Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da. dobar shark film.
u sustini, nakon originala u ovom zanru jawsa, nije ni bilo nekih ozbiljnijih filmova na ovu temu. a ovaj je sasvim solidan. doduse, ja sam ga jos pogledao na cam snimku pa je malo oduzeo od ljepote. cak ni ne znam da li je cijeli film obuhvacen, ova cam verzija traje svega nekih 75-80 minuta.
Imam neki osjećaj da će Shallows biti dobar film, al`eto dok ne bude kakav bolji rip
može se i ovaj pogledati, čisto za ljubitielje flore,faune i prirodnih ljepota,
into the blue
a ne vjerujem ni da će ribolovci imati nesto protiv
Last edited by sig_garret on 31/08/2016 07:07, edited 1 time in total.
da. dobar shark film.
u sustini, nakon originala u ovom zanru jawsa, nije ni bilo nekih ozbiljnijih filmova na ovu temu. a ovaj je sasvim solidan. doduse, ja sam ga jos pogledao na cam snimku pa je malo oduzeo od ljepote. cak ni ne znam da li je cijeli film obuhvacen, ova cam verzija traje svega nekih 75-80 minuta.
Definitivno dobar film. Iznenadila sam se. Pogotovo što film baš i nije bio moj izbor, više sam išla da gledam mog dragog kako se "štreca".
Čini mi se da si ti gledao skraćenu verziju, puna je tačno sat i po. I treba se pogledati u kinu, na velikom ekranu, tek tamo ljepota plavetnila i prelijepa fotografija u filmu dođu do izražaja.
" I treba se pogledati u kinu, na velikom ekranu, tek tamo ljepota plavetnila i prelijepa fotografija u filmu dođu do izražaja. " apsolutno se slazem. a film? dobar.
medvjed23 wrote:pogledam ako naleti na tv-u.. za torente i to sam napismen, a i nije mi merak gledati film na kompjuteru..
zato i pratim tvoje tv preporuke
eee.. ovo nisam nikad gledao.. a dobio sam želju, nakon što mi je rečeno da je ova cura sa frizurom na tutu i hinjavim osmijehom - suprotno mojim pretpostavkama - fina