo:

Najgore u svemu je sto mamlaz ima potrebu da moronima nesto objasnjava, da se pravda...
Ma ovo vade iz interview-a kad je bio u Sloveniji, imas link u tekstu, al' ja bas I ne kontam slovenacki.
GeeTnT

#34547 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GeeTnT »

CSKA wrote:Evo jos jedna Vuciceva pudlica o Omicu,ocu snajperisti...na kraju je doslo da je sve ovo zavjera protiv Vucica oko BG izbora 8) ]
Da ti objasnim to oko snajperisanja..Vidis u bivsoj nam drzavi, tacnije u Nisu su se „odgajali“ strijelci...znas ono akademija i folovi. Tu naucis da gledas kroz opticki nisan i cak ne zniris na jedno oko, a nauce te da kada pucas npr sa Jevrejskog groblja ili spicaste stihene, ne budes hajvan i onog sa kanisterom u ruci ne roknes u celo...nego u kukove, da zapomaze iz sve snage kako bi navukao bar jos dvojicu kojih ces slozit u grudi...jer tu su najjsiri...dakle to je niski snajperista...
Kada se radi o snajperistima iz ABiH, nije da nije bilo onih koji znaju...ali srijetki su bili „strijelci“ nego koga je sta zapalo, tako da je Omicev otac mozda imao tu nesrecu da ga zapadne neki „mauzer“ sa optikom i eto ga...specijalac...
Toliko o snajperisanju po dijetu, kojem ovim putem porucujem da je idiot...
costacurta

#34548 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by costacurta »

GeeTnT wrote:
CSKA wrote:Evo jos jedna Vuciceva pudlica o Omicu,ocu snajperisti...na kraju je doslo da je sve ovo zavjera protiv Vucica oko BG izbora 8) ]
Da ti objasnim to oko snajperisanja..Vidis u bivsoj nam drzavi, tacnije u Nisu su se „odgajali“ strijelci...znas ono akademija i folovi. Tu naucis da gledas kroz opticki nisan i cak ne zniris na jedno oko, a nauce te da kada pucas npr sa Jevrejskog groblja ili spicaste stihene, ne budes hajvan i onog sa kanisterom u ruci ne roknes u celo...nego u kukove, da zapomaze iz sve snage kako bi navukao bar jos dvojicu kojih ces slozit u grudi...jer tu su najjsiri...dakle to je niski snajperista...
Kada se radi o snajperistima iz ABiH, nije da nije bilo onih koji znaju...ali srijetki su bili „strijelci“ nego koga je sta zapalo, tako da je Omicev otac mozda imao tu nesrecu da ga zapadne neki „mauzer“ sa optikom i eto ga...specijalac...
Toliko o snajperisanju po dijetu, kojem ovim putem porucujem da je idiot...
Sestru obavezno na Zvezde Granda da prijavi.
Kloc. Šta kaže "Nisam ja musliman, ateista sam". Pa jbte zbog toga će te pojesti. Nemanju Kusturicu su razapeli kad se sad za Božić krstio u crkvi. Ono vidi balije, prodao veru za večeru i našu će sutra ako mu ko ponudi više para itd.
I Omići nisu iz Tuzle, of the rekord. Ne znam đe ovaj rođen.
vatrogasac

#34549 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Maraschino wrote:Sta rade pojedinci :roll:

Image

Image
Edin H.

#34550 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

vatrogasac wrote:
Maraschino wrote: Image

Ovima bolje da su se maskirali da ne fasuju maru za izdaju drzavnih i nacionalnih interesa.
Post Reply