FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Rob_Atl

#3451 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Rob_Atl »

kvota 1.20 da ce Marjan preci na BHT do svjetskog :D enivej ko bira ko ce prenositi utakmice ko ponudi vise para ili sta, bht bolje da je preskocio ovo svjetsko pa kupio kamere ili sta vec da se moze prenositi u HD
karanana

#3452 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

kao sto su ga srbochetnici otjerali sa proslog komentarisanja, tako mu dragisa corsovic i bratija ni ovaj put neb dozvolili da komentarise. tako dragi moji, ne brinite, u brazilu cete uzivati uz velida i dragisu. a iz studija ce vas pozdraviti treca konstituivka ona sa narandzastom kosom (nista protiv cure).
It_is_a_Leclerc

#3453 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Shahab wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Prijedlog FACE-a da sa BHRT-om zajedno organizuju rad na prenosima utakmica je odličan prijedlog. Dobili bismo daleko kvalitetniji i opširniji, bolji program. Nevjerovatno je kako su na BHRT-u svojeglavi.
Koji si ti ublehaš bez bilo kakvog kontakta sa realnim svijetom. To je neopisivo. Pa šta to unosi Hadžifejzović u projekat da bi dobio suvlasničko pravo na prenos utakmica svjetskog prvenstva, biznis koji donosi milione eura profita? Misliš da je u biznisu bitno isprazno kreveljenje i poziranje patriotizma Senada Hadžifejzovića? Ili ti je možda simpatičan dvorska budala Marijan pa bi zbog toga trebali ustupiti 20-30% profita Face TV. To je nelikvidna televizija koja nije u stanju ispoštovati obaveze prema bankama i zaposlenim, a ne da investira u skupe projekte kakav je ekskluzivni prenos svjetskog prvenstva. Isti bi taj Marijan da mu neko ponudi 100 Km više napusti FACE TV... Zaista smiješan blef. Nije budala direktor BHTV da uvlači umišljenog i nesolventnog Hadžifejzovića u tal. Za biznis je potreban novac a ne infantilno poziranje "Ja volim BiH"... Kada voli BiH neka plati zaposlenike i doprinose na plate.
Ja nisam nikakav ublehaš. Mi, zdrave i odrasle osobe, na tom nivou ne vodimo nikakvu komunikaciju zbog čega sam bio prinuđen tvoj post prijaviti administraciji na razmatranje.

U najkraćem, sve što si napisao nema nikakve veze sa normalnim pojimanjem tržišne borbe. Dakle, sama tvoja konstatacija da ja volim Marajana i Senada je presmiješna. Tim više što me na prethodnoj stranici iz petnih žila napadaju da ih mrzim.

Face TV BHRT-u nudi sublicenciranje, što nije suvlasničko pravo i, kao takvo, se uveliko razlikuje od njega. Face TV nudi novac i kapacitete, u svom, ali i u interesu gledalaca koji obnevide dok uprate loptu na analognom signalu hudnjačke državne televizije u kojoj su perjanice sportske redakcije Mediha Šehić koja misli da je "3000 metara STIPLČIZ" atletska disciplina, Belmin Karamehmedović, Zoran Šuko i društvo. BHRT ima itekakvog financijskog interesa da ponudu objeručke prihvati, ali s obzirom da vrijeđaš i ne ponašaš se zrelo, nemam potrebu da ti to sad objašnjavam
szlava

#3454 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by szlava »

Jeli i kod vas izkljucen Face TV nema ih ni na Total TV nit na bht web tv :sad: neznam zasto se svi prepucavajo oko ove televizije po mom misljenju jedna od najmodernijih tv kuca u nasem kraju odlican program iako nepodpun meni su extra u svakom pogledu :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3455 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:kao sto su ga srbochetnici otjerali sa proslog komentarisanja, tako mu dragisa corsovic i bratija ni ovaj put neb dozvolili da komentarise. tako dragi moji, ne brinite, u brazilu cete uzivati uz velida i dragisu. a iz studija ce vas pozdraviti treca konstituivka ona sa narandzastom kosom (nista protiv cure).
Istina. Možda i Velidu radi političke korektnosti zabrane da kaže "Naša reprezentacija" :-? O tematskim emisijama da i ne govorim. Valjda gledati "Lud, zbunjen , normalan", a ni ĆDarjanu se nešto ne da učiti o nogometu
Chuckie

