Vi ga kritikujete zbog bizarnih razloga. Ne valja vam što je otišao u Englesku posjetiti potencionalnog reprezentativca, ko biva troši pare od saveza isto da ste mu vi finansirali put iz vašeg džepa, ne valja što ne zove x trećeg golmana nego y trećeg golmana, ne valja što ne zove Anela iako je lik jasno rekao da neće da igra zbog navijača.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#34501 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
vernes81
#34502 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bezze pravite frku, barba isao da porazgovara sa anelovom punicom.
Da se pokusaju uskladiti termini cuvanja djece i utakmica repke
Da se pokusaju uskladiti termini cuvanja djece i utakmica repke
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34503 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Punica?
- luckylaka
#34504 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jbg sad ako smo mi i kipar bare bare odkud mi 70 oni 120.Mi smo i po kvalitetu i po igrackim imenima Argentina za njihPoint. wrote: ↑21/04/2025 10:39Nisi gledao da smo uzeli i 45 reprezentaciju u gostima? Odigrali smo dvije utakmice pod njegovim vođstvom sa ekipama koji su bare bare sa nama i obje uzeli. I šta ti je tu hablečina? Nisam te pitao je li navijaš za reprezentaciju ili ne.luckylaka wrote: ↑21/04/2025 03:24Kralj,uzeli smo 130-u reprezentaciju na guzove treba da mu spomenik dignemo.Sve osim plasmana na S.P. u ovoj grupi ce biti katastrofa za BiH fudbal.Ako pratis a ocito ne pratis od prvog dana sam uz ovu reprezentaciju i toliko sam siguran u dolazak u U.S. da samo cekam u kojem gradu igramo.Dakle jos jednom navijam za BiH pa makar je dodik doveo na s.p.
- Point.
#34505 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa pobijedili smo ih ne znam šta hoćeš? I Meša i Pape su od njih gubili.luckylaka wrote: ↑21/04/2025 12:30E jbg sad ako smo mi i kipar bare bare odkud mi 70 oni 120.Mi smo i po kvalitetu i po igrackim imenima Argentina za njihPoint. wrote: ↑21/04/2025 10:39Nisi gledao da smo uzeli i 45 reprezentaciju u gostima? Odigrali smo dvije utakmice pod njegovim vođstvom sa ekipama koji su bare bare sa nama i obje uzeli. I šta ti je tu hablečina? Nisam te pitao je li navijaš za reprezentaciju ili ne.luckylaka wrote: ↑21/04/2025 03:24
Kralj,uzeli smo 130-u reprezentaciju na guzove treba da mu spomenik dignemo.Sve osim plasmana na S.P. u ovoj grupi ce biti katastrofa za BiH fudbal.Ako pratis a ocito ne pratis od prvog dana sam uz ovu reprezentaciju i toliko sam siguran u dolazak u U.S. da samo cekam u kojem gradu igramo.Dakle jos jednom navijam za BiH pa makar je dodik doveo na s.p.
- BarbaDue
#34506 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hipotetički, može se desiti da na kraju sezone Katić ispadne iz Championshipa a Anel uđe u Premiership, prvi će možda igrati u prvoj postavi repke a drugi neće biti ni na klupi. Nemojte samo reći da je Anel kriv jer trenerovo je da napravi harmoniju u ekipi i okupi i sačuva najbolji mogući tim.Point. wrote: ↑21/04/2025 10:52Vi ga kritikujete zbog bizarnih razloga. Ne valja vam što je otišao u Englesku posjetiti potencionalnog reprezentativca, ko biva troši pare od saveza isto da ste mu vi finansirali put iz vašeg džepa, ne valja što ne zove x trećeg golmana nego y trećeg golmana, ne valja što ne zove Anela iako je lik jasno rekao da neće da igra zbog navijača.
- Point.
#34507 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ali ako Anel neće da igra, šta tu može selektor?BarbaDue wrote: ↑21/04/2025 19:07Hipotetički, može se desiti da na kraju sezone Katić ispadne iz Championshipa a Anel uđe u Premiership, prvi će možda igrati u prvoj postavi repke a drugi neće biti ni na klupi. Nemojte samo reći da je Anel kriv jer trenerovo je da napravi harmoniju u ekipi i okupi i sačuva najbolji mogući tim.Point. wrote: ↑21/04/2025 10:52Vi ga kritikujete zbog bizarnih razloga. Ne valja vam što je otišao u Englesku posjetiti potencionalnog reprezentativca, ko biva troši pare od saveza isto da ste mu vi finansirali put iz vašeg džepa, ne valja što ne zove x trećeg golmana nego y trećeg golmana, ne valja što ne zove Anela iako je lik jasno rekao da neće da igra zbog navijača.
- studeni76
#34508 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cuj nije Anel kriv sto je rekao da neće više da igra za reprezentaciju! 
