Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Thorgerson
#3451 Re: Asmir Begović
Bez obzira brani li ili ne, lik mora biti pozvan na okupljanje.
Pa dajte jbt zar nije malo cudno da haman standardni golman jedne Premier lige ne moze biti pozvan na okupljanje.
Nebitno sta je u pitanju, to trebaju rijesiti. Ne kontam sta je problem pozvati covjeka i objasniti mu zasto ga nema na spisku.
Pa dajte jbt zar nije malo cudno da haman standardni golman jedne Premier lige ne moze biti pozvan na okupljanje.
Nebitno sta je u pitanju, to trebaju rijesiti. Ne kontam sta je problem pozvati covjeka i objasniti mu zasto ga nema na spisku.
-
todd_smith
#3452 Re: Asmir Begović
Definitivno cudna situacija.
Kakav god da je razlog, to je do Prosineckog, i ne treba se objasnjavati. Ali igracu koji ima takav staz...niti objasnjenje dati...krajnje je supacki
Osim ako Begovic nije nesto uradio ili rekao, jer nije ni njegovo maslo za Ramazana
Kakav god da je razlog, to je do Prosineckog, i ne treba se objasnjavati. Ali igracu koji ima takav staz...niti objasnjenje dati...krajnje je supacki
Osim ako Begovic nije nesto uradio ili rekao, jer nije ni njegovo maslo za Ramazana
- Idemedosumom
#3453 Re: Asmir Begović
Ne razumijem zasto Begovic nije pozvan, osim ako nije unaprijed rekao selektoru, ako necu bit' prvi golman, nemoj me ni zvat'?
- luckylaka
#3454 Re: Asmir Begović
Slabo ti izgleda pratis Asmira dok tvrdis da je ,,haman" standardan...jeste standardno vec 10-ak kola na klupi i pretpostavljam jedini razlog zasto nije pozvan.Ako ne moze braniti u prosjecnom Bouru zasti bi dobio priliku u reprezentaciji,za neke zasluge ili sta vec.Thorgerson wrote:Bez obzira brani li ili ne, lik mora biti pozvan na okupljanje.
-
Crvena Tifoza
#3455 Re: Asmir Begović
luckylaka wrote:Slabo ti izgleda pratis Asmira dok tvrdis da je ,,haman" standardan...jeste standardno vec 10-ak kola na klupi i pretpostavljam jedini razlog zasto nije pozvan.Ako ne moze braniti u prosjecnom Bouru zasti bi dobio priliku u reprezentaciji,za neke zasluge ili sta vec.Thorgerson wrote:Bez obzira brani li ili ne, lik mora biti pozvan na okupljanje.
Nemoj više ništa pretpostavljati živ bio.
- Thorgerson
#3456 Re: Asmir Begović
Pa dobro jel trenira lik, jel povrijedjen? Nije. U trenaznom je procesu. I kao takav vala moze sjedit ako nista na klupi. Ili mislis da nije ni za klupe?luckylaka wrote:Slabo ti izgleda pratis Asmira dok tvrdis da je ,,haman" standardan...jeste standardno vec 10-ak kola na klupi i pretpostavljam jedini razlog zasto nije pozvan.Ako ne moze braniti u prosjecnom Bouru zasti bi dobio priliku u reprezentaciji,za neke zasluge ili sta vec.Thorgerson wrote:Bez obzira brani li ili ne, lik mora biti pozvan na okupljanje.
Sta smo to mi Francuska, pa jedan golman iz Premier lige nema mjesta ni za klupe.
Mislim ovo sve u slucaju da Asmir govori istinu. Da ga nije niko kontaktirao. Te da on nije poslao neki znak da ga se ne zove ako nece bit prvi golman.
-
Crvena Tifoza
#3457 Re: Asmir Begović
todd_smith wrote:Definitivno cudna situacija.
Zar nije prošle godine Asmir sjeo sa Prosinečkim, i poslije toga je sam Robert rekao da nema više nesuglasica između njih. I poslije toga je nastavio da ovim stavom da ga ne poziva itd.
