Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
losi smo brate, ovo je gore neg pred ono ispadanje iz lige.
psihicki te ubije taman se dignes na koljena, ono opet u glavu..
al eto sacekacemo te jebene izbore da prodju jer se oko njih sve i vrti.tad ide i famozna skupstina i znacemo il kljuc u bravu il pravac liga sampiona...
Melbourne_Australia wrote:Mislim da nije problem u sudijama vec u nama kao ljudima...Samo kukamo kad sudije nas zakinu greskama, sutimo i pravimo se da nista nije bilo kad nas guraju..Evo recimo komsije sa koseva kukaju od nedelje a sute kad njih sudije guraju a u zadnje 3 godine bilo je dosta guranja..Isto vazi za nas mada su nas prije vise gurali Evo primjera , na derbiju na kosevu kukaju kako stevanovic nije dobio crveni vec 2 godine a greske se u svakoj ligi u evropi desavaju takve svaki vikend.A to sto ekipa to 2 puta ne sutne u okvir gola nikome nista..Onda zadnji derbi nas igrac dobije zasluzeno crveni i opet nisu dobili , hocu da kazem da uvjek svi mi nalazimo razloge u drugom a ne u nasim igracima...Uvjek su sudije gresile nekad ide na tvoju stranu nekad ne i to je to..Nikad ne
komentarisem sudije jer nece tebe sudija toliko zakinuti u 2016 godini koliko tim slabo moze odigrati ili da ne zna..
A sto nasra u jednom postu ko bolan kuka o suđenju osim vas..... i o nama i o vama, bulaznite danima. Gdje je iko kukao o suđenju protiv listice osim što su se spomenule greške. Znači treba presutiti iste da bi ti, cvrčak i ini bili zadovoljni... aha, kurko
leškarenje wrote:A sto nasra u jednom postu ko bolan kuka o suđenju osim vas..... i o nama i o vama, bulaznite danima. Gdje je iko kukao o suđenju protiv listice osim što su se spomenule greške. Znači treba presutiti iste da bi ti, cvrčak i ini bili zadovoljni... aha, kurko
Iznervira me drama cuj mi kmecimo, a niko ništa nije rekao osim da je trebao dati Pandzi crveni dok su simpatizeri iz Novog Sarajeva danima opleli o suđenju u korist FKS.... Satrase kmecanjem, da bi sve na veći nivo podigao cvrčak sa svojom ispranom pričom samo naprijed, nema predaje.
Iznervira me drama cuj mi kmecimo, a niko ništa nije rekao osim da je trebao dati Pandzi crveni dok su simpatizeri iz Novog Sarajeva danima opleli o suđenju u korist FKS.... Satrase kmecanjem, da bi sve na veći nivo podigao cvrčak sa svojom ispranom pričom samo naprijed, nema predaje.
Kao prvo nisam te je prijavio i nikad necu nikoga prijaviti jer to me ne zanima...Niste kukali kako je bio faul Krstanovica u skoku pri golu? niste kukali kako je pandza trebao dobiti crveni?? niste kukali kako je Wagner bio u ofsajdu kod drugog gola?? niste kukali kako ste osteceni sto Stevanovic nije dobio drugi zuti na kosevu ( trebao je evo ja kazem) niste kukali kako smo vas ubili od batina a sudija nista na derbiju prije kad ga je Tiago zabio??? Kako te nije sramota lagati??? ps..A kad ste vi Slobodu prebili ali bas prebili na Kosevu i kad su oni kukali, prica vam je bila fudbal je muska igra..Uvjek je tako ko gubi taj se ljuti...A kao sto ja mogu reci da su nas u proslosti vise gurali tako mogu reci da vas sudije najvise guraju u ligi u zadnje vrijeme..Ali opet kazem greske se desavaju samo ne gumo kad se suti kad sudija vas ili nas pogura a seremo kad je protiv nas!!
Kao prvo nisam te je prijavio i nikad necu nikoga prijaviti jer to me ne zanima...Niste kukali kako je bio faul Krstanovica u skoku pri golu? niste kukali kako je pandza trebao dobiti crveni?? niste kukali kako je Wagner bio u ofsajdu kod drugog gola?? niste kukali kako ste osteceni sto Stevanovic nije dobio drugi zuti na kosevu ( trebao je evo ja kazem) niste kukali kako smo vas ubili od batina a sudija nista na derbiju prije kad ga je Tiago zabio??? Kako te nije sramota lagati??? ps..A kad ste vi Slobodu prebili ali bas prebili na Kosevu i kad su oni kukali, prica vam je bila fudbal je muska igra..Uvjek je tako ko gubi taj se ljuti...A kao sto ja mogu reci da su nas u proslosti vise gurali tako mogu reci da vas sudije najvise guraju u ligi u zadnje vrijeme..Ali opet kazem greske se desavaju samo ne gumo kad se suti kad sudija vas ili nas pogura a seremo kad je protiv nas!!
Sta je u tome sto ti nabroja laz vidi se po kazni sudiji koji nas je klao protiv vas
Cist faul Krstanovica pred sudijom
Vagner u malom ofsajdu ,ali ipak u istom
Crveni Pandzi kod udaranja laktom,pa opet poslije toga kad je imao zuti lomi Crnkica i opet nista
Da,da............eno ti slika pa vidi je li se popeo na Marka,dok vidim da vjesto izbjegavas pricu o crvenom Pandzi ali dobro,sta od tebe ocekivati jer cekas da se na infu formira prica da je ovdje prospes
Negativna ocjena za Valjića iz saveza, dok se negdje crtaju linije i pravdaju sudije.
Ako nema kvaliteta i publike, ima sudija, golova iz ofsajda, penala i nedosuđivanja istih za protivnike
Nije mi jasno što sudije iz Viteza i sa Koševa ( Olimpic - hem ofsajd, hem faul nad golmanom - peterac ) nisu dobili negativnu ocjenu. Oni bijahu OK, kaže Boro Ne divi se dobro
Konjokradice ne prestaju, dok se ne počnu vozila paliti
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Negativna ocjena za Valjića iz saveza, dok se negdje crtaju linije i pravdaju sudije.
Ako nema kvaliteta i publike, ima sudija, golova iz ofsajda, penala i nedosuđivanja istih za protivnike
Nije mi jasno što sudije iz Viteza i sa Koševa ( Olimpic - hem ofsajd, hem faul nad golmanom - peterac ) nisu dobili negativnu ocjenu. Oni bijahu OK, kaže Boro Ne divi se dobro
Konjokradice ne prestaju, dok se ne počnu vozila paliti