Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- duminjo
#3451 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Malo su Se pogubili. Sreca njihova narod je stoka. Svi smo nasi, samo jasi.
-
hAZNADAR
#3452 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
https://www.youtube.com/watch?v=UlvJTH1UUK8&t=54sMilenkov buraz wrote:Bio je ali iza toga su pale teške riječi prema Dragičeviću plus ono jučer. Dodik od jučer i od danas nije isti lik, barem po izjavama, pa neka priča ko god šta želi.llull wrote:A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD
http://www.srpskacafe.com/wp-content/up ... C09665.jpg
Ako si pratio seriju - skontaces poentu.
Neotkrivene ubice su dolazile i na sahrane svojih zrtava i padale u trans od zalosti,..
Bitno je se pokazati svijetu - a to pogotovo politicar zna.
-
llull
#3453 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Milion takvih primjera, vjeruj mi da znam...
A da zna bilmez da proda pricu, zna jbem ga ...
A da zna bilmez da proda pricu, zna jbem ga ...
- SaraFina
#3454 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tomahawk11 wrote:Ako je Lukač, ne mora značiti da je i Dodik vinovnik ove nesreće.
E sad, Lukač je dio Dodikovog stada, a sigurno da ima dovoljno oraha u PreCjednikovim džepovima i to je pat pozicija.
U tom slučaju, on bi bio najsretniji da se Lukač kako izbriše, a da se označi krivim. I vuk sit i ovce na broju.
Ja i kažem, da je jako opasno, to što su ljudi godinama bili uljuljkani da je "Dodik glavni i neprikosnoveni baja"
Očigledno da nije.
A Lukač nije ovca da ga Dodik žrtvuje u to budi siguran.
- sinuhe
#3455 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vidim veca zabava na forumu nego na mitingu SDS-a.
-
zavrzlama
#3456 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
[/quote]Ja i kažem, da je jako opasno, to što su ljudi godinama bili uljuljkani da je "Dodik glavni i neprikosnoveni baja"
Očigledno da nije.
Glavni baja je u beogradu....dodik beogradu odgovara jer njegov krkanluk,fasizam i mrznja prema BIH je najbolja kombinacija za velikosprsku ideju.
Danas je svaki srbin koji na bilo koji nacin se odnosi normalno prema BIH iZDAJNIK srpstva..satanizacija samih srba je zavrsena,sad je samo pitanje koju ce cijenu platiti srbi i drugi narodi u BIH kad dodje D Day.
vicic i dodik nece sici sa politicke pozornice na miran nacin..
- JThomas
#3457 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ne samo prema bosni i hercegovini nego i prema srbiji. ko je generalno normalan izdajnik je zvaničnog srpstva...
- SaraFina
#3458 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
zavrzlama wrote:Ja i kažem, da je jako opasno, to što su ljudi godinama bili uljuljkani da je "Dodik glavni i neprikosnoveni baja"
Očigledno da nije.
Glavni baja je u beogradu....dodik beogradu odgovara jer njegov krkanluk,fasizam i mrznja prema BIH je najbolja kombinacija za velikosprsku ideju.
Danas je svaki srbin koji na bilo koji nacin se odnosi normalno prema BIH iZDAJNIK srpstva..satanizacija samih srba je zavrsena,sad je samo pitanje koju ce cijenu platiti srbi i drugi narodi u BIH kad dodje D Day.
vicic i dodik nece sici sa politicke pozornice na miran nacin..
To ja kreiranje velikosrpske politike slažem se da se BG pita. Medjutim, ni na lokalnom tj entitetskom nivou, Dodik nije glavni kako se voli samopromovisati. To je ovaj slučaj oko ubijenog mladića najbolje dokazao.
Ne smije on puno iskočiti iz "vrzinog kola" gdje su mu tajkuni, Lukač i prateća bolumenta.
Ob služi za sveopći krkanluk i izjave protiv Sarajeva te kao zabavljač narodnih masa ispod šatora.
