escobar__ wrote:Ha ya, što da ne!?

Moderator: anex
escobar__ wrote:Ha ya, što da ne!?

Šta ti je reć pametna životinja...pici wrote:dok se ovi vaši valjaju po laticama, lavaboima, korpama, ovaj moj čuva frižider...![]()
[/url]
Tajni život mačaka
THE SECRET LIFE OF CATS, 2014., Velika Britanija, 47 min.

liči na rusku plavuKal El wrote:Došao mi ovaj ljepotan maloprije, kako je samo lijep i umiljat, je li ovo Ruska Plava?
Sav siv/plavkaste boje, žute oči i na repu ima pruge tamnije boje
Joj sad želim ovakvog, ali mačića![]()
Googlao sam malo ,Ruske imaju zelene oci a ovaj zuteBloo wrote:liči na rusku plavuKal El wrote:Došao mi ovaj ljepotan maloprije, kako je samo lijep i umiljat, je li ovo Ruska Plava?
Joj sad želim ovakvog, ali mačića![]()
ne diskriminiraj zbog godina
nahrani i pomazi
be a superheroKal El wrote: Googlao sam malo ,Ruske imaju zelene oci a ovaj zute
A nahranio sam ga naravno![]()
Vrti se oko dvije skotne macke u mahali ,moguce da su macici njegovi
Izgleda mi kao da je neciji ,cist,pitoman a trazim macica vec odavno ,dvoje mi se javilo da imaju muzjaka mace ,a kasnije ne odgovaraju i izbrise artikal na pikuBloo wrote:be a superheroKal El wrote: Googlao sam malo ,Ruske imaju zelene oci a ovaj zute
Vrti se oko dvije skotne macke u mahali ,moguce da su macici njegovi![]()
ja bih to odma' prisvojila
hmm, ak nema ogrlice... mozda je cipiran ali to zahtijeva da ga odvuces do veterinaraKal El wrote:Izgleda mi kao da je neciji ,cist,pitoman a trazim macica vec odavno ,dvoje mi se javilo da imaju muzjaka mace ,a kasnije ne odgovaraju i izbrise artikal na pikuBloo wrote:be a superheroKal El wrote: Googlao sam malo ,Ruske imaju zelene oci a ovaj zute
Vrti se oko dvije skotne macke u mahali ,moguce da su macici njegovi![]()
ja bih to odma' prisvojila![]()
Jedino da cekam dok se ova okoti
Ma vjerujem da je iz mahale,da je meni naci mace ,ovo je macor viseBloo wrote:
hmm, ak nema ogrlice... mozda je cipiran ali to zahtijeva da ga odvuces do veterinara
ja sam uzela obuicno napusteno ulicno mace
eno krme hrče na kutiji za čarape
sad će maj i biće mačiča ko gljiva poslije kišeKal El wrote: Izgleda mi kao da je neciji ,cist,pitoman a trazim macica vec odavno ,dvoje mi se javilo da imaju muzjaka mace ,a kasnije ne odgovaraju i izbrise artikal na piku![]()
Jedino da cekam dok se ova okoti
Po stavu, izgledu glave jeste. Oci su mogle biti malo vise zelene ali sve u svemu macke su zakon.Kal El wrote:Došao mi ovaj ljepotan maloprije, kako je samo lijep i umiljat, je li ovo Ruska Plava?
Joj sad želim ovakvog, ali mačića
r_faruk wrote:pozdrav,
uginuo mi je macak. imao je oko godinu i po. uzeo sam ga kao macica mjesec dana starog. nadjemo ga u avliji. 20min. prije toga je najnormalnije trckarao. kada smo ga podigli iz usta je iscurila krv. sada mi nikako nije jasno sta mu je bilo... nema nikakvih vanjskih povreda, cuko ne moze u avliju.... sta bi moglo biti...
ti znaš najbolje kakav ti je komšija, ako si imao problema ranije sa njim onda je on nema ko drugi, jer da je otrov ili staklo, ugibao bi u agoniji i vidio bi ranije da je malaksao i bolestan... mace su krhke dovoljno je jedan jači udarac u prsa i gotovo jer_faruk wrote:culi smo jednog komsiju da galami i tjera nekoga... mozda ga je on necim udario.... ko ce znati.