FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Reglan

#3451 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Reglan »

Prolazimo sigurno ba.
SmokingMan

#3452 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

Tanko drugo poluvrijeme,i nemoć da se sa igračem više dokrajče žećani,znao sam da neće biti lagano,ali su me jakom defanzoviom iznenadili,našu igru potpuno je presjekao primljeni gol u veoma osjetljivom trenutku,tako da su naši igrači drugo poluvrijeme odigrali bojažljivo i solidno.Igraći nisu ispunuili svoje zadatke do kraja,niti su bili oprezni dovoljno na ono na što je Jović upozoravao.Ne znam,sa ovakvim pristupom u Podgorici može se veoma lahko desiti da ispadnemo,bila bi to zaista sramota,velika sramota...
mikogoago

#3453 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by mikogoago »

Mislim da Sarajevo ne bi trebalo imati problema u revanšu.Zeta će sigurno igrati oprezno i ćekati priliku,ali vrijeme će raditi za Sarajevo.Što više bude vrijeme prolazilo,a rezultat ostane ovaj oni se moraju otvoriti i pokušati dati gol.Ne vjerujem da će igru bazirati skroz do kraja na kontre.Sarajevo ima rezultat koji ga vodi dalje.Kada se crnogorci bar malo otvore tada će se ukazati šansa i kvalitet mora doći do izražaja,a koji je na straniSarajeva.Samo strpljivo i ne srljati čekati svoju priliku koj će sigurno doći.Sretno u revanšu :thumbup:
solo2

#3454 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by solo2 »

z1xter wrote:Tanko drugo poluvrijeme,i nemoć da se sa igračem više dokrajče žećani,znao sam da neće biti lagano,ali su me jakom defanzoviom iznenadili,našu igru potpuno je presjekao primljeni gol u veoma osjetljivom trenutku,tako da su naši igrači drugo poluvrijeme odigrali bojažljivo i solidno.Igraći nisu ispunuili svoje zadatke do kraja,niti su bili oprezni dovoljno na ono na što je Jović upozoravao.Ne znam,sa ovakvim pristupom u Podgorici može se veoma lahko desiti da ispadnemo,bila bi to zaista sramota,velika sramota...
Slazem se - moralo je bolje.
Dvojica najlosijih su: onaj sto je skrivio prekrsaj nakon kojeg primamo gol i onaj sto je usao umijesto Sejtana.
leo karan

#3455 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by leo karan »

ma bez sejtana smo bezopasni totalno
Lacrosse

#3456 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Lacrosse »

Hoce li se znati s kim se igra u Play-offu, i kada?
palermo

#3457 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by palermo »

z1xter wrote:Tanko drugo poluvrijeme,i nemoć da se sa igračem više dokrajče žećani,znao sam da neće biti lagano,ali su me jakom defanzoviom iznenadili,našu igru potpuno je presjekao primljeni gol u veoma osjetljivom trenutku,tako da su naši igrači drugo poluvrijeme odigrali bojažljivo i solidno.Igraći nisu ispunuili svoje zadatke do kraja,niti su bili oprezni dovoljno na ono na što je Jović upozoravao.Ne znam,sa ovakvim pristupom u Podgorici može se veoma lahko desiti da ispadnemo,bila bi to zaista sramota,velika sramota...
Tačno. Sve je išlo u prilog Sarajevu...šteta što se nije to iskoristilo.

Ovako će biti gutavo, jeste Sarajevo bolji tim, ali to ne mora mnogo značiti
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3458 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

@Lacrosse

Nakon trećeg pretkola.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3459 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Ne mogu se oteti utisku da smo ih MORALI dokrajciti.
Ovako, ko zna sta se dole moze desavati. Mozda opet neki slobodni udarac, skok, akcija..ko zna. A 1:0 njih vodi dalje.

Rijeka ljudi poslije utakmice, sigurno 15000,a skoro muka tisina. Sve to govori samo po sebi.
just principe

#3460 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by just principe »

steta, bolje da nam je dosao veci klub :roll:
mekaba

#3461 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by mekaba »

miki.ba wrote:Ja sam samo razocaran navijanjem na sjeveru, znaci oko mene su ljudi gickali košpe.
Kad su se na sjeveru grickale košpe .......... nikad.
Drugo pluvrijeme navijanje cista 0. Nesto malo navijanja u nadoknadi.Horde podbacile totalno.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#3462 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Privatna poruka »

Kakvih likova ovdje ima nevjerovatno..

Nije veceras nesto mirsalo kako treba, raja je bila nerovozna, igraci ukoceni...nekako je izgledalo kao da znamo da smo bolji ali da ne poznajemo protivnika do kraja i igralo se s nekom kocnicom. Cudna utakmica svakako. Mislim da prolaz ne bi trebao doci u pitanje, mislim da ce tamo biti dosta lakse.
Baltazar_khan

#3463 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

bolje da smo igrali sa fincima, nego s ovom zetom. prava ona seljačka ekipa ne mogu da vjerujem da ih nismo makar 2 razlike uzeli večeras, ovako imamo pravo opasan rezultat i treba se dobro potruditi da bi eliminisali protivnika :roll:
SmokingMan

