Dešavanja u Srbiji

radostan dan

#34501 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Edin H.

#34502 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

radostan dan wrote:
To je naišlo na veliko negodovanje ostatka publike, koja je podržavala Omića tokom čitavih 40 minuta utakmice.

Mozda su racunali da je Omic krampa, pa ga nece niko podrzavati. :D
vatrogasac

#34503 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Mi smo dobili to počasno treće mjesto zbog rime jer drugačije poredano i imenovano ne bi imalo ovako snažnu poruku. :mrgreen:
Maraschino

#34504 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

radostan dan wrote:
Maraschino wrote:
radostan dan wrote:džukele... :evil:
Isto mislimo ali ostaje cinjenica da su svi zakazali.
nisu...
Pred početak utakmice vatreni navijači Crvene zvezde napisali su na transparentu da "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija".

To je naišlo na veliko negodovanje ostatka publike, koja je podržavala Omića tokom čitavih 40 minuta utakmice.
To je zadnji prsten provjere i prevaspitanja odnosno odvracanja od tih djela. Vise sam mislio na kucu, skolu, politiku, uprave klubova...
Ne kazem da ovoga nema svuda ali ovo u Srbiji je preslo u ekstremizam.
radostan dan

#34505 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Edin H. wrote:
radostan dan wrote:

Mozda su racunali da je Omic krampa, pa ga nece niko podrzavati. :D
ovi dileri, narkosi i krim tipovi sakriveni pod plaštom uber navijača najavili da neće dolaziti na utakmice kkcz zbog omića...

najjači komentar koji sam pročitao u vezi toga - moli se uprava fk crvena zvezda da dovede edina džeku, da ih više ne gledamo na tribinama...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#34506 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Kontam ja da većina ljudi ne razmišlja u tom pravcu ali mi je recimo nevjerovatno da se kod nas desi nešto slično ovome jer kad bi se i našla
grupa ovakvih imbecila i objesila neki šoviništički transparent,ne vidim kako bi takav transparent dočekao početak utakmice.Da ne pričamo o
tome da bi dragi Aco u roku od 5 minuta zakazao zasjedanje Savjeta za nacionalnu bezbjednost,a mediji u lideru regiona bi vrištali o tome.... :-D
Edin H.

#34507 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

prljavi Hare wrote:Kontam ja da većina ljudi ne razmišlja u tom pravcu ali mi je recimo nevjerovatno da se kod nas desi nešto slično ovome jer kad bi se i našla
grupa ovakvih imbecila i objesila neki šoviništički transparent,ne vidim kako bi takav transparent dočekao početak utakmice.Da ne pričamo o
tome da bi dragi Aco u roku od 5 minuta zakazao zasjedanje Savjeta za nacionalnu bezbjednost,a mediji u lideru regiona bi vrištali o tome.... :-D
Gdje? U BiH?
Pa zasto je pozeljno u Sirokom (BiH) mahati zastavom Treceg Rajha? :oops:
prljavi Hare

#34508 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

radostan dan wrote:
ovi dileri, narkosi i krim tipovi sakriveni pod plaštom uber navijača najavili da neće dolaziti na utakmice kkcz zbog omića...

najjači komentar koji sam pročitao u vezi toga - moli se uprava fk crvena zvezda da dovede edina džeku, da ih više ne gledamo na tribinama...
Upravo je to srž problema,što se dozvolilo dilerima i kojekakvim klošarima da vode kolo na tribinama,ponekada vladajućima učine kakvu uslugu i
sada imaš situaciju da im praktično ništa ne možeš.Oni svoje guslaju li i guslaju,boli ih taki što će ove slike objaviti mnogi mediji,ali ko još
razmišlja o šteti i sramoti koji ovi imbecili naprave ovakvim stvarima.
radostan dan

#34509 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ne pali se hare, igrao je kikanović bh reprezentativac u zvezdi bez problema...no, tad su kikanovića pljuvali bošnjaci, ovdje na forumu... :mrgreen:

dolazak omića iskoriščen da se pokuša -poklopiti- što veći procenat tribina, da se konkurentske frakcije ukinu, i sl...a sve da bi se uprava mogla bolje ucjenjivati zarad lične koristi.