#3456 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

szlava wrote:Jeli i kod vas izkljucen Face TV nema ih ni na Total TV nit na bht web tv :sad: neznam zasto se svi prepucavajo oko ove televizije po mom misljenju jedna od najmodernijih tv kuca u nasem kraju odlican program iako nepodpun meni su extra u svakom pogledu :D
Mora da su se naljutili čitajući temu i ugasili svjetlo. :D
ultima_palabra

#3457 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Daleko od toga da volim sliku, komentatore i praistorijske emisije BHT-a... ipak, pokušavam zamisliti situaciju gdje BBC dobije ekskluzivna prava prenosa najvažnijeg događaja u svijetu sporta... i onda ga radi zajedno sa štajaznam, Setanta Sports jer ih je njihov direktor fino zamolio :lol: :lol: :lol:

Kakve se sve ideje ljudima motaju po glavama...
Revolver

#3458 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

KatarinaKosaca wrote: Sam nisi, a nisi ni prvi koji je jasno rekao zašto je face tv solidna tv kuća, a ovaj prijenos jako dobar. Dalje, @Banksy ne vadi rečanice iz konteksta, i @Banksy zaista voli ovu zemlju i cijeni ljude koji nisu dezertirali za razoliku od revolvera ili onoga erzbeta što je promijenio nik pa govori da mu se hebe za rat i ko je bio u ratu da će nas sve pljunuti itd.
@Revolver je bez veze kliknuo na psto od Banksy jer se osjetio tu zaštićen, zato što u nedostatku rječnika, žargumenata se potpuno gubi u kritikama, a zna da treba kritikovati. @Banksy je ozbiljna forumašica, ipak, nemoj mješati pojmove. A niti od sebe praviti pionira kao u objašnjenju šta je tv i kako treba.
ja stvarno ne znam kako je došlo do ovoga :? iznjeo sam jednu kritiku i proglašen sam mrziteljem, evo sad me ti proglašavaš dezerterom.

upravo ovo @Banksy i spominje: etiketiranje i kvalifikacija forumaša. zato sam i citirao. stvarno bih volio da je Face TV bolji, ali jednostavno nije i ne mogu to prešutjeti zato što eto imaju dobre namjere.
KatarinaKosaca

#3459 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Daleko od toga da volim sliku, komentatore i praistorijske emisije BHT-a... ipak, pokušavam zamisliti situaciju gdje BBC dobije ekskluzivna prava prenosa najvažnijeg događaja u svijetu sporta... i onda ga radi zajedno sa štajaznam, Setanta Sports jer ih je njihov direktor fino zamolio :lol: :lol: :lol:

To je EBU sistem. Grupacija državnih televizija Europe. Surađuju financije i finacnije i imaju sastanke, tehnika i tehnika itd. Postoji razmjena programa. Postoji i kupovina materijala preko EBU. Plaća se godišnja članarina. Na osnovu toga svaka zemlja ima kvotu i udio u razmjeni i prodaji i kupovini. Na osnovu toga preko EBU je državna Tv dobila prava. I opet ponavljam nikako se ne može usporediti sa BBC jer nema ni HD. I po meni je Senad jako pošteno rekao danas "Nudim lovu, nudim HD, nudim Marjana"... ali ovamo je politika i četnici neće dati Senada kao subugovarača samo radi izraženog patriotizma, kao ni kamenjarci. Tako da , nažalost

KatarinaKosaca

#3460 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Revolver wrote:ja stvarno ne znam kako je došlo do ovoga :? iznjeo sam jednu kritiku i proglašen sam mrziteljem, evo sad me ti proglašavaš dezerterom.
Citiraj to ili ne laži!
Revolver wrote:upravo ovo @Banksy i spominje: etiketiranje i kvalifikacija forumaša. zato sam i citirao. stvarno bih volio da je Face TV bolji, ali jednostavno nije i ne mogu to prešutjeti zato što eto imaju dobre namjere.
Pa, nisi reagirao kad su mene nazivali Senadom, besposličarem, spominjali da masturbiram na Senada itd. Tad ti nije smetalo etiketiranje... Dakle, ne samo da podmećeš u prepričavanju, nego i jednostrano gledaš diskusiju.
hrusta

