FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post Reply
hladan.preminger

#3451 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hladan.preminger »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
hladan.preminger wrote:pazite ove krave

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bradara- ... /160223036
Hehehe pa šta očekuješ. Uhapsiš nekog visokog funkcionera kažu politički motivisano, Ustavni sud F.BiH ili Sud BiH donesu neku odluku/presudu kažu politički motivisano. Isto roboti, samo ponavljaju napamet naučene fraze... :lol:

I onda dodje bakir i njegovi debilčići graktati kako dodik ne priznaje odluke sudskih organa.
howdy

#3452 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by howdy »

mislim da fadilu jos uvijek nije kasno da se pokrije ponjavom i da se vrati u privredu, pardon realni sektor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
kakav idiot, ne mogu da vjerujem.
jedva cekam rekaciju uvazenog kolege HM 2011 inace forumske verzije riste djoge odmilja djogan da nam objasni da ustvari nije do fadila i kamarile iz SDA nego da ustav ne valja i da je on glavna smetnja procvatu ekonomije pod vodstvom fadila agendica akciznog provalica.
ceka se misljenje iz centrale pa onda budalastine o jedinstvu i jednoj stranci, jel tako djogo ovaj HM 2011 - M92?
Last edited by howdy on 23/02/2016 12:51, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#3453 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Alfons Kauders »

Novalija provalija i Bradara bi u privredi mogli raditi eventualno kao portir i kafe kuharica. I tu bi garant sranje napravili.

Jebo te kurac, nisu u stanju donijeti zakon bez da prekrše Ustav. To je isto kao da profesionalni vozac krene na posao, i na putu do posla ostane bez vozacke (i to ne jednom, vec haman svaki jebeni put kad krene na posao).

Koji diletanti. Da nije politike, ovakva stoka bi pocrkala od gladi.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3454 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by JoseMujica »

Alfons Kauders wrote:Novalija provalija i Bradara bi u privredi mogli raditi eventualno kao portir i kafe kuharica. I tu bi garant sranje napravili.

Jebo te kurac, nisu u stanju donijeti zakon bez da prekrše Ustav. To je isto kao da profesionalni vozac krene na posao, i na putu do posla ostane bez vozacke (i to ne jednom, vec haman svaki jebeni put kad krene na posao).

:thumbup:

zato zahvaljujuči feudalnoj poljitici svi drugi imaju privilegiju da zbog njiha poste veči dio godine
Last edited by JoseMujica on 23/02/2016 12:52, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3455 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by pici »

ma ukinut ove nametnute politički motivisane sudove i da se vrati Kadijama... samo legitimne stranke naroda mogu dati po jednog Kadiju... :bih:
howdy

#3456 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by howdy »

Alfons Kauders wrote:Novalija provalija i Bradara bi u privredi mogli raditi eventualno kao portir i kafe kuharica. I tu bi garant sranje napravili.

meni vise nije ni smijesno. place mi se.
jazzer

#3457 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by jazzer »

Hoce li ova sudska odluka usporiti Bakira u namjeri zaposljavanja onih 100 K
novi radnika :lol: ? Ako hoce, onda je definitivno politicka odluka, mrska opozicija pakuje Bakiru :)
Idriz

#3458 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Idriz »

howdy wrote:mislim da fadilu jos uvijek nije kasno da se pokrije ponjavom i da se vrati u privredu, pardon realni sektor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
kakav idiot, ne mogu da vjerujem.
jedva cekam rekaciju uvazenog kolege HM 2011 inace forumske verzije riste djoge odmilja djogan da nam objasni da ustvari nije do fadila i kamarile iz SDA nego da ustav ne valja i da je on glavna smetnja procvatu ekonomije pod vodstvom fadila agendica akciznog provalica.
ceka se misljenje iz centrale pa onda budalastine o jedinstvu i jednoj stranci, jel tako djogo ovaj HM 2011 - M92?

