SDA-All about
- JThomas
#34476 Re: SDA-All about
šta znači naškoditi. ne, ne koristi im, svakako. ali ono glavno izgubiti neće.
- Gojeni H
#34477 Re: SDA-All about
sahara1428 wrote:Nikada ne zaboraviti potencijal ovakvih manifestacija, šta su Medonja, Zeko i slični Mesiji uradili za snagu i jedinstvo, prepoznao je to i stranački portal...![]()
![]()
![]()
https://faktor.ba/vijest/sve-spremno-za ... a-292397#2Sve spremno za popularnu koridu: Stižu bikovi šampioni, traži se protivnik za Mesija
Bosno moja!
- kmirsad
#34478 Re: SDA-All about
Gojeni H wrote:sahara1428 wrote:Nikada ne zaboraviti potencijal ovakvih manifestacija, šta su Medonja, Zeko i slični Mesiji uradili za snagu i jedinstvo, prepoznao je to i stranački portal...![]()
![]()
![]()
https://faktor.ba/vijest/sve-spremno-za ... a-292397#2Sve spremno za popularnu koridu: Stižu bikovi šampioni, traži se protivnik za Mesija![]()
![]()
![]()
![]()
Bosno moja!
- Gojeni H
#34479 Re: SDA-All about
Nekad bili Medonja, Garonja ... Ni bikovi nisu sto su nekad bili.kmirsad wrote:
![]()
![]()
Mesija može nabost samo Romaldo s Nišića...
-
The BEN10
#34480 Re: SDA-All about
Čovječe, koji uspjeh...
Pa ja ću buĐetskim sredstvima zaposliti 6 miliona ljudi.
https://faktor.ba/vijest/pomogla-mu-opi ... ika-292465
Pa ja ću buĐetskim sredstvima zaposliti 6 miliona ljudi.
https://faktor.ba/vijest/pomogla-mu-opi ... ika-292465
- Banksy
#34481 Re: SDA-All about
Sinoć na Zvizdićevoj Federalnoj TV-i ovo nisu ni spomenuli, ni riječi. Izgleda da je baš puklo unutra.
ZAVRŠEN SASTANAK U BRISELU: Izetbegović sa Stoltenbergom razgovarao o aktivaciji MAP-a
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović danas je u Briselu razgovarao sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom o aktivaciji Akcionog plana za članstvo (MAP).
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/781 ... map_a.html
- arzuhal
#34482 Re: SDA-All about
Ja mislim da je ovo samo ispipavanje glasačkog tržišta, da je dogovoreno i da će Zvizdić biti kandidat na kraju. Ništa više.
-
putokaz1
#34483 Re: SDA-All about
Jedini koji može zabiberiti SDA-u je Mirsad Kukić Kuko jer ako se on kandidira i ukrade SDA -u 35 000 tj Zvizdiću glasova ode Predsjedništvo ja Bećireviću ja Šepiću ja ko zna kome ali ode
- arzuhal
#34484 Re: SDA-All about
Mada bih volio vidjeti tročlano predsjedništvo, uoči Armagedona: Sebija, Dodik, Željko

- Roccohljup
#34486 Re: SDA-All about
ma dohakala bi njima sultanija svima.....ne bi zucnuti smjeli. odrekli bi se i rotacijearzuhal wrote:Mada bih volio vidjeti tročlano predsjedništvo, uoči Armagedona: Sebija, Dodik, Željko![]()
![]()
![]()
-
sahara1428
#34487 Re: SDA-All about
Asim Sarajlić: Ako SDA u oktobru ne osvoji 250.000 glasova, ja ću se spaliti!![]()
-
putokaz1
#34488 Re: SDA-All about
274 000 za BH Nivo 2014
Oduzmi
Kukine
Kifline
Šepićeve
Hadžibajrićeve
Poneke još
Da li to sve ukupno -100 000?
Oduzmi
Kukine
Kifline
Šepićeve
Hadžibajrićeve
Poneke još
-
DonieBrasco
#34489 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/podrzan ... /180418128
Jesu li ovim zakonom legalizovali sav svoj kriminal, kao i buduci ?
Jesu li ovim zakonom legalizovali sav svoj kriminal, kao i buduci ?
- kamen spoticanja
#34490 Re: SDA-All about
ja bih prije volio vidjeti one debatne predizborne emisije od kojih je barbarosa bjezao u proslom cirkusuarzuhal wrote:Mada bih volio vidjeti tročlano predsjedništvo, uoči Armagedona: Sebija, Dodik, Željko![]()
![]()
![]()
mislim da nakon prve emisije je'no 5 kandidata ne bi vise nikad doslo u emisiju
- arzuhal
#34491 Re: SDA-All about
Jel to obećanje?sahara1428 wrote:Asim Sarajlić: Ako SDA u oktobru ne osvoji 250.000 glasova, ja ću se spaliti!![]()
-
putokaz1
#34492 Re: SDA-All about
Bit će Debatnih emisija
na RTRS kod Mate Đakovića
na RTRS kod Mate Đakovića
- Alighieri
#34493 Re: SDA-All about
Max 50.000, računaj da će na tih 274 biti dodatnih 20-30k, dakle minus 20k.putokaz1 wrote:274 000 za BH Nivo 2014
Oduzmi
Kukine
Kifline
Šepićeve
Hadžibajrićeve
Poneke još
-
putokaz1
#34494 Re: SDA-All about
Zar tako malo gube glasova
sam Kuko je obećao ukrast 35000 ali Kuko krade i od SBIH
Vidjet ćemo koliko su infrastrukture od SDA ukrali navedeni
sam Kuko je obećao ukrast 35000 ali Kuko krade i od SBIH
Vidjet ćemo koliko su infrastrukture od SDA ukrali navedeni
- Alighieri
#34495 Re: SDA-All about
Neće oni pasti toliko koliko se misli. Oni imaju tu svoju jednaku bazu glasača i odličan sistem za mlade povezan sa bratskom i vjernom "religijskom" institucijom.