Nema tu "dubine i postojanja" u vladavini njegovoj. Očigledno da ga mnogi imaju u šahu. To mislim. Nije neprikosnoveni gospodar u RS.
-
zavrzlama
#3459 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
@sarafina
Sistem funkcionise ovako..
beograd kad izabira svog poslusnika u BIH,obicno taj poslusnik mora imati hrpu prljavog vesa ,i stim prljavim vesom se upravlja sa dodticnim ,da ne bi se osamostalio i odbio poslusnost..za dodikov prljav ves se obavijesti par dodikov bliskih saradnika i tako se zatvori krug..glavni si ali par tvojih saradnika zna da te stab ima u saci za to i to...tako da stab u beogradu uvijek tacno za za svaki potez svojih poslusnika,i svoje poslusnike odstranjuje drugim poslusnicima...
Svjestan je dodik toga...ono sto je lose je cinjnica da ce dodik kad bude trebao sacuvat glavu, mnoge glave tisnut u sukob da spasi sebe.
beograd kad izabira svog poslusnika u BIH,obicno taj poslusnik mora imati hrpu prljavog vesa ,i stim prljavim vesom se upravlja sa dodticnim ,da ne bi se osamostalio i odbio poslusnost..za dodikov prljav ves se obavijesti par dodikov bliskih saradnika i tako se zatvori krug..glavni si ali par tvojih saradnika zna da te stab ima u saci za to i to...tako da stab u beogradu uvijek tacno za za svaki potez svojih poslusnika,i svoje poslusnike odstranjuje drugim poslusnicima...
Svjestan je dodik toga...ono sto je lose je cinjnica da ce dodik kad bude trebao sacuvat glavu, mnoge glave tisnut u sukob da spasi sebe.
- mO k3
- duminjo
#3461 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zasto je ovo loše?zavrzlama wrote:@sarafina
- SaraFina
#3462 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
zavrzlama wrote:@sarafina
To kod njih tako fercera i prije Karadjordjevića
-
zavrzlama
#3463 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
lose je sto ce vecina srba,opet problem vidjet u bosnjacima i BIH a ne u dodikovom fasizmu i sovinizmu.duminjo wrote:Zasto je ovo loše?zavrzlama wrote:@sarafina
-
dzevad gazibara 1978
#3464 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
https://direktno.hr/direkt/dobrica-cosi ... ca-112631/
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
- General War
#3465 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa kad vidis ko su forumasi sto tako govore, naravno da je lose, handri im matricuduminjo wrote:Zasto je ovo loše?zavrzlama wrote:@sarafina
- SaraFina
#3466 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Shebo je Dodo i Dobricu i sve dosadašnje lažove po kojim je to lik napisao.
Neka ustane pa po Dodi novu napiše
Neka ustane pa po Dodi novu napiše
- MarshalDodik
#3467 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Taj forumas je nekoliko puta ponovio da ljudi ne smiju /ne trebaju izaci na ulice i iskazati podrsku ocu koji se bori za istinu, a kao razlog naveo da je ta podrska kontraproduktivna jer ce, pazite sad, to ici na mlin tamo necijoj politici. Dakle, neciju solidarnost i ljudskost kao uzvisene ljudske vrline zeli sputavati obrazlagajuci to rijecima klasicne politcke mantre koja kruzi decenijama.muha_sa wrote:umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjeromMarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
Ljubi ga Lemi, Kirbas i Godra
Poslije ovih rijeci on dobija vasu podrsku i vi u meni nalazite problem? Poslije toga on se dublje i dublje gubi u odbrani svoje teze pa pocinje skretati sa teme i govori neke stvari koje se vise i ne mogu povezati sa naslovom teme, odnosno sa ovim najnovijim demonstracijama.
Sto se tice direktno tvog pitanja ako i dalje ima potrebe odgovarat cu.
