Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Thorgerson

#3452 Re: Sead Kolašinac

Post by Thorgerson »

E jbmu...pa svake sedmice se povrijedi pomalo.
Tito_i_Partija

#3453 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

'Naci nista tenk, ovo-ono. Propade Seo k'o zeton. Steta. :(
luckylaka

#3454 Re: Sead Kolašinac

Post by luckylaka »

KvaziExpert wrote:nije vam dobro :mrgreen:

Image
1.Bundesliga1.BUNDESLIGA

Match day Date Home/Away For vs. Result Pos.
1 8/15/15 A FC Schalke 04 SV Werder Bremen Werder Bremen 0:3 on the bench
2 8/22/15 H FC Schalke 04 (3.) SV Darmstadt 98 SV Darmstadt 98 (10.) 1:1 on the bench
3 8/28/15 A FC Schalke 04 (4.) VfL Wolfsburg VfL Wolfsburg (6.) 3:0 LB 90'
4 9/13/15 H FC Schalke 04 (9.) 1.FSV Mainz 05 1.FSV Mainz 05 (5.) 2:1 1'
5 9/20/15 A FC Schalke 04 (5.) VfB Stuttgart VfB Stuttgart (17.) 0:1 on the bench
6 9/23/15 H FC Schalke 04 (4.) Eintracht Frankfurt E. Frankfurt (8.) 2:0 LB 87' 90'
7 9/26/15 A FC Schalke 04 (3.) Hamburger SV Hamburger SV (6.) 0:1 on the bench
8 10/4/15 H FC Schalke 04 (3.) 1. FC Köln 1. FC Köln (7.) 0:3 on the bench
9 10/17/15 H FC Schalke 04 (3.) Hertha BSC Hertha BSC (4.) 2:1 on the bench
Seo ko i Besic :(
It_is_a_Leclerc

#3455 Re: Sead Kolašinac

Post by It_is_a_Leclerc »

Tito_i_Partija wrote:'Naci nista tenk, ovo-ono. Propade Seo k'o zeton. Steta. :(
Bošnjo - aktuelni svjetski prvak u pretjerivanju - od momka sa 22 godine napravio križanca Hulka i Atlasa, i još ga javno maltretirali tim "humorom" (trafika, sudžuk, Sea i slične budalaštine) da je čovjek postao nepromišljen i praktički nasilan na terenu, što je rezultiralo povredama i padanjem u nemilost kod menadžmenta kluba.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3456 Re: Sead Kolašinac

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tito_i_Partija wrote:'Naci nista tenk, ovo-ono. Propade Seo k'o zeton. Steta. :(
Bošnjo - aktuelni svjetski prvak u pretjerivanju - od momka sa 22 godine napravio križanca Hulka i Atlasa, i još ga javno maltretirali tim "humorom" (trafika, sudžuk, Sea i slične budalaštine) da je čovjek postao nepromišljen i praktički nasilan na terenu, što je rezultiralo povredama i padanjem u nemilost kod menadžmenta kluba.
Fakat vjerujes da je zajebancija sa foruma imala uticaja na Seadovo ponasanje na terenu?
Ne mogu da vjerujem u to da se covjek primio na gluposti koje su ovdje pisane, sve i da je citao.
Logovan

#3457 Re: Sead Kolašinac

Post by Logovan »

Gdje ba propao, on će se vratiti jači nego ikada.
It_is_a_Leclerc wrote: Bošnjo - aktuelni svjetski prvak u pretjerivanju - od momka sa 22 godine napravio križanca Hulka i Atlasa, i još ga javno maltretirali tim "humorom" (trafika, sudžuk, Sea i slične budalaštine) da je čovjek postao nepromišljen i praktički nasilan na terenu, što je rezultiralo povredama i padanjem u nemilost kod menadžmenta kluba.
:lol: :lol: :lol: :lol:
It_is_a_Leclerc

#3458 Re: Sead Kolašinac

Tomahawk11 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Fakat vjerujes da je zajebancija sa foruma imala uticaja na Seadovo ponasanje na terenu?
Ne mogu da vjerujem u to da se covjek primio na gluposti koje su ovdje pisane, sve i da je citao.
Ma ne ovdje. Pišu mu po facebooku, instagramu. Bukvalno ga maltretiraju.

Moje mišljenje je da je i on sam povjerovao u to da je neki, aman zaman, igrač, i da je to skakanje na glavu da loptu iz kornera izbaci u aut, rezultiralo povredama koje su ga udaljile sa terena.
Tito_i_Partija

#3459 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

It_is_a_Leclerc wrote: i još ga javno maltretirali tim "humorom" (trafika, sudžuk, Sea i slične budalaštine) da je čovjek postao nepromišljen i praktički nasilan na terenu, što je rezultiralo povredama i padanjem u nemilost kod menadžmenta kluba.
Ja mislim da ti nisi uopste svjestan sta si napis'o. Mi ga verbalno "maltretirali" pa je on zbog toga post'o nasilan na terenu i potom se povrijedio?

