Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3451 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

@supercali, i dalje tvrdis da ako neki Hamo iz Velesica upuca poljskog huligana u svom dvoristu - ide noga Sarajevu iz Evrope? :roll:
Sarajevski-Seljak

#3452 Re: Horde Zla

Post by Sarajevski-Seljak »

Drug, kad ti 20 ljudi kaze da si glup, ona si glup. :oops:
Thorgerson

#3453 Re: Horde Zla

Post by Thorgerson »

emko1234 wrote:Ništa ovo nije bilo za čuditi se.
Ja sam jučer prošao kroz grad oko 5, nigdje drota nisam vidio.

U goste ti dolaze navijačka grupa koja je poznata po sranjima koje prave kako u svojoj državi tako i na gostovanjima, nigdje nikoga.
Bili smo nespremni 92. kad su nam o glavi radili, nespremni smo svake zime kad padne snijeg, šta očekujete sad?

Žao mi je ovih ljudi po Vogošći koji su krv pišali i djeci od usta otkidali da bi si priuštili auto koje dođe i sjebe jedva punoljetni poljski maloumnik.
Ko će to platiti? Opet nespremni, mjesto svi do jednog da su pohapšeni i odvedeni sudiji za prekršaje, pa im fino uzmeš pasoše pa im uzmeš zadnji euro iz džepa pa ih onda nabiješ nogom preko granice i još ih dobro namaraš da nas se sjećaju do penzije.

Nikad od nas države i sistema. Glupi drotovi s onim idiotom Nefićem samo pričaju ko papagaji jednu te istu priču vrte u krug.

Ja samo znam da mi udari na moje imanje i familiju nakav poludrogirani idiot večeras, ohladio bih ga bez bismile noć poslije 27. noći Ramazana. Nebitno jel se zove Karoly ili se zove Amer.
20h krenuo od carsije do vjecne - jednog drota vidio. :-)

Pa ako nista eto ne moras zbog poljaka, ali covjece grad vrvi od ljudi, 27 noc...

I naravno ljudi se usetali usred carsije i napravili belaj, policija dosla sat poslije toga pisu, biljeze...i zamisljeni pogledi u blokic i sumnjivi pogledi u prolaznike...e pa jebem ti ovu drzavu i takvu policiju koja mene treba zastititi... :-)
ofo-ono

#3454 Re: Horde Zla

Post by ofo-ono »

Prenos utakmice veceras na tv? Slucajno?
Altsa

#3455 Re: Horde Zla

Post by Altsa »

ofo-ono wrote:Prenos utakmice veceras na tv? Slucajno?

FAce tV
supercali

#3456 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Kemal Malovčić wrote:
supercali wrote:
mali_milojica wrote:Englezi su glavom platili u Turskoj na ulicama Istanbula,nisam upratio da su Turski klubovi kaznjavani zbog toga.
Nedavno je nekoliko Engleza stradalo u Rimu,borba za zivot je bila,pa opet nikome nista.
I turci i talijani su platili novcane kazne
Ipak su oni malo vece face pa se ne izbacuju tako lako
Politika je kurva a jbg kad mi nismo ni englezi ni turci pa da mozemo se izvuci zbog politike koja je u prisutna u fudbalu itekako
kako si samo kontradiktoran sam sebi

idi ba, opusti se
Da procitas vidio bi da nema.uopste kontradiktornosti al ko shvati shvatit ce
ofo-ono

#3457 Re: Horde Zla

Post by ofo-ono »

Altsa wrote:

FAce tV
Aferim ! HVala !
supercali

#3458 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Sarajevski-Seljak wrote:Drug, kad ti 20 ljudi kaze da si glup, ona si glup. :oops:
Nema gluplje poslovice ili sta je vec od te
Vazno je ko ti kaze a ne sta kaze
Ti ako se vodis tom izrekom onda stvarno se zapitaj jesi li glup i da li razmisljas svojom glavom
Baltazar_khan