Da li ti mislis da sam budala i da cu ici protiv sopstvenog intelekta ili jos gore cinjenica? Ne pada mi na pamet da negiram nista od toga, nabrajanje cinjenica koje su tacne nisu i ne mogu biti problem. Problem se javlja sto nakon svakog nabrajanja ovakvih faktova on obavezno na kraju poentira za mene (a bgm i mnoge druge) katastrofalno, tendecionisticki, na isti kalup kao sto to rade sva trojica lidera sa kojim sam ga uporedio. Identicno kao sto je to uradila neka gospodja ciji se fb status sinoc vrtio. Na kraju je svaki puta zakljucio nesto u moje/vase ustvari nase ime, ili je nesto ili nekoga (o)sudio u nase ime ili ako je u slucaju patetika onda je patetisao u nase ime. Nedopsutam da bilo ko govori ili misli za mene. Proslost je pregazila takve sisteme jednoumlja i straha ( komunizam, fasizam, razna carstva, i dalje u proslost), osim izgleda ove deytonske BiH u kojoj takvi i dalje mogu "plivati". Samo molim te ne uvlaci mene u te fekalije.
Jednostavno ne dam da neko razmislja u moje ime, pogotvo neko ko je kroz forumski izricaj dokazao da je u svom razmisljanju i poimanju mnogo krući i uskogrudniji od mene ( da ne kazem neku tezu rijec). Spomenuti forumas trazi imena i prezima od tih 50-tak ljudi sa protesta podrske, kako su se izjasnili na popisu, zasto li su tu ( interesi) i cemu li se nadaju ? Nije li to jadno? I on ce odgovore dati na ta sva hipoteticka pitanja koja njega muce u ime svih nas? Nije kadar shvatiti ili jednostavno nece priznati da( jos) postoje takvih makar 100- tinjak osoba ( a ima puno vise) u kojima uzvisene ljudske vrline prevladavaju nad svim ostalim interesdzijskim i manje bitnim.
No da se vratimo na ono zasto smo ovo sve i poceli. Davidovi roditelji, sestra i blizi rodjaci niti jednom nisu trazili da neko iz nekog drugog grada van RS-a ne iskazuje podrsku zbog bilo kojeg razloga, naprotiv, predstavlja im vid satisfakcije.
Skup podrske je inicirao ili ako nije on jeste medju prvim podrzao Memic koji se bori sa istim ciljem.
Danas, 21 st. na tlu Europe, skoro sva ubistva dobiju svoj konacan epilog, pogotovo ako se ona dese u centru gradova kao ova dva, osim politickih ubistva koja ne dobijaju svoj epilog. Ova dva ubistva vjerovatno nisu doslovno politicka, ali se zbog mnogih dokaza i niza propusta u istrazi, mogu oznaciti kao ubistva u dosluhu sa politickim faktorom.
Dakle, ove momke je ubila politika, odnosno njihove ubice krije politika, ista ona politika koja je doticnom forumasu( i svima onima slicnim njemu) razvukla pamet pa sad vaga svaku osobu iz ovakvih skupova podrske, te ocjenjuje, te osudjuje, zakljucuje ...... Evo obrazlozio sam sve pjeske polako, ali garant opet dzaba
- apsidejzi
#3468 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja dodika lopova. Sad svaljuje na tuzilastvo i hoce da digne na nivo drzave. Jest namazan covjece.
-
zavrzlama
#3469 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Posto znam da ima bosnjaka u policiji manjeg entiteta....cudi me da nisu oborili krivcu na toj jadnika i svi stretni...davor nasao ubicu,bosnjaci proglaseni teroristima i ubicama,skup od 50 000 ljudi za nezavisnost manjeg entiteta i to je to.