isto kao i ovo što se dešava na partizanovoj tribini, sa uvezenim hrvatima, starim navijačima groblja... :mrgreen:
prljavi Hare

#34510 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Edin H. wrote:
prljavi Hare wrote:Kontam ja da većina ljudi ne razmišlja u tom pravcu ali mi je recimo nevjerovatno da se kod nas desi nešto slično ovome jer kad bi se i našla
Gdje? U BiH?
Pa zasto je pozeljno u Sirokom (BiH) mahati zastavom Treceg Rajha? :oops:
Nisam na njih mislio,dole je to već folklor.Navijam za Željezničar ali mi je bilo pravo krivo kada sudije nisu htijele početi utakmicu Sarajeva i ne sjećam se koga na Koševu,jer je na tribinama bila zastava AR BiH!? :? Naravno,na drugim terenima je moguće bez ikakve reakcije vješati fašističke zastave,podržavati psihopate i masovne ubice,bez reakcije istih tih sudija.O vrijeđanju žrtava ratnih zločina ne treba ni govoriti.
prljavi Hare

#34511 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

radostan dan wrote:ne pali se hare, igrao je kikanović bh reprezentativac u zvezdi bez problema...no, tad su kikanovića pljuvali bošnjaci, ovdje na forumu... :mrgreen:

dolazak omića iskoriščen da se pokuša -poklopiti- što veći procenat tribina, da se konkurentske frakcije ukinu, i sl...a sve da bi se uprava mogla bolje ucjenjivati zarad lične koristi.

isto kao i ovo što se dešava na partizanovoj tribini, sa uvezenim hrvatima, starim navijačima groblja... :mrgreen:
Ma ne palim se drug,oni ljudi koji meni znače,nikada nisu na ovak način razmišljali,a to što grupa klošara i dilera radi....njihov problem.
I Srbije,naravno.
Edin H.

#34512 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

radostan dan wrote:ne pali se hare, igrao je kikanović bh reprezentativac u zvezdi bez problema...no, tad su kikanovića pljuvali bošnjaci, ovdje na forumu... :mrgreen:
Bilo je prozivki i Kikanovicu u pocetku, poslije se naviknu, daju mu neki nadimak da zvuci srpski.

Ja bio prosle godine na Divcibarama, cugo sa bivsim kosarkasem Crvene Zvezde.

Kako joj skontase nadimak sat vremena mi trebalo da skontam da mu je zena Bosnjakinja iz Bosne. :D
radostan dan

#34513 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Edin H. wrote:
Ja bio prosle godine na Divcibarama, cugo sa bivsim kosarkasem Crvene Zvezde.
sa zuferom avdijom? :mrgreen:
Edin H.

#34514 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

radostan dan wrote:
sa zuferom avdijom? :mrgreen:
Nije ba, poznat je bio, al zaboravih mu ime, izdaje apartmane na Divcibarama sada. :D
CSKA

#34515 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Problem resen,najvjerniji su najavili bojkot utakmica sve dok Omic igra :

Inace sva situacija je nastala oko vijesti da je Omicev otac bio snajperista u ARBiH.
prljavi Hare

#34516 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Opet dobro,zamisli da je bio dreser lavovima iz Pionirske. :lol: :lol: :lol:
Point.

#34517 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Point. »

Jesu ove Delije zajebane jebote. Fol uber nacionalisti, srpstvo, kandilo i Sveti Nikola a vamo se kriju iza turskog imena. Kakvo napupcene mozaka, ovaj mozgova,
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34518 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

TTEEEKKBIIIRRRRRRR

stan .BA :shock: nidje srBa vodze, neki madjari i turKi... kakva je ovo povijest
doktor78

#34519 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by doktor78 »

