ekupon.ba
- dust in the wind
#3451 Re: ekupon.ba
imal ko iskustva sa ovom jeftinoca ponudom za popravak zuba.....moji zubi su lose kvalitete... redovno ih popravljam..sada vidim da me jedan boli, pa kontala da oprobam srecu...a i da mi kamenac ociste... pa eto, ako je ko bio neka se javi
- Sanda88
#3452 Re: ekupon.ba
..nije ekupon.ba, ali jeste citydeal:
da li ima ko da je bio u ovoj akademiji Brezar kod frizera? pretpostavljam da je to neka vrsta skole, pa se "vjezbaju" na tebi? ..pa ti jos naplate 10KM
http://www.citydeal.ba/deals/profesiona ... _1215.html
da li ima ko da je bio u ovoj akademiji Brezar kod frizera? pretpostavljam da je to neka vrsta skole, pa se "vjezbaju" na tebi? ..pa ti jos naplate 10KM
http://www.citydeal.ba/deals/profesiona ... _1215.html
- manekenka u penziji
#3453 Re: ekupon.ba
Nije vrsta škole
nego jako dobar frizerski salon. Ne mogu da otvorim link...ali je vjerovatno neka solidna ponuda.
- Sanda88
#3454 Re: ekupon.ba
Zvuci kao da jeste:
Kupovinom vaučera (10KM) odaberite jednu od navedenih usluga:
- Pranje kose i šišanje
- Pranje kose i farbanje
- Pranje kose i feniranje
- Pranje kose i pramenovi
- Pranje kose i minival
Pitam, jer "akademija" mi zvuci skolski
Kupovinom vaučera (10KM) odaberite jednu od navedenih usluga:
- Pranje kose i šišanje
- Pranje kose i farbanje
- Pranje kose i feniranje
- Pranje kose i pramenovi
- Pranje kose i minival
Pitam, jer "akademija" mi zvuci skolski
- manekenka u penziji
#3455 Re: ekupon.ba
To je bas dzaba. Koliko ja znam jako su dobri. Dvije osobe koje znam su redovne mušterije kod njih i dobro rade svoj posao, ali i mene ova ponuda zaista cudi. Ne znam ni kako im se isplati nekoga za te pare ofarbati...
- Sanda88
#3456 Re: ekupon.ba
..u pravu si, zato se pitam ako su icem' 
-
sweet_sin
#3457 Re: ekupon.ba
ekupon.ba?
ne radi
ne radi
Last edited by sweet_sin on 12/02/2014 23:55, edited 1 time in total.
- oldtajmer
#3458 Re: ekupon.ba
ne radi im stranica
-
OneTwoThree
#3459 Re: ekupon.ba
Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.
- Pitarrr82
#3460 Re: ekupon.ba
OneTwoThree wrote:Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.
Ne znam ni ja za sisanje ali uvijek pohvalim za masazu (shiatsu) i ponovo sam uzeo kupon preko neke druge stranice...
- A_R
#3461 Re: ekupon.ba
za masaze - definitivno sve pohvale!OneTwoThree wrote:Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.
- kakav nered
#3462 Re: ekupon.ba
Pitarrr82 wrote:OneTwoThree wrote:Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.
Ne znam ni ja za sisanje ali uvijek pohvalim za masazu (shiatsu) i ponovo sam uzeo kupon preko neke druge stranice...
za žene maserke velika pohvala, baš dobro masiraju... ali ne i onaj momka koji i šiša i masira...poslije njega su mi ostale modrice po nogama...a i priča puno...nije baš zanimljivo kad hoćeš da se opustiš i uživaš...
šišala se nisam nikad...tako da za to ne znam...
- karanana
#3463 Re: ekupon.ba
sta se ovo ne reklamiraju na kixu? kako ne vidim one njihove banere ni ne gledam vise ponude.
jesu li oni nesto kao ista kompanija?
jesu li oni nesto kao ista kompanija?
