Možda si 1911...relax11 wrote:I meni stoji 11, pa ne znaci da sam 2011salim se
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Možda si 1911...relax11 wrote:I meni stoji 11, pa ne znaci da sam 2011salim se
Zato što je on sposoban (jer vozi sporo), dok su oni iza njega nesposobni (jer zbog njega ne mogu brže, a neće da pretiču na punoj)ema_ wrote:Zasto bi neko vozio 50-55 ako je ogranicenje 60 ?![]()
Vječiti početnik, možda?kakavdanakneiskustvu wrote:ema_ wrote:Zasto bi neko vozio 50-55 ako je ogranicenje 60 ?![]()
[/quote
početnik možda?
Odgovoriš: Ne nerviraju me vozači koji voze sporije od mene, nego oni koji voze sporije od ograničenja.AstorH wrote:Jucer ja radim psihotest za prelaz na EU vozacku i sad medju 90 pitanja ima jedno kaze - Nerviraju li vas vozaci koji voze sporije od vas![]()
Sent from my Linux using Manjaro
Ona raskrsnica kod Pozorišta je crna tačka i treba biti obilježena kao najgora raskrsnica u gradu! Nema noći (često jedem u Pirpi) ili dana kada tamo ne vidim da neko prođe ili proleti kroz crveno, pješaci prelaze na razne načine i kriju se iza tramvaja. Milion očiju otvoriti ondje.Luca36 wrote:Neki dan me dvojica majmuna zamalo nezguzise na semaforu kod poste na obali. Ja stajao u redu na semaforu i vidim njih dvojicu na retrovizoru kako se ganjaju. Jedan je alfica nekakva a drugi je golf bijeli cetvorka sa plavim ledicama, cini mi se i krov da mu je crni. Usro sam se bio i noge mi se oduzese kad sam shvatio da se nece moci zaustaviti i da ce me opaliti. Ubacih u prvu i podjem lijevo u traku prema pozoristu a ovaj je pokusao zakociti i kad je vidio da ce me opaliti, ubacio se u krajnju desnu traku na sine i proletio kroz crveno.
Sreca da su svi pjesaci i vozila vec bili presli preko ulice pa nije nikog pokupio.
Molio bih njega i sve njemu slicne trkace da to vise ne rade po gradu, eno im reli staze iza Trebevica gdje nije frekventno pa neka prze svoje masine.
Dosta mi je sto moram cetvere oci otvoriti naprijed i sa strana, jos mi samo treba da kad stojim na semaforu da pazim i na trkace sto nailze na nas u koloni.
MOSALJOZE wrote:Danas šta sam dozivio to ja mislim niko nikada nije.Poslom sam otišao u Vlakovo,i sad hoću da se uključim na glavni put,a valjda bila neka dzenaza šta li već.Velika je guzva mislim da sam čekao i 10 minuta da se uključim.Uglavnom ispred mene čovjek sa golfom 5,a neka "pametna" majmunčina pretiče sve i uvali se tom čovjeku.Kad ovaj izadje iz auta,krenu mu psovati ovaj što se ubacio takodjer izadje,i ovaj iz golfa 5 vrati se do auta uze sjekiru i poče da ga ganja.
gdje imaju dvije trake a neko razvlaci u lijevoj, obavezno mu je familija predmet razgovora. znaci lave, razvlaci u desnoj kako hoces, ako hoces izadji i guraj auto, al' u lijevoj bez razloga da vozis sporo samo zato sto tebi tako odgovara... nista licno, al takvima bi kazne trebalo pisati zbog ometanja saobracaja.AstorH wrote:Ne mogu jer ja gdje je 60 obicno vozim 50. Meni tih -10 nista ne znaci jer nikad nisam okasnio nigdje, ali u zivotu me spasilo bespotrebnog kocenja na semaforima. Meni je nevjerovatna jedna stvar kod nazovi vozaca. Bespotrebno kocenje. To vidjam svaki dan. Pretekne me sa 80 gdje ja vozim 50 i koci 20m. Stignem ga nenamjerno i on jos koci, ja u drugoj, plocice dotakle disk nisu, pali se zelenobezze. Posebno kad stavis na papir, al' et
nightvision wrote: gdje imaju dvije trake a neko razvlaci u lijevoj, obavezno mu je familija predmet razgovora. znaci lave, razvlaci u desnoj kako hoces, ako hoces izadji i guraj auto, al' u lijevoj bez razloga da vozis sporo samo zato sto tebi tako odgovara... nista licno, al takvima bi kazne trebalo pisati zbog ometanja saobracaja.
