Ne preporucujem od nje "Anatomy of hell" sa Roccom Siffredijem,ne znam koji me djavo nagna da to pogledam
Cekam 1.da skinem Farinellija....ko sunce ozeblo
Moderator: _BataZiv_0809
Odlican film...ako nemate recimo saksiju da gledate kako cvijece raste dva sata, jer je to mnogo smislenije i zanimljivije od ovog filma. Ja, majko draga, u sta protracih 2 sata. Ima li na sa-x knjiga zalbi?pike wrote:Da i jacovjek_sam_zeno wrote:dobar!vrlo dobar film, underrated sto bi rekli.
Ima. Gledali ste ne preporucujetealcho wrote: Odlican film...ako nemate recimo saksiju da gledate kako cvijece raste dva sata, jer je to mnogo smislenije i zanimljivije od ovog filma. Ja, majko draga, u sta protracih 2 sata. Ima li na sa-x knjiga zalbi?

NIN wrote:Neobican i meni nelos film. Vrijedi ga pogledati, ako nista onda radi solidne fotografije i prilicno realnih, za razliku od holivudske realnosti, scena borbe/nasilja:
Valhalla Rising

Wutkica wrote:
evo u slucaju da niste pogledali za napomenuinače urnebesna komedija ko voli glupi humor
![]()

ok, mada ima i bolje. npr:Wutkica wrote:
e miki od ovog bolje ne postojiobavezno pogledati

ok, mada ima i bolje. npr:
slika
nije na tu temu, ali vrhunska komedija.

hocu, ali vec duze vremena ne mogu da nadjem dobar kvalitetcartman wrote:
Maloprije ga pogledah, toplo preporucujem, odavno me nije neki film nasmijao kao ovaj
paloma wrote:
hocu, ali vec duze vremena ne mogu da nadjem dobar kvalitet
Code: Select all
http://thepiratebay.org/torrent/5793319/The_Other_Guys_DVDSCR_AC3_XViD_-_IMAGiNEUpravo sam ga odgledao (mislim da je to ta verzija, puna onih watermarks), nije los film, ima dosta smijesnih scenacartman wrote:ja sam skinuo ovaj, nije bog zna sta, ali ga apsolutno mozes pogledat !paloma wrote:
hocu, ali vec duze vremena ne mogu da nadjem dobar kvalitet
paloma wrote: Upravo sam ga odgledao (mislim da je to ta verzija, puna onih watermarks), nije los film, ima dosta smijesnih scenaJedino sto mi ne pase nikako u cijeli koncept filma su zavrsni credits, sve one statistike mi nekako ne idu uz komediju kao sto je ova...