-
hAZNADAR
#3470 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Hebote, ovo o meni.MarshalDodik wrote:Taj forumas je nekoliko puta ponovio da ljudi ne smiju /ne trebaju izaci na ulice i iskazati podrsku ocu koji se bori za istinu, a kao razlog naveo da je ta podrska kontraproduktivna jer ce, pazite sad, to ici na mlin tamo necijoj politici. Dakle, neciju solidarnost i ljudskost kao uzvisene ljudske vrline zeli sputavati obrazlagajuci to rijecima klasicne politcke mantre koja kruzi decenijama.muha_sa wrote:umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjeromMarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
Poslije ovih rijeci on dobija vasu podrsku i vi u meni nalazite problem? Poslije toga on se dublje i dublje gubi u odbrani svoje teze pa pocinje skretati sa teme i govori neke stvari koje se vise i ne mogu povezati sa naslovom teme, odnosno sa ovim najnovijim demonstracijama.
Da li ti mislis da sam budala i da cu ici protiv sopstvenog intelekta ili jos gore cinjenica? Ne pada mi na pamet da negiram nista od toga, nabrajanje cinjenica koje su tacne nisu i ne mogu biti problem. Problem se javlja sto nakon svakog nabrajanja ovakvih faktova on obavezno na kraju poentira za mene (a bgm i mnoge druge) katastrofalno, tendecionisticki, na isti kalup kao sto to rade sva trojica lidera sa kojim sam ga uporedio. Identicno kao sto je to uradila neka gospodja ciji se fb status sinoc vrtio. Na kraju je svaki puta zakljucio nesto u moje/vase ustvari nase ime, ili je nesto ili nekoga (o)sudio u nase ime ili ako je u slucaju patetika onda je patetisao u nase ime. Nedopsutam da bilo ko govori ili misli za mene. Proslost je pregazila takve sisteme jednoumlja i straha ( komunizam, fasizam, razna carstva, i dalje u proslost), osim izgleda ove deytonske BiH u kojoj takvi i dalje mogu "plivati". Samo molim te ne uvlaci mene u te fekalije.
Jednostavno ne dam da neko razmislja u moje ime, pogotvo neko ko je kroz forumski izricaj dokazao da je u svom razmisljanju i poimanju mnogo krući i uskogrudniji od mene ( da ne kazem neku tezu rijec). Spomenuti forumas trazi imena i prezima od tih 50-tak ljudi sa protesta podrske, kako su se izjasnili na popisu, zasto li su tu ( interesi) i cemu li se nadaju ? Nije li to jadno? I on ce odgovore dati na ta sva hipoteticka pitanja koja njega muce u ime svih nas? Nije kadar shvatiti ili jednostavno nece priznati da( jos) postoje takvih makar 100- tinjak osoba ( a ima puno vise) u kojima uzvisene ljudske vrline prevladavaju nad svim ostalim interesdzijskim i manje bitnim.
No da se vratimo na ono zasto smo ovo sve i poceli. Davidovi roditelji, sestra i blizi rodjaci niti jednom nisu trazili da neko iz nekog drugog grada van RS-a ne iskazuje podrsku zbog bilo kojeg razloga, naprotiv, predstavlja im vid satisfakcije.
Skup podrske je inicirao ili ako nije on jeste medju prvim podrzao Memic koji se bori sa istim ciljem.
Danas, 21 st. na tlu Europe, skoro sva ubistva dobiju svoj konacan epilog, pogotovo ako se ona dese u centru gradova kao ova dva, osim politickih ubistva koja ne dobijaju svoj epilog. Ova dva ubistva vjerovatno nisu doslovno politicka, ali se zbog mnogih dokaza i niza propusta u istrazi, mogu oznaciti kao ubistva u dosluhu sa politickim faktorom.
