Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

The 51st State

#3451 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by The 51st State »

Hrabro nema sta, ocigledno vise nemaju sta izgubiti.
cyprus

#3452 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by cyprus »

Opetja033 wrote:Opa, Tsiprasova vlada jedna od najvecih poklonika cionizma u Europi:
Šta bi s ovim? :oops:
wolf07

#3453 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by wolf07 »

Ništa Grčka nije priznala, samo je Parlament donio nekakvu neobavezujuće rezoluciju, i to je sve! Zamazuju oči jadnim Palestincima kao i svi ostali. Poput onog vojnika u Sloveniji 1991.g. koji kaže: "Oni bi KAO da se odcijepe, a mi im KAO ne damo", isto i sa palestinskim pitanjem. Oni bi KAO da ih priznaju, a Izrael se KAO ljuti, a svi zajedno pišaju u istu tikvu. Gdje je osuda silnih NVO kad je u pitanju tretman palestinske djece na koju izraelski vojnici radi bačenog kamena puštaju pse kao SS-ovci, odbijaju im bubrege i lome rebra vojničkom čizmom, ko ne vjeruje neka pogleda na YT. A šta ove zapadnoevropske kurve rade - donose neobavezujuće rezolucije! O Americi da i ne pričam. Sve je to licemjer do licemjera.
sunceKOtepsija

#3454 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by sunceKOtepsija »

Challenger__ wrote:Grčka priznala Palestinu kao nezavisnu državu
Posebna plenarna sjednica grčkog parlamenta održana je u utorak, a na njoj je izglasano priznavanje Palestine kao nezavisne države.

Image

Prijedlog za priznavanje Palestine iznio je predsjednik parlamenta Bikos Voutsis, čiji je prijedlog jednoglasno usvojen.

U pratnji premijera Grčke sjednici parlamenta prisustvovao je i predsjednik Palestine Mahmoud Abbas. Premijer Aleksis Tsipras izjavio je da će Grčka ubuduće u službenim dokumentima, umjesto termina Palestinska uprava, koristiti naziv država Palestina.

:arrow: LINK
kako smijesno zvuci predizborni slogan AKP-a: Dok drugi pricaju, mi radimo (onlar konuşur, AK Parti yapar) :lol: jutros cujem AKP konuşur SYRİZA yapar :lol:
Image
Challenger__

#3455 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Challenger__ »

sunceKOtepsija wrote:Image

kako smijesno zvuci predizborni slogan AKP-a: Dok drugi pricaju, mi radimo (onlar konuşur, AK Parti yapar) :lol: jutros cujem AKP konuşur SYRİZA yapar :lol:
:lol: :lol: :thumbup:

Sad ću taj slogan da stavim u opis profila.
jastuk1

#3457 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by jastuk1 »

Challenger__ wrote:
sunceKOtepsija wrote:Image

:lol: :lol: :thumbup:

Sad ću taj slogan da stavim u opis profila.
HA HA HA Baš šega.

Meni Cipras jeste simpatičan, ali slogan AKP konuşur SYRİZA yapar je presmiješan i ide u domen neproduhovljenog, NEPRAGMATIČNOG, naivnog cinizma. Uostalom vidi se ko yapari, a ko konušari. hehe Al nek ti bude - i sam znaš da bih ja volio da jesi u pravu, ali mrka kapa... Meeeh.
Challenger__

#3458 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Challenger__ »

Živ ti meni bio to su naslovi turskih medija:

AKP konuşur SYRİZA yapar

I Turcima je jasno ko je ubleha.
General War

#3459 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by General War »

sunceKOtepsija wrote:
Challenger__ wrote:Grčka priznala Palestinu kao nezavisnu državu
Posebna plenarna sjednica grčkog parlamenta održana je u utorak, a na njoj je izglasano priznavanje Palestine kao nezavisne države.

Image

Prijedlog za priznavanje Palestine iznio je predsjednik parlamenta Bikos Voutsis, čiji je prijedlog jednoglasno usvojen.

U pratnji premijera Grčke sjednici parlamenta prisustvovao je i predsjednik Palestine Mahmoud Abbas. Premijer Aleksis Tsipras izjavio je da će Grčka ubuduće u službenim dokumentima, umjesto termina Palestinska uprava, koristiti naziv država Palestina.

Image
Tacno se vidi balkanski mentalitet, kad nemoze ekonomija...hajmo vrijeme trosit na gluposti nadrkavanja...sad ce grckoj bit bolje, pripremaju u palestini posebnu dovu za zdravlje grka i ccipiripija...Izrael na haparatima :zzzz:
Co0l

#3460 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

Cipras pronasao novi nacin da srusi kapitaliste i mrske bankare :izet:
bvcx

#3461 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by bvcx »

Sad će Filistejci da uvoze Uzo i Metaxu, a da izvoze.... kao u stara dobra feničanska vremena...
jastuk1

#3462 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by jastuk1 »

Challenger__ wrote:Živ ti meni bio to su naslovi turskih medija:

AKP konuşur SYRİZA yapar

I Turcima je jasno ko je ubleha.
PA NARAVNO TURSKIH ANTI AKP MEDIJA. !!!!! Daj ba smanji naivu više. :roll:

Ko može biti toliko maksimalno neproduhovljen u nepragmatičnosti - samo anti AKP-ovci. !!!!
jastuk1

