Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kakaljin

#3451 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Benjamin1994 wrote: 21/09/2021 12:27 Braćo svi smo mi djeca sjevera, neko ima 25/30/35/40, neki od nas smo oženjeni godinama, imamo djecu, nismo bili na sjeveru godinama, ALI svi smo počeli na sjeveru! Svi se sjećamo godina kad je bio pun sjever protiv želje,borca,zrinjskog,sirokog, kad nas je na prosjecnim utakmicama bilo 3000. Svi se sjećamo kad smo zarili i palili kako kod kuće tako i na strani! Generacije nove dolaze, mijenja struktura kako u klubu tako na tribini, državi itd. Prvi ja godinama nisam bio na sjeveru ALI osjećam da sutra moram biti na tribini na kojoj sam počeo, osjećam da moram podržati te momke, ma koliko ih malo bilo i koliko mladi bili, zaslužili su našu podršku! Trebamo pokazati ko je bio i ostao najjači u državi i da mi to još uvijek možemo i jesmo i hoćemo! Sutra se sprema spektakl i moramo svi biti ko jedno i napuniti sjever što je više moguće! Ti koji razmišljaš da li bi uopšte došao na utakmicu, ti koji ćeš doći a u dilemi si na koju tribinu da ideš odgovor je samo jedan
SVI NA SJEVER!
Nismo svi poceli na sjeveru, Cak i Horde su pocele na Istoku i poslije cuvene utakmice sa Zvezdom su presle na Sjever.

Sto se tice dolaska na utakmicu treba sto vise raje da ode na utakmicu, eto sjever je besplatan i ja ocekujem da bude pun znaci 5500 navijaca.

Mi na zalost nismo najaci u drzavi jer nas ima tek skoro 4000 navijaca koji imaju clanske voljenog kluba. Kad nas bude pravo veliki broj clanova onda moze govoriti jesmo li najveci ili ne
Benjamin1994

#3452 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Benjamin1994 »

Brate ja sam poslijeratna generacija, i meni je prva tribina bila sjever, Što se tiče clanskih, malo je ljudi uclanjeno i to je bila naša realnost zadnjih par godina... Ne znam da li i jedan klub u BIH ima trenutno više članova?
Labirint

#3453 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Benjamin1994 wrote: 21/09/2021 12:27 Braćo svi smo mi djeca sjevera, neko ima 25/30/35/40, neki od nas smo oženjeni godinama, imamo djecu, nismo bili na sjeveru godinama, ALI svi smo počeli na sjeveru! Svi se sjećamo godina kad je bio pun sjever protiv želje,borca,zrinjskog,sirokog, kad nas je na prosjecnim utakmicama bilo 3000. Svi se sjećamo kad smo zarili i palili kako kod kuće tako i na strani! Generacije nove dolaze, mijenja struktura kako u klubu tako na tribini, državi itd. Prvi ja godinama nisam bio na sjeveru ALI osjećam da sutra moram biti na tribini na kojoj sam počeo, osjećam da moram podržati te momke, ma koliko ih malo bilo i koliko mladi bili, zaslužili su našu podršku! Trebamo pokazati ko je bio i ostao najjači u državi i da mi to još uvijek možemo i jesmo i hoćemo! Sutra se sprema spektakl i moramo svi biti ko jedno i napuniti sjever što je više moguće! Ti koji razmišljaš da li bi uopšte došao na utakmicu, ti koji ćeš doći a u dilemi si na koju tribinu da ideš odgovor je samo jedan
SVI NA SJEVER!

:!: :!: :!:
kakaljin

#3454 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Benjamin1994 wrote: 21/09/2021 13:38 Brate ja sam poslijeratna generacija, i meni je prva tribina bila sjever, Što se tiče clanskih, malo je ljudi uclanjeno i to je bila naša realnost zadnjih par godina... Ne znam da li i jedan klub u BIH ima trenutno više članova?
Nas ne treba da interesuje koliko drugi klubovi imaju clanova, vec da se mi uclanimo u voljeni klub i da time pokazemo privrzenost i odanost klubu kojeg volimo i za koji navijamo.

