Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- kokakolas
#3451 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Šta ima moralisti?

Last edited by kokakolas on 07/02/2014 16:47, edited 1 time in total.
-
julisiz es grant
#3452 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
I ko će doći umjesto njih?Guestes wrote:Eno bagra podnosi ostavke, promijenilo se. Jel ti dovoljno?veze s vezom wrote:Jel iko od vas fakat vjeruje da ce se nesto promijeniti?
Vlade se mijenjaju svako malo, protestvovali ili ne.
-
Trebam te
#3453 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Vidi lijepo "Navodno, ljut , Čaušević je odbio i da se pojavi na pres konferenciji koja je održana nakon sastanka"kokakolas wrote:Vanredni izbori, pa nek narod izabere. Alternativa nije baš nešto, ali druga opcija ne postoji.julisiz es grant wrote:I ko vodi proteste? Ko si ti narodni tribuni koji imaju rješenje i koji će doći mjesto ovih što daju ostavke?
Ko je on da odbije press conferenciju!!??? Haj neka je Minsitar u Berlinu odbije!!??
OTJERAJ BAGRU iz fotelja
-
-tuzlak-
#3454 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kad izmakne kontroli gotovo jeAjatolah_ wrote:Ako su prevrnut kiosk, zapaljena vozila među kojima vatrogasna kola, demoliran kafić i pretučeni novinari rezultat njegovog promišljanja o teškoj situaciji njegove porodice, nabijem ga takvog na onu stvar. Jah, ja sam sjebani majmun, pitaj vlasnike ovih demoliranih objekata.-tuzlak- wrote:jes mu otac i mati obespravljen jer mu ne može dati ni marku za sendvičeAjatolah_ wrote:Sad prolazim, sve goli srednjoškolac na "demonstracijama" s ogromnim kamenčinama u ruci... Ono je nešto obespravljeno, ma mr'š!
U Zenici demolirali kafić, prevrnuli čovjeku kiosk...Meni je ovo fuj.
Čitam opljačkani nekakvi supermarketi, pretučeni novinari...
MAJMUNE SJEBANI
OPET JE BANDA BUDŽESTKA KRIVA
što su doveli do situacije da ljudima iz očaja više nije ostalo
godinama nakupljana frustracija je KAO VULKAN kad proključa
- Šveđanin
#3455 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ZAPALJENA ZGRADA OPŠTINE TUZLA.
-
howdy
#3456 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Guestes wrote:Eno bagra podnosi ostavke, promijenilo se. Jel ti dovoljno?veze s vezom wrote:Jel iko od vas fakat vjeruje da ce se nesto promijeniti?
bjeze pichke
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#3457 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Evo sad sam sa protesta iz Zenice, iskren da budem postalo je prenapeto i otišao sam kuci na zadovolljstvo roditelja. Sve su slobodno mogu reći zasrali policajci kad su krenuli na protestante, to je izazvalo revolt građana koji su naletili na specijalce i bukvalno ih pregazili za pola minute, oteli im i štitove i pendreke... Zatim su se policajci povukli, onda ovi uzela furseta, zapalili zgradu, dolazi vatrogasna jedinica da ugasi požar i ljudi ih napadoše kamenicama i svim ostalim i šoferatrogasnog vozila se u strahu zaleti kroz rulju, do daske gas, pravo je čudo što niko nije pogin'o.
Ne znam, nasilni protesti su dobri ali ovo je se pretvorilo u nešto više, treba ići razbiti centrale stranaka i privatnu imovinu ove gamadi sa vlasti.
Policija u Zenici je pucala gumenim mecima na demonstrante iz sačmare.
Ne znam, nasilni protesti su dobri ali ovo je se pretvorilo u nešto više, treba ići razbiti centrale stranaka i privatnu imovinu ove gamadi sa vlasti.
Policija u Zenici je pucala gumenim mecima na demonstrante iz sačmare.
-
__Phoenix__
#3458 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Pao je i Mostar.