#3461 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrusta »

ultima_palabra wrote:Daleko od toga da volim sliku, komentatore i praistorijske emisije BHT-a... ipak, pokušavam zamisliti situaciju gdje BBC dobije ekskluzivna prava prenosa najvažnijeg događaja u svijetu sporta... i onda ga radi zajedno sa štajaznam, Setanta Sports jer ih je njihov direktor fino zamolio :lol: :lol: :lol:

Ali je fazon sto je BBC u HD-u a BHT emituje u 240p, I svi to znamo, e zbog toga ga je on zamolio. A sto se tice prenosa u UK, prava su dobile 2 TV kuce BBC i ITV, svaki put tako bude pa gledalac izabere koju ce tekmu da gleda, a i bude jedna TV kuca prenosi jednu tekmu Medan dan a onda druga, drugu pred kraj prvenstva.
archi_a

#3462 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

KatarinaKosaca wrote:
archi_a wrote:No frks. :)
Ne vrijedjam se ja tako lako. Sta da ti kazem???? Ja protiv tvojih ubjedjenja niti zelim niti hocu. E sad kad bi tjerali mak na konac..... Mogao bih da te zamolim da pokusamo sad argumentovano da opovrgnemo moj post, ali necu. Ostavljam te da se slazes sa banksyjem, inace velikim i vrsnim znalcem izdvajanja recenica iz teksta i starim poznavaocem drevne vjestine citanja izmedju redova. Ipak ste vas dvojica a ja sam sam, sa jos cetvero petero forumasa koji su mi dali za pravo. Bit ce ipak, da vas dvojica znate bolje. Pozz
Sam nisi, a nisi ni prvi koji je jasno rekao zašto je face tv solidna tv kuća, a ovaj prijenos jako dobar. Dalje, @Banksy ne vadi rečanice iz konteksta, i @Banksy zaista voli ovu zemlju i cijeni ljude koji nisu dezertirali za razoliku od revolvera ili onoga erzbeta što je promijenio nik pa govori da mu se hebe za rat i ko je bio u ratu da će nas sve pljunuti itd.
@Revolver je bez veze kliknuo na psto od Banksy jer se osjetio tu zaštićen, zato što u nedostatku rječnika, žargumenata se potpuno gubi u kritikama, a zna da treba kritikovati. @Banksy je ozbiljna forumašica, ipak, nemoj mješati pojmove. A niti od sebe praviti pionira kao u objašnjenju šta je tv i kako treba.

Sad potpuni on.. EBU je, dakle, dala prava (na osnovu kvote koju ima državna televizija, i godišnje članarine se daje zemljama članicama), i ako im je Senad večeras javno dao poziv da zajedno idu to bi bilo najbolje za gledatelje. Gledali bismo u HD-u, bio bi Marjan ko ga voli i Velid ko njega voli.. sve bi se moglo posložiti. Ne vidim nikako da je BHT to u stanju sa m napraviti, ali baš nikako. Pa ni dijalošku emisiju ne naprave kako treba. :D
Katarina, apsolutno se ne slazem sa tobom. Ako je broj postova mjerilo ozbiljnosti nekog forumasa onda ja apsolutno nisam ozbiljan forumas. Kako to da ozbiljan forumas hladno zakljuci da post osim pominjanja repke i eventualnog ucesca u ratu nema veze sa temom i tu zavrsi bez davanja ikakvog argumenta. Kompletan post ima itekako veze sa temom face-a. kakvo crno citanje izmedju redova? Citaj kako je napisano pls. Sta to ima izmedju redova a sto je ne vidim.? Kategoricki se protivim da me neko licitira kao lika koji ima zelju da se predstavlja kao tv mag, pionir tv novinarstva, produkcije, klinaca palaca. 12 god iskustva, cetiri televizije, dvije produkcijske kuce su moja zaledjina i referenca da apsolutno bez pardona mogu dati odgovore, debatirati i na kraju krajeva postavljati pitanja i traziti argumente od forumasa sa kojim razgovaram na istu temu. Cijenim tvoje iskustvo i dugogodisnju "nazocnost" na forumu, kao i potrebu da na sve das svoj odgovor ali te iskreno molim da mi se ne postavljas nadmeno i da mi ne upucujes savjete "sa visine", pogotovo ako ti kazem da te cijenim kao realnu forumasicu, koja samo ponekad fuli poentu. Pozdrav za tebe. Pratimo se. :)
ultima_palabra

#3463 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Ma sve je to fino, ali ko to danas potpomaže konkurenciju? Pogotovo ako je ta konkurencija nesolventna da bude pravi partner.

