Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
perfekcionista1

#3451 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by perfekcionista1 »

Oticon wrote:

Deal...vodit ćemo te u Dibek :)
Znaci prava kahva je u pitanju a ne forumska :D
Moze, nema od virtuale hajra :thumbup:
perfekcionista1

#3452 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

nuovavita wrote:Čini mi se da postoji podforum Religija :hm: A i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum
Dobro necemo vise, do mene je, nisam znao da se ovako brzo pale na forumu, pogotovo zeMske :P
klixoris

#3453 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

perfekcionista1 wrote:
nuovavita wrote:Čini mi se da postoji podforum Religija :hm: A i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum
Dobro necemo vise, do mene je, nisam znao da se ovako brzo pale na forumu, pogotovo zeMske :P
Nisu uvijek tak'e. To samo kada vide da mene neko napada :mrgreen:
Oticon

#3454 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

perfekcionista1 wrote:
Oticon wrote:

Deal...vodit ćemo te u Dibek :)
Znaci prava kahva je u pitanju a ne forumska :D
Moze, nema od virtuale hajra :thumbup:
Ma prava jašta...ko će bolan umakati u ekran :lol: :lol:
supercali

#3455 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Buckethead wrote:Jarane, opusti se :thumbup:
Daj narucite mu pivo :D
EldinFromSa

#3456 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by EldinFromSa »

mad_max_ba wrote:Oduran ko duran duran,
...treba mi gromobran, ništa na vidiku. :D
perfekcionista1

#3457 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Oticon wrote:
Ma prava jašta...ko će bolan umakati u ekran :lol: :lol:
baš... :lol: :lol:
Dr Kova

#3458 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

supercali wrote:
Buckethead wrote:Jarane, opusti se :thumbup:
Daj narucite mu pivo :D
od litar, ko na Oktoberfestu :mrgreen:
supercali

#3459 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Dvolitru kao u studentskom domu
Euridika
Globalna šefica

#3460 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:
perfekcionista1 wrote:
Nisu uvijek tak'e. To samo kada vide da mene neko napada :mrgreen:
Aha. :D
nuovavita

#3461 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

perfekcionista1 wrote:
Sve ima svoje vrijeme i mjesto...pa tako i ove diskusije. Kome se dopadaju neka piše o njima. ;)

Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme. :roll: Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti. :thumbup:
Dr Kova

#3462 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

nuovavita wrote:
Sve ima svoje vrijeme i mjesto...pa tako i ove diskusije. Kome se dopadaju neka piše o njima. ;)

Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme. :roll: Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti. :thumbup:
:kiss: :kiss:
nuovavita

#3463 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Buckethead wrote:
nuovavita wrote:

:kiss: :kiss:
;-) :pasamoj:
Dr Kova

#3465 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

supercali wrote:Gdje ste na kafi
kakvoj?
supercali

#3466 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Buckethead wrote:
supercali wrote:Gdje ste na kafi
kakvoj?
Ako hoces dodji u teslu
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#3467 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

:stolica:
Euridika
Globalna šefica

#3468 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

nuovavita wrote:... Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme. :roll: Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti. :thumbup:
Kako da ne, evo jučer je bilo nekih forumskih kafa u malim kružocima... :wink: :thumbup:
mad_max_ba

#3469 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Euridika wrote:
nuovavita wrote:... Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme. :roll: Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti. :thumbup:
Kako da ne, evo jučer je bilo nekih forumskih kafa u malim kružocima... :wink: :thumbup:
jeste to igrali na male :shock: :shock: :?
:lol: :lol: :lol:
BarbaDue

#3471 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by BarbaDue »

Hoj ljepote kad orosi :mrgreen:
spreca

#3472 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by spreca »

esmasaric wrote:Dvije žene (forumasice)na kafi. :D

Image
Umjesto da kuhate ko mama vi pijete ko tata :oops: :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#3473 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

esmasaric wrote:Dvije žene (forumasice)na kafi. :D

Image
A gdje vam je treća žena? :D
Euridika
Globalna šefica

#3474 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

mad_max_ba wrote:
Euridika wrote:
jeste to igrali na male :shock: :shock: :?
:lol: :lol: :lol:
Kako ko... :oops:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#3475 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Post Reply