Image
Tito_i_Partija

#3460 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

Tomahawk11 wrote: Fakat vjerujes da je zajebancija sa foruma imala uticaja na Seadovo ponasanje na terenu?
Pazi sta pises, jer nasi fudbaleri sve ovo citaju i primaju se na ovakve stvari. Cujem da Pape nije mog'o sebi doc' dva mjeseca kad je cit'o kritike forumasa ovdje. :pisnuo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3461 Re: Sead Kolašinac

Post by Tomahawk11 »

Ne znam, ima i za to rijesenje. Ostavis se drustvenih mreza. Nece ti fb i ostala sranja kreirati kako ces igrati, zivjeti, ponasati se.
Tacno je da je isao beskompromisno i da mu je to jednim dijelom doprinijelo da fasuje onu tezu povredu. Sad se to vuce i dopunjuje manjim povredama, a izgubio je i mjesto standardnog prvotimca.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3462 Re: Sead Kolašinac

Post by Tomahawk11 »

Tito_i_Partija wrote:
Tomahawk11 wrote: Fakat vjerujes da je zajebancija sa foruma imala uticaja na Seadovo ponasanje na terenu?
Pazi sta pises, jer nasi fudbaleri sve ovo citaju i primaju se na ovakve stvari. Cujem da Pape nije mog'o sebi doc' dva mjeseca kad je cit'o kritike forumasa ovdje. :pisnuo:
:mrgreen:
De ne yebi me, znam da ima svakavih plicaka u svijetu fudbala, ali opet....mnogi ni ne znaju sta se desava na njihovoj fb stranici, uglavnom to vodi neko drugi.
Da si ne znam kakva tuta, opet da ti neki Hamo na fb napise: ''satari ga, Seo...'' i Seo ga samelje i sebe usput.... :skoljka:
Tito_i_Partija

#3463 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

Ko god misli da je Seo toliko plitak da mu jebeni facebook komentari mogu promjenit' igru, mentalitet, il' sta vec drugo, njemu nema pomoci. To je velika uvreda na Sein racun, vise nego ista drugo.
Point.

#3464 Re: Sead Kolašinac

Post by Point. »

Neko je pisao ovdje da je kritika na Papeta uticala na njega ili nesto tako slicno. Uzas.
ultima_palabra

#3465 Re: Sead Kolašinac

Post by ultima_palabra »

Point. wrote:Neko je pisao ovdje da je kritika na Papeta uticala na njega ili nesto tako slicno. Uzas.
Neko... g-din Podmetanje :D Najsmiješniji lik na forumu, uz Leclerca naravno.
It_is_a_Leclerc

#3466 Re: Sead Kolašinac

Tito_i_Partija wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: i još ga javno maltretirali tim "humorom" (trafika, sudžuk, Sea i slične budalaštine) da je čovjek postao nepromišljen i praktički nasilan na terenu, što je rezultiralo povredama i padanjem u nemilost kod menadžmenta kluba.
Ja mislim da ti nisi uopste svjestan sta si napis'o. Mi ga verbalno "maltretirali" pa je on zbog toga post'o nasilan na terenu i potom se povrijedio?

Image
Ne citate pazljivo, pa sve sto niste shvatili dopunite nekom jadnom interpretacijom.

Rekoh vam opet - forum nisam spomenuo jednim jedinim slovom. Dakle, odmah ste izmislili, da ne kazem slagali (a necu to reci jer ja ipak pazim da ne uvrijedim sagovornike za razliku od ovog nekog "ultima"-e).

Javnost je od Kolasinca napravila nekakvog buldozera koji rusi sve pred sobom, jede kozji sir i slicne gluposti. U pokusaju da opravda taj status "pozrtvovane zvijer", lik se povrijedio, povrijedio i druge...

I sad naravno, "propao ko zeton" (vidi kako ja tebe citiram i ne stavljam rijeci u usta) jer je svako malo ili povrijedjen ili suspendovan
Tito_i_Partija

#3467 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

It_is_a_Leclerc wrote: Javnost je od Kolasinca napravila nekakvog buldozera koji rusi sve pred sobom, jede kozji sir i slicne gluposti. U pokusaju da opravda taj status "pozrtvovane zvijer", lik se povrijedio, povrijedio i druge...

I sad naravno, "propao ko zeton" (vidi kako ja tebe citiram i ne stavljam rijeci u usta) jer je svako malo ili povrijedjen ili suspendovan
Humor kolega, humor. Pa zar se ne sjecas da su i samog Seu prije povrede pitali sta misli o zajebanciji tog tipa, na sto je on odgovorio da su "lustig". Ne znam koliko poznajes njemacki, ali po odgovoru je dobro znao da je zajebancija, i nista vise.