Slažem se da rs-ovci ne podnose Marjana i to je dodatni razlog zašto od toga neće biti ništa.
Haris.ba

#3464 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

Ja dobre emisije "Sav taj sevdah". Ne izlazi mi se iz kuće dok ne prođe. Nema veze što je repriza.
KatarinaKosaca

#3465 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

archi_a wrote:Katarina, apsolutno se ne slazem sa tobom. Ako je broj postova mjerilo ozbiljnosti nekog forumasa onda ja apsolutno nisam ozbiljan forumas. Kako to da ozbiljan forumas hladno zakljuci da post osim pominjanja repke i eventualnog ucesca u ratu nema veze sa temom i tu zavrsi bez davanja ikakvog argumenta. Kompletan post ima itekako veze sa temom face-a. kakvo crno citanje izmedju redova? Citaj kako je napisano pls. Sta to ima izmedju redova a sto je ne vidim.? Kategoricki se protivim da me neko licitira kao lika koji ima zelju da se predstavlja kao tv mag, pionir tv novinarstva, produkcije, klinaca palaca. 12 god iskustva, cetiri televizije, dvije produkcijske kuce su moja zaledjina i referenca da apsolutno bez pardona mogu dati odgovore, debatirati i na kraju krajeva postavljati pitanja i traziti argumente od forumasa sa kojim razgovaram na istu temu. Cijenim tvoje iskustvo i dugogodisnju "nazocnost" na forumu, kao i potrebu da na sve das svoj odgovor ali te iskreno molim da mi se ne postavljas nadmeno i da mi ne upucujes savjete "sa visine", pogotovo ako ti kazem da te cijenim kao realnu forumasicu, koja samo ponekad fuli poentu. Pozdrav za tebe. Pratimo se. :)
Ma, ko ima koliko broj postova to se ne zna :D Onaj nesretni @mikeladnjelo je kao novi na forumu, a zna šta se pisalo prije 5 godina. Dakle, ljudi mjenjaju nikove. Ja tebi, dragi moj, baš nikakve, ali nikakve savjete nisam davala. Ako jesam, citiraj gdje te savjetujem. Ja jednostavno znam kako piše @Banksy, jer ona je moja omiljena forumašica i @revolver se jednostavno zaklonio, sakrio kao od kiše pod taj post. Stavljati znak jednakosti između @Bansky i @revolver ni u snu.
Ali, cijela se ta tema povukla jer si rekao da si prvi i jedini koji je napisao nešto pro ove tv kuće, ja sam ti samo rekla da nisi.. Ako je to savjet, ja se duboko ispričavam. Uživaj u svom medijskom iskustvu iz cv-a, pomisli da nisi jednini može koji zna šta je medij i koji je radio ili radi na nekom mediju. :wink:
karanana

#3466 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

kakve sikice.
blago se nadolazecoj bebi.
Revolver

#3467 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

KatarinaKosaca wrote:
Revolver wrote:ja stvarno ne znam kako je došlo do ovoga :? iznjeo sam jednu kritiku i proglašen sam mrziteljem, evo sad me ti proglašavaš dezerterom.
Citiraj to ili ne laži!
Revolver wrote:upravo ovo @Banksy i spominje: etiketiranje i kvalifikacija forumaša. zato sam i citirao. stvarno bih volio da je Face TV bolji, ali jednostavno nije i ne mogu to prešutjeti zato što eto imaju dobre namjere.
Pa, nisi reagirao kad su mene nazivali Senadom, besposličarem, spominjali da masturbiram na Senada itd. Tad ti nije smetalo etiketiranje... Dakle, ne samo da podmećeš u prepričavanju, nego i jednostrano gledaš diskusiju.
ispričavam se. evo citata:
KatarinaKosaca wrote:@Banksy zaista voli ovu zemlju i cijeni ljude koji nisu dezertirali za razoliku od revolvera ili onoga erzbeta što je promijenio nik pa govori da mu se hebe za rat i ko je bio u ratu da će nas sve pljunuti itd.
Sad kad ponovo čitam moguće je da je došlo do nesporazuma i da samo misliš da ne cijenim ljude koji nisu dezertirali :-D
Malo je nejasno zbog konstrukcije rečenice. Naravno da cijenim te ljude, ali ne mogu zbog toga jednostavno preći preko svega lošeg što oni urade. Uglavnom ja tebe nisam etiketirao niti ću i stvarno ne mogu odgovarati na svaki post gdje neko tebe etiketira.
ultima_palabra

