I četiri trenera kojima ili je prošao rok, ili nikad nisu ni bili za ovaj nivo. Moyes je taraba, Solskjaer isto, a van Gaalu i Mourinhu je nažalost prošao rok.un1ted wrote:4 trenera ista dijagnoza. Rekao sam vec na drugom da nije do trenera. Ovdje ni Ferguson ne bi pomogao. Nesto je trulo dosta dublje.Gerro wrote:United![]()
![]()
![]()
Gdje su znalci koji su me ubjedjivali da je norveski Moyes dobar trener?
Erik ten Hag, Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel, Lucien Favre, sve su to treneri koje je United mogao dovesti, a koji imaju definisan stil igre puno više u skladu sa normama i veličinom kluba kakav je United nego svi gore pobrojani treneri.
Ali gdje ćeš Ten Haga, neiskusan, gdje ćeš Favrea, nije vodio nikog ozbiljnog, gdje ćeš Tuchela, konfliktan... Onda imaš to da te Everton gazi ovako kako te gazi.
Mene ne bi iznenadilo da United i poslije Solskjaera krene za nekim trenerom koji im ništa dobro neće donijeti a da to bude vidljivo u samom startu.
Nisu ni Pep ni Klopp u startu imali dobre rezultate, ali imali su fizionomiju igre kakva ona treba biti, ovaj nema apsolutno ništa.