Jedna je za opkladu provela dvije godine sa mnom.pustopoljina wrote:Ona koja izgubi opkladu, mora izaci s tobomstrucnjakdemagog wrote:Ja sam recimo ružniji od ludžaka, nisam nešto naročito pametan, a bgm ni bogat. Nisam zabavan, niti duhovit, a nisam ni visok.![]()
I pored toga, imao sam dosta djevojaka od kojih su neke bile zaista ljepotice. E kako to?![]()
Zezam se
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- strucnjakdemagog
#3451 Re: Facebook za upoznavanje ...
- Xavier1
#3452 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koliko sam upratio ti si stariji. Drugacije su zene kako su se drustvene mreze pojavile.strucnjakdemagog wrote:Ja sam recimo ružniji od ludžaka, nisam nešto naročito pametan, a bgm ni bogat. Nisam zabavan, niti duhovit, a nisam ni visok.![]()
I pored toga, imao sam dosta djevojaka od kojih su neke bile zaista ljepotice. E kako to?
-
moonca
#3453 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hm...interesantno...vrlo moguce.. 
- strucnjakdemagog
#3454 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jesu drugačije, sad su gore. Dobije hrpu lajkova i umisli da je treba. Prije je bilo malo lakše...Xavier1 wrote:Koliko sam upratio ti si stariji. Drugacije su zene kako su se drustvene mreze pojavile.strucnjakdemagog wrote:Ja sam recimo ružniji od ludžaka, nisam nešto naročito pametan, a bgm ni bogat. Nisam zabavan, niti duhovit, a nisam ni visok.![]()
I pored toga, imao sam dosta djevojaka od kojih su neke bile zaista ljepotice. E kako to?
-
Guadalajara
- Boemica
#3456 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nisi komunikacijski ograničen, nego težakLudzak wrote:Pa to sam još na početku govorio. Komunikacijski sam ograničen, zatvoren tip.
Recimo ja nemam problema da održim zanimljiv razgovor sa nekim ko je introvert, trudim se da postavljam pitanja na koja dam i svoj odgovor, pa pustim njih da pričaju, ako vidim da im se neka tema dopala, ili da su malo živnuli, idem više u tom pravcu, i ne smeta mi da sjedimo i šutimo neko vrijeme. Zahtjeva trud i malo obraćanja pažnje na osobu koja je stidna i introvert.
Al' sa teškim osobama ne mogu nikako.
A ti si težak.
Pa evo mjesec dana ti ljudi pišu savjete, ohrabrenja, a ti samo jedno te isto, ja ne mogu, ja sam ovakav, ja sam onakav. Pa takav si i šta? Ako vidiš da ne može tako - mjenjaj se. Počneš sa malim, sitnim stvarima, a onda ideš dalje, korak po korak. Možda nećeš odmah sutra primjetit promjenu, ni prekosutra, primjetit ćeš malu promjenu za mjesec, još jednu za dva, ogromnu za pola godine, za godinu dana ćeš biti drugi, nadajmo se bolji čovjek.
-
Guadalajara
#3457 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nema muda bona...sta ti je....ne budali....

- Xavier1
#3458 Re: Facebook za upoznavanje ...
To je to. Samo pogledaju Boemicu i Chandlerku.strucnjakdemagog wrote:Jesu drugačije, sad su gore. Dobije hrpu lajkova i umisli da je treba. Prije je bilo malo lakše...Xavier1 wrote:Koliko sam upratio ti si stariji. Drugacije su zene kako su se drustvene mreze pojavile.strucnjakdemagog wrote:Ja sam recimo ružniji od ludžaka, nisam nešto naročito pametan, a bgm ni bogat. Nisam zabavan, niti duhovit, a nisam ni visok.![]()
- Boemica
#3459 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima.Guadalajara wrote:Nema muda bona...sta ti je....ne budali....![]()
Samo mi se čini da ga malo depra pere pa nema puno volje da počne da radi. Previše je u svojoj glavi i razmišljanju i analiziranju, a to mu ne da da izađe iz glave i počne raditi. Imala sam, ustvari, imam i ja isti problem, al' radim na tome. Svaki dan. Svaki sat. Svaki sekund se radi na tome.
Ima on muda, samo još nije donio odluku.
-
moonca
#3460 Re: Facebook za upoznavanje ...
..Sada je..kakav kao covjek?nadajmo se bolji čovjek.
- Boemica
#3461 Re: Facebook za upoznavanje ...
Postati bolji čovjek od onoga koji jesi sad, ne mora i ne znači nužno da si sad loš čovjek.moonca wrote:..Sada je..kakav kao covjek?nadajmo se bolji čovjek.Je'l ga poznajemo ??
Uvijek ima prostora za rad na sebi i napredak.
-
Guadalajara
#3462 Re: Facebook za upoznavanje ...
A kace ne zna se jer je nesiguran i ima manjak samopouzdanja...Ne moze se uvijek kontrolisati situacija...Jebiga mora se nekad riskirati i na ho-ruk pa sta bude...Boemica wrote:Ima.Guadalajara wrote:Nema muda bona...sta ti je....ne budali....![]()
Samo mi se čini da ga malo depra pere pa nema puno volje da počne da radi. Previše je u svojoj glavi i razmišljanju i analiziranju, a to mu ne da da izađe iz glave i počne raditi. Imala sam, ustvari, imam i ja isti problem, al' radim na tome. Svaki dan. Svaki sat. Svaki sekund se radi na tome.
Bjez...
- Boemica
#3463 Re: Facebook za upoznavanje ...
