Znaci prava kahva je u pitanju a ne forumskaOticon wrote:
Deal...vodit ćemo te u Dibek
Moze, nema od virtuale hajra
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Znaci prava kahva je u pitanju a ne forumskaOticon wrote:
Deal...vodit ćemo te u Dibek
Dobro necemo vise, do mene je, nisam znao da se ovako brzo pale na forumu, pogotovo zeMskenuovavita wrote:Čini mi se da postoji podforum ReligijaA i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum
Nisu uvijek tak'e. To samo kada vide da mene neko napadaperfekcionista1 wrote:Dobro necemo vise, do mene je, nisam znao da se ovako brzo pale na forumu, pogotovo zeMskenuovavita wrote:Čini mi se da postoji podforum ReligijaA i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum
Ma prava jašta...ko će bolan umakati u ekranperfekcionista1 wrote:Znaci prava kahva je u pitanju a ne forumskaOticon wrote:
Deal...vodit ćemo te u Dibek![]()
Moze, nema od virtuale hajra
Daj narucite mu pivoBuckethead wrote:Jarane, opusti se
...treba mi gromobran, ništa na vidiku.mad_max_ba wrote:Oduran ko duran duran,
baš...Oticon wrote:
Ma prava jašta...ko će bolan umakati u ekran![]()
od litar, ko na Oktoberfestusupercali wrote:Daj narucite mu pivoBuckethead wrote:Jarane, opusti se
Aha.klixoris wrote:Nisu uvijek tak'e. To samo kada vide da mene neko napadaperfekcionista1 wrote:Dobro necemo vise, do mene je, nisam znao da se ovako brzo pale na forumu, pogotovo zeMskenuovavita wrote:Čini mi se da postoji podforum ReligijaA i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum
Sve ima svoje vrijeme i mjesto...pa tako i ove diskusije. Kome se dopadaju neka piše o njima.perfekcionista1 wrote:Dobro necemo vise, do mene je, nisam znao da se ovako brzo pale na forumu, pogotovo zeMskenuovavita wrote:Čini mi se da postoji podforum ReligijaA i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum
nuovavita wrote:
Sve ima svoje vrijeme i mjesto...pa tako i ove diskusije. Kome se dopadaju neka piše o njima.
Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme.Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti.
Buckethead wrote:nuovavita wrote:
Sve ima svoje vrijeme i mjesto...pa tako i ove diskusije. Kome se dopadaju neka piše o njima.
Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme.Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti.
![]()
kakvoj?supercali wrote:Gdje ste na kafi
Ako hoces dodji u tesluBuckethead wrote:kakvoj?supercali wrote:Gdje ste na kafi
Kako da ne, evo jučer je bilo nekih forumskih kafa u malim kružocima...nuovavita wrote:... Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme.Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti.
jeste to igrali na maleEuridika wrote:Kako da ne, evo jučer je bilo nekih forumskih kafa u malim kružocima...nuovavita wrote:... Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme.Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti.
![]()

Umjesto da kuhate ko mama vi pijete ko tataesmasaric wrote:Dvije žene (forumasice)na kafi.![]()
A gdje vam je treća žena?esmasaric wrote:Dvije žene (forumasice)na kafi.![]()
Kako ko...mad_max_ba wrote:jeste to igrali na maleEuridika wrote:Kako da ne, evo jučer je bilo nekih forumskih kafa u malim kružocima...nuovavita wrote:... Meni samo krivo što se u zadnjih par stranica pogubio smisao ove teme.Ali vratit će se valjda na pravi kolosijek da je možemo pratiti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()