#3459 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

Image
supercali

#3460 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:@supercali, i dalje tvrdis da ako neki Hamo iz Velesica upuca poljskog huligana u svom dvoristu - ide noga Sarajevu iz Evrope? :roll:
Da tvrdim
emigrazione

#3461 Re: Horde Zla

Post by emigrazione »

supercali wrote:
Tomahawk11 wrote:@supercali, i dalje tvrdis da ako neki Hamo iz Velesica upuca poljskog huligana u svom dvoristu - ide noga Sarajevu iz Evrope? :roll:
Da tvrdim
Nemas pojma i zato suti
Tomahawk11
Globalni moderator

#3462 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
Da tvrdim
Onda nisi u pravu. FK Sarajevo nije nadlezno za Hamino dvoriste.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3463 Re: Horde Zla

Post by Slo Burner »

supercali wrote:
Da tvrdim
Reci boga mi ! :D
Sarajevski-Seljak

#3464 Re: Horde Zla

emigrazione wrote:
supercali wrote:
Da tvrdim
Nemas pojma i zato suti

Nije buraz, nas 100 nema pojma, on jedini ima pojma. Kako ne kontas, on nije glup, MI SMO :-) :-) :-) :-)

@Supercali

Nije bolest sve sto boli :zzzz: :lol:
Capajebo

#3465 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

Ajde ba dosta vas je, da Bog da se ne desilo to, pa da me saznamo ko je upravu.
De nastavite dalje normalnim tonom, npr. gdje su sad poljaci da znam smijem li otici do MM-a :roll:
emko1234

#3466 Re: Horde Zla

Post by emko1234 »

ZPP wrote:
Svaka cast nasim momcima, na koga su oni krenuli sunce ti poljubim :shock:

Vidi se tu i medicinska intervencija na glavurdi jednog od intelektualaca.
Kad kažeš naši momci misliš na navijače Sarajeva?

Da si ti živ i zdrav kralju 90% ljudi na snimkama su normalni ljudi koji su izašli da brane svoje, mlađa raja, ljudi koji žive u Vogošći i poneki navijač. Tek kasnije je došla jedna grupa Hordi kad su se Poljaci povukli u hotel.

Inače furka - navijač po zanimanju je tema za kvalitetnog psihičkog promatranja.

Helem bilo kako bilo dolazi ih još 400-500 pa ćemo vidjeti.
Baltazar_khan

#3467 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

joj respo jarane udavi nas :oops:
Sarajevski-Seljak

#3468 Re: Horde Zla

Capajebo wrote:Ajde ba dosta vas je, da Bog da se ne desilo to, pa da me saznamo ko je upravu.
De nastavite dalje normalnim tonom, npr. gdje su sad poljaci da znam smijem li otici do MM-a :roll:

Evo dvojice u na vidikovcu ATT, gledaju odakle ce napasti Hamino dvoriste :lol:
Capajebo

#3469 Re: Horde Zla

Post by Capajebo »

Sarajevski-Seljak wrote:
Capajebo wrote:Ajde ba dosta vas je, da Bog da se ne desilo to, pa da me saznamo ko je upravu.

Evo dvojice u na vidikovcu ATT, gledaju odakle ce napasti Hamino dvoriste :lol:
Culi nema puno srpskog zivlja ovde :mrgreen: :lol:
condy

#3470 Re: Horde Zla

Post by condy »

Mogla je malo policija pripomoći Hordama...ko će kome, ako neće svoj svome :)

Ove mrcine iz Poljske baš izgledaju samouvjereno na slikama poslije sinoćneg fighta i ne izgledaju baš bijeno :D
Njima ništa a naša djeca završila u bolnici, naša auta razbijena, hotel izlupan, a Vogošća ko da je ratna zona bila, i sve to u našem gradu pored toliko naših ljudi. Sramota, trebali su sinoć svi izaći na ulice pa da gamad naučiti kako se treba ponašati kad dođeš u Sarajevo.
Thorgerson

#3471 Re: Horde Zla

Post by Thorgerson »

Slucajno.