PS može li prijedlog administraciji da od sada ide ban za one sto spominju igrače koji ne žele igrati za nas! Istrolase likovi temu nebitnim svedjanima
PS može li prijedlog administraciji da od sada ide ban za one sto spominju igrače koji ne žele igrati za nas! Istrolase likovi temu nebitnim svedjanima
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34509 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Katic je na posudbi samo, on nece u trecu ligu sa plymouthom gotovo sigurno.
A vrlo vjerovatno nece ni vas dragi Anel nigdje. Kako mu ekipa igra, kiselit ce se on u Championshipu jos godinu.
PS podrzavam prijedlog od @studeni76 - ban za sve koji predlazu igrace koji su rekli da nece igrati za reprezentaciju.
A vrlo vjerovatno nece ni vas dragi Anel nigdje. Kako mu ekipa igra, kiselit ce se on u Championshipu jos godinu.
PS podrzavam prijedlog od @studeni76 - ban za sve koji predlazu igrace koji su rekli da nece igrati za reprezentaciju.
- luckylaka
#34510 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad kim jong bude glavni moderator,podnesite pismeni zahtjev
Drugo.Niti ce Anel u Premier ligu niti ce Katic ispasti iz championship tako da ce mo sledece sezone imati dva potencionlna reprezentativca u drugoj engleskoj ligi
- drug_profi
#34511 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Formirati pregovarcki tim od ekipe koaj pati za Anelom, poslati ih u UK da urade sto treba da malca privole da dođe.
Ali bas sve, nema necu, nema gadi mi se...
- studeni76
#34512 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Anel nije potencijalni, lik je ništa!
Pričali o njemu, Sucicu, onom malom iz Borca je ista stvar. Neće ljudi i tačka.
Njegov razlog je i najgori za ispostovat, lik neće zbog navijača!
Zato moderacija treba da reaguje i da ne toleriše ovo konstantno trolanje
- luckylaka
#34513 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ko pati za Anelom da znamo evo ja cu finansirati jednog da ode na pregovore.Ja bi recimo predlozio selektora Barbu on i tako luta okolodrug_profi wrote: ↑21/04/2025 21:34 Formirati pregovarcki tim od ekipe koaj pati za Anelom, poslati ih u UK da urade sto treba da malca privole da dođe.
-
Messier
#34514 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne sam Anele.
Kako ce ih otresti Sandrlend i uci ko treci
Odmaraju vec 3,4 kola za Vembli.
Zao mi labudova sto ne mogu u "baraz"..zaredali pravo
Kako ce ih otresti Sandrlend i uci ko treci
Odmaraju vec 3,4 kola za Vembli.
Zao mi labudova sto ne mogu u "baraz"..zaredali pravo
- drug_profi
#34515 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ti bi trebao biti vođa tima.luckylaka wrote: ↑21/04/2025 22:03Pa ko pati za Anelom da znamo evo ja cu finansirati jednog da ode na pregovore.Ja bi recimo predlozio selektora Barbu on i tako luta okolodrug_profi wrote: ↑21/04/2025 21:34 Formirati pregovarcki tim od ekipe koaj pati za Anelom, poslati ih u UK da urade sto treba da malca privole da dođe.
- luckylaka
#34516 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja vec znam Anelovo misljenje,selektor je bio u Engleskoj mogao je navratiti.Ako nije Anel kod kuce ima mlada ona bi mu isto rekla sta Anel mislidrug_profi wrote: ↑22/04/2025 01:20Ti bi trebao biti vođa tima.luckylaka wrote: ↑21/04/2025 22:03Pa ko pati za Anelom da znamo evo ja cu finansirati jednog da ode na pregovore.Ja bi recimo predlozio selektora Barbu on i tako luta okolodrug_profi wrote: ↑21/04/2025 21:34 Formirati pregovarcki tim od ekipe koaj pati za Anelom, poslati ih u UK da urade sto treba da malca privole da dođe.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34517 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako ti znas a mi ne znamo? U medijima nije bilo nicega.
- Point.
#34518 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako znaš njegovo mišljenje i mišljenje njegove mlade, zašto onda selektor da se zahmeti i da poljubi vrata.luckylaka wrote: ↑22/04/2025 02:04Ja vec znam Anelovo misljenje,selektor je bio u Engleskoj mogao je navratiti.Ako nije Anel kod kuce ima mlada ona bi mu isto rekla sta Anel misli
Ko neće, bez njega se mora.
- Edin H.
#34519 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zamjena teza.Point. wrote: ↑22/04/2025 07:13Ako znaš njegovo mišljenje i mišljenje njegove mlade, zašto onda selektor da se zahmeti i da poljubi vrata.
Ko neće, bez njega se mora.