- holowey
#3465 Re: ekupon.ba
ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...mumy wrote:pik i ekupon su ista firma,mescini
-
iSwagga
#3466 Re: ekupon.ba
vlasnici pika i vlasnici klixa su zajednicki vlasnici ekuponaholowey wrote:ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...mumy wrote:pik i ekupon su ista firma,mescini
- holowey
#3467 Re: ekupon.ba
eki to, sto onda na klix forumu zayebavaju sa linkovima na pik?iSwagga wrote:vlasnici pika i vlasnici klixa su zajednicki vlasnici ekuponaholowey wrote:ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...mumy wrote:pik i ekupon su ista firma,mescini
- OldMayor
#3468 Re: ekupon.ba
Pa valjda zato sto imaju direktnog konkurenta market.ba?holowey wrote:eki to, sto onda na klix forumu zayebavaju sa linkovima na pik?iSwagga wrote:vlasnici pika i vlasnici klixa su zajednicki vlasnici ekuponaholowey wrote: ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...
Market i klix su jedno
Pik je drugo.
ekupon je zajednicko
-
Amaya
#3469 Re: ekupon.ba
Pozdrav, mislila sam upisati ovaj online tečaj engleskog jezika Cambridge Academy s uključenim besplatnim početnim testiranjem i završnim certifikatom. Da li je ko pohađao ovakav kurs i kakava su iskustva. Unaprijed hvala
http://www.kupikupon.ba/deals/AcademyCambridge
-
Amaya
#3470 Re: ekupon.ba
Mene interesuje najviše certifikat, jer engleski solidno znam samo mi treba neka kao potvrda prilikom prijava na konkurs.faruk2014 wrote:Amaya wrote:Pozdrav, mislila sam upisati ovaj online tečaj engleskog jezika Cambridge Academy s uključenim besplatnim početnim testiranjem i završnim certifikatom. Da li je ko pohađao ovakav kurs i kakava su iskustva. Unaprijed hvala![]()
užas, zaobiđi u širokom krugu, rođak pohađao i iskustvo najblaže rečeno katastrofa...
Da li ti je rođak dobio certifikat i da li vrijedi taj certifikat kod nas (da ne bacam bezveze pare ionako ih nemam
- ema_
#3471 Re: ekupon.ba
Kakva je to uopće stranica Cambridge academy za koju nude te kupone, koliko su relevantni njihovi kursevi i testovi? 
-
pathyeshme
#3472 Re: ekupon.ba
Ovo bih i ja uzeo jebte... Čisto da usavršim jezik i usput dobijem certifikat.
- lavorpunvode
#3473 Re: ekupon.ba
Ja sam uplatila preko kupikupona online Cambridgeov kurs engleskog jezika, kurs je poceo nekad sredinom februara, i po meni se do sad ne cini lose..
ko se preda tome, moze fino usavrsiti poznavanje jezika. slusanje, gramatika, cak se ocjenjuje i citanje i izgovor. sad zasad - super stvar!
ko se preda tome, moze fino usavrsiti poznavanje jezika. slusanje, gramatika, cak se ocjenjuje i citanje i izgovor. sad zasad - super stvar!
- ema_
#3474 Re: ekupon.ba
lavorpunvode wrote:Ja sam uplatila preko kupikupona online Cambridgeov kurs engleskog jezika, kurs je poceo nekad sredinom februara, i po meni se do sad ne cini lose..
Jesi uradila placement test, da li na osnovu njega dalje biraš šta pohađaš ili kako ide? Ne bih da kupim, a da me baci unazad negdje.
I koliko dnevno/sedmično vremena treba za tu "aktivnost" ?
-
adnanini
#3475 Re: ekupon.ba
Amaya wrote:Mene interesuje najviše certifikat, jer engleski solidno znam samo mi treba neka kao potvrda prilikom prijava na konkurs.faruk2014 wrote:Amaya wrote:Pozdrav, mislila sam upisati ovaj online tečaj engleskog jezika Cambridge Academy s uključenim besplatnim početnim testiranjem i završnim certifikatom. Da li je ko pohađao ovakav kurs i kakava su iskustva. Unaprijed hvala![]()
užas, zaobiđi u širokom krugu, rođak pohađao i iskustvo najblaže rečeno katastrofa...
Da li ti je rođak dobio certifikat i da li vrijedi taj certifikat kod nas (da ne bacam bezveze pare ionako ih nemam)
nije nažalost