Ono što ohrabruje su komentari na ovu vijest. 99% ih osudjuje ovakvo ponasanje dijela navijaca. Npr.:
Kakva je ovo zemlja, videcemo kakav je potez uprave i dobiti dokaz ko stvarno upravlja klubom! Rasizam i nacionalizam su bolesti drustva, Zvezda nije samo simbol delija i Beograda vec cele Srbije i svih normalnih ljudi! Ako se decko bori i gine kao sto je to radio veceras, vredi vise od bilo kog igraca katolicke, pravoslavne, budisticke, hinduisticke ili muslimanske veroispovesti..
Ako i dalje nemate odgovor na pitanje zasto nam ide ovako “dobro” kao narodu i drzavi, procitajte ovo pismo. Ne bih mogao da kazem da nas ovo vraca u neki prosli vek, jer tokom srpske celokupne istorije nije bilo trenutaka kada smo kao narod ispoljavali ovoliko nepotrebnu i neobjasnjivu mrznju, barem ne u miru...i to prema sportskom igracu, koji je “pisao u gace”, odnosno bio je dete dok je rat trajao. Naravno, 99% ovih “navijaca” nije videlo rat, stradanja i patnju, ali zato ispoljavaju najvecu mrznju. Licemeri, sramotite Zvezdu i srpski narod. Kada bi vi otisli iz Srbije, a ne svi ovi sto valjaju i vrede Srbiji
Stidite se Delije,evo ja se stidim kao nikad do sada zbog ovakvog vaseg poteza.Sramota je da gomila balavaca koja su rat vidila samo na tv-u propagira ovakve stavove, pravi navijac je uvijek bezuslovno uz svoj klub,bilo na tribinama,bilo uz tv,a vi kvazi navijaci ostanite kuci,mozda konacno sport na balkanu postane zabava za normalne i kulturne ljude.
Itd.
llull

#34520 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by llull »

Maraschino wrote:Sta rade pojedinci :roll:

Image
Sta ce oni kreteni govoriti ... To su isti oni koji su skandirali Prosineckom,Kikanovicu, Adrijanu Djokaju, Sanibalu Orahovcu dok su im roditelji uzivali uz Sabanadzovica...

Uvijek mi je ta zvezda seljacki klub bila ... Grobari su gospoda za njih.
zavrzlama

#34521 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

U svim drzavama bivse sfrj ima ovakvih sranja.. ono sto srbiju izdvaja je cinjenica da je strateski i ideoloski program srpske politike netrpeljivost i mrznja medju narodima......

U srbiji je na sceni ogromno licemjerstvo,vlast kao osudjuje ovakve ispade a tajno trljaju ruke jer znaju da topovskog mesa ima dovoljno da u datom momentu iste upotrijebe..

Samo se kao bumerang vrati u vlastitoj kuci podrzavanje ovakvih huligana.. hrabre komentari gdje vecina osuduje ove huligane.
llull

#34522 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by llull »

Negdje sam zakacio na tviteru samo sad ne mogu da nadjem, neko je serovao post neke grobarske stranice sa fotografijama Jusufija, Mancea i Omerovica i napisano "Siptar, Sokac i Balija to su nasa bratija"

U Partizanu je ipak obrnuta situacija, cak su onomad i Vrapcu klicali "Ti si nasa ptica Adine"
zavrzlama

#34523 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

llull wrote:Negdje sam zakacio na tviteru samo sad ne mogu da nadjem, neko je serovao post neke grobarske stranice sa fotografijama Jusufija, Mancea i Omerovica i napisano "Siptar, Sokac i Balija to su nasa bratija"

U Partizanu je ipak obrnuta situacija, cak su onomad i Vrapcu klicali "Ti si nasa ptica Adine"
Sto se tice sportskih uspjeha i svjetske slave,cz je svjetlosnu godinu ispred partizana....
LBVIEW

#34524 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Ne vidim problem - navijaci FK "Arkan" opravdali ocekivanja u zemlji "za jednog naseg 100 drugih, i "eroj a ne zlocinac".
A lafo zbog "otac mu bio snajperista", halo ba, nismo deca. :-)
Last edited by LBVIEW on 27/01/2018 14:09, edited 1 time in total.
radostan dan

#34525 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

llull wrote:
Uvijek mi je ta zvezda seljacki klub bila ... Grobari su gospoda za njih.
Nemo tako kume, nas gospodu cigane da mešaš sa ovi gilipteri i narkomani iz severnu tribinu...
Post Reply