Federacija gospodo, od danas ne postoji.
- Havatar
#3459 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sto pa i on je nezadovoljanbiske wrote:ovo ni monti pajton ne bi osmislio...Bišćani su se počeli okupljati na Gradskom trgu, a pridružio im se i premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3460 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ostavka nije dovoljno, treba i na sud zajedno sa ostalom ekipom. Ali dobro i ovo je napredak.
- deer_hunter
#3461 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
da se kladimo da ce ovi isti sto protestuju za par mjeseci na izborima izabrati ove iste protiv kojih protestuju
al da im treba jebat mater, TREBA!!!
- Zatamnjena stakla
#3462 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
u ovoj situaciji nije samo da podržavam nego sam i sam uništio trafikugidra wrote:Podržavaš uništavanje privatne imovine? Bravo za tebe.Zatamnjena stakla wrote:sve uništitgidra wrote:16:05 - Rulja je krenula u rušilački pohod. Uništavaju trafike, radnje, iščupan je i bankomat...
I još jednom ih nabijem na onu stvar. Stoka seljačka.
-
-tuzlak-
#3463 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
degen smrdljivi seljački je prvog dana trebo SMJENIT komesara degenerika Aljukića koji je naredio "da se bagra bije i ne gleda ko je"Trebam te wrote:Vidi lijepo "Navodno, ljut , Čaušević je odbio i da se pojavi na pres konferenciji koja je održana nakon sastanka"kokakolas wrote:Vanredni izbori, pa nek narod izabere. Alternativa nije baš nešto, ali druga opcija ne postoji.julisiz es grant wrote:I ko vodi proteste? Ko si ti narodni tribuni koji imaju rješenje i koji će doći mjesto ovih što daju ostavke?
Ko je on da odbije press conferenciju!!??? Haj neka je Minsitar u Berlinu odbije!!??![]()
![]()
OTJERAJ BAGRU iz fotelja
- Guestes
#3464 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ko god dodje, zna šta ga čeka ako bude isti kao njegovi prethodnicijulisiz es grant wrote:I ko će doći umjesto njih?Guestes wrote:Eno bagra podnosi ostavke, promijenilo se. Jel ti dovoljno?veze s vezom wrote:Jel iko od vas fakat vjeruje da ce se nesto promijeniti?
-
gidra
#3465 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
u ovoj situaciji nije samo da podržavam nego sam i sam uništio trafikuZatamnjena stakla wrote:Podržavaš uništavanje privatne imovine? Bravo za tebe.gidra wrote:
sve uništit
hoće to kad se ima papanske krvi u sebi
- Drvosjeca iz Dejcica
#3466 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nije daleko od istine ali ako ništa od danas ništa više nije isto u BiH.__Phoenix__ wrote:Pao je i Mostar.
- JThomas
#3467 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ako strah guzici napravi bar 1% razlike u njihovom ponašanju, vrijediće sve ovo. a trebao bi. tačno je da u zemlji zdrave političke snage bukvalno nema, ali neka bar iz straha malo manje uzimaju kad skontaju da ih ni kornjače ne mogu zaštititi.julisiz es grant wrote: I ko će doći umjesto njih?
- charrrmed
#3468 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
hoće to kad se ima papanske krvi u sebi[/quote]gidra wrote:u ovoj situaciji nije samo da podržavam nego sam i sam uništio trafikuZatamnjena stakla wrote:Podržavaš uništavanje privatne imovine? Bravo za tebe.gidra wrote:
sve uništit
-
Teufik
#3469 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Zapaljena zgrada Opstine Tuzla.
-
hAZNADAR
#3470 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Buduci da je revolucija uglavnom bosnjacka - tu je samo prica o bosnjackom mentalitetu.