Uzeće svakako Kuko, Dino, Senad i ostali glasove, ali zeleni će dobiti nove glasove od ovih prvih generacija što izlaze na izbore. Na tome se radi četiri godine, znali su oni u kakve se avanture upuštaju sa "čišćenjem", da čišćenjem rahmetli Tihić strujom, ne čiste svoje "poštenjačine".
VIdim mnogi misle da su zeleni SBiH, vjerujte da nisu, a čekamo zajedno rezultate izbora 2018.

Uzeće svakako Kuko, Dino, Senad i ostali glasove, ali zeleni će dobiti nove glasove od ovih prvih generacija što izlaze na izbore. Na tome se radi četiri godine, znali su oni u kakve se avanture upuštaju sa "čišćenjem", da čišćenjem rahmetli Tihić strujom, ne čiste svoje "poštenjačine".
VIdim mnogi misle da su zeleni SBiH, vjerujte da nisu, a čekamo zajedno rezultate izbora 2018.
-
putokaz1
#34496 Re: SDA-All about
U Lukavcu su mnogi okorjeli SDA ovci prešli
u NZBLOK
u SDP
u PDA
Ali i dalje su JAKI
Da Infrastruktura je jaka ako bude pad neće biti toliko drastičanali ali već su izgubili Načelnike na TK,a obično Narod ide uz Načelnike,Izgubili su i Borce počelo je paljenje SDA iskaznica
Ako je neko glasao za SDA 20 godina,teško preko noći može u SDP,lakše će otići ovima koji su ih napustili ranije
Predsjedništvo izgleda zbog VIŠKA kandidata SDA opet dobija
Mnogo će biti ovdje jasnije 13 maja,čak se potajno nadamo da će na Referendumu Opozivu SDA biti pometena,ali oni najavljuju pobjedu iako su izgubili medijsku kontrolu te Općinski novac,na TK imaju svega 4 Načelnika ,nemaju Vladu,nemaju Finansijera Kuku,sve ide na njihovu štetu ,ipak SDA je mačka s 9 Života,nemaju kontrolu Općinskih para nemaju kontrolu Kantonalnih para ,Kuko ih prevario-Potajno se nadamo da će ići na SMETLJIŠTE
Njihova šansa je postizborna kombinatorika ali s 6/7 Zastupnika ni to nemogu,sad imaju samo 2 ili 3 u Skupštini Kantona
u NZBLOK
u SDP
u PDA
Ali i dalje su JAKI
Da Infrastruktura je jaka ako bude pad neće biti toliko drastičanali ali već su izgubili Načelnike na TK,a obično Narod ide uz Načelnike,Izgubili su i Borce počelo je paljenje SDA iskaznica
Ako je neko glasao za SDA 20 godina,teško preko noći može u SDP,lakše će otići ovima koji su ih napustili ranije
Predsjedništvo izgleda zbog VIŠKA kandidata SDA opet dobija
Mnogo će biti ovdje jasnije 13 maja,čak se potajno nadamo da će na Referendumu Opozivu SDA biti pometena,ali oni najavljuju pobjedu iako su izgubili medijsku kontrolu te Općinski novac,na TK imaju svega 4 Načelnika ,nemaju Vladu,nemaju Finansijera Kuku,sve ide na njihovu štetu ,ipak SDA je mačka s 9 Života,nemaju kontrolu Općinskih para nemaju kontrolu Kantonalnih para ,Kuko ih prevario-Potajno se nadamo da će ići na SMETLJIŠTE
Njihova šansa je postizborna kombinatorika ali s 6/7 Zastupnika ni to nemogu,sad imaju samo 2 ili 3 u Skupštini Kantona
- Alighieri
#34497 Re: SDA-All about
Je li ovo obećao da će se spaliti? Znamo njihova obećanja
Da hoće sutra propasti, niko sretniji od mene. Ima tu dosta kvalitetnih ljudi, nije sve ljudski šljam, ali borba za državu nije pridruživanje istim.
Vidim mnogi citiraju i vade se na ne mijenjate stranku nego ljude u njima, vidim 20 godina liste iste. Ljudi počeli spavati na sastancima u foteljama, navikli na njih.
Ja zaista nisam vidio ljude koji mrze više sebe od nas Bošnjaka. Umjesto da izlaznost bude 100%, da drugi ljudi dobiju priliku, kod nas uvijek isto, dođu izbori, 