Kod nas debili misle da ako si bio "privrednik" da te to kvalifikuje da vodis ekonomiju drzave. Jedno s drugim veze nema. Cak i da si dobar menadzer firmr kao sto nisi.
hizo ramidovic

#3459 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hizo ramidovic »

kosegod razumie uzakone ipravo odma more vidit daje ova odluka politicka usmijerena protiv reformi iprotiv bosnjackog naroda zatose trebaju sve postene patrijote skupit inapravit proteste pred sudom dase promijeni ova odluka idase rekne daje zakon oradu ustavan ida ondak moremo ic dalje prema evropi ida budne ljepo svijem
howdy

#3460 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by howdy »

jazzer wrote:Hoce li ova sudska odluka usporiti Bakira u namjeri zaposljavanja onih 100 K
novi radnika :lol: ? Ako hoce, onda je definitivno politicka odluka, mrska opozicija pakuje Bakiru :)
garant zlogumdzija ima instalirane retrogradne snage u ustavnom sudu. zlogumdziju na lomacu. pravda za napacenu i buducnosti okrenutu SDA kamarilu.
howdy

#3461 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by howdy »

hizo ramidovic wrote:kosegod razumie uzakone ipravo odma more vidit daje ova odluka politicka usmijerena protiv reformi iprotiv bosnjackog naroda zatose trebaju sve postene patrijote skupit inapravit proteste pred sudom dase promijeni ova odluka idase rekne daje zakon oradu ustavan ida ondak moremo ic dalje prema evropi ida budne ljepo svijem
dok se ustavni sud ne ukine nema napretka. to je minimum.
Idriz

#3462 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Idriz »

A sta reci za Njihovu stranku koja je davala kao neke amandmane na Zakon a da.nisu skontalu da.je neustavan. Graz advokat.
ultima_palabra

#3463 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by ultima_palabra »

Jbg, trebalo bi napraviti da MMF može i sazvati sjednicu i dignuti ruke. Ovi mamlazi ne mogu ni to uraditi.
ultima_palabra

#3464 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by ultima_palabra »

Idriz wrote:A sta reci za Njihovu stranku koja je davala kao neke amandmane na Zakon a da.nisu skontalu da.je neustavan. Graz advokat.
Pa oni su i podnijeli apelaciju. Zakon nije neustavan, nego procedura donošenja.
sumirprimus

#3465 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by sumirprimus »

saale wrote:
I ja sam gledao,,i imam potpuno drugacije misljenje, najaci lik je Fuad Kasimovic,,kad rece kako se imenuju menadjeri u8 javnim preduzecima,kako je jedan obican clan kantonalnog odbora SDA manifetlucima u stranci dosao do mijesta direktora BH Telecoma,,i sve dok politicke stranke imenuju direktore imat cemo situaciju da je normalna pojava da se vrijednost telekoma smanji za 300 mil KM od 2010 godine,,,rece onaj supcic iz sindikata sinoc kako se boji privatizacije elektroenergetskog sektora,,pa jarane moj mogu ti reci iz prve ruke sad kad bi dali znaci SAD rudnike djabe nekom privatniku nebi ih uzeo zbog ogromnih dugova za doprinose.
samo uz epbih, i ispeglace se to...
nema guzovace nigdje... :D
Kombat

#3466 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Kombat »

hizo ramidovic wrote:sabura malo ljudi moi staste odma navalili svadzese usvjetu desaje dase malo neko zanese kase prave zakoni pase ondak pogrjesi alzato treba ljudima dadnut jos jednu dvie samse daga mogu izpravit ida ondak budne ustavan
hizo, kao i uvijek. naklon do poda :thumbup: :thumbup:

a nase feudalne gospodare nista apsolutno ne moze zaustaviti da nam oderu i ovo malo koze sto nam je ostalo na ledjima osim Pariz 1789 / Bukurest 1989 modela...samo sto ovdje ce samosvijest kurbana koji hodaju na dvije noge dosegnuti razinu potrebnu za gradjanski bunt tek negdje tamo 2189....

samo jebavat stoku, samo jebavat....

