Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#34501 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ovo smo bez karica i dzidica pojacani :D
umjesto stjepanovica ima isto zamjena...
jedino je efendic vec par sezona nezamjenjiv :D
Charuga
Globalni moderator

#34502 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

A Kostić?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#34503 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Charuga wrote:
plain vanilla wrote:
pise li u ugovoru da ne samo on smije 'sovat :mrgreen:

moRel ban preko veze? da imam opravdanje za nedolazak na forum u nedjelju kad nas Pitari ubiju :mrgreen:
Tvoje je samo da osuješ nekome i eto bana bez štele ... 8-)

Slobodi fale: Samir Efendić, Nemanja Stjepanović, Ivan Kostić, te "neposlušni" Aldin Đidić i Mahir Karić. Crno vam se piše ... :mrgreen:
ma jok, gdje cu drugarima s foruma psovati

nema veze, prezivjet ce se i ovo, pa polako u Federalnu, rahat :mrgreen:
sumirprimus

#34504 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:A Kostić?
kostic je od svadje sa husrefom neprepoznatljiv.
mislim da i on nece jos dugo.nazalost.
ultima_palabra

#34505 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Ma može Sloboda fin tim sastaviti, ali atmosfera u klubu im je ko u Hitlerovom bunkeru :oops:

Mada ni Sarajevo nema neku igru i efikasnost, realan rezultat 1:0 za domaćina, autogolom :mrgreen:
sumirprimus

#34506 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:Ma može Sloboda fin tim sastaviti, ali atmosfera u klubu im je ko u Hitlerovom bunkeru :oops:

Mada ni Sarajevo nema neku igru i efikasnost, realan rezultat 1:0 za domaćina, autogolom :mrgreen:
kontam prije bi sejfudin mogo jedan autogo opicit za dobra stara vremena,il pero brat :skoljka:
sumirprimus

#34507 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

losi smo brate, ovo je gore neg pred ono ispadanje iz lige.
psihicki te ubije taman se dignes na koljena, ono opet u glavu..
al eto sacekacemo te jebene izbore da prodju jer se oko njih sve i vrti.tad ide i famozna skupstina i znacemo il kljuc u bravu il pravac liga sampiona... :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#34508 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

kolika je kvota na Slobodu? :mrgreen:
agnostic_front

#34509 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Hoće li sad sindikalac i Mair pojčati MDK?
leškarenje

#34510 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Melbourne_Australia wrote:Mislim da nije problem u sudijama vec u nama kao ljudima...Samo kukamo kad sudije nas zakinu greskama, sutimo i pravimo se da nista nije bilo kad nas guraju..Evo recimo komsije sa koseva kukaju od nedelje a sute kad njih sudije guraju a u zadnje 3 godine bilo je dosta guranja..Isto vazi za nas mada su nas prije vise gurali :-D Evo primjera , na derbiju na kosevu kukaju kako stevanovic nije dobio crveni vec 2 godine a greske se u svakoj ligi u evropi desavaju takve svaki vikend.A to sto ekipa to 2 puta ne sutne u okvir gola nikome nista..Onda zadnji derbi nas igrac dobije zasluzeno crveni i opet nisu dobili , hocu da kazem da uvjek svi mi nalazimo razloge u drugom a ne u nasim igracima...Uvjek su sudije gresile nekad ide na tvoju stranu nekad ne i to je to..Nikad ne
komentarisem sudije jer nece tebe sudija toliko zakinuti u 2016 godini koliko tim slabo moze odigrati ili da ne zna..
A sto nasra u jednom postu :skoljka: ko bolan kuka o suđenju osim vas..... i o nama i o vama, bulaznite danima. Gdje je iko kukao o suđenju protiv listice osim što su se spomenule greške. Znači treba presutiti iste da bi ti, cvrčak i ini bili zadovoljni... aha, kurko :oops:
Charuga
Globalni moderator

#34511 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:A sto nasra u jednom postu :skoljka: ko bolan kuka o suđenju osim vas..... i o nama i o vama, bulaznite danima. Gdje je iko kukao o suđenju protiv listice osim što su se spomenule greške. Znači treba presutiti iste da bi ti, cvrčak i ini bili zadovoljni... aha, kurko :oops:
Samo da te upozorim za ubuduće.
leškarenje

#34512 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Dobro, sorry ako je ovo uvrijedilo dotičnu gospodu iz Australije... ipak su oni osjetljivi :zzzz:
Charuga
Globalni moderator

#34513 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Nije on prijavio post.
leškarenje

#34514 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nebitno :thumbup:

Iznervira me drama :oops: cuj mi kmecimo, a niko ništa nije rekao osim da je trebao dati Pandzi crveni dok su simpatizeri iz Novog Sarajeva danima opleli o suđenju u korist FKS.... Satrase kmecanjem, da bi sve na veći nivo podigao cvrčak sa svojom ispranom pričom :thumbup: samo naprijed, nema predaje.
Melbourne_Australia

#34515 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

leškarenje wrote:Nebitno :thumbup:

Iznervira me drama :oops: cuj mi kmecimo, a niko ništa nije rekao osim da je trebao dati Pandzi crveni dok su simpatizeri iz Novog Sarajeva danima opleli o suđenju u korist FKS.... Satrase kmecanjem, da bi sve na veći nivo podigao cvrčak sa svojom ispranom pričom :thumbup: samo naprijed, nema predaje.
Kao prvo nisam te je prijavio i nikad necu nikoga prijaviti jer to me ne zanima...Niste kukali kako je bio faul Krstanovica u skoku pri golu? niste kukali kako je pandza trebao dobiti crveni?? niste kukali kako je Wagner bio u ofsajdu kod drugog gola?? niste kukali kako ste osteceni sto Stevanovic nije dobio drugi zuti na kosevu ( trebao je evo ja kazem) niste kukali kako smo vas ubili od batina a sudija nista na derbiju prije kad ga je Tiago zabio??? Kako te nije sramota lagati??? ps..A kad ste vi Slobodu prebili ali bas prebili na Kosevu i kad su oni kukali, prica vam je bila fudbal je muska igra..Uvjek je tako ko gubi taj se ljuti...A kao sto ja mogu reci da su nas u proslosti vise gurali tako mogu reci da vas sudije najvise guraju u ligi u zadnje vrijeme..Ali opet kazem greske se desavaju samo ne gumo kad se suti kad sudija vas ili nas pogura a seremo kad je protiv nas!!
leškarenje

#34516 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Melbourne_Australia wrote:
leškarenje wrote:Nebitno :thumbup:

Kao prvo nisam te je prijavio i nikad necu nikoga prijaviti jer to me ne zanima...Niste kukali kako je bio faul Krstanovica u skoku pri golu? niste kukali kako je pandza trebao dobiti crveni?? niste kukali kako je Wagner bio u ofsajdu kod drugog gola?? niste kukali kako ste osteceni sto Stevanovic nije dobio drugi zuti na kosevu ( trebao je evo ja kazem) niste kukali kako smo vas ubili od batina a sudija nista na derbiju prije kad ga je Tiago zabio??? Kako te nije sramota lagati??? ps..A kad ste vi Slobodu prebili ali bas prebili na Kosevu i kad su oni kukali, prica vam je bila fudbal je muska igra..Uvjek je tako ko gubi taj se ljuti...A kao sto ja mogu reci da su nas u proslosti vise gurali tako mogu reci da vas sudije najvise guraju u ligi u zadnje vrijeme..Ali opet kazem greske se desavaju samo ne gumo kad se suti kad sudija vas ili nas pogura a seremo kad je protiv nas!!
Sta je u tome sto ti nabroja laz :shock: vidi se po kazni sudiji koji nas je klao protiv vas :thumbup:

Cist faul Krstanovica pred sudijom 8)
Vagner u malom ofsajdu ,ali ipak u istom 8)
Crveni Pandzi kod udaranja laktom,pa opet poslije toga kad je imao zuti lomi Crnkica i opet nista 8)
ultima_palabra

#34517 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Mitomanija... sad ko fol utvrdjuju gradivo i za mjesec dana ovo ce predstavljati kao cinjenice :oops:

Kakav crni faul Krstanovica? :lol: Wagner jest bio u ofsajdu, doduse duplo manjem nego onaj vas protiv Olimpica.
leškarenje

#34518 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Da,da............eno ti slika pa vidi je li se popeo na Marka,dok vidim da vjesto izbjegavas pricu o crvenom Pandzi :oops: ali dobro,sta od tebe ocekivati jer cekas da se na infu formira prica da je ovdje prospes :thumbup:
ultima_palabra

#34519 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Gdje slika? Pregledao iz tri ugla, i nema nigdje da je ruke stavio na njega.

Kakav info, nisam bio jedno godinu i po, banovali ovaj acc sto mu je neko provalio sifru :mrgreen:
leškarenje

#34520 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Dobro :lol: i opet preesutis crveni Pandzi :roll: a priznas ofsajd Vagnera....pa nije to lose od koga je
cvrčak_na_hedonizmu

#34521 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Negativna ocjena za Valjića iz saveza, dok se negdje crtaju linije i pravdaju sudije.

Ako nema kvaliteta i publike, ima sudija, golova iz ofsajda, penala i nedosuđivanja istih za protivnike :D

Nije mi jasno što sudije iz Viteza i sa Koševa ( Olimpic - hem ofsajd, hem faul nad golmanom - peterac ) nisu dobili negativnu ocjenu. Oni bijahu OK, kaže Boro :oops: Ne divi se dobro :D

Konjokradice ne prestaju, dok se ne počnu vozila paliti :D
1946--1987

#34522 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Pozlit ce ti jarane
jeza u ledja

#34523 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

:lol:
Maharadza

#34524 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Negativna ocjena za Valjića iz saveza, dok se negdje crtaju linije i pravdaju sudije.

Ako nema kvaliteta i publike, ima sudija, golova iz ofsajda, penala i nedosuđivanja istih za protivnike :D

Nije mi jasno što sudije iz Viteza i sa Koševa ( Olimpic - hem ofsajd, hem faul nad golmanom - peterac ) nisu dobili negativnu ocjenu. Oni bijahu OK, kaže Boro :oops: Ne divi se dobro :D

Konjokradice ne prestaju, dok se ne počnu vozila paliti :D
Image

It's a conspiracy! :oops:
Stroj-2

#34525 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Šta ba ovo kone kmeče, plaću, rove, grebu... ? :lol:
Locked