#3463 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by jastuk1 »

General War wrote:
Tacno se vidi balkanski mentalitet, kad nemoze ekonomija...hajmo vrijeme trosit na gluposti nadrkavanja...sad ce grckoj bit bolje, pripremaju u palestini posebnu dovu za zdravlje grka i ccipiripija...Izrael na haparatima :zzzz:
:lol: Joj grozno je al sam se baš... :lol:
jefferson

#3464 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by jefferson »

Sve ce to Putin sankcionisati nuklearnim udarima i posmatrati sa krimskih plaza (ako nadje slobodno mjesto da preskir prostre) :)
Co0l

#3465 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

Da zakljucimo ovaj senzacionalisticki naslov koji veze nema sa istinom-nije Grčka priznala Pelestinu nego je grcki parlament uputio prijedlog vladi da se to ucini. :zzzz:
Challenger__

#3466 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Challenger__ »

- Grčki ostrvljani nominovani za Nobelovu nagradu za mir:

Greek islanders to be nominated for Nobel peace prize

Image

International group of academics to propose those on frontline of refugee crisis be commended for their ‘empathy and self-sacrifice’

Greek islanders who have been on the frontline of the refugee crisis are to be nominated for the Nobel peace prize with the support of their national government.

Of the 900,000 refugees who entered Europe last year most were received –scared, soaked and travelling in rickety boats – by those who live on the Greek islands in the Aegean Sea.

The islanders, including fishermen who gave up their work to rescue people from the sea, are in line to be honoured with one of the world’s most esteemed awards. Eminent academics from the universities of Oxford, Princeton, Harvard, Cornell and Copenhagen are drafting a submission in favour of awarding the prize to the people of Lesbos, Kos, Chíos, Samos, Rhodes and Leros.

Jeste da je nagrada obezvrjeđena dodjelivanjem iste onom ljudskom smeću od Obame, ali ova inicijativa jeste vrijedna spomena.
Co0l

#3467 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

U svakom slucaju su je vise zasluzili od svojih zemljaka iz obalske straze koje su ovim jadnicima busili camce.
Challenger__

#3468 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Challenger__ »

A o odgovornosti Turske za haos i tragediju u Siriji te o odgovornosti onog brkatog ljudskog smeća iz Ankare niti riječi? O njihovoj podršci ISIL-u, Nusri, Islamističkoj partiji Tukistana, ništa? O turskom švercu ljudi u Grčku, ništa? Nego ćeš izolovane incidente pojedinaca iz Grčke, zemlje KOJA JE SPASILA MILION LJUDI da potenciraš?

Jado jadni...
Co0l

#3469 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:A o odgovornosti Turske za haos i tragediju u Siriji te o odgovornosti onog brkatog ljudskog smeća iz Ankare niti riječi? O njihovoj podršci ISIL-u, Nusri, Islamističkoj partiji Tukistana, ništa? O turskom švercu ljudi u Grčku, ništa? Nego ćeš izolovane incidente pojedinaca iz Grčke, zemlje KOJA JE SPASILA MILION LJUDI da potenciraš?

Jado jadni...
Saberi se.Pisemo na temi posvecenoj Grckoj i konkretno o njihovom odnosu prema izbjeglicama.Svoje prenose ostavi za druge teme.Ako jos nekog zanimaju.
Challenger__

#3470 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Challenger__ »

Da,da, politika onog ljudskog otpada iz Ankare koja je Siriju pokrenula u migracije i turski šverc ljudi u Grčku je "irelevantan" za ovu temu. Hajde još malo o Grčkoj "krivici", jado jadni.
Co0l

#3471 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Da,da, politika onog ljudskog otpada iz Ankare koja je Siriju pokrenula u migracije i turski šverc ljudi u Grčku je "irelevantan" za ovu temu. Hajde još malo o Grčkoj "krivici", bolesnik.
Opasno te prenosi.
Ako ce ti biti lakse sto podrzavas ratne zlocince,slobodno ti govori sam sebi kako je Ankara kriva za rat u Siriji i kad pricamo o konkretnom slucaju u Grckoj.Nastavi nabrajati sta god ti padne na pamet,ko i do sad,mozda neko od silnog spama i zaboravi onu sramnu epizodu grcke obalske straze cije te je spominjanje ocito uzemirilo pa po starom obicaju vrijedjas i sagovorniku imputiras ono sto nije napisao.Izgleda da odavno i ne znas drugacije diskutovati.
Challenger__

#3472 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Challenger__ »

Crkavaš od zlobe. Stvarnost je za tebe i takve kao ti najveća kazna. Truni u svojoj mizeriji.

_____
Co0l

#3473 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Stvarnost je za tebe i takve kao ti najveća kazna. Truni u svojoj mizeriji.

_____
8-)
General War

#3474 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by General War »

Co0l wrote:
Challenger__ wrote:Stvarnost je za tebe i takve kao ti najveća kazna. Truni u svojoj mizeriji.

_____
8-)
Onaj se opet upalio ko kutnjak :lol:
Co0l

#3475 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina

Post by Co0l »

General War wrote:
Co0l wrote:
8-)
Onaj se opet upalio ko kutnjak :lol:
Tesko podnosi sve sto mu ne ide u prilog.
Post Reply