-
Crvena Tifoza
#3458 Re: Asmir Begović
Thorgerson wrote: Pa dobro jel trenira lik, jel povrijedjen? Nije. U trenaznom je procesu. I kao takav vala moze sjedit ako nista na klupi. Ili mislis da nije ni za klupe?
Sta smo to mi Francuska, pa jedan golman iz Premier lige nema mjesta ni za klupe.
Mislim ovo sve u slucaju da Asmir govori istinu. Da ga nije niko kontaktirao. Te da on nije poslao neki znak da ga se ne zove ako nece bit prvi golman.
Džaba se trudiš. Ovdje je ljudima bitnije za koji je domaći klub igrao ili igra neki igrač, i nebi li se hajrovalo šta eventualnim guranjem kroz reprezentaciju, nego sam kvalitet tog igrača.
Sad se prave pametni, kao eto ne igra Asmir pa ga ne treba ni pozivati. A kad je igrao, onda su ga pljuvali na sve moguće načine. Jbg dupli aršini.
- manijak1
- Point.
#3460 Re: Asmir Begović
Nemoj ti ništa predpostavljati Allaha ti. Čivić ne igra od 22 oktobra. Sarić ne može ni do klupe nekog chang chong korejskog kluba ali oni mogu dobiti poziv a golman koji ne brani 2 mjeseca i koji je već odradio 22 tekme ove sezone ne može. Što ne mogu ovih šupljih priča svega mi.luckylaka wrote:Slabo ti izgleda pratis Asmira dok tvrdis da je ,,haman" standardan...jeste standardno vec 10-ak kola na klupi i pretpostavljam jedini razlog zasto nije pozvan.Ako ne moze braniti u prosjecnom Bouru zasti bi dobio priliku u reprezentaciji,za neke zasluge ili sta vec.Thorgerson wrote:Bez obzira brani li ili ne, lik mora biti pozvan na okupljanje.
- Point.
#3461 Re: Asmir Begović
To su ti navijači na baterije. Sjećam se one dvojice, Radio Sarajevo i onaj Melbourne lik, nisi mogao disati od njih kad se birao novi selektor, čim je otpao Amav, nigdje ih. Takozvani sadakačari.Crvena Tifoza wrote:Thorgerson wrote: Pa dobro jel trenira lik, jel povrijedjen? Nije. U trenaznom je procesu. I kao takav vala moze sjedit ako nista na klupi. Ili mislis da nije ni za klupe?
Džaba se trudiš. Ovdje je ljudima bitnije za koji je domaći klub igrao ili igra neki igrač, i nebi li se hajrovalo šta eventualnim guranjem kroz reprezentaciju, nego sam kvalitet tog igrača.
Sad se prave pametni, kao eto ne igra Asmir pa ga ne treba ni pozivati. A kad je igrao, onda su ga pljuvali na sve moguće načine. Jbg dupli aršini.
- manijak1
#3462 Re: Asmir Begović
Nema potrebe za izmišljati imena Amaru Osimu .
Dakako , najlakše je omalovažavati i nisko vrijeđati.
Šta li biste tek redom svi pisali da je Amar Osim selektor, a da se isto dešava
Dakako , najlakše je omalovažavati i nisko vrijeđati.
Šta li biste tek redom svi pisali da je Amar Osim selektor, a da se isto dešava
- Logovan
#3463 Re: Asmir Begović
Najveća šuplja u našoj reprezentaciji je "neću nikoga zvati ko sjedi na klupi". 
-
todd_smith
#3464 Re: Asmir Begović
pa sudeci po intervjuu od jutros, bice da mu nista niko nije rekaoCrvena Tifoza wrote:todd_smith wrote:Definitivno cudna situacija.
Zar nije prošle godine Asmir sjeo sa Prosinečkim, i poslije toga je sam Robert rekao da nema više nesuglasica između njih. I poslije toga je nastavio da ovim stavom da ga ne poziva itd.
- ljevoruki
#3465 Re: Asmir Begović
Prvo sam sebi zamotava ruku, satro povrijedjen, da bi izbjegao da bude rezervni golman reprezentacije a sad se posipa pepelom i kaze da ga niko nije kontaktirao i nema pojma zasto nije pozvan
Zuti je u jednom intervju rekao da Begovica svako malo nema zbog povreda i da je sasvim zadovoljan sa Sehicem.
