"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
frank.balboa9
#3451 Re: "Majstori" parkiranja
obzirom da sam novi na forumu, kako da postavim slike na temu ?! hvala puno za pomoc.
- Optimist
#3452 Re: "Majstori" parkiranja
frank.balboa9 wrote:obzirom da sam novi na forumu, kako da postavim slike na temu ?! hvala puno za pomoc.
Imas ovdje objasnjeno:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 21&t=35560
- Cholina_Lokica
#3464 Re: "Majstori" parkiranja
Pa to kazem, gore se stvarno nema gdje parkirati, jedino da ga unesem u stan sa sobom da me ne bi neko okacio na sa-xDoradO wrote:ma neke se slike postavljaju samo eto nako, da se ispadne fin i ispravan, a ne pita se gdje stvarno mogu ljudi sa tim autima, govorim za KB, gde su sve garaze popunjene a nema niti jedan pravi parking za toliko zgrada... jedno je snalazenje za parking auta u djelu grada gdje zivis a drugo bezobrazluk po centru i soping centrima itdCholina_Lokica wrote:Sve to stoji, ali hoce li mi neko objasniti gdje se parkirati na Kosevskom gore? U zadnjih 10 mjeseci poprilicno cesto idem gore, i samo jedan jedini put sam uspjela parkirati na neki mali parking koji postoji u ulici u koju idem. A na parking moze stati od prilike 20 autaI sve ostalo moram parkirati uz cestu, sto stvarno mrzim, ali nemam druge opcije
A kamikaza koje voze u suprotnom smjeru uvijek... Jos se ti njima moras sklanjati
- Better Man
#3465 Re: "Majstori" parkiranja
Ne vozim crvenog Clia! Malo si polupao lončiće!fidoremilienko wrote: A ne spominješ svog crvenog clia, a bettermanu?![]()
![]()
![]()
- erni3
#3466 Re: "Majstori" parkiranja
Control panel wrote:ovo je moje za neku drugu temu. sve los standard kod gradjana, pobune se na povecanje cijena, a otkud onda da u porodici se ima po najmanje auto a bogami i tri. naravno da se nema mjesta za toliko auta. kada je grad planiran i gradjen nije bilo ni auta, a pogotovo ih nije bilo u ovolikom broju.DoradO wrote:ma neke se slike postavljaju samo eto nako, da se ispadne fin i ispravan, a ne pita se gdje stvarno mogu ljudi sa tim autima, govorim za KB, gde su sve garaze popunjene a nema niti jedan pravi parking za toliko zgrada... jedno je snalazenje za parking auta u djelu grada gdje zivis a drugo bezobrazluk po centru i soping centrima itdCholina_Lokica wrote:Sve to stoji, ali hoce li mi neko objasniti gdje se parkirati na Kosevskom gore? U zadnjih 10 mjeseci poprilicno cesto idem gore, i samo jedan jedini put sam uspjela parkirati na neki mali parking koji postoji u ulici u koju idem. A na parking moze stati od prilike 20 autaI sve ostalo moram parkirati uz cestu, sto stvarno mrzim, ali nemam druge opcije
A kamikaza koje voze u suprotnom smjeru uvijek... Jos se ti njima moras sklanjati
Hajde saberi se, pa probaj ponovo nesto napisati - samo nemoj ovako lupati zivota ti.
Sta imas problem s tim da jedna prosjecna sarajevska porodica ima jedno auto? Sigurno ga nije ukrao, a ako hoce da ima 3 auta ili 5 auta - njegov problem i neka ima i neka mu je sa srecom.
- quasar
#3467 Re: "Majstori" parkiranja
Moj je stav, da kad vec placam porez na tu imovinu, registraciju i sve takse koje idu uz taj luksuz posjedovanja osobnog motornog vozila, onda smatram bi drzava trebala biti duzna da mi da nesto za te pare. Pa ne mogu ja auto na drvo okaciti da visi. Znaci da se planira parking prostor. Ovako kako jest, oni ce sve placeve prodati za izgradnju, a ti auto parkiraj u Miljacku. Uredno ce ti uzeti 500 maraka za registraciju, od cega pola ostaje drzavi, za koje pare ne dobijes bas nista, ni put, ni popust na putarini, ni normalan parking, pa ni normalan ZOBS. Ja potpuno razumijem ovu raju sa KB jer tuda prodjem svaki dan bar jednom. Nemaju ljudi gdje parkirati, i cudi me da nije i gore.
- Better Man
#3468 Re: "Majstori" parkiranja
Vidi nedavno sam postirao paka sa novim Meganom u Merkatoru! Ovdje mi je bio cilj lik sa Golfom 2 koji se redovno parkira na pjesackoj zoni. Naravno da osudjujem i onog lika sa Cliom!SBMS wrote:Svejedno, ne spominjes Clia koji je svjetlosnim godinama dizajnom ispred konkurencije, a o kvalitetu da ne pricamoBetter Man wrote:Ne vozim crvenog Clia! Malo si polupao lončiće!fidoremilienko wrote: A ne spominješ svog crvenog clia, a bettermanu?![]()
![]()
![]()
![]()
...
Zar elitni vozaci francuskih vozila parkiraju na mjestima a da to nije parking?
- fidoremilienko
#3469 Re: "Majstori" parkiranja
Zezam seBetter Man wrote:Ne vozim crvenog Clia! Malo si polupao lončiće!fidoremilienko wrote: A ne spominješ svog crvenog clia, a bettermanu?![]()
![]()
![]()
![]()
- vukojebina
#3470 Re: "Majstori" parkiranja
vala meni je veci papak onaj sa cliom..hem je pogresno parkiro, hem posjeduje auto ciste pederske boje...

-
maxell_sarajevo
#3471 Re: "Majstori" parkiranja
To je Clio od prijateljicinog tate.fidoremilienko wrote:Zezam seBetter Man wrote:Ne vozim crvenog Clia! Malo si polupao lončiće!fidoremilienko wrote: A ne spominješ svog crvenog clia, a bettermanu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo šale nije na odmet!
- mali Ninja
#3472 Re: "Majstori" parkiranja
dzekin r32?frank.balboa9 wrote:
- WizzMerlin
#3473 Re: "Majstori" parkiranja
prije GTI petica...mali Ninja wrote:dzekin r32?frank.balboa9 wrote:
- sirocco
#3474 Re: "Majstori" parkiranja
kod dzeke je 6 r , a ovo na slici je 5 gtiWizzMerlin wrote:prije GTI petica...mali Ninja wrote:dzekin r32?frank.balboa9 wrote:
- Don Zivconi
#3475 Re: "Majstori" parkiranja
Evo par kokosara sa dobrinje

na zadnjoj slici se kroz prolaz zgrade vidi dio parkinga koji ima 8000m2 i koji je skoro pa prazan, sva tri auta su parkirana u istoj ulici a ima jos kokosara samo ih nisam htio slikati ovi stocari su najzanimljiviji

na zadnjoj slici se kroz prolaz zgrade vidi dio parkinga koji ima 8000m2 i koji je skoro pa prazan, sva tri auta su parkirana u istoj ulici a ima jos kokosara samo ih nisam htio slikati ovi stocari su najzanimljiviji