Dakle, ove momke je ubila politika, odnosno njihove ubice krije politika, ista ona politika koja je doticnom forumasu( i svima onima slicnim njemu) razvukla pamet pa sad vaga svaku osobu iz ovakvih skupova podrske, te ocjenjuje, te osudjuje, zakljucuje ...... Evo obrazlozio sam sve pjeske polako, ali garant opet dzabaPozdrav
I ne vrijedjaj intelekt drugih forumasa koji su se slozili samnom. Jer ih nisam ja naveo, ubijedio u to vec ljudi znaju sabrati dva i dva i vide opcepoznate stvari kakve jesu.
Last edited by hAZNADAR on 27/12/2018 16:57, edited 1 time in total.
- duminjo
#3471 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I ja bih volio da je ovo ovako i da se može ovako. To su isto i moje zelje. Al jedno su zelje, drugo je realnost. Teren pokazuje drugacije, na zalost normalne manjine koja ne Zavisi od Politike, Politika i ovi mafijasi su iznad nas i iznad nasih zelja.MarshalDodik wrote:Taj forumas je nekoliko puta ponovio da ljudi ne smiju /ne trebaju izaci na ulice i iskazati podrsku ocu koji se bori za istinu, a kao razlog naveo da je ta podrska kontraproduktivna jer ce, pazite sad, to ici na mlin tamo necijoj politici. Dakle, neciju solidarnost i ljudskost kao uzvisene ljudske vrline zeli sputavati obrazlagajuci to rijecima klasicne politcke mantre koja kruzi decenijama.muha_sa wrote:umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjeromMarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
Dakle, ove momke je ubila politika, odnosno njihove ubice krije politika, ista ona politika koja je doticnom forumasu( i svima onima slicnim njemu) razvukla pamet pa sad vaga svaku osobu iz ovakvih skupova podrske, te ocjenjuje, te osudjuje, zakljucuje ...... Evo obrazlozio sam sve pjeske polako, ali garant opet dzabaPozdrav
Ja sam haznadara shvatio da samo upozorava na razum. Emocije nekad treba ostavit na stranu i igrat Malo mudro. Mi (bosanci-ostali) to, na zalost, ne umijemo i zato cemo uvijek biti donji
- spreca
#3472 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Onaj ko savjetuje Pickoustog savjetuje i Rudonju......sad ce svojim potezima zabiti kurcinu svima shumskoj ...sad ce ispasti da cim je on presao u Sa u shumskoj je sve pocelo naopako i cak da biju narodapsidejzi wrote:Ja dodika lopova. Sad svaljuje na tuzilastvo i hoce da digne na nivo drzave. Jest namazan covjece.
- MarshalDodik
#3473 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ko god je simbolicno, ali iskreno pruzio podrsku ne zanimaju ga politicke vage odnosno kalkulacije dokazanih lopova i nacionalista te etikete koje ce dobiti od istih.
U suprotnom slucaju, odsustvo iskazivanja podrske zbog nerijesenog ubistva ( medju kojima ima priblizno identican broj zrtava iz svih dijelova BiH) znacilo bi, uz ponovne politicke vage i kalkulacije lopova i nacionalista te njihove etikete, sad i odsustvo epmatije i ljubavi kod obicnog gradjanstva.
Meni ova druga solucija ne lici na mudriju, pametniju i razumniju. Mozda je do mene..., ako je do mene
U suprotnom slucaju, odsustvo iskazivanja podrske zbog nerijesenog ubistva ( medju kojima ima priblizno identican broj zrtava iz svih dijelova BiH) znacilo bi, uz ponovne politicke vage i kalkulacije lopova i nacionalista te njihove etikete, sad i odsustvo epmatije i ljubavi kod obicnog gradjanstva.
Meni ova druga solucija ne lici na mudriju, pametniju i razumniju. Mozda je do mene..., ako je do mene
-
dzevad gazibara 1978
#3474 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Gledaj ti ovo,pa i u Zagrebu podrska Dodiku jebem mu 
-
dzevad gazibara 1978
#3475 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jao Burletovih pudlica sto hodaju za Davorom kroz BL
lik svrati u prodavnicu oni za njim
samo ih setaj dok ne pokrepaju