Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeo sam, nisam odusevljen iskreno. Previse suhog tijesta ostane za tu cijenu.
Ne volim ja ni kad spadaju s pizze sastojci da se razumijemo, ali u Metropolisu komotno mozes i pastetu sa sobom ponijeti da ostatke tijesta namazes.
Da je samo rub pizze pa hajde logicno, ovako...
Juče PM na bjelašnici, velika kaprićoza 13 km onako. Konobar me upozorio na ljuti sos, kontam što to došao sam mali milion puta tu al poslije vidim zašto. Ljući nego prije ali nije ni to problem koliko maskira sve ostalo kada se stavi, a onaj zeleni se slabo osjeti.
Nažalost pao im je standard, a cijene žara. 17 maraka lazanje Digli dodatne 2 marke
Picolo mondo, prevara teska. Ja ne mogu da vjerujem, da neko onu pizzu moze staviti u izbor najboljih. Fakat presmijesno sta ljudi prodaju za onu cijenu. Jedina pozitivna stvar, dobio gratis topu, pecivo i hurme....
Pored barse, ja vise nigdje necu pojesti pizzu..koju ja placam.
Od pocetka su u ponudi napuljske,..ali nikad takvog izgleda nisu bile.
Nove su pizze, prije 15 dana su osvjezili meni. Dosta su piletinu izbacili, a ubacili pastrmku. Inace, preporuka za sendvic od pastrmke kod njih, vrhunski je.
Cekam i ja Harisa da se aktivira,..
Platis 14 KM PM pizu, i dobijes 2 komadica suhog mesa,....mene bi bilo stid napisati da je suho meso u sastavu, purece sunke u tragovima, jefino je sira bilo u skoro normalnoj kolicini.
Lazanje narucene i donese ti u zdjeli od pomozi.ba, one terenske, pa rekoh zeno, gdje si nas ovo dovela.
Platis 14 KM PM pizu, i dobijes 2 komadica suhog mesa,....mene bi bilo stid napisati da je suho meso u sastavu, purece sunke u tragovima, jefino je sira bilo u skoro normalnoj kolicini.
Lazanje narucene i donese ti u zdjeli od pomozi.ba, one terenske, pa rekoh zeno, gdje si nas ovo dovela.
dobijes m pod b
znaci nisam nikad pojeo pizzu kod njih a da nije bila kako si je opisao, da ne govorim da cesto i zagori, cijene uvijek iznad prosjeka debelo
Reglan wrote: ↑13/04/2023 22:56
Nestvarno je kako je Bassta postala odron.
ni reglan ne pomaze
mada nikad nije ni valjala, malo bolja od age bila, al eto bili jeftini pa im se tolerisalo
bassta je jedino dobra na komad i sa ljutim sosom preko i tjt, zlatno je pravilo da se u bassti ne uzima citava pizza nikad im u toj kombinaciji nije valjala
konektovan wrote: ↑13/04/2023 22:15
Picolo mondo, prevara teska. Ja ne mogu da vjerujem, da neko onu pizzu moze staviti u izbor najboljih. Fakat presmijesno sta ljudi prodaju za onu cijenu. Jedina pozitivna stvar, dobio gratis topu, pecivo i hurme....
Pored barse, ja vise nigdje necu pojesti pizzu..koju ja placam.
PM je najbolji bio dok je bio na Ilidži i dok nije postao šminkersko mjesto...
Velkoski wrote: ↑21/01/2023 11:28
Meni je Sosse ipak najbolja. Uvijek ista, uvijek valja
potpis, uvijek ali baš uvijek ista pizza. Nije najbolja koju sam jeo ali je jako dobra i drže standard od otvaranja.
zbog varijacija u kvaliteti prosle godine i skoka cijena, prestao kupovati, nisam jedini drasticno su se bili pokvarili nakon otvaranja dodatnog objekta
DaysleepeR wrote: ↑24/04/2023 09:52
Trenutno Sosse bez premca.
Ostatak grada odron odrona, niko ne zna pizze napraviti.
Kako će i znati kad su većina "pizza-majstora" - "jarane, ho'š radit"
u sosse moze pizza majstor biti ko hoce jer sve na tijesto dozira aparat, problem je sto je imao varijacija u kvaliteti materijala od kojeg pravi pizzu i to je meni dovoljan razlog da vise ne kupujem, ne da mi se gatati hoce li biti prepecena, koji sir je stavio,koji gotovi sos, koliko vode je dosuto u sos koji koriste(ovo sam gledao svojim ocima kad dosipaju vodu) itd
Kakva je ova Pinsarevo kad je frisko izvadjena? Ja neki dan pojedoh jednu 15-20min nakon vadjenja iz peci i nula bodova. Kontam mozda je bolja odmah kad se jede
Kako će i znati kad su većina "pizza-majstora" - "jarane, ho'š radit"
u sosse moze pizza majstor biti ko hoce jer sve na tijesto dozira aparat, problem je sto je imao varijacija u kvaliteti materijala od kojeg pravi pizzu i to je meni dovoljan razlog da vise ne kupujem, ne da mi se gatati hoce li biti prepecena, koji sir je stavio,koji gotovi sos, koliko vode je dosuto u sos koji koriste(ovo sam gledao svojim ocima kad dosipaju vodu) itd
mekano pizza tijesto i jedva istopljen sir nije pizza nego splačina
pizza koja ne hrska nije pizza, to je najbrži put do proljeva
mekano pizza tijesto i jedva istopljen sir nije pizza nego splačina
pizza koja ne hrska nije pizza, to je najbrži put do proljeva
peceno tijesto i crno zagoreno tijesto nije isto, a nisam kritikovao dok je bila hrskava