Pozuri_Polako wrote:@ sarajevo123
Idemo redom:
1. Nikako, ali nikako ne možeš učiti o tome kako treba sjesti, zagrijati stolicu, papire u ruke i učiti zakone. Nikako, razumiješ? Ja znam šta znači sjesti i učiti i koliko krvi i znoja proliti. Ne pričaj gluposti, znaš i znam kako se štimaju testovi i kako ih oni koji trebaju dobiti posao imaju par dana prije. Nepismeni ste, ali na eseje dobivate maksimalne bodove, jer pobogu to je subjektivna ocjena komisije.
2.Trčanje? Testovi fizičke spreme? O čemu pričaš? Uspiješna sam sportiskinja, treniram duže godina tako da su meni srećo moja trčanje, sklekovi i trbušnjaci i znoj svakodnevnica. Ni tu mi nemaš šta reći, apsolutno! Znamo na Koševu šta je bilo, bili smo prisutni i vidjeli smo.. djevojka trči 21 s na 100m i prilazi mi otvoreno govori sa osmijehom da ide dalje, jer ipak je 18s. Opet, o čemu ti pričaš?
3. Svakoga koje imao visok broj bodova obarali su na ljekarskom jer, tobože, psiho test je pokazao da nisu za ovog posla, profil ličnosti im neodgovara. Ima ljudi koji će dobiti posao pošteno, zbog truda, rada i prolivenog znoja, njima svaka čast i trebaju ga dobiti prije mene. Ali ti mi ne izgledaš kao jedan od njih.
3. Te lijepe želje, sa dozom sarkazma, poželi drugome. Ne možeš ti komentarisati moj IQ.
4. Slažemo se oko toga da nije aspolutno sve štela, ali ovaj konkurs jeste. Ja nisam neko ko sjedi i kuka i razmišlja tako, npr. trenutno radim u državnoj agenciji, ne u struci, ali sam posao dobila bez štele jer sam bila najuspiješnija na testiranju i znam da može i aBda tako ću dobiti posao GP, ali policija i ovaj konkurs, zajedno sa tobom, su smiješni.
p.s.
Ostavljam daljnu raspravu.
slusaj djevojko,moja pismena vjezva je 4 boda,tako da nije maksimalna kao sto kazes,ali moj test od 50 pitanja je 49,a kunem se Bogom,i samo mi je Bog svjedok da mi ga niko nije namjestio,nego samo moj trud i ucenje svakog clana zakona napamet,moja fizicka sprema je blizu 9 niko mi je nije namjestio,tako da opet ta tvoja prica pada u vodu,sjedi nauci,spremi fizicku spremu-NIKO te nece zakinuti..hvala,prijatno i sretno !