Prenos najavljivan jos prije 7 dana.
animals

#3472 Re: Horde Zla

Post by animals »

I ko je tu najebao, nisam nesto pratio..
Poljaci ili Horde Zla..
Yahweh
Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.

#3473 Re: Horde Zla

Post by Yahweh »

Navijači poljskog fudbalskog Lecha koji su sinoć učestvovali u neredima u Vogošći bit će deportovani iz Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje "Avazov" portal Lechovi navijači, koji su bili smješteni u hotel Sunce u Vogošći, sprovedeni su prema granici. Lechovi navijači nisu krivi za nerede, uzvikivali "Srbija, Srbija" S druge strane nova grupa poljskih navijača je već prešla granicu te su se uputili ka Sarajevu gdje se večeras igra meč između Sarajeva i Lecha. - FK Sarajevo je u saradnji sa predstavnicima MUP-a Kantona Sarajevo i partnerskom agencijom SECURITAS BiH preduzeo sve radnje i aktivnosti vezano za uspješno organizovanje utakmice 2. utakmice UEFA Lige Prvaka koju večeras, na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" igraju FK Sarajevo i KKS Lech Poznan. Proteklih sedmica smo aktivno sarađivali sa predstavnicima gostujuće ekipe, kao i policijskim strukturama, na razmjeni svih informacija, te vjerujemo da će na i oko stadiona Koševo večeras sve proteći u najboljem redu i miru - piše u saopštenju bordo kluba koji potpisuje generalni direktor Dino Selimović.
Thorgerson

#3474 Re: Horde Zla

Post by Thorgerson »

Inace ovi njihovi 'navijaci' mi izgledaju kao da je neko uzeo jedan paviljon nekog zatvora i pustio ih vani.
Pa ne mos vidjet normalnog insana. Celave glavonje, nabildane i istetovirane.

I ako su ljudi dosli da se saketaju, onda se treba saketati. Al jok bosnjo bi odmah papovku vadio iz podruma.... :-)
Mustang1

#3475 Re: Horde Zla

Post by Mustang1 »

Thorgerson wrote:
emko1234 wrote:Ništa ovo nije bilo za čuditi se.
Ja sam jučer prošao kroz grad oko 5, nigdje drota nisam vidio.

U goste ti dolaze navijačka grupa koja je poznata po sranjima koje prave kako u svojoj državi tako i na gostovanjima, nigdje nikoga.
Bili smo nespremni 92. kad su nam o glavi radili, nespremni smo svake zime kad padne snijeg, šta očekujete sad?

Žao mi je ovih ljudi po Vogošći koji su krv pišali i djeci od usta otkidali da bi si priuštili auto koje dođe i sjebe jedva punoljetni poljski maloumnik.
Ko će to platiti? Opet nespremni, mjesto svi do jednog da su pohapšeni i odvedeni sudiji za prekršaje, pa im fino uzmeš pasoše pa im uzmeš zadnji euro iz džepa pa ih onda nabiješ nogom preko granice i još ih dobro namaraš da nas se sjećaju do penzije.

Nikad od nas države i sistema. Glupi drotovi s onim idiotom Nefićem samo pričaju ko papagaji jednu te istu priču vrte u krug.

Ja samo znam da mi udari na moje imanje i familiju nakav poludrogirani idiot večeras, ohladio bih ga bez bismile noć poslije 27. noći Ramazana. Nebitno jel se zove Karoly ili se zove Amer.
20h krenuo od carsije do vjecne - jednog drota vidio. :-)

Pa ako nista eto ne moras zbog poljaka, ali covjece grad vrvi od ljudi, 27 noc...

I naravno ljudi se usetali usred carsije i napravili belaj, policija dosla sat poslije toga pisu, biljeze...i zamisljeni pogledi u blokic i sumnjivi pogledi u prolaznike...e pa jebem ti ovu drzavu i takvu policiju koja mene treba zastititi... :-)
Ovo me podsjeca na ono kada oni zaduzeni za ciscenje snijega u decembru kazu da ih je snijeg iznenadio :D
Post Reply