šta ima veze, porijeklom sandzaklija tj. bošnjakglockov kolac wrote:Jes baš, pogotovo onaj plave kose...DaysleepeR wrote:ovo su ti "braća" turci što studiraju na Ilidži, a možeš ih naći u Slogi četvrtkom, petkom i subotom...hz__semir wrote: Zbog ovakvih jadova, supaka i poltrona i ne zasluzujemo da idemo na EP. Bog zna koliko će ih još biti na stadionu koji će samo gledati u ovog manekena i uzdisati, umjesto da bodre svoju reprezentaicju. Jebo vas on u supak.
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
žuti
#3451 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Last edited by žuti on 10/11/2011 13:49, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#3452 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja bogam nit sam jadan nit sam napacen,interesuje me samo pobjeda nase repke,na koliko toliko normalnom terenu,i bez ekscesa,da ne bude divlji bosanci,mislim da ovi to jedva cekaju...
-
sumirprimus
#3453 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nego ljudi sta cemo s maletica???
pa majka mu stara,trcace ona dvojca oko njeg ko oko kadije
pa majka mu stara,trcace ona dvojca oko njeg ko oko kadije
- DaysleepeR
#3454 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
vidim ja slabo se u slogu izlaziglockov kolac wrote: Jes baš, pogotovo onaj plave kose...
- karanana
#3455 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ono je sramota. jeli moguce da su ga nasi namjerno napravili ovako katastrofalnim nakon sto je onaj iz fife rekao da se tu moze igrati?
sta ce nam taj ciganluk? pa nas ovo moze kostati.
-
sumirprimus
#3456 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
to sam ja i pomislio da nas reko nisu navukli po obicaju na tanak k...c,rekli moze,a onda ako zatreba za zelenim stolom,tać u vuglakaranana wrote:ono je sramota. jeli moguce da su ga nasi namjerno napravili ovako katastrofalnim nakon sto je onaj iz fife rekao da se tu moze igrati?
-
smijesni_ste
#3457 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma kao i uvijek....ebo druge...sami smo sebi dovoljnikaranana wrote:ono je sramota. jeli moguce da su ga nasi namjerno napravili ovako katastrofalnim nakon sto je onaj iz fife rekao da se tu moze igrati?
-
palermo
#3458 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Strašno ste dosadni sa ovim , sramotimo se i slično. Ko ih jebe, imamo to što imamo, je li komisija rekla može se igrati, i šta onda naprduju. Umjesto da ui nama proradi inat i da im kažemo, ma ćibe firauni jedni, niste ni znali šta je voda dok smo se parili u saunama
, ovdje neki samo što nam se poseru na glavu.
Uostalom, uvjeren sam da će teren biti sasvim ok. I isti je i nama i njima.
-
motorola01
#3459 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teren se fino zelenio prije ovih "radova" od neki dan.Ne znam otkud im ideja da teren buse onom masinom i posipaju sa onolikim pjeskom.Ondje ko otrese ima da se sav zguli
.Da nece nasi igrati u kakvim helankama
...
-
leo karan
-
Baudelaire
#3461 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne bih donosio prerane zaključke, bar dok na TV-u ne vidim stanje stadiona, ali čini mi se da je prošli put protiv Portugala bolje izgledao, a da je manje pompe oko njega bilo. Naravno da nije bio ni onda dobar koliko je trebalo, ali makar nije većinu površine prekrivala zemlja, a ne trava.
Ja Portugalce ne mogu kriviti za to što se žale oko stadiona. Jebiga, da im ne damo povoda ne bi se sigurno žalili.
Ja Portugalce ne mogu kriviti za to što se žale oko stadiona. Jebiga, da im ne damo povoda ne bi se sigurno žalili.
- Rutalj
#3462 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovako se prose pare za novi travnjak.
- veljaca
#3463 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Možda je najbolju ocjenu onoga šta Ronalda i društvo čeka na Bilinom polju nedavno hrvatskim novinarima iznio naš bivši selektor Miroslav Blažević. Ćiri su hrvatske kolege sugerirale da je hrvatskim igračima u Atini protiv Grčke bio priređen isuviše vatren doček, te da se zbog toga nisu snašli.
Ćiro je odgovorio da je atmosfera u Atini bila "dječiji rođendan u McDonald'su" za ono šta Portugalce čeka u Zenici.

Ćiro je odgovorio da je atmosfera u Atini bila "dječiji rođendan u McDonald'su" za ono šta Portugalce čeka u Zenici.
-
Mustang1
#3464 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jest vala .. Vise zelenila ima u hamburgeru u McDonaldsu nego na Bilinom Poljuveljaca wrote:Možda je najbolju ocjenu onoga šta Ronalda i društvo čeka na Bilinom polju nedavno hrvatskim novinarima iznio naš bivši selektor Miroslav Blažević. Ćiri su hrvatske kolege sugerirale da je hrvatskim igračima u Atini protiv Grčke bio priređen isuviše vatren doček, te da se zbog toga nisu snašli.
-
sumirprimus
#3465 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
palermo wrote:Strašno ste dosadni sa ovim , sramotimo se i slično. Ko ih jebe, imamo to što imamo, je li komisija rekla može se igrati, i šta onda naprduju. Umjesto da ui nama proradi inat i da im kažemo, ma ćibe firauni jedni, niste ni znali šta je voda dok smo se parili u saunama, ovdje neki samo što nam se poseru na glavu.
ovo ce biti tika taka igra,sa trzavicama
na preskoke
-
sumirprimus
#3466 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
i opet su portugalci u prednosti,oni bar imaju iskustva sa fudbalom u pijesku,a mi? 
"Abola: Portugalci će igrati na pijesku
"Jadan je teren zeničkog Bilinog Polja." Ovim riječima počinje članak novinara portugalskog portala Abola.pt Pedre Soaresa."
"Abola: Portugalci će igrati na pijesku
"Jadan je teren zeničkog Bilinog Polja." Ovim riječima počinje članak novinara portugalskog portala Abola.pt Pedre Soaresa."
-
saabsa
#3467 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rutalj wrote:Ovako se prose pare za novi travnjak.
Istina 100%
-
zlajapravaraja
#3468 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa mozda je i bolje ovako.
Ronaldo se sigurno na onakvom terenu nece moci zalaufat' s loptom kao inace. To ti je isto kad bi recimo njemacki brzi voz ICE stavio na bosanske shine - ne bi mogao ni pola svoje normalne brzine razviti.
Na onoj livadi sigurno nece moci razviti tempo da bi postao neuhvatljiv, a znamo da je tako najopasnjiji. Za njegove slobodnjake i suteve iz daljine se ne brinem, jer imamo majstora na golu.
A za nase se ne brinem - pokazali su protiv Luksemburga da majstori i po vodi mogu hodat' i igrat' lopte
Osim toga, mi igramo na prvi dodir, a Portugalci skoro uvijek prime loptu prije nego sto je proslijede dalje, sto ce im isto biti vise otezano.
Znaci, jos +1 za nas. Ovo im je drugi veliki shamar s terenom
p.s. Sve vise mirise na 0:0
Ronaldo se sigurno na onakvom terenu nece moci zalaufat' s loptom kao inace. To ti je isto kad bi recimo njemacki brzi voz ICE stavio na bosanske shine - ne bi mogao ni pola svoje normalne brzine razviti.
Na onoj livadi sigurno nece moci razviti tempo da bi postao neuhvatljiv, a znamo da je tako najopasnjiji. Za njegove slobodnjake i suteve iz daljine se ne brinem, jer imamo majstora na golu.
A za nase se ne brinem - pokazali su protiv Luksemburga da majstori i po vodi mogu hodat' i igrat' lopte
Osim toga, mi igramo na prvi dodir, a Portugalci skoro uvijek prime loptu prije nego sto je proslijede dalje, sto ce im isto biti vise otezano.
Znaci, jos +1 za nas. Ovo im je drugi veliki shamar s terenom
p.s. Sve vise mirise na 0:0
- karanana
#3469 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jesu ono oni sampioni svijeta u fudbalu na pijesku? ili su brazilci, ali znam da su i portugalci dobri u tome.
-
Mustang1
#3470 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisu brazilci su najbolji ..Ali mislim da su rusi osvojili ovo zadnje prvenstvo sto je bilo .. Pobjedili brazilce 
- samo_ti
#3471 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovo je maslo Osima starijeg
...u ovom interviju`u je rekao da se mora malo i seljacki ponasati, nesto u tom fazonu , dakle opustite se, nama ovo odgovara ... ko *ebe Portugalce

-
sumirprimus
#3472 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jos ako navece malo sledi,bice ko tartan staza ostrokaranana wrote:jesu ono oni sampioni svijeta u fudbalu na pijesku? ili su brazilci, ali znam da su i portugalci dobri u tome.
ma nasminkace to nasi u zadnji trenutak ko i sve ostalo
- chuchumbamayumbe
#3473 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Treba postaviti i koju nagaznu minu (ali reći našima gdje se nalaze), pa pustiti portugalce da ih pronalaze.
Hmm, rekla FIFA da je teren OK, pa sada mu možemo je*at mater, uzorat i preorat, nađubrit i navaljat pijeska?
Nadam se da je sve ovo šuplja i da tetren baš i nije toliko loš koliko neki govore, a ako smo mu je*ali majku namjerno, onda to nije fer i ne treba da prođemo.
Na stranu sav poganluk FIFE, UEFE ili koga već ne.
Pa vi sada opletite.
Hmm, rekla FIFA da je teren OK, pa sada mu možemo je*at mater, uzorat i preorat, nađubrit i navaljat pijeska?
Nadam se da je sve ovo šuplja i da tetren baš i nije toliko loš koliko neki govore, a ako smo mu je*ali majku namjerno, onda to nije fer i ne treba da prođemo.
Na stranu sav poganluk FIFE, UEFE ili koga već ne.
Pa vi sada opletite.
-
dert
#3474 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Eh sta usni
Pape dao dva gola

Pape dao dva gola
- mrtva kokoš
#3475 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Last edited by mrtva kokoš on 10/11/2011 14:13, edited 1 time in total.