I kada nas ima petocifren broj onda i kada nesto kazemo ima neko znacenje a dok nas je ovako malo mi nemamo pravo nikome popovati sta i kako da radi
Logovan

#3455 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Govoriš da nismo najjači/najveći u državi jer nas ima tek skoro 4000, a mi imamo najviše članova. Ko je onda ispred nas? :D

Zaboravite na petocifren broj članova. Ne možemo da dođemo do 5 hiljada, a ne do 10 hiljada. Prvo daj da svake godine imamo po 4, 5 hiljada članova, pa kad ovo postignemo onda možemo razmišljati o nečemu više.
Labirint

#3456 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Članova će biti kada bude rezultata, rezultata će biti kada bude para, para će biti kada... ne bude Sabrine,recimo :zoka: :D
Logovan

#3457 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Image

:thumbup:
Dinostula

#3458 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

SVI NA SJEVER!
Da nema pirotehnike prvi bi isao na sjever da navijam ovako nemam volje da mi neko izbije oci topovskim udarom ili raznese nogu.Ne volim Sarajevo bas toliko da bi zrtvovao dio tijela za klub.Nas je najveci problem NEZALAGANJE na terenu kad vidis da igraci Radnika i Leotara duplo vise trce od njih pa ko je lud da to ide gledati.Nije raja luda.Nije problem ni zijaniti 4 tekme na Kosevu u nizu ali ako ima borbe i zelje.
Labirint wrote: 21/09/2021 14:38 Članova će biti kada bude rezultata, rezultata će biti kada bude para, para će biti kada... ne bude Sabrine,recimo :zoka: :D
Para ce biti kad te kupi neko ko ovaj sto je uzeo PSG.Za sada nam ostaju rekreativci Tan i Mirvic.
Registarska oznaka

#3459 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Registarska oznaka »

Labirint wrote: 21/09/2021 14:38 Članova će biti kada bude rezultata, rezultata će biti kada bude para, para će biti kada... ne bude Sabrine,recimo :zoka: :D
Bila je dupla kruna, dvije titule zaredom, pa nije skocio rast clanova kluba.
Logovan

#3460 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

ISMIR MIRVIĆ UPOZNAO PRVI TIM FK SARAJEVO PRED VJEČITI DERBI

https://fksarajevo.ba/vijesti/ismir-mir ... derbi/6183
kakaljin

#3461 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Sta do sada rezultati nisu bili :!: :!: :!: :!:

Clan se postaje voljenog kluba a ne radi nekoga u klubu da bides ili ne budes clan. Taj koji na osnovu nekoga u klubu ne zeli da bude clan on i nije navijac FK Sarajeva
kakaljin

#3462 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Dinostula wrote: 21/09/2021 15:22
SVI NA SJEVER!
Da nema pirotehnike prvi bi isao na sjever da navijam ovako nemam volje da mi neko izbije oci topovskim udarom ili raznese nogu.Ne volim Sarajevo bas toliko da bi zrtvovao dio tijela za klub.Nas je najveci problem NEZALAGANJE na terenu kad vidis da igraci Radnika i Leotara duplo vise trce od njih pa ko je lud da to ide gledati.Nije raja luda.Nije problem ni zijaniti 4 tekme na Kosevu u nizu ali ako ima borbe i zelje.
Para ce biti kad te kupi neko ko ovaj sto je uzeo PSG.Za sada nam ostaju rekreativci Tan i Mirvic.
Uvijek ce igraci drugih klubova trcati i boriti se protiv nas jer se tako jedino mogu dokazati da znaju igrati i da pokazu nesto protiv Sarajeva, zato sto smo mi veliki klub i svi ce se naglavu nasaditi da pobjede veliki klub, svugdje gdje Sarajevo gostuje tu je festa i praznik
Labirint

#3463 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

kakaljin wrote: 21/09/2021 17:35

Clan se postaje voljenog kluba a ne radi nekoga u klubu da bides ili ne budes clan. Taj koji na osnovu nekoga u klubu ne zeli da bude clan on i nije navijac FK Sarajeva
Ironičan sam bio, polako, imati člansku kartu je stvar kućne kulture i odgoja, takvih nas ima taman koliko imamo i članova...
hali gali halid

