Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emko1234

#3451 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

5 0 5 wrote:
biscanka2 wrote: Ne kaki . Ja nisam Spaha nego cistokrvna krajskinja ( kao sto nik govori ) ... , a zastitaru sreca da ja nisam bila na mjestu onog mladica sto ga ( zastitar ) osamario . :oops:
krajskinja. sta ti je to? a "mladicima" sreca da ih zastitari nisu nogama izgazali, kao sto se obicno radi sa vandalima na stadionima.
Ti si samo čistokrvno nepismena.
emko1234

#3452 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

Ridjobrki wrote:Ccccc, ove Sarajlijice se totalno razmahale za tastaturama otkako ne smiju izići iz kuća i stanova na ulicu u svojoj rođenoj čaršiji.

Tuga, brate. :sad:
Jesi i ti iz Bileće rodom ko i Spahin babuka, ili si južnije dole?
Ridjobrki

#3453 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

emko1234 wrote:
Ridjobrki wrote:Ccccc, ove Sarajlijice se totalno razmahale za tastaturama otkako ne smiju izići iz kuća i stanova na ulicu u svojoj rođenoj čaršiji.

Ne, ja sam iz Krajine. Ne jebemo mi Sarajevo onako tradicionalno, to što te muči vidi sa tom Bilećom.

:kiss:
5 0 5

#3454 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

istina. zbog budala i siledzija koji su sljegli.
Ridjobrki

#3455 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

5 0 5 wrote:

istina. zbog budala i siledzija koji su sljegli.
Pa normalno kad nećete rođenog brata da branite. :-D

To vam i govorimo. :D
Tito_i_Partija

#3456 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Spahi nije prvi put da je tuk'o nekoga iz Bayer Leverkusena. 2013 godine je davio Leverkusenovog glasnogovornika.

http://www.bild.de/sport/fussball/emir- ... .bild.html
Rückblick: Spahic soll damals mit seinem Auto den Wagen von Ex-Klub-Chef Wolfgang Holzhäuser (63) zugeparkt haben. Daraufhin soll Holzhäuser seinen Pressesprecher Dirk Mesch gebeten haben, den Wagen umzuparken.

Da Spahic mit der Mannschaft trainierte, konnte der Bosnier wohl sein Auto nicht selbst wegfahren. Ein Angestellter soll sich den Schlüssel geliehen und Spahic' Auto umgeparkt haben.

Nachdem Spahic die Aktion mitbekommen habe, soll er ausgeflippt sein. In der Kabine sei er auf den Pressesprecher losgegangen, habe ihm gedroht und ihn laut „Express“ sogar gewürgt.
Bravo junacino, samo im pokazi ko su Bosnjaci. Ko su oni da tebi auto diraju? Kako se samo smiju usudit'? Gazijino auto, hej! :D
5 0 5

#3457 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

Ridjobrki wrote: Pa normalno kad nećete rođenog brata da branite. :-D

To vam i govorimo. :D
moj brat nije siledzija.
Partijaner

#3458 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Partijaner »

Was erlauben Spahic. :mrgreen:
Ridjobrki

#3459 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Image

Ccccc, opet bošnjačke zločine pakuju Srbima

:lol: :lol: :lol:
emko1234

#3460 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

Ridjobrki wrote:
emko1234 wrote:

Ne, ja sam iz Krajine. Ne jebemo mi Sarajevo onako tradicionalno, to što te muči vidi sa tom Bilećom.

:kiss:
Ah ljuti krajišnik, mora da ti je neki gastabajterski predak ili krvni srodnik protjeran iz Džermanije dok režiš na Švabe i podržavaš malograđansko ponašanje. A obzirom da znam dobrih ljudi iz Krajine, ti si iz nekih pičkovića. Bacaš mi malo na ono mjesto Ostrožac između Bihaća i Cazina.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3461 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:
Pa, u čem je problem? Izgleda da je svima dobro dok civilizacija ide u tom pravcu bez značajnijeg otpora.

I što se ti nalaziš prozvan, ocjenjujem generalno pisanje na temi i baš te zato nisam kvotao.

On može sebi priuštiti neke stvari - redar ne može. I protiv Spahe će ići disciplinski postupak zbog tuče ali to ne daje nikom da pravo da ga osuđuje zbog ljudske reakcije bez da zna sve detalje cijele situacije. Niko ne zna šta se ustvari desilo, vidi se metež ali je konsenzus da je Spaha ovakav ili onakav.
Ne nalazim se prozvan, nego branim princip.

Ovdje se podrzava nasilje jer je Spaha u pitanju. Da je Bane Ivanovic zaljepio zastitara, pisalo bi se puno drukcije. I to je sve.

Ne znaju se detalji, ali ti si vec odredio krivca, "konje koji su nesposobni pa eto zaradjuju za zivot kao redari na Bay Areni", ne dozvoljavajuci uopce mogucnost da je Spaha kriv.
Dakle slazem se da se desio metez i da se vidi kako jedan sportista i uzor mladima udara covjeka koji radi svoj posao.

Razocarava me ovo od tebe.
Ridjobrki

#3462 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

emko1234 wrote: Ah ljuti krajišnik, mora da ti je neki gastabajterski predak ili krvni srodnik protjeran iz Džermanije dok režiš na Švabe i podržavaš malograđansko ponašanje. A obzirom da znam dobrih ljudi iz Krajine, ti si iz nekih pičkovića. Bacaš mi malo na ono mjesto Ostrožac između Bihaća i Cazina.
BU!

Ne boj se ba, na internetu si... :-) :-) :-)
biscanka2

#3463 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by biscanka2 »

5 0 5 wrote:
biscanka2 wrote: Ne kaki . Ja nisam Spaha nego cistokrvna krajskinja ( kao sto nik govori ) ... , a zastitaru sreca da ja nisam bila na mjestu onog mladica sto ga ( zastitar ) osamario . :oops:
krajskinja. sta ti je to? a "mladicima" sreca da ih zastitari nisu nogama izgazali, kao sto se obicno radi sa vandalima na stadionima.
Da, samo sto mladici nisu vandalirali a mene da je na pravdi boga onako udario neznam sta bi prije napravila,
jajca na kajganu ili novcanikom po ledjima.
Mislim da bi ova druga opcija bila za mene bolja ( imala bih vise koristi a njega bi po medijima razvukla i to onako
junacki). :oops:
Zastitar je sve ovo mogao na civilizovan nacin rijesiti ( kao na primjer zamoliti mladice da sacekaju i pozvati svog predpostavljenog ) ali ciko htjeo misice pokazati. Mislim da ni on bez kazne proci nece jer onako redari normalno ne
postupaju (stadion je bio prazan sto znaci nije bio ni u kakvom stresu niti ugrozen ) a sve ce se to u istrazi analizirati.
Ridjobrki

#3464 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

_BataZiv_0809 wrote: Ne nalazim se prozvan, nego branim princip.
Ovdje se podrzava nasilje jer je Spaha u pitanju. Da je Bane Ivanovic zaljepio zastitara, pisalo bi se puno drukcije. I to je sve.
Ne znaju se detalji, ali ti si vec odredio krivca, "konje koji su nesposobni pa eto zaradjuju za zivot kao redari na Bay Areni", ne dozvoljavajuci uopce mogucnost da je Spaha kriv.
Dakle slazem se da se desio metez i da se vidi kako jedan sportista i uzor mladima udara covjeka koji radi svoj posao.
Da je Bane... nije Bane.

Ne znaju se detalji ali je Spaha svima kriv - ja radim što i drugi ali samo sa suprotnim predznakom. Kad je Spaha šamarao Marina ja sam rekao da to nije bilo ok ali iz nekog razloga su svi rekli drugačije. Prema tome, ne zna se šta je bilo ali jedan temperamentan lik je mlatnuo lika koji mu je mlatio buraza. Ljudska, neobuzdana reakcija i tačka. Kazna slijedi, kakva bude valja mu je prihvatiti ali to kolektivno istresanje i liječenje frustracija na liku na kojeg će kolektivno svršavati kad idući put ošamari nekog Srbina je meni neprihvatljivo.

Dakle - razumijem potpuno da se neko umiješa u tuču i ne vidim problem sa tim bio on čoban ili nogometaš.

Teoretski: šta ako istraga pokaže da je redar bio Srbin koji je započeo frku?
Oligarh

#3465 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Oligarh »

Evo nama novog krajiškog Ramba.

Pa da.
emko1234

#3466 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

_BataZiv_0809 wrote:
Ridjobrki wrote:
Pa, u čem je problem? Izgleda da je svima dobro dok civilizacija ide u tom pravcu bez značajnijeg otpora.

I što se ti nalaziš prozvan, ocjenjujem generalno pisanje na temi i baš te zato nisam kvotao.

On može sebi priuštiti neke stvari - redar ne može. I protiv Spahe će ići disciplinski postupak zbog tuče ali to ne daje nikom da pravo da ga osuđuje zbog ljudske reakcije bez da zna sve detalje cijele situacije. Niko ne zna šta se ustvari desilo, vidi se metež ali je konsenzus da je Spaha ovakav ili onakav.
Ne nalazim se prozvan, nego branim princip.

Šta se raspravljaš sa trollom. Lik očigledno trola. Uz to je i kompleksaš koji etiketira ljude na osnovu onoga što rade i tako ih reda na društvenoj ljestvici.
Redar je jednako neradnik, al primitivac i siledžija koji je uz to fudbaler, milioner je jednako radnik koji smije udarati redara neradnika.

jebem ti državu i majku, sve nas spalit redom treba.
5 0 5

#3467 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

biscanka2 wrote: Da, samo sto mladici nisu vandalirali a mene da je na pravdi boga onako udario neznam sta bi prije napravila,
jajca na kajganu ili novcanikom po ledjima.
Mislim da bi ova druga opcija bila za mene bolja ( imala bih vise koristi a njega bi po medijima razvukla i to onako
junacki). :oops:
Zastitar je sve ovo mogao na civilizovan nacin rijesiti ( kao na primjer zamoliti mladice da sacekaju i pozvati svog predpostavljenog ) ali ciko htjeo misice pokazati. Mislim da ni on bez kazne proci nece jer onako redari normalno ne
postupaju (stadion je bio prazan sto znaci nije bio ni u kakvom stresu niti ugrozen ) a sve ce se to u istrazi analizirati.
pa zato sam ti i rekao da si spaha. odakle ti znas kako se ko ponio, ako nisi bila tamo? a po tvom pisanju da se zakljuciti da si bila na metar od desavanja.

