Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wutkica wrote:Koji skandinavski grad su osnovali kralj Sven I. i njegov sin Knut II. ?
a- Kopenhagen b- Stockholm
c- Oslo
stidljivo kazem stockholm
a preskok.......mogla si uzeti preskok , izgubiti 30 protivnika i nastaviti igrati 1-39 sa dva preskoka i sa dobrim šansama da ih sve eliminišeš.....
ali eto.....pošto nisi znala da si eliminisana ako netačno odgovoriš zaboravićemo ovo i dobit ćeš dvije nove teme
plesovi - košarkaška pravila
nisi ti meni svak'......ti si moja wutkica ....ups....opet se nabacujem takmičarki
Wutkica wrote:
1-79 3 pr. Cha- cha -cha je ogranak kojeg od navedenih plesova ? a- mambe no.5
b- sambe
c- salse
kao mala sam densala
pa i sad si mala...ponekad imam osjećaj da se sa druge strane žice nalazi djevojčica sa šibicama, 8 godina dakle
ali bez obzira na sve ima da ti čestitam na tačnom odgovoru. jesil i guglala kad si bila mala????????????????????????
..............
pa i sad si mala...ponekad imam osjećaj da se sa druge strane žice nalazi djevojčica sa šibicama, 8 godina dakle
ali bez obzira na sve ima da ti čestitam na tačnom odgovoru. jesil i guglala kad si bila mala????????????????????????
Wutkica wrote:
1-44 3 pr. mislis da ja nista ne znam...
oskarovci
ma ne...mislio sam ovamo s druge strane žice na pp-u .....a ovde je očito da si na pragu pobjede, što je tek rijetkima uspjelo ....dakle , ozbiljna si i punoljetna
Kako glasi ime Ben-Hura , glavnog lika istoimenog filma koji je dobio 11 Oskara?
uf...trebala si tramvaje..............wutkice (jesi ti meni simpa)
Propali student John Hinckley je 1981. god. pokušao u atentatu ubiti američkog predsjednika Ronalda Reagana da bi impresionirao glumicu kojom je bio opsjednut. Koja je to glumica?
Propali student John Hinckley je 1981. god. pokušao u atentatu ubiti američkog predsjednika Ronalda Reagana da bi impresionirao glumicu kojom je bio opsjednut. Koja je to glumica?
a- Marilyn Monroe
b- Jodie Foster c- Meryl Streep
imaš pravo opet preskočiti ako ne znaš[/quote]
reci cu ona iz razloga sto ovu blondinu nije mogao impresionirati jer je bila mrtva
Wutkica wrote:Propali student John Hinckley je 1981. god. pokušao u atentatu ubiti američkog predsjednika Ronalda Reagana da bi impresionirao glumicu kojom je bio opsjednut. Koja je to glumica?
a- Marilyn Monroe b- Jodie Foster c- Meryl Streep
imaš pravo opet preskočiti ako ne znaš
reci cu ona iz razloga sto ovu blondinu nije mogao impresionirati jer je bila mrtva [/quote]
pa da....al jodie foster nije bila mrtva a njom je bio opsjednut
e da si ovo preskočila....pa bi onda na 1-20 dobila pravo na preskok plus....al dobro evo pošto ti meni nisi svak ti si moja wutkica zaboravićemo ovo
evo probaj tramvaje pa ako odgovoriš tačno igramo dalje ako ne...gud baj
Jedini grad u Hrvatskoj , izuzimajući Zagreb, kroz kojeg voze tramvaji je ?
Wutkica wrote:
Jedini grad u Hrvatskoj , izuzimajući Zagreb, kroz kojeg voze tramvaji je ? a- Osijek
b- Rijeka
c- Split
bice ovo gud baj... u splitu sam bila-nisam vidjela isto vazi za rijeku ...mada je Osijek mali
Wutkica wrote:
Jedini grad u Hrvatskoj , izuzimajući Zagreb, kroz kojeg voze tramvaji je ? a- Osijek
b- Rijeka
c- Split
bice ovo gud baj... u splitu sam bila-nisam vidjela isto vazi za rijeku ...mada je Osijek mali
bravo bravo......
jedan fali - ustanci
1-29 2 pr.
oooh kako mi je dragoo valja ipak svijet obici eto jedan fali za drugi put