Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
- ja nisam ja
#3451 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Hvala vam ljudi puno 
-
quarterback
#3452 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
da ali kada stednja zavrsi novac ce doci na koji racun? mozda taj gdje je vezana kartica?Saka wrote: Pa već joj je na posebnom računu, štednom, ili kako ona to zove "na štednoj knjižici". Taj račun nije povezan sa karticom tako da njega ne može niko pipnuti bez nje. To što taj račun vidi u elekronskom bankarstvu nema veze s tim već je samo da može prebaciti s jednog računa na drugi a da ne ide u banku, ali za to treba token tj. two-factor authentication.
- ja nisam ja
#3453 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ne razumijem
-
Saka
#3454 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Zavisi od banke ali obično ili produže automatski na novi period ili prebace na drugi račun ali ne transakcijski. Sve pod uslovom da ona ne interveniše po isteku štednje. U svakom slučaju treba provjeriti u banci, ili voditi računa kad štednja ističe.quarterback wrote:da ali kada stednja zavrsi novac ce doci na koji racun? mozda taj gdje je vezana kartica?Saka wrote: Pa već joj je na posebnom računu, štednom, ili kako ona to zove "na štednoj knjižici". Taj račun nije povezan sa karticom tako da njega ne može niko pipnuti bez nje. To što taj račun vidi u elekronskom bankarstvu nema veze s tim već je samo da može prebaciti s jednog računa na drugi a da ne ide u banku, ali za to treba token tj. two-factor authentication.
- ja nisam ja
#3455 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Mislim da automatski prebacuju na novi period.Ali kakve veze kartica ima s tim.
-
Saka
#3456 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ma nema nikakve, to je skroz poseban račun, nemaš brige.ja nisam ja wrote:Mislim da automatski prebacuju na novi period.Ali kakve veze kartica ima s tim.
- ja nisam ja
#3457 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Hvala vam 
-
slyrip
#3458 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
kako si ovo rijesio, meni ne moze niko da posalje pare na PP, to jest kad neko pokusa dobije ovu poruku kao sto si ti:skafiskafsnjak wrote:Ne mogu pare da primim .. ahah
"Your recipient is not able to receive funds at this time. Your recipient must first set up his or her account to receive funds."
Your recipient is not able to receive funds at this time. Your recipient must first set up his or her account to receive funds.
Verifikovo sam Paypal karticu, i mail, a izvadio sam Visu Electron u raiffeisen. Molim te pomozi mi ooko ovoga.
Hvala
- skafiskafsnjak
#3459 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
sve sto sam uradio je to da sam dodao novu karticu, jer sam mjenjao zbog isteka iste. Vjerovatno je do onog ko ti salje ...
Cini mi se da mi je to neko i rekao
Cini mi se da mi je to neko i rekao
- Daryl Dixon
#3460 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 02:11, edited 1 time in total.
-
Saka
#3461 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Dodaj novu, potvrdi je, napravi je defaultom i za trošenje i primanje, izbriši staru.Daryl Dixon wrote:Pozdrav ekipa. Imam paypal account i prije mjesec dana mi je istekla debitna kartica i izvadio sam novu. Sada mi paypal kaže da uradim update ove nove kartice, kako to mogu uraditi? Kada udjem na paypal (add/edit card) vidim info o staroj kartici i ona je crvena (istekla), a ispod pise "add card". Da li idem na add card i ponovim postupak kao sto sam radio sa ovom starom debitnom karticom? Stara kartica mi se zavrsava sa 4 razlicita broja od ove nove, mozda da idem remove staru karticu i add novu? Hvala unaprijed!![]()
- Daryl Dixon
#3462 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
.
Last edited by Daryl Dixon on 25/02/2016 02:11, edited 1 time in total.
-
Saka
#3463 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Da, moraš je potvrditi kodom.Daryl Dixon wrote:Evo dodao sam novu, obrisao staru karticu, sad je moram ono potvrditi jel da? Skinu mi sa racuna 1.95$ pa odem po izvod i ukucam xxxx cifre i vrate mi na racun 1.95$? Hvala jos jedanputSaka wrote:Dodaj novu, potvrdi je, napravi je defaultom i za trošenje i primanje, izbriši staru.Daryl Dixon wrote:Pozdrav ekipa. Imam paypal account i prije mjesec dana mi je istekla debitna kartica i izvadio sam novu. Sada mi paypal kaže da uradim update ove nove kartice, kako to mogu uraditi? Kada udjem na paypal (add/edit card) vidim info o staroj kartici i ona je crvena (istekla), a ispod pise "add card". Da li idem na add card i ponovim postupak kao sto sam radio sa ovom starom debitnom karticom? Stara kartica mi se zavrsava sa 4 razlicita broja od ove nove, mozda da idem remove staru karticu i add novu? Hvala unaprijed!![]()
- ja nisam ja
#3464 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Posto sam mjenjala prezime i izradila novu karticu poslala sam upit paypalu za promjenu prezimena.Ima nekih 5 dana no jos mi nisu ni odobrili niti negirali molbu.Koliko se to ceka mada su rekli od 1 do 3 dana
- madesa
#3465 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
je li vama automatski transfer prosao meni jos nije
- BackInBlack
#3466 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
jEDNO pitanje ...
kolko je potrebno, za verifikaciju pay pala.