Idemo priznati - nismo dovoljno sazreli da imamo svoju drzavu. Radije bi okupaciju, protektorat gdje bi drugi vodili a mi imali za kruha. Jer koliko vidim nastupe revolucionara i simpatije ovdje - pa osnivni motivi su:
zavist sto neki funkcioner ima vise love,
ocekivanje da te drzava hrani i placa a ti da sam ne placas porez i maznes nesto od drustvene imovine kad stignes,
agresivni revolt gdje pravis materijalnu stetu sam sebi a ne nekim strancima,
nostalgija za socijalizmom a sam si ga srusio,
pljacka gdje udaras tamo gdje mislis da ima para,
totalna neimformisanost gdje mislis da vlada krije trezore para u inace bogatoj drzavi i da moze "izgraditi industriju",
ocekivanje da ce po SDA praksi sve vlade uzimati dugove i kupovati socijalni mir. a ko hebe sutra i buduce generacije.
I sta poslije - bojim se da je smrdi raspad drzave. Prvo ti hrvatski kantoni nece placati saniranje stete i popravak nekadasnjih giganata - i to sa punim pravom. A RS konacno moze "pobjeci od haosa" i naroda koji nije sposoban imati svoju drzavu. Nadam se da ce biti demonstracija u BL, Prijedoru,.. pa da ispadnem u krivu.
Idemo priznati - nismo dovoljno sazreli da imamo svoju drzavu. Radije bi okupaciju, protektorat gdje bi drugi vodili a mi imali za kruha. Jer koliko vidim nastupe revolucionara i simpatije ovdje - pa osnivni motivi su:
zavist sto neki funkcioner ima vise love,
ocekivanje da te drzava hrani i placa a ti da sam ne placas porez i maznes nesto od drustvene imovine kad stignes,
agresivni revolt gdje pravis materijalnu stetu sam sebi a ne nekim strancima,
nostalgija za socijalizmom a sam si ga srusio,
pljacka gdje udaras tamo gdje mislis da ima para,
totalna neimformisanost gdje mislis da vlada krije trezore para u inace bogatoj drzavi i da moze "izgraditi industriju",
ocekivanje da ce po SDA praksi sve vlade uzimati dugove i kupovati socijalni mir. a ko hebe sutra i buduce generacije.
I sta poslije - bojim se da je smrdi raspad drzave. Prvo ti hrvatski kantoni nece placati saniranje stete i popravak nekadasnjih giganata - i to sa punim pravom. A RS konacno moze "pobjeci od haosa" i naroda koji nije sposoban imati svoju drzavu. Nadam se da ce biti demonstracija u BL, Prijedoru,.. pa da ispadnem u krivu.
- Zatamnjena stakla
#3471 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
hoće to kad se ima papanske krvi u sebi[/quote]gidra wrote:u ovoj situaciji nije samo da podržavam nego sam i sam uništio trafikuZatamnjena stakla wrote:Podržavaš uništavanje privatne imovine? Bravo za tebe.gidra wrote:
sve uništit
jebiga, takav mi je i stari u ratu bio
-
julisiz es grant
#3472 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
A šta se ovima desilo? Je li njihova privatna imovina stradala? Hoće li neko od njih ići u zatvor, na sud?Guestes wrote:
Ko god dodje, zna šta ga čeka ako bude isti kao njegovi prethodnici
- Logovan
#3473 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
__Phoenix__ wrote:Pao je i Mostar.
Sve ukinuti matere im nabijem.
- kokakolas
#3474 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ko ono reće da revolucija ovdje nije moguča? Ja sam danas drugovi, preponosan na čitavu Bosnu i Hercegovinu

- iPod
#3475 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Gdje je sada Zlatko Lagumdzija, Nermin Nikšić, Sulejman Tihić, Bakir Izetbegović i mnogi drugi govnari. Kad su ljudi protestovali u Ukrajini, većina vas je pisala ovako treba, a kad se od nečeg krene kod nas, počne se pričati o huliganstvu.
Zašto Zeljković ne podsnese ostavku, pogotovo nakon sinoćnje sramotne izjave?!
Zašto Zeljković ne podsnese ostavku, pogotovo nakon sinoćnje sramotne izjave?!