Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Michun wrote:Pa bone zene, vi ste manijaci
Ja sam znala da vas postoji kao sto sam ja samo nisam znala da ste u ovolikom broju
Ooo, a jesi li primjetila koliko se novaka prijavljuje na temu Mislim da je ova tema kriva, a i ti, Danas sam pregledala 5-6 video tutoriala one Lise, neke i po dva puta-da bolje upamtim , spremna sam za kontrolni, test al' nisam uradila nista sto sam planirala..Odoh sad raditi.
Michun wrote:Pa bone zene, vi ste manijaci
Ja sam znala da vas postoji kao sto sam ja samo nisam znala da ste u ovolikom broju
Ooo, a jesi li primjetila koliko se novaka prijavljuje na temu Mislim da je ova tema kriva, a i ti,
Jasta bona, sve se usutile. A kad sam ja priznala da sam ovisnik, iskacu iz zbunja sve
Neka, neka...samo da se ne raspravljamo tamo po politici i vjeri. Ovo je zakon
ti vrlo dobro znas sta nam dugujes. slike barem po' tvog arsenala, hajde bona da se necemu divimo ako ih postavis, povecaces popularnost portala 1000% Jojj ona moja lista za subotu narasla velika, bankrotiracu totalno
BJB wrote: ti vrlo dobro znas sta nam dugujes. slike barem po' tvog arsenala, hajde bona da se necemu divimo ako ih postavis, povecaces popularnost portala 1000% Jojj ona moja lista za subotu narasla velika, bankrotiracu totalno
Jes vala u pravu si...cim prije cu.
Opet aparat na poslu ostao...
ja mislim da nije fer
ja mislim da vas niko nece prepoznati po jednom oku - ako se toga bojite
i moje su oci male - ali u gro planu svako je oko iste velicine
BJB wrote: ti vrlo dobro znas sta nam dugujes. slike barem po' tvog arsenala, hajde bona da se necemu divimo ako ih postavis, povecaces popularnost portala 1000% Jojj ona moja lista za subotu narasla velika, bankrotiracu totalno
Jes vala u pravu si...cim prije cu.
Opet aparat na poslu ostao...
samo se ti izvlaci
nego, kad postavis slike napravicu foto robort da ti mogu dosadjivat kad te vidim u cm-u ili dm-u
i obrve su ti fine!
sto se zalis da ti ne valjaju i da ih pustas???
ja vec evo 3 jutra gledam JEDNU dlaku koja raste u ovom dijelu sto sam kao odlucila da pustim da raste i svako me jutro moli da je cupnem ... odolijevam kao zadnji izlijeceni ovisnik
ali nista drugo ne raste
Partizzanka wrote:i obrve su ti fine!
ja vec evo 3 jutra gledam JEDNU dlaku koja raste u ovom dijelu sto sam kao odlucila da pustim da raste i svako me jutro moli da je cupnem ... odolijevam kao zadnji izlijeceni ovisnik
ali nista drugo ne raste
obrve nisu lose ali mogu biti bolje...nadam se. Zato i pustam. A i dosminkane su naravno
Partizzanka wrote:i obrve su ti fine!
ali nista drugo ne raste
E bas si me nasmijala sa ovim zadnjim djelom o jednoj dlaci hahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha