Zizi
I fakat nema.nista bolje od "basic food" jos u prirodi
Sad bih ja mogla krompira iz luga

Moderator: anex

Ovaj put sam baš gledala koji je naziv ovog mesa, jer je sličan komad onome od prošli put oko kojeg smo pogađali od kojeg je dijela krave.moonca wrote:
..opet isto meso-- znas li je li uvozno- i koliko si placala po kg? ako nije suvishe privatno..

..kod nas to izgleda tako ide- da ga deklarisu po kvaliteti odredjenih dijelova- mogli bi vishe naplatiti, ali i rizik da ne prodaju.. hmzizi505 wrote:Ovaj put sam baš gledala koji je naziv ovog mesa, jer je sličan komad onome od prošli put oko kojeg smo pogađali od kojeg je dijela krave.moonca wrote:
..opet isto meso-- znas li je li uvozno- i koliko si placala po kg? ako nije suvishe privatno..
Međutim imaju jedan dio frižidera u kojem je dosta mesa od različitih dijelova, i za sve na deklaraciji piše junetina bez kosti, a cijena za svo je 15 KM po kilogramu.
Prošli put sam s mesarom komentarisala kako je dobar bio onaj komad i pohvalila ih, kako inače imaju dobro meso. On mi reče da nabavljaju meso od provjerenih lokalnih uzgajivača.
moonca wrote:..hahahha. i kod mene ce biti nesto slicno za par sati...![]()
..lijepo izgledaju -- sta je bio prilog?
azurna_obala wrote:
Jutros uštipci od heljde.

Loo wrote:
Coko visnja "torte i to" .al jos uvijek u kalupu
azurna_obala wrote:
Jutros uštipci od heljde.

Dajte recept za te uštipkeLoo wrote:azurna_obala wrote:
Jutros uštipci od heljde.![]()
![]()
Znala sam ja da se u tebi krije prava poguzija
Loo wrote:
Coko visnja "torte i to" .al jos uvijek u kalupu
Je li ti ovo grah s'mesom ili meso s'grahom.shandrprcSA wrote:ostav' malo te torte
Nemacendlerbing wrote:
Daj nam presjek torteee
Poželjela sam praviti kolače.Loo wrote:Nemacendlerbing wrote:
Daj nam presjek torteee
Otisla.torta dalje
Ovako bude
https://blog.dnevnik.hr/valivolitorte/2 ... njama.html
Po.ovom.receptu pravim
I ja bih graha![]()
I domace pogace
I kiselog kupusa pobiberenog