Ne znaci ni meni tih -10km/h, jer na dionici od 100km to znaci + 10tak min duze voznje.. Mi smo ti inace svi biznismeni, svaki minut nam je vrijedan stotina i stotina hiljada maraka pa se nerviramo na svakoga ko ne vozi na granici eventualno preko ogranicenja! A kad neko pogine zbog brze voznje, ko ga jebe.. sto nije vozio sporije? Sta ce klosari, cim se on vodi politikom da je u gradu lijeva traka brza traka taj pojma nema o saobracaju! Procitaj malo zakone, ako si ih uopste citao! A za ovog amerikanca, probaj ti voziti preko ogranicenja u njemackoj, ne da ti ide kazna nego te salju na psiho test opet. Pa tu reci nervira me spora voznja ide automatski oduzimanje vozacke.AstorH wrote:Ne mogu jer ja gdje je 60 obicno vozim 50. Meni tih -10 nista ne znaci jer nikad nisam okasnio nigdje, ali u zivotu me spasilo bespotrebnog kocenja na semaforima. Meni je nevjerovatna jedna stvar kod nazovi vozaca. Bespotrebno kocenje. To vidjam svaki dan. Pretekne me sa 80 gdje ja vozim 50 i koci 20m. Stignem ga nenamjerno i on jos koci, ja u drugoj, plocice dotakle disk nisu, pali se zelenobezze. Posebno kad stavis na papir, al' et
primijetio sam ja to ,vec zadnju godinu-dvije je tako ,ja se samo presaltam na njihovu stranu da vidis kako bjeze prema bankiniOptimist wrote: Ne znam da li iko drugi primjecuje, ali u zadnje vrijeme je sve vise idiota koje sijeku krivine i sto je najgore kad naidje auto iz suprotnog smijera ne vraca se, vec mu pola auta u suprotnoj traci. Kad naletim na takvog pozelim da imam kakav tenk.
jos ako imas onu japansku krpicu oko glave sa crvenim japanskim slovima ....bitanga_sa_otesa wrote:primijetio sam ja to ,vec zadnju godinu-dvije je tako ,ja se samo presaltam na njihovu stranu da vidis kako bjeze prema bankiniOptimist wrote: Ne znam da li iko drugi primjecuje, ali u zadnje vrijeme je sve vise idiota koje sijeku krivine i sto je najgore kad naidje auto iz suprotnog smijera ne vraca se, vec mu pola auta u suprotnoj traci. Kad naletim na takvog pozelim da imam kakav tenk.
neki ljudi to nikad neće shvati. ali nikad.supercali wrote:kad cete ljudi skontati da lijeva traka na obicnoj cesti ne znaci automatski i da je brza traka
to vazi samo na autoputu i ako je znakom odredjeno
Meni se tako jedne prilike pojavi mundžos u pasatu pijačaru na ulazu u tunel Ivan s hercegovačke strane. Taman sam prošao kamion, a lola izlazi iz tunela lijevom stranom, tj. srednjom trakom iz pravca rajvosa. Nisam se ni počešao. Da vidiš kako brada mota, drifter stajl.bitanga_sa_otesa wrote:primijetio sam ja to ,vec zadnju godinu-dvije je tako ,ja se samo presaltam na njihovu stranu da vidis kako bjeze prema bankiniOptimist wrote: Ne znam da li iko drugi primjecuje, ali u zadnje vrijeme je sve vise idiota koje sijeku krivine i sto je najgore kad naidje auto iz suprotnog smijera ne vraca se, vec mu pola auta u suprotnoj traci. Kad naletim na takvog pozelim da imam kakav tenk.
meni nikad neprezeljena makinozadirestraits0078 wrote:Meni se tako jedne prilike pojavi mundžos u pasatu pijačaru na ulazu u tunel Ivan s hercegovačke strane. Taman sam prošao kamion, a lola izlazi iz tunela lijevom stranom, tj. srednjom trakom iz pravca rajvosa. Nisam se ni počešao. Da vidiš kako brada mota, drifter stajl.bitanga_sa_otesa wrote:primijetio sam ja to ,vec zadnju godinu-dvije je tako ,ja se samo presaltam na njihovu stranu da vidis kako bjeze prema bankiniOptimist wrote: Ne znam da li iko drugi primjecuje, ali u zadnje vrijeme je sve vise idiota koje sijeku krivine i sto je najgore kad naidje auto iz suprotnog smijera ne vraca se, vec mu pola auta u suprotnoj traci. Kad naletim na takvog pozelim da imam kakav tenk.
Jah, zaboravio sam reći da sam bio sam u insanu patrolĐiji, s bull barom ručne izrade.
vozio sam ih ja u ratu par komaTa, pa se navuk'omefistofilis wrote:joj i ja bi volio, ako nista, provozati to auto.
ovaj jedan otisao sa tamicem nesto da natovari, u buca potoku(ako se dobro sjecam) i ne uspije izaci, zaglavi na cesti, ni tamo ni vamo. I naide neki lik sa patrolom i izvuce ga lahke sale. i tamica i teret na njemu