Kraj price.
Zuti je u jednom intervju rekao da Begovica svako malo nema zbog povreda i da je sasvim zadovoljan sa Sehicem.
Kraj price.
- Point.
#3466 Re: Asmir Begović
Ti lično vidio kako zamotava ruku? Ne možeš na osnovu mahalske rekla kazala priče nekome suditi. Žuti, kao selektor, treba reći prave razloge zbog nepozivanja Asmira a ne izmišljati šuplje kako ne brani pa ga nema. Nije ni njegovi za Ramazana je li rekao da je pričao sa Lulićem u vezi povratka u reprezentaciju pa Lulić rekao da nije nikad sa njim pričao. Isto je bilo i sa Asmirom, Žuti govori kako je pričao i izgladio stvari Asmir govori da nije. Slično je bilo i sa Seom, ako me sjećanje ne vara. Van svake je pameti ne zvati na spisak od 24 igrača lika koji je godinama prvotimac u reprezentaciji i igra u najjačoj ligi svijeta. Neka nađe nekoga drugoga da na njemu gradi autoritet.ljevoruki wrote:Prvo sam sebi zamotava ruku, satro povrijedjen, da bi izbjegao da bude rezervni golman reprezentacije a sad se posipa pepelom i kaze da ga niko nije kontaktirao i nema pojma zasto nije pozvan![]()
Kraj price.
- ljevoruki
#3467 Re: Asmir Begović
Jarane, upravo se na ovakvim igracima gradi autoritet. Nista ne gubis ne pozivanjem igraca koji ti ne moze donijeti prevagu, u ekipi imas boljeg ili vrlo slicnog a dobitak je ogroman.Point. wrote:Ti lično vidio kako zamotava ruku? Ne možeš na osnovu mahalske rekla kazala priče nekome suditi. Žuti, kao selektor, treba reći prave razloge zbog nepozivanja Asmira a ne izmišljati šuplje kako ne brani pa ga nema. Nije ni njegovi za Ramazana je li rekao da je pričao sa Lulićem u vezi povratka u reprezentaciju pa Lulić rekao da nije nikad sa njim pričao. Isto je bilo i sa Asmirom, Žuti govori kako je pričao i izgladio stvari Asmir govori da nije. Slično je bilo i sa Seom, ako me sjećanje ne vara. Van svake je pameti ne zvati na spisak od 24 igrača lika koji je godinama prvotimac u reprezentaciji i igra u najjačoj ligi svijeta. Neka nađe nekoga drugoga da na njemu gradi autoritet.ljevoruki wrote:Prvo sam sebi zamotava ruku, satro povrijedjen, da bi izbjegao da bude rezervni golman reprezentacije a sad se posipa pepelom i kaze da ga niko nije kontaktirao i nema pojma zasto nije pozvan![]()
Kraj price.
Nije Zuti blesav, igrao je i trenirao sa puno vrhunskih trenera i sigurno zna sta radi.
- Point.