I sad ti dolazis sa apsurdnom teorijom da je to ustvari uticalo na njega do toga da je povrijedio i sebe i druge. U prevodu, igrac bez trunke profesionalizma kojem su vazniji lajkovi na facebooku nego njemacka disciplina skole (kroz koju je prosao kao igrac U18, U19, U20 njemacke reprezentacije), kao i pohvale od trenera i kolega. Smijesan si.

A da je propao k'o zeton...pa jeste, naravno. Posle povrede je postao zamjena Aogu, i evo sad se opet povrijedio, sto znaci da opet nece igrati. I sta ima u tome lose? Mnogo igraca propadnu pa se opet vrate; najbolji primjer ti je Ibisevic. Ne razumijem zasto je to toliko strasno, jer svaki fudbaler (osim mozda Messija) prolazi kroz period "propadanja" u nekom periodu njegove karijere.
nema me tamo

#3468 Re: Sead Kolašinac

Post by nema me tamo »

Da li je stvarno moguce da jedini ja kontam kako treba svaku rijec Leclerca.
Kao da prica Engleski lik.

Pa mi smo za sebe umislili da smo neka sila u fudbalu, opcenito taj mentalitet nazadni.
A kad smo se spuštali na zemlju pravili smo najbolje rezultate.

Cuj kaze on odgovorio Lustig-zajebancija. :lol:

Ovi mu vec 2 godine koliko vec na fejsu samo pišu raznorazne hafifne nadimke.
Pa Čomor bi pomislio da je Ronaldo nakon tolike furke, da ima neka istina u tome..
Što je upravo i napisao Leclerc s tim prekomjernim požrtvovanjem.

Kakva crna Njemacka disciplina kad te Bošnjo krene prat na ruke nema te.
Nije mu vazan fejs, a lik svaki dan postavlja neke slike ( bar znam da je prije )..
Turbo folk na repertoaru, hipstersko oblacenje. :P :zzzz:
Takvi ne izdrže na pranju sat vremena.
Last edited by nema me tamo on 20/10/2015 18:07, edited 2 times in total.
Point.

#3469 Re: Sead Kolašinac

Post by Point. »

ultima_palabra wrote:
Point. wrote:Neko je pisao ovdje da je kritika na Papeta uticala na njega ili nesto tako slicno. Uzas.
Hah, u pravu si, bio je to Pavle. :) Ova tvrdnja da se povrijedio da bi ugodio lajkovima na fb je u istom rangu.
It_is_a_Leclerc

#3470 Re: Sead Kolašinac

Point. wrote:
ultima_palabra wrote:
Hah, u pravu si, bio je to Pavle. :) Ova tvrdnja da se povrijedio da bi ugodio lajkovima na fb je u istom rangu.
Gdje sam ovo rekao ? Gdje sam spomenuo lajkove i ugađanje ? Zašto izmišljate ?
zvizdan

#3471 Re: Sead Kolašinac

Post by zvizdan »

It_is_a_Leclerc wrote:
A da ti sam mozda forume, fb, instagram i slicne zajebancije ne dozivljavas malo previse ozbiljno? Nesto sumnjam da Seo boluje od tog poremecaja.
nema me tamo

#3472 Re: Sead Kolašinac

Post by nema me tamo »

Seo trafika, sudžuka, mileram ih dozivljava ozbiljno.
Tito_i_Partija

#3473 Re: Sead Kolašinac

Post by Tito_i_Partija »

nema me tamo wrote: Ovi mu vec 2 godine koliko vec na fejsu samo pišu raznorazne hafifne nadimke.
Pa Čomor bi pomislio da je Ronaldo nakon tolike furke, da ima neka istina u tome..
Što je upravo i napisao Leclerc s tim prekomjernim požrtvovanjem.
Jasta je ba, eno govorili su mu i da se rekreativno hrva s medvjedima, pa mora onda da se je tako i povrijedio. Kakav fudbal kakvi bakraci. :roll:

Ne mogu da vjerujem sta pisete, al' bez zajebancije. Jel' vi stvarno mislite da je tip neki zesci retard na kome se regularno vrsi kvazi-bosansko pranje mozga preko facebook-a?
Idemedosumom

#3474 Re: Sead Kolašinac

Post by Idemedosumom »

Šteta velika što su admini dopustili da se od ove teme cirkus napravi. 9/10 postova spada u troll kategoriju.
nema me tamo

#3475 Re: Sead Kolašinac

Post by nema me tamo »

Mileram, sudžuka, majoneza.

Zaboravljamo na Sea, hehe.
Post Reply