#3464 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

solo2 wrote:
Slazem se - moralo je bolje.
Dvojica najlosijih su: onaj sto je skrivio prekrsaj nakon kojeg primamo gol i onaj sto je usao umijesto Sejtana.
Sve to nije se moglo izbjeći,niti onaj slobodni iz kojeg smo primili gol,neukosno je reći."Eh da je bilo ovako,pa onako,bilo bi tako..".Zeta je igrala na ono gdje smo mi bili proprilično slabašni a to su dueli i snaga,gdje smo poprilično naivno upadali u zamke,jednostavno njihovi likovi su igrali snagom,iako tehnike uopšte nemaju,ali su iskoristi svoj talenat,zabiji se kamikazom pred kazneni i čekaj priliku za slobodnjaka,po meni vrlo pametno odigrano protiv ekipe koja je realno bolja.Ali na kraju te priče,gdje je ono sarajevo od prije 7 dana,lepršava igra,borbenost,inat.Jednostavno je toga nestalo,ali i to je naša realnost,daj Bože da sam ja taj koji griješi u procjeni,a volio bih iskreno da je tako.Mora se pristup igri iz temelja promjeniti,opet situacija kod crvenog kartona nam je pokazala mnogo naših slabih strana,koje se moraju sanirati.Želim gledati još jedno kolo pa zaista nije tu ni sramota primiti 2,3,4 gola od nekoga koje realno i jači,Sarajevo to može,ali mora se jako mnogo poraditi sa igračima jer mnogi od njih u određenim momentima imaju gubitak samopouzdanja...
miki.ba

#3465 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by miki.ba »

mekaba wrote:
miki.ba wrote:Ja sam samo razocaran navijanjem na sjeveru, znaci oko mene su ljudi gickali košpe.
Kad su se na sjeveru grickale košpe .......... nikad.
Drugo pluvrijeme navijanje cista 0. Nesto malo navijanja u nadoknadi.Horde podbacile totalno.
Jos su se levati naložili da sjede. Moram priznati da je bilo i roditelja s djecom na sjeveru, predpostavljam da su oni htjeli na istok, ali od 6 h nije bilo karti za istok osim kod svercera za 30 KM.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3466 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Bolje navijanje nego prošli put.. Oni sektori do istoka i zapada su katastrofa.
moa

#3467 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

mene onaj zivi zid pravo zacudio da igraci nisu skakali na sut koji je bio na granici 16 metara. ali sta je tu je vjerujem da sarajevo moze proci dalje.
mekaba

#3468 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by mekaba »

moa wrote:mene onaj zivi zid pravo zacudio da igraci nisu skakali na sut koji je bio na granici 16 metara. ali sta je tu je vjerujem da sarajevo moze proci dalje.
Tacno , da su skocili nebi bio gol.
miki.ba

#3469 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by miki.ba »

leet wrote:Bolje navijanje nego prošli put.. Oni sektori do istoka i zapada su katastrofa.
Možda je bolje izgledalo zbog zastava al sto se tiće navijanja loše.
ledeni_caj

#3470 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

Hocel' biti kakve reprize veceras da pogledam ovo malo bolje?
racionalista

#3471 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by racionalista »

bolji smo od njih definitivno, neće im igrati najmanje jedan igrač iz standardne postave. ne znam kakvo je stanje sa ovim ostalim igračima koji su dobili žute kartone, da li će neki morati pauzirati. nasih navijaca ce dole biti vise nego njihovih. nasi igraci su svjesni šanse koja im se pružila i šta bi značilo da prođu dalje. mislim da nemamo razloga da brinemo. :-D
SmokingMan

#3472 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

ledeni_caj wrote:Hocel' biti kakve reprize veceras da pogledam ovo malo bolje?
Ma nemoj ni gledat---
lelan

#3473 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lelan »

Večerašnje drugo poluvrijeme niko u timu nije igrao osim Torlaka , šta je u pitanju ne znam ali ovakva igra i izgubljenost nikuda ne vode. Nije sramota izgubit od boljeg ali boriti se, ovako kao da se prvi put susrecu trci svako na svoju stranu i dribla svako svakoga. SAMO OZBILJNOST I RAZMIŠLJANJE NAS VODE DALJE.
poznanik

#3474 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

Obzirom na "naš" mentalitet, s kojim najčešće slavimo pobjedu i prije početka utakmice, rezultat sa Koševa za Sarajevo najbolji je garant da će u Zeti odigrati 100% najbolje što mogu i znaju, i da će ipak ostvariti pobjedu.

Da je ostao 2:0 rezultat, ili 3:1, opustili bi se sigurno, i ušli u revanš-utakmicu superiorno, u stilu „velikih“, i možda tako i izgubili šansu za prolazak u naredni krug.
cyprus

#3475 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

Joj jesmo bezveze gol primili :-) ... Podsjeća me na gol koji je Begović primio od Velosa u Portugalu... I Begović i Bandović su previše ostavili prazan lijevi dio gola...

Rijetko kad sam ja optimističan, a pred ovu utakmicu sam bio... Međutim, više baš i nisam tako... Revanš će bit zajeban 100%... Ne bi se trebali zatvarat tamo, nego odmah ić da zabijemo gol ili dva... Samo neće to ići baš ko večeras... Jesmo kvalitetniji, ali to ne mora ništa značit... I Levski je bio kvalitetniji od nas, pa šta mu se desilo...

Jooooooooooj... kakva bi tragedija bila da ispadnemo od ovih :-) :oops:
Post Reply