#3464 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by hali gali halid »

Je li clanarina vazi do kraja godine?
kakaljin

#3465 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

hali gali halid wrote: 21/09/2021 19:40 Je li clanarina vazi do kraja godine?
DA

Kalendarska godina je clanska
kakaljin

#3466 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Labirint wrote: 21/09/2021 19:34
kakaljin wrote: 21/09/2021 17:35

Ironičan sam bio, polako, imati člansku kartu je stvar kućne kulture i odgoja, takvih nas ima taman koliko imamo i članova...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
duffy_duck

#3467 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by duffy_duck »

RAJA ko želi da ide a nema sa kim javite se u privatnu poruku da organizujemo se i svi koji žele da idu nek se jave u pp da idemo zajedno.... SVIII
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#3468 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Evo vam Zeljovaca, uglednih javnih licnosti.
Ja ga jbm ko im posla cestitku!

Image
Raigor Stonehoof

#3469 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Pitar sa Kariba wrote: 21/09/2021 21:08 Evo vam Zeljovaca, uglednih javnih licnosti.

Image
I ja. Treba ih ignorisat, ugasice se svakako sad.
Logovan

#3470 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ma nosi ih vise, eto trebali smo cestitati ranom zorom u nedjelju. Je li klub cestitao? Jeste. Hvala i vozdra.
Anquilla

#3471 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Pitar sa Kariba wrote: 21/09/2021 21:08 Evo vam Zeljovaca, uglednih javnih licnosti.

Image
Nigdje datuma na dopisu, ali oni znaju kada je poslan :lol:

U svakom slučaju, izgleda da ne primaju samo čestitku, valjda je trebalo i poklon poslati :D
Logovan

#3472 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Anquilla wrote: 21/09/2021 23:43 Nigdje datuma na dopisu, ali oni znaju kada je poslan :lol:
Vidi fakat nema. :lol:

Isto djeca majke mi, kada drug drugu ne čestita rođendan pa se ovaj naljuti haha :lol:
Logovan

#3473 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Imaš manje od 12 godina? Obuci se u obilježja našeg kluba i u pratnji jednog roditelja gledaj besplatno derbi sa Porodične tribine na Zapadu!
Besplatan ulaz na derbi će biti omogućen svim vlasnicima sezonskih ulaznica iz sezone 2019/20 uz pokaz iste na ulazu u stadion!
Imate kolekcionarsku ulaznicu sa prošlog gradskog derbija? Uz pokaz iste ostvarite slobodan ulaz na bilo koju tribinu našeg stadiona na današnjoj utakmici!
+ sjever besplatan.
kakaljin

#3474 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 22/09/2021 11:09
Imaš manje od 12 godina? Obuci se u obilježja našeg kluba i u pratnji jednog roditelja gledaj besplatno derbi sa Porodične tribine na Zapadu!
Besplatan ulaz na derbi će biti omogućen svim vlasnicima sezonskih ulaznica iz sezone 2019/20 uz pokaz iste na ulazu u stadion!
Imate kolekcionarsku ulaznicu sa prošlog gradskog derbija? Uz pokaz iste ostvarite slobodan ulaz na bilo koju tribinu našeg stadiona na današnjoj utakmici!
+ sjever besplatan.
Ako ne napunimo stadion onda nema sta da se kao navijaci busamo da smo najveci i najbolji

Treba da rekord oborimo po posjeti
Registarska oznaka

#3475 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Registarska oznaka »

Jucer kupio zapad, 10KM
Danas izaslo da je djabaluka za proslogodisnju sezonsku, koju imam.
Pa izaslo da je djaba ulaz za kolekcionarsku ulaznicu, i to imam :-) :D

Al ajde, halal bilo ako ce to znaciti da ide progres

Inace, marketing odavno nije radio bolji posao, promocija utakmice i dolazak na stadion je vrhunski.
Post Reply