#3468 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

karanana wrote:kakve sikice.
blago se nadolazecoj bebi.
:lol: :izet:
KatarinaKosaca

#3469 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Revolver wrote:--------------------------------
Naravno da tako piše kako si napisao. @Bansky znam godinama kako piše i to tvrdim z anju, za tebe ne znam, nisi se izjasnio, a kako je ovo pisani oblik komunikacije znamo stavove jedni drugih ako ih napišemo

Nisam ja ni tražila da ti reagiraš kad netko mene napadne, imam ja i jezičinu i tastaturu, ali etiketiranje nije jednostrano, dapače, više uvreda, kvalifikacija i vulgarnosti, ubjedljivo više je na strani onih koji reže na ovu tv kuću
Revolver

#3470 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

KatarinaKosaca wrote:
Revolver wrote:--------------------------------
Naravno da tako piše kako si napisao. @Bansky znam godinama kako piše i to tvrdim z anju, za tebe ne znam, nisi se izjasnio, a kako je ovo pisani oblik komunikacije znamo stavove jedni drugih ako ih napišemo

Nisam ja ni tražila da ti reagiraš kad netko mene napadne, imam ja i jezičinu i tastaturu, ali etiketiranje nije jednostrano, dapače, više uvreda, kvalifikacija i vulgarnosti, ubjedljivo više je na strani onih koji reže na ovu tv kuću
OK. razumijemo se :thumbup: smatraj me izjašnjenim :D

slažem se da je više vulgarnosti bilo od strane kritičara, ali ja nisam taj, i tu si ti pogriješila. ja sam obični kritičar, nisam pljuvač. jednostavno bez kritike nema napretka.
archi_a

#3471 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Banksy wrote:
BHCluster wrote: :thumbup: Troll eliminator!
Ne pretjeruj.
Kad se razgrne post iznad i iz njega izvuče priča o uspjehu reprezentacije, priča o proteklom ratu i eitketiranje i kvalifikacije forumaša, malo toga ostane što ima veze s temom.
Svaka rečenica iznad, o SH-u i njegovoj televiziji, se može lako i argumentirano pobiti, a razlog što šutimo je poštovanje prema njegovom ratnom angažmanu i vjerovatno još neka mala mrva ljubavi i odanosti koje osjećamo prema onima koji su ovdje bili kad je bilo najteže, a Senad je jedan od takvih.

Iskreno mu želim sve najbolje, zaista, ali ovo što radi od sebe, ovaj put kojim je krenuo, ni finansijski ni personalno, ne može završiti hepiendom. Daj bože da griješim.
KATARINA, ovo ti je njen (ops, nisam znao da je ona u pitanju) komentar na moje reagovanje u vezi Senada, prenosa utakmice i uopsteno njegovih intervjua. Upravo ona potencira " argumentirano" pobijanje onoga sto sam napisao i tu se zaustavlja. Argumenata nigdje. E sad, ako je to odlika iskusnog i realnog forumasa.....Sorry, onda ja ne vidim kod zdravih ociju. Na ovo nisi reagovala. Kad si vec napisala kako je veoma cijenis i kako ti je medju omiljenim, jasno mi je i zasto nisi reagovala, ali nisi propustila da meni napises kako grijesim u vezi doticne. Pozz
Update: gdje sam ja napisao da sam prvi i jedini dao komentar. Ne razumijem. Ako budes mogla citiraj mi. Nisam svjestan toga. Da, da, da, apsolutno sam svjestan da nisam jedini sa iskustvom. Glupost je da to uopste spominjes. :)
Last edited by archi_a on 18/10/2013 21:52, edited 2 times in total.
belfy

#3472 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by belfy »

KatarinaKosaca wrote: ...Pa, nisi reagirao kad su mene nazivali Senadom, besposličarem, spominjali da masturbiram na Senada itd. Tad ti nije smetalo etiketiranje... Dakle, ne samo da podmećeš u prepričavanju, nego i jednostrano gledaš diskusiju.
KatarinaKosaca wrote: ...Nisam ja ni tražila da ti reagiraš kad netko mene napadne, imam ja i jezičinu i tastaturu, ali etiketiranje nije jednostrano, dapače, više uvreda, kvalifikacija i vulgarnosti, ubjedljivo više je na strani onih koji reže na ovu tv kuću
ja se uveliko izvinjavam kao padobranac, ali katarina...lol. draga si mi forumasica, samo bi ovdje volio biti na mjestu revolvera samo da te ispreskacem. nije ovo jedini dio, jer on nije u krivu ni sto se dezertera tice. :wink:
ako stavimo na stranu sto je tvoje forumsko pisanje ovdje poprilicno konzistentno, definitivno mogu reci, da kad se upalis ne citas (a vala i ne odgovaras :) ) dobro. iako mi, doduse, ovdje nije jasno ko ti upali zicu.

P.S. ne znam da se se do sada javio na ovakvu temu... a vjerovatno slaba sansa i u buducnosti, pa me ignorisite. 8)
KatarinaKosaca

#3473 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

belfy wrote:
KatarinaKosaca wrote: ...Pa, nisi reagirao kad su mene nazivali Senadom, besposličarem, spominjali da masturbiram na Senada itd. Tad ti nije smetalo etiketiranje... Dakle, ne samo da podmećeš u prepričavanju, nego i jednostrano gledaš diskusiju.
KatarinaKosaca wrote: ...Nisam ja ni tražila da ti reagiraš kad netko mene napadne, imam ja i jezičinu i tastaturu, ali etiketiranje nije jednostrano, dapače, više uvreda, kvalifikacija i vulgarnosti, ubjedljivo više je na strani onih koji reže na ovu tv kuću
ja se uveliko izvinjavam kao padobranac, ali katarina...lol. draga si mi forumasica, samo bi ovdje volio biti na mjestu revolvera samo da te ispreskacem. nije ovo jedini dio, jer on nije u krivu ni sto se dezertera tice. :wink:
ako stavimo na stranu sto je tvoje forumsko pisanje ovdje poprilicno konzistentno, definitivno mogu reci, da kad se upalis ne citas (a vala i ne odgovaras :) ) dobro. iako mi, doduse, ovdje nije jasno ko ti upali zicu.

P.S. ne znam da se se do sada javio na ovakvu temu... a vjerovatno slaba sansa i u buducnosti, pa me ignorisite. 8)
Ne kontam jel te treba ignorirati ili ne. Naime, nagore je kad netko replicira, pa onda kaže "Nemoj mi odgovarati, odoh" :D . Dva citata koja si naveo, možda zaista izgledaju kontradiktorno, iako u biti sam htjela da kažem da je @revolver samo spominjao etiketiranje kritičara, a ne i onih pro..
Dalje, nisam rekla da je dezerter, nego da @Bansky znam kako piše i da prezire dezertere (ili tako nekako) što nije slučaj sa @revolverom.. dakle, nije se nikad očitao po tom pitanju.

@revolver, nisam htjela i neću u ime @Banksy da ti odgovaram na post. Neka ona to učini. :wink:
lijan

#3474 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

belfy

#3475 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by belfy »

KatarinaKosaca wrote:
belfy wrote:

Ne kontam jel te treba ignorirati ili ne. Naime, nagore je kad netko replicira, pa onda kaže "Nemoj mi odgovarati, odoh" :D . Dva citata koja si naveo, možda zaista izgledaju kontradiktorno, iako u biti sam htjela da kažem da je @revolver samo spominjao etiketiranje kritičara, a ne i onih pro..
Dalje, nisam rekla da je dezerter, nego da @Bansky znam kako piše i da prezire dezertere (ili tako nekako) što nije slučaj sa @revolverom.. dakle, nije se nikad očitao po tom pitanju.

@revolver, nisam htjela i neću u ime @Banksy da ti odgovaram na post. Neka ona to učini. :wink:
ako ne bi sa ovim forumaskim stazem znao zbuniti neiskusne, sto ce mi onda staz. :razz: s druge strane, eto uspije mi, nekada, da se i forumasi sami nadju u "samoispreskakivanju". rijetko se desi sa vama iskusnijim, ali je zadovoljstvo vala. 8-) a za temu me slabo briga, samo citam sta naletim. :-D
Locked