tesko da se moze bolje nac za manje parakonektovan wrote:
Sinoc kupljen, i zena se opet zaljubila u mene, po drugi put.![]()
![]()
Fakat, predobar i prelijep miris.
iduci nek ti bude onaj plavi NR, da se zena zaljubi i treci put
Moderator: anex
tesko da se moze bolje nac za manje parakonektovan wrote:
![]()
Fakat, predobar i prelijep miris.
Probam i taj, nekad, al' generalno ne volim previse eksperimentirati. Volim stare i provjerene mirise.KB9 wrote:tesko da se moze bolje nac za manje parakonektovan wrote:
![]()
Fakat, predobar i prelijep miris.![]()
iduci nek ti bude onaj plavi NR, da se zena zaljubi i treci put
odakle si i kolko parica?Dr Baltazar wrote:Prodajem Van Cleef & Arpeels Midnight in Paris 75 ml EDT nov pa ako ima neko zainteresovan PP. Cijena po dogovoru.
Sarajevo. Koliko bi najvise dao za njega, al realno. Ja ga dobio pa ne mogu sad ja cijenit. Na ebayu je cca 30-35$.KB9 wrote:odakle si i kolko parica?Dr Baltazar wrote:Prodajem Van Cleef & Arpeels Midnight in Paris 75 ml EDT nov pa ako ima neko zainteresovan PP. Cijena po dogovoru.
imas porukuDr Baltazar wrote:Sarajevo. Koliko bi najvise dao za njega, al realno. Ja ga dobio pa ne mogu sad ja cijenit. Na ebayu je cca 30-35$.KB9 wrote:odakle si i kolko parica?Dr Baltazar wrote:Prodajem Van Cleef & Arpeels Midnight in Paris 75 ml EDT nov pa ako ima neko zainteresovan PP. Cijena po dogovoru.
Iskljucio si mogucnost primanja privatnih porukaKB9 wrote: imas poruku
JC ELlena je majstor/genije jednostavnosti i profinjenisti. Sve njegove kreacije imaju auru otmjenosti koji drugi zele da dostignu. On i Demachye, ne sjecam se da su ikad promasili sa kompozicijom a dosta njihovih djela su bezvremenski klasici.KB9 wrote:http://www.fragrantica.com/perfume/Herm ... es-17.html
kupljen danas, cista perfekcija od parfema
Ma par ih je uletilo neplanski. Ko kad je ovo zarazatatoo wrote:Znaci, aktivno,proljece.
Kod mene nista osim Chanel Allure Sport Extreme. Nista posebno ako cemo iskreno.
Na drugu stranu, nasao sam nesto za slijedecu zimu, ko pozivi do tada ... Nasomato Black Afgano. Nije mainstream ali po mom skromnom misljenju, brutalno dobar![]()
![]()
.
Odlican za odraslu musku osobu, mozda za rane 40-te, eventualno 50-te.tatoo wrote:JC ELlena je majstor/genije jednostavnosti i profinjenisti. Sve njegove kreacije imaju auru otmjenosti koji drugi zele da dostignu. On i Demachye, ne sjecam se da su ikad promasili sa kompozicijom a dosta njihovih djela su bezvremenski klasici.KB9 wrote:http://www.fragrantica.com/perfume/Herm ... es-17.html
Cestitam i nosi u zdravlju.
A dobro, nije sad nesto za cim ce se svi okretati ali je za kancelariju i odijelo, sastanci i te sheme jako podoban! Bez obzira na godine. I kvalitetan. Meni je jedino bolji Dior Eau Sauvage parfem za sluzbu. Odmjereno kulturni i odrasli mirisi. Kad bih stavio Dior Homme Intense, Aventus, TObacco Vanille za posao malo mi neozbiljno... Kao neuparena kravata.konektovan wrote:Odlican za odraslu musku osobu, mozda za rane 40-te, eventualno 50-te.tatoo wrote:JC ELlena je majstor/genije jednostavnosti i profinjenisti. Sve njegove kreacije imaju auru otmjenosti koji drugi zele da dostignu. On i Demachye, ne sjecam se da su ikad promasili sa kompozicijom a dosta njihovih djela su bezvremenski klasici.KB9 wrote:http://www.fragrantica.com/perfume/Herm ... es-17.html
Cestitam i nosi u zdravlju.![]()
Meni ovaj nikad nije legao, nit' ce leci.
Vjeruj mi Edition Blanche je najbolji Allure ako gledas dugovjecnost i reakcije publikeDr Baltazar wrote:Ma par ih je uletilo neplanski. Ko kad je ovo zarazatatoo wrote:Znaci, aktivno,proljece.
Kod mene nista osim Chanel Allure Sport Extreme. Nista posebno ako cemo iskreno.
Na drugu stranu, nasao sam nesto za slijedecu zimu, ko pozivi do tada ... Nasomato Black Afgano. Nije mainstream ali po mom skromnom misljenju, brutalno dobar![]()
![]()
.
Imao sam priliku probati CAHSE i meni je sličan običnoj verziji samo što sam stekao dojam da extreme verzija ima bolje performanse. Mislim da ću ga uzeti kada potrošim ovaj obični.
Imam i njega. Nije loš, ali su CAHS i CAHSE dosta postojanijitatoo wrote:Vjeruj mi Edition Blanche je najbolji Allure ako gledas dugovjecnost i reakcije publikeDr Baltazar wrote:Ma par ih je uletilo neplanski. Ko kad je ovo zarazatatoo wrote:Znaci, aktivno,proljece.
![]()
.
Imao sam priliku probati CAHSE i meni je sličan običnoj verziji samo što sam stekao dojam da extreme verzija ima bolje performanse. Mislim da ću ga uzeti kada potrošim ovaj obični.
. Extreme nema nista extremno
.
Probao u subotu, sutra kupujemOptimusPrime wrote:Sauvage Dior - Trenutno jedan od boljih
hvalatatoo wrote:JC ELlena je majstor/genije jednostavnosti i profinjenisti. Sve njegove kreacije imaju auru otmjenosti koji drugi zele da dostignu. On i Demachye, ne sjecam se da su ikad promasili sa kompozicijom a dosta njihovih djela su bezvremenski klasici.KB9 wrote:http://www.fragrantica.com/perfume/Herm ... es-17.html
Cestitam i nosi u zdravlju.
Prijatan nosu, pogotovo kad su one vrucine, al' na mojoj kozi bas brzo nestane.Curve wrote:neko iz licnog iskustva da kaze za postojanost za aqua di gio (ja bi uzeo aqua di gio profumo), isao sam par puta ga njuskat, miris mi je to sto trazim i uzeo bi odma, al se razocaram sto se tice postojanosti
pa i napisao sam da se razocaram sto se tice postojanosti, zato i pitam jel inace takav il je na mojoj kozi samokonektovan wrote:Prijatan nosu, pogotovo kad su one vrucine, al' na mojoj kozi bas brzo nestane.Curve wrote:neko iz licnog iskustva da kaze za postojanost za aqua di gio (ja bi uzeo aqua di gio profumo), isao sam par puta ga njuskat, miris mi je to sto trazim i uzeo bi odma, al se razocaram sto se tice postojanosti