Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro dolo Kini da rijese svoja potrazivanja prema Sibiru.
Kad tad puknut će i tamo. Ruske radodajke sad odrađuju prljav posao za Kinu, ali Kinezi neće preći preko ruskog lizanja s Indijcima.
Matora. KGB ovska nakaza se potpuno pogubila...
House wrote: ↑21/02/2022 22:25
ovo je odlično za naš region.
De pojasni hljeba ti.
"Sve to manje više bismo mogli da razumijemo, ali kao predsjednik imam obavezu da obezbjedim mir i stabilnost, a situacija na Zapadnom Balkanu nije jednostavna. Zato će naša politika da zaštitimo zemlju, a ne da ratujemo biti od kljičnog značaja. Naša vojska je neuporedivo snažnija od svih ostalih, današnja vojska je mnogostruko snažnija od JNA i mi zato moramo da pokažemo veću odgvornost", rekao je Vucic.
Last edited by Altsa on 21/02/2022 22:42, edited 1 time in total.
Nije ovo losa situacija. Rusija svakako kontrolise te dijelove teritorija. Sada ovo ide sve u paket sa Krimom.
Ukrajinu ceka dugogodišnja borba i podrska cijelog normalnog svijeta.
Rusiju ceka višegodišnja patnja sa sankcijama koje uništavaju svaku ekonomiju.
Razrješenje ce biti u povlacenju Rusije nakon sto kepeca nabiju na kolac ili nakon sto narod krene umirati zbog podhranjenosti.
Ako bi kojim slucajem zapad prihvatio ovo nasilno mijenjanje granica onda bi zavladao haos u citavom svijetu i onda se samo nadati da nas nekako zaobidje to ludilo.
Rumors are being spread massively around Ukrainian social media, especially Telegram, that all the top Ukrainian politicians and former leaders, including my husband, Victor Yushchenko, have "abandoned" Ukraine. This is not true. Just a Russian scare tactic.
KaTarina juscenko
House wrote: ↑21/02/2022 22:25
ovo je odlično za naš region.
De pojasni hljeba ti.
"Sve to manje više bismo mogli da razumijemo, ali kao predsjednik imam obavezu da obezbjedim mir i stabilnost, a situacija na Zapadnom Balkanu nije jednostavna. Zato će naša politika da zaštitimo zemlju, a ne da ratujemo biti od kljičnog značaja. Naša vojska je neuporedivo snažnija od svih ostalih, današnja vojska je mnogostruko snažnija od JNA i mi zato moramo da pokažemo veću odgvornost", rekao je Vucic.
ide jačanje prisustva NATO-a, srbiji nema više sjedenja na dvije stolice itd...
animus wrote: ↑21/02/2022 22:40
Nije ovo losa situacija. Rusija svakako kontrolise te dijelove teritorija. Sada ovo ide sve u paket sa Krimom.
Ukrajinu ceka dugogodišnja borba i podrska cijelog normalnog svijeta.
Rusiju ceka višegodišnja patnja sa sankcijama koje uništavaju svaku ekonomiju.
Razrješenje ce biti u povlacenju Rusije nakon sto kepeca nabiju na kolac ili nakon sto narod krene umirati zbog podhranjenosti.
Ako bi kojim slucajem zapad prihvatio ovo nasilno mijenjanje granica onda bi zavladao haos u citavom svijetu i onda se samo nadati da nas nekako zaobidje to ludilo.
Vrlo je jednostavno, oni koji podržavaju ulazak ruskih snaga na istok Ukrajine bi jednako tako bacali cvijeće na tenkove JNA koji kreću prema Vukovaru da su se zatekli početkom devedesetih u Beogradu