Malo vjere u ljude kolegaGuadalajara wrote:A kace ne zna se jer je nesiguran i ima manjak samopouzdanja...Ne moze se uvijek kontrolisati situacija...Jebiga mora se nekad riskirati i na ho-ruk pa sta bude...Boemica wrote:Ima.Guadalajara wrote:Nema muda bona...sta ti je....ne budali....![]()
Bjez...
- strucnjakdemagog
#3464 Re: Facebook za upoznavanje ...
Šta s njima? Umislile da su trebe? Ne kontam...Xavier1 wrote:To je to. Samo pogledaju Boemicu i Chandlerku.strucnjakdemagog wrote:
Jesu drugačije, sad su gore. Dobije hrpu lajkova i umisli da je treba. Prije je bilo malo lakše...
- Bluemore
#3465 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eto prije nije bilo nesretno zaljubljenih i djeljenja korpi kod neuspjesnog slepanjaXavier1 wrote:To je to. Samo pogledaju Boemicu i Chandlerku.strucnjakdemagog wrote:Jesu drugačije, sad su gore. Dobije hrpu lajkova i umisli da je treba. Prije je bilo malo lakše...Xavier1 wrote:
Koliko sam upratio ti si stariji. Drugacije su zene kako su se drustvene mreze pojavile.
Cuj to tek sa new age doslo
- Bluemore
#3466 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ocekuje da se drugi mjenjajuBoemica wrote:Nisi komunikacijski ograničen, nego težakLudzak wrote:Pa to sam još na početku govorio. Komunikacijski sam ograničen, zatvoren tip.
Recimo ja nemam problema da održim zanimljiv razgovor sa nekim ko je introvert, trudim se da postavljam pitanja na koja dam i svoj odgovor, pa pustim njih da pričaju, ako vidim da im se neka tema dopala, ili da su malo živnuli, idem više u tom pravcu, i ne smeta mi da sjedimo i šutimo neko vrijeme. Zahtjeva trud i malo obraćanja pažnje na osobu koja je stidna i introvert.
Al' sa teškim osobama ne mogu nikako.
A ti si težak.
Pa evo mjesec dana ti ljudi pišu savjete, ohrabrenja, a ti samo jedno te isto, ja ne mogu, ja sam ovakav, ja sam onakav. Pa takav si i šta? Ako vidiš da ne može tako - mjenjaj se. Počneš sa malim, sitnim stvarima, a onda ideš dalje, korak po korak. Možda nećeš odmah sutra primjetit promjenu, ni prekosutra, primjetit ćeš malu promjenu za mjesec, još jednu za dva, ogromnu za pola godine, za godinu dana ćeš biti drugi, nadajmo se bolji čovjek.
- Ludzak
#3467 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kako da priđem djevojci u kafiću a da ne zatrokiram? Eee to mi je najveći problem. Zbog toga ja i izbjegavam prilaženja. Previše sam ja smotan za djevojke. Nije to za mene. Ako postoji muško koje je zakinuto za takvo što, onda sam ja sasvim sigurno.
- MarlboroGold
#3468 Re: Facebook za upoznavanje ...
Brate polako ali sigurno postaješ naporan... ako već nisi.
- King Theoden
#3469 Re: Facebook za upoznavanje ...
Već sam ti reko da ćemo zajedno.Ludzak wrote:Kako da priđem djevojci u kafiću
Malo se strpit, prestati sa prilazima i javljanjima. August je pred nama.
- strucnjakdemagog
#3470 Re: Facebook za upoznavanje ...
MarlboroGold wrote:Brate polako ali sigurno postaješ naporan... ako već nisi.
Kad lik ubija ovako preko foruma, zamisli šta je u stanju počiniti uživo...
- Bluemore
#3471 Re: Facebook za upoznavanje ...
Rekao je da je uzivo drugacijistrucnjakdemagog wrote:MarlboroGold wrote:Brate polako ali sigurno postaješ naporan... ako već nisi.
A na forumu izbacuje frustracije jer ga niko ne zna
-
moonca
#3472 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nista...I svjestan je toga. 
- strucnjakdemagog
#3473 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima lik kompleks, više nego očigledno. Džaba mu palamudimo, treba malo psihologa posjetiti, vjerovatno bi mu pomoglo.Bluemore wrote:Rekao je da je uzivo drugacijistrucnjakdemagog wrote:MarlboroGold wrote:Brate polako ali sigurno postaješ naporan... ako već nisi.
A na forumu izbacuje frustracije jer ga niko ne zna
- MarlboroGold
#3474 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hajd imao sam strpljenja sedmicama ali ovo je već previše. Ne znam kakav odgovor očekuje od drugih.
Mora sebi pomoći tako što će potražiti stručno osoblje za svoje probleme. Nisu oni bezveze za to kvalifikovani. To je prvi korak.
Mora sebi pomoći tako što će potražiti stručno osoblje za svoje probleme. Nisu oni bezveze za to kvalifikovani. To je prvi korak.
- Boemica
#3475 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ludzak wrote:Kako da priđem djevojci u kafiću a da ne zatrokiram? Eee to mi je najveći problem. Zbog toga ja i izbjegavam prilaženja. Previše sam ja smotan za djevojke. Nije to za mene. Ako postoji muško koje je zakinuto za takvo što, onda sam ja sasvim sigurno.
Pa tako što nećeš odmah sutra prići djevojci, nego ćeš sutra otići u teretanu, počet učit novi jezik, prići nekome na stanici i pitati koliko je sati, ili kad će tramvaj, kupiti neku majicu u kojoj se osjećaš privlačno ... I onda ćeš to uraditi i prekosutra, i mjesec dana ćeš se tjerati da stvaraš nove navike koje će dizati tvoje samopouzdanje i onda kad osjetiš da imaš samopouzdanja i vjere u sebe, onda ćeš da priđeš djevojci u kafiću.