#3468 Re: Asmir Begović
Šehić nije bolji golman da ga jebeš. Valjda je dosadašnja karijera obojice golmana to dokazala. Zašto poziv Šehiću automatski znači da se Asmir ne zove? Mi ovim ništa ne dobijamo, dapače, samo gubimo dobrog golmana. Već sam pisao ranije, šta da se povrijedi Šehić ili padne u formi? Ostaju nam dvojica poluamatera. Suludo je bolan da se jedna mala fudbalska nacija poput naše odriče golmana kalibra i iskustva kao što je Asmir. Harakiri. Samoubistvo.ljevoruki wrote:Jarane, upravo se na ovakvim igracima gradi autoritet. Nista ne gubis ne pozivanjem igraca koji ti ne moze donijeti prevagu, u ekipi imas boljeg ili vrlo slicnog a dobitak je ogroman.Point. wrote:Ti lično vidio kako zamotava ruku? Ne možeš na osnovu mahalske rekla kazala priče nekome suditi. Žuti, kao selektor, treba reći prave razloge zbog nepozivanja Asmira a ne izmišljati šuplje kako ne brani pa ga nema. Nije ni njegovi za Ramazana je li rekao da je pričao sa Lulićem u vezi povratka u reprezentaciju pa Lulić rekao da nije nikad sa njim pričao. Isto je bilo i sa Asmirom, Žuti govori kako je pričao i izgladio stvari Asmir govori da nije. Slično je bilo i sa Seom, ako me sjećanje ne vara. Van svake je pameti ne zvati na spisak od 24 igrača lika koji je godinama prvotimac u reprezentaciji i igra u najjačoj ligi svijeta. Neka nađe nekoga drugoga da na njemu gradi autoritet.ljevoruki wrote:Prvo sam sebi zamotava ruku, satro povrijedjen, da bi izbjegao da bude rezervni golman reprezentacije a sad se posipa pepelom i kaze da ga niko nije kontaktirao i nema pojma zasto nije pozvan![]()
Kraj price.
Nije Zuti blesav, igrao je i trenirao sa puno vrhunskih trenera i sigurno zna sta radi.
- ljevoruki
#3469 Re: Asmir Begović
Ja jedno ti drugo, agree to disagree
Sretno nama sutra i u utorak, ostalo je nebitno.

Sretno nama sutra i u utorak, ostalo je nebitno.
- studeni76
#3470 Re: Asmir Begović
Kad odluči da se misteriozno ne povređuje prije okupljanja onda možda i povrati povjerenje selektora. Prosto....
- luckylaka
#3471 Re: Asmir Begović
Ne mislim ja nista samo uvazavam misljenje selektora,ako on kaze da Bega nije za klupe onda jednostavno nije.Thorgerson wrote:Pa dobro jel trenira lik, jel povrijedjen? Nije. U trenaznom je procesu. I kao takav vala moze sjedit ako nista na klupi. Ili mislis da nije ni za klupe?luckylaka wrote:Slabo ti izgleda pratis Asmira dok tvrdis da je ,,haman" standardan...jeste standardno vec 10-ak kola na klupi i pretpostavljam jedini razlog zasto nije pozvan.Ako ne moze braniti u prosjecnom Bouru zasti bi dobio priliku u reprezentaciji,za neke zasluge ili sta vec.Thorgerson wrote:Bez obzira brani li ili ne, lik mora biti pozvan na okupljanje.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#3472 Re: Asmir Begović
Laka pati od bosanskog sindroma, ako gotivis jedno onda ostalo moras da mrzis. Covjek mjesecima smara obavezno sa po dva posta, u jednom hvali sehica u drugom begovica ruzi..a nekad to dvoje ubaci u isti post...
Nije bilo gola kojeg je begovic primio a da laka nije na forumu spomenuo
- luckylaka
#3473 Re: Asmir Begović
studeni76 wrote:Kad odluči da se misteriozno ne povređuje prije okupljanja onda možda i povrati povjerenje selektora. Prosto....
- luckylaka
#3474 Re: Asmir Begović
Jednostavno ne smekam ljude koji bi da se qrce preko reprezentacije.Nadji koji sam to gol Begovica komentarisao,jer ne mozes komentarisati Asmirove golove kada momak ne brani.Inace ne palim se na komentara laka ovakav,laka onakav jednostavno iznosim svoje misljenje svidjalo se tebi ili nekom drugomizvrsni direktor wrote:Laka pati od bosanskog sindroma, ako gotivis jedno onda ostalo moras da mrzis. Covjek mjesecima smara obavezno sa po dva posta, u jednom hvali sehica u drugom begovica ruzi..a nekad to dvoje ubaci u isti post...
- Point.
#3475 Re: Asmir Begović
Jeste, vi lično se družite svakodnevno sa Asmirom pa znate da je neozbiljan. Uzimate iz štampe šta vam odgovara i sa tim kreirate mišljenje. I ti Laka nemoj zajebavati, nema gola koji je Begović primio a da ga ti i onaj drugi kvisko Xavier niste komentatisali.