uticaj filma i medija na izbor "karaobame" za predsednika i onog Dzozefa Bajdena za dopredsednika.
Neko je more bit,gledao i film "Deep Impact" ?! Ko je glavna fora u filmu ? Crni predsednik koji ima haman iste
manire i isti retoricki talent kao i "karaobama" i jos nesto jaaako lice u nastupu.Nebi me cudilo
da se jedan epski predsednik iz filma (spasava svet nije sala) samo preselio u javu ilibjese obratno.Pogledajte zadnju scenu filma gdje
predsednik drzi govor i obecava da ce sve ponovo rebildati.Ista nada isto uvjerenje,ista utopija.
americko drustvo se hrani likovima iz bajke.jedno vrijeme to je bio bambi (ili bila ili bilo) ,a
sada na scenu dolazi epski predsednik,njegov poziv je spasiti svet i kapitalizam od propasti.
Pogledajte taj nastup isti morgan freeman iz pomenutog filma,odmjeren aristokratski,pravi grk.
zivimo u najtragicnijem od svih doba,neznamo najavazniju stvar.eto,"bare" i "kovaci" il "vlakovo"
ce nas progutati a nikad necemo saznati dal je ovo samo bajkovita magija CNN i Paramount-a
ili smo imali razloge da ovo ipak smatramo istinom i stvarnoscu.Sto se mene tice,dvojim, a to
znaci da je vjerovatno sve samo mit, nova zacaranost.
Pitali jednog njemca,sto se bolan toliko radujes pobjedi Obame ?!
a one veli zato jer je na TV-u.
jadnik misli da je to neka tekma,nesta sto se njega tice,place pred ekranom od srece a za vlastitim babom
suze nije pustio.Cemu te suze,suze iluzije?! CNN je napravio takovu predstavu kakva nije vidjena ,svi vole
obamu jer je on svim isporucen kao mit u vlasiti dom.Mesiija,spasitelj svijeta,crni rob se uzdigao do
trona.Ne bi me cudilo da i Nostradamus nesta veli o svemu ovome,neka kenturija spominje "karaobamu" ?