(ko da ga prati angela merkel)
nek se ljudi sale sta ima veze niko nista ruzno nije napisao.
Moderator: Benq
Iz provjerenih izvora kolegica je i sama plasirala post o sebiQler wrote:samo da znate kolegica iz bbi prati forumpa pazite sta pricate
ta sam.Sakazulu wrote:Iz provjerenih izvora kolegica je i sama plasirala post o sebiQler wrote:samo da znate kolegica iz bbi prati forumpa pazite sta pricate
Ma da nisam ozenjen davno bi ja tu terminologiju nabubaoR_v_P20 wrote:Ja iako nisam korisnik LOLA prvom prilikom cu se u BBI raspitati o uslugama, naucit cu terminologiju pa se potruditi da je sto vise propitujem i gledma kako se snalazi...uhhh
hos ti dolazit u ovom paketu povecanih brzina?karanana wrote:ta sam.Sakazulu wrote:Iz provjerenih izvora kolegica je i sama plasirala post o sebiQler wrote:samo da znate kolegica iz bbi prati forumpa pazite sta pricate
karanana wrote:bejbe, ja sam paket sama za sebe
Lud i ponosan wrote: ... Ja iznosim iskljucivo svoje misljenje i stavove, te nemam nikakvih dodirnih tacaka sa Logosoftom
Nije krivi navod nego sam ironičan do bola, jer se javljaš na post koji nije tebi upućen.Lud i ponosan wrote:Samo ispravak krivog navoda... Ja iznosim iskljucivo svoje misljenje i stavove, te nemam nikakvih dodirnih tacaka sa Logosoftom, osim sto sam njihov korisnik. Tako da te molim da se suzdrzavas od ovakvih i slicnih neistina. O ovome je vec bilo rijeci, ali izgleda opet treba da se ponovi.Praetorious wrote:Lud i Ponosan je član LoL-ovog Staffa, obzirom da daje informacije u ime Firme. Prema tome, mora ti odgovoriti, kao što je i meni dao zvanično objašnjenje na post naslovljen na "Osoblje LoL-a".
Drugo, niko od zaposlenih LOL-a nije duzan ikome dati bilo kakve informacije na ovom forumu i to sto rade je samo znak dobre volje.
I trece, iako je na prvu bilo interesantno, mislim da je neukusno i degutantno raspravljati o nekome na forumu na ovaj nacin.
I mislim da ne bi bio "naporan" da iznosim neistine, kritike i lazne optuzbe, ali sta je tu je.
LP
Preostali bonus (sa pdv-om): 13,09 KM
abrinjaDonjo wrote:vec je neko pitao ali evo i ja da postavim opet isto pitanje, zasto korisnici Duo+ paketa ostaju uskraceni za 2 MB u odnosu na Beta Paket korisnike, kako rece damir Duo+ ide na 12Mbp/s a Beta na 14Mbp/s!? s obzirom da mi i vise placamo a i vise gubimo na brzini interneta zbog TV-a, mislim da je ne razumljivo, bar meni, zasto i Duo+ NE ide na 14 Mbp/s???
ove je cisto informativno pitanje za osoblje logosofta