Ukratko, Anel je došao na pripreme, znači došao. Žalio se na povredu i tražio CT, na šta ima puno pravo, nisu mu obezbjedili. Barbarez se složio da se vrati u Englesku. Sutra ga zvao Spaha, Anel mu se ne javlja na telefon. Otac s kojim nije u dobrim odnosima ga napada preko novina. Spaha najavljuje tarabu za reprezentaciju, onda i Anel daje izjavu.
Poslije kada su novinari pitali Spaha i Barbarez nisu bili zainteresovani.
Sve u svemu, vrhunski profesionalizm na bosanski način.
Mora se, ali se razbije od glavu u jačim utakmicama.
Ako bi došao Janelt, vratio se Anel, Demirović i Dedić spremni i bez povreda imamo šansu da neki remi izvučemo protiv jačih timova, a ne da fasujemo sedam ili primimo po dva gola protiv Engleske i Rumunije kad izađe Anel.
- Point.
#34520 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zamjena teza. Anel je u jeku famozne povrede objavio na društvenim mrežama da je, zbog pisanja navijača protiv njega i žene mu, odlučio da uzme pauzu od reprezentacije a Spaha je, nakon te objave rekao da mu stručni štab produžuje tu pauzu na neodređeno vrijeme.Edin H. wrote: ↑22/04/2025 13:02Zamjena teza.
Ukratko, Anel je došao na pripreme, znači došao. Žalio se na povredu i tražio CT, na šta ima puno pravo, nisu mu obezbjedili. Barbarez se složio da se vrati u Englesku. Sutra ga zvao Spaha, Anel mu se ne javlja na telefon. Otac s kojim nije u dobrim odnosima ga napada preko novina. Spaha najavljuje tarabu za reprezentaciju, onda i Anel daje izjavu.
Poslije kada su novinari pitali Spaha i Barbarez nisu bili zainteresovani.
Sve u svemu, vrhunski profesionalizm na bosanski način., ni jedna, ni druga strana nije bezgrešna, ali trpi reprezentacija.
Mora se, ali se razbije od glavu u jačim utakmicama.
Ako bi došao Janelt, vratio se Anel, Demirović i Dedić spremni i bez povreda imamo šansu da neki remi izvučemo protiv jačih timova, a ne da fasujemo sedam ili primimo po dva gola protiv Engleske i Rumunije kad izađe Anel.
Slažem se doduše da se, za dobrobit reprezentacije, treba pronaći zajednički jezik. Mimo medija i žute štampe. Nadam se da se napravio neki kontakt sada kad je selektor bio na Ostrvu.
I Vico se kleo da dok je njega na čelu Saveza nema Barbi mjesta u i oko repredentacije, i Barba je progutao svoje riječi oko te situacije, nadam se da se tvrdoglave bosansohercegovačke glave mogu ohladiti i u ovom slučaju.
- luckylaka
#34521 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jednostavno znam jer ako Anel progovori za BiH medije oni ce se vise baviti Anelovom zenom,ocem i familijom .Uglavnom Anel ce se vratiti u reprezentaciju.Eto ovim bi bar ja zakljucio pricu o Aneluizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑22/04/2025 05:32 Kako ti znas a mi ne znamo? U medijima nije bilo nicega.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34522 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa super, ako zakljuci da bi se vratio i da moze biti pouzdan clan tima svojim kolegama, neka ga. Treba dobrih igraca uvijek. I dobro je znati da si na liniji s anelom, da preneses poruke pokajalog odmetnika ... dosta nam to objasnjava oko ovih tvojih upisa i hejtova na neke ljude.
E i da, ovo je jedno sedmi put da se odjavljujes s rijecima "e dosta od mene na temu anela". Neiskusni nece shvatiti da to zapravo mislis samo do sljedeceg vikenda, kad ide novo sufliranje oko Championshipa, forme sheffielda i barbarezovog ubleharenja ili neceg na tu temu.
Do sljedeceg citanja i reklamiranja otudjenih igraca pod krinkom patriotizma, pozdrav za ameriku
E i da, ovo je jedno sedmi put da se odjavljujes s rijecima "e dosta od mene na temu anela". Neiskusni nece shvatiti da to zapravo mislis samo do sljedeceg vikenda, kad ide novo sufliranje oko Championshipa, forme sheffielda i barbarezovog ubleharenja ili neceg na tu temu.
Do sljedeceg citanja i reklamiranja otudjenih igraca pod krinkom patriotizma, pozdrav za ameriku
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 22/04/2025 18:02, edited 1 time in total.
- Logovan
#34523 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja mislim da bi se onaj Ahmedhodžić trebao vratiti u reprezentaciju, šta vi mislite
- luckylaka
-
Messier
#34525 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Al jedno 2 godine na klupu za pocetak.
Ako prodje to bez bjesnila, moze malo minutaze dobiti.
Ako mu se to ne svidja, nek ne dolazi