mozda je bas bilo kako ti pises, mada logika nalaze da zastitari nece prvo posegnuti batinama. a spahi nije prvi put da stvari rjesava saketanjem, cak ni u tom klubu gdje je samo par godina. a izgleda da mu ni buraz nije bolje vaspitan. no, sacekajmo tu istragu pa cemo vidjeti cija majka crnu vunu prede. :lol:
Lakat Jebić

#3468 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Lakat Jebić »

Ridjobrki wrote:
Lakat Jebić wrote:
Ridjobrki wrote:Dakle.... koliko vidim, zambaklija, luckylaka, biscanka2 i ridjobrki imaju konsenzus oko ovog pitanja :D

:lol: :lol: :lol: :kiss:
i ja sam polovicno iz gornjeg lijevog coska :mrgreen: :mrgreen:
Koja polovica preteže, ova što je gadljiva na malo opravdanog nasilja pođahkad? :D
Pa ja sam se vec izjasnio kao "fudbalski romantik" i podrzao spahu. Tesko da je to slucajno :mrgreen:
nosara

#3469 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nosara »

Jao krajisnika sto se kurce... A svaki ima hrvatski pasos, ako zatreba zdusit da ne fule stranu... :lol:

Spahic je problematican tip, a svabe ce rijesit problem, bez brige... Ovaj zastitar ce bit dobar jedno par stoja hiljada ojrica, a Bayer ce potrazit novog stopera...

Nadam se i Mesa...
megaman4

#3470 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by megaman4 »

Ridjobrki wrote:Image

Ccccc, opet bošnjačke zločine pakuju Srbima

:lol: :lol: :lol:
:roll: :lol: :-)

Pa ovi nisu normalni? :twisted: Oj BOŽE dragi d.ebila... :twisted:
archi_a

#3471 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ko je poceo, nije bitno. Sta je ko kome rekao, nije bitno. Bitno je da je ovim sebe najvise za.ebao. Ne treba mu ovo. Steta. Samo da nije bilo ono tipa: Sta bolan ti ne das mojim haFerima da udju ?!? Znas ti ko su oni, znas ti ko sam ja ?!? Ja cu ti otkaz dati, ja sam Spaha, ebat cu ti muma, ja ti kazem !! Nesto slicno onome kad je on zavodio red i tjerao sa zastitarima novinare koji mu se ne svidjaju.
Svabe mu to nece oprostiti.
luckylaka

#3472 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

nosara wrote:Jao krajisnika sto se kurce... A svaki ima hrvatski pasos, ako zatreba zdusit da ne fule stranu... :lol:

Spahic je problematican tip, a svabe ce rijesit problem, bez brige... Ovaj zastitar ce bit dobar jedno par stoja hiljada ojrica, a Bayer ce potrazit novog stopera...

Nadam se i Mesa...
Kakvo inteligentno razmisljanje jebo te .Krajisnici imaju pravo da se qrce jer im se da,jer su zasluzili.Spaha ako citas a citas puna podrska samaraj do kraja Lj.Krajisnici su uz tebe i kad nisi u pravu .Zasluzio si :thumbup:
bingov buraz

#3473 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

nosara wrote:Jao krajisnika sto se kurce... A svaki ima hrvatski pasos, ako zatreba zdusit da ne fule stranu... :lol:

Spaha je problematican tip, a svabe ce rijesit problem, bez brige... Ovaj zastitar ce bit dobar jedno par stoja hiljada ojrica, a Bayer ce potrazit novog stopera...

Nadam se i Mesa...
Nisu zdusivali ni 92-95,naprotiv probijalo se i spasavalo kad su carsijske rejban jedinice bjezale,Mesa ce naci harbiju ko i prethodnik,vidjeli smo protiv Kipra kuci kako su dobre alternative na toj poziciji.
luckylaka

#3474 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

@Biscanka2 ne razumijem zasto se raspravljas sa ljudima kojima je uvijek drazi protivnik reprezentacije BiH u kojoj gospodari kralj,car Emir Spahic.
luckylaka

#3475 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

bingov buraz wrote:

Spaha je problematican tip, a svabe ce rijesit problem, bez brige... Ovaj zastitar ce bit dobar jedno par stoja hiljada ojrica, a Bayer ce potrazit novog stopera...

Nadam se i Mesa...
Nisu zdusivali ni 92-95,naprotiv probijalo se i spasavalo kad su carsijske rejban jedinice bjezale,Mesa ce naci harbiju ko i prethodnik,vidjeli smo protiv Kipra kuci kako su dobre alternative na toj poziciji.
Ne mogu vjerovati ko nas brani.Iako smo forumski,,neprijatelji"hvala za podrsku a Mesha samo moze sanjati jodnog kao Emir.
Post Reply