Pazi ovo 3 sahta se za*ebavam sa ovim.Na mom accountu je drzava Hrvatska te sam i adresu unio iz HR grada te sve ostale zajebancije(post. br...),no kada sve unesem javlja mi da je kod kartice netacan(karticu napravio prije mjesec dana ,sve ispravno),a mogucnost povezivanja sa PayPalom nema jer nije podrzana Hrvatska.Na drugom accountu mi je United Kingdom pokusao sam karticu isto kod kartice netacan,pokusao sam povezati PayPal no tu mi javlja da mi sifra ili ime nisu tacni(ovaj sam acc. probao preko konzole!).Sada sam napravio treci account stavio United States i sve adrese i brojeve kako je stavio covjek na tom forumu(link u citatu),za karticu opet javlja da kod nije tacan,a pazi PayPala,odvede me na PayPal stranicu kada se logiram ,potvrdim da je to za PS4, a ono me vrati i samo ispise "Unable to add this PayPal account. Try again in a few moments."vojopd wrote:https://forum.benchmark.rs/showthread.p ... ja-konzole
Jednostavno je. Nije podrzana BiH.
- Pa ko ovdje koga je*e,i kako ja sad da kupujem preko *ebenog storea,kako ?!Necu da narucujem code za wallet iz pm,hocu ko covjek da iz svoje fotelje kupujem i radim kao cijeli *ebeni svijet,nmz. cim si iz bijedne Bosne ne mozes nista !!!