Nastavi fadiLJE
nosara

#3467 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by nosara »

Idriz wrote:A sta reci za Njihovu stranku koja je davala kao neke amandmane na Zakon a da.nisu skontalu da.je neustavan. Graz advokat.
Placenicke picke, a uz to i kreteni... Kakav amalgam nistarija... :lol:
Alfons Kauders

#3468 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote:

:thumbup:

zato zahvaljujuči feudalnoj poljitici svi drugi imaju privilegiju da zbog njiha poste veči dio godine
Ma ko im jebe mater, nisu bolje ni zaslužili. :izet: Nek svi pocrkaju od gladi što se mene tiče, sami su ih birali. :izet:
hizo ramidovic

#3469 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hizo ramidovic »

akocemo posteno irealno naj veci krivac zaovu odluku je nasa stranka kojaje podnjela apelaciu sudu ineznam koi dzavo hinto treba dasu sutili iradili sadbise islo dalje iniko nebi oto spominjo
Alfons Kauders

#3470 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Alfons Kauders »

howdy wrote:

meni vise nije ni smijesno. place mi se.
Šta se sikiraš? Većini je dobro i većina ih podržava.

Od mene niko neće dobiti suzu i sažaljenje dok god glasa za SDA i HDZ. Ko što rekoh, nek krepu.

Ja neću. :D
Alfons Kauders

#3471 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Alfons Kauders »

Kombat wrote:
hizo ramidovic wrote:sabura malo ljudi moi staste odma navalili svadzese usvjetu desaje dase malo neko zanese kase prave zakoni pase ondak pogrjesi alzato treba ljudima dadnut jos jednu dvie samse daga mogu izpravit ida ondak budne ustavan
hizo, kao i uvijek. naklon do poda :thumbup: :thumbup:

a nase feudalne gospodare nista apsolutno ne moze zaustaviti da nam oderu i ovo malo koze sto nam je ostalo na ledjima osim Pariz 1789 / Bukurest 1989 modela...samo sto ovdje ce samosvijest kurbana koji hodaju na dvije noge dosegnuti razinu potrebnu za gradjanski bunt tek negdje tamo 2189....

samo jebavat stoku, samo jebavat....

Nastavi fadiLJE
Upravo tako.

Penzije skresati 20%, uvesti nove harače na sve i svašta, natjerati ljude da se jebu i štancaju djecu (radi Fadila demografa), roknut PDV na 25%...

Od mene imaju jedno veliko "ZA"

Samo trpajte, mećite i ne vadite. Stoka to voli. :izet:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3472 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by pici »

Ukinimo sudove, neMremo iĆi naprijed su novim vlastelašima... vratimo Kadije... :bih:
Alfons Kauders

#3473 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Alfons Kauders »

pici wrote:Ukinimo sudove, neMremo iĆi naprijed su novim vlastelašima... vratimo Kadije... :bih:
Stani u red.

Prvo ukidamo parlamente, jer ionako ne rade ništa, osim što dižu ruku kada im se to kaže, a to znaju i u osnovnim školama za djecu s posebnim potrebama.

Koji će nam kurac parlamenti? Bolje dati Baketu i Dragančetu po jedan muhur i ćao.

Milionske uštede na svim nivoima vlasti.

E tek kada to napravimo, mogli bi ukinuti i sudstvo, koristeći potpuno isti pristup i logiku - neka Bake i Ćirilica budu uber-kadije, svaki za svoje pleme.

Dodatne milionske uštede na svim nivoima vlasti.

:D
Alfons Kauders

#3474 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Alfons Kauders »

Ah da, siguran sam da se za nas obične građane ne bi promijenilo apsolutno ništa, taman kad bi već danas ukinuli sudove, tužilaštva i parlamente.

Šta bi bilo drugačije? Ništa, osim što bi svaki mjesec imali nekoliko miliona uštede.
jazzer

#3475 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by jazzer »

Avaz ni rijeci o ovome sto me cudi, jos jedna prilika za pricu o
politickim odlukama BH sudova :-)
Post Reply