Karticu sam vec prijavio ... sad cekam da mi se skine 1,95$ ... i da mi se posalje kod za verifikaciju.
Reiffeisen banka .... btw.
Karticu sam vec prijavio ... sad cekam da mi se skine 1,95$ ... i da mi se posalje kod za verifikaciju.
-
DON_eARL
#3467 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Nazovi odmah 033 755 010 i traži od operatera da ti pročita kod za verifikaciju.BackInBlack wrote:jEDNO pitanje ...
- BackInBlack
#3468 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
DON_eARL wrote:Nazovi odmah 033 755 010 i traži od operatera da ti pročita kod za verifikaciju.BackInBlack wrote:jEDNO pitanje ...
I jos jedno novo pitanje ... zasto mi jos uvijek stoji
Please confirm your debit or credit card to complete verification and remove the pre-set limits on your account.
Confirm your card ?
I ako sam je upravo verifikao i gore mi pise status :verifikovan
-
sizifinho
#3469 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pozdrav raja, moze li jedno pitanje?
Moze li bilo koja VISA kartica da se koristi za paypal?
Imam racun u vakufskoj banci na koji mi lijeze stipendija i imam njihovu VISA karticu za podizanje sa bankomata. Je li dovoljno il pak moram u unicredit il drugu banku ?
Moze li bilo koja VISA kartica da se koristi za paypal?
Imam racun u vakufskoj banci na koji mi lijeze stipendija i imam njihovu VISA karticu za podizanje sa bankomata. Je li dovoljno il pak moram u unicredit il drugu banku ?
- madesa
#3470 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
madesa wrote:je li vama automatski transfer prosao meni jos nije
-
mir5
- Location: pa vi stvarno niste normalni ovaj Željo sve će jebati
#3471 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
dal je moguce da ljudi jos uvijek ne znaju ovjeriti svoju bankovnu karticu na Paypal-u
pa sve fino pise fakat ne kontam
, da nije mozda fora u tome da pitas prvo na forumu
haj nece vam jos dugo ni trebati
od Nove godine BiH ispada iz Paypal sistema zbog ove "sposobne" vlasti.
povlacite pare ako ste stekali
evo da odgovorim na par pitanja:
- Rajfajzen je najbolja sto se Paypala tice, dobra je i Intesa ali pola sluzbenika im Paypal code trazi na Vasoj kartici (ziva istina) umjesto na izvodu banke.
- Jos uvijek ti stoji da ovjeris zato sto nisi ovjerio, ukucaj code iz izvoda banke i klikni OK
pa sve fino pise fakat ne kontam
haj nece vam jos dugo ni trebati
povlacite pare ako ste stekali
- Rajfajzen je najbolja sto se Paypala tice, dobra je i Intesa ali pola sluzbenika im Paypal code trazi na Vasoj kartici (ziva istina) umjesto na izvodu banke.
- Jos uvijek ti stoji da ovjeris zato sto nisi ovjerio, ukucaj code iz izvoda banke i klikni OK
- SONY_91
#3472 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Jel ti ovo ozbiljno ili...mir5 wrote:haj nece vam jos dugo ni trebatiod Nove godine BiH ispada iz Paypal sistema zbog ove "sposobne" vlasti.
![]()
- SanskiBiser
#3473 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ne sekirajte se nista i ne nasjedajte na ovakve provokacije.mir5 wrote:dal je moguce da ljudi jos uvijek ne znaju ovjeriti svoju bankovnu karticu na Paypal-u![]()
pa sve fino pise fakat ne kontam, da nije mozda fora u tome da pitas prvo na forumu
![]()
![]()
![]()
haj nece vam jos dugo ni trebatiod Nove godine BiH ispada iz Paypalov sistema zbog ove "sposobne" vlasti.
![]()
povlacite pare ako ste stekali![]()
Last edited by SanskiBiser on 02/11/2015 17:52, edited 1 time in total.
-
mir5
- Location: pa vi stvarno niste normalni ovaj Željo sve će jebati
#3474 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
SONY_91 wrote:Jel ti ovo ozbiljno ili...mir5 wrote:haj nece vam jos dugo ni trebatiod Nove godine BiH ispada iz Paypal sistema zbog ove "sposobne" vlasti.
![]()
uskoro ce i ovi novinari eksperti to da prepisu odnekud , nemam vremena da objasnjavam, uglavnom dobro su nam zabiberili ovi begovi,, sreca ima jos ostalih nacina tipa Payoneer
Last edited by mir5 on 02/11/2015 17:52, edited 2 times in total.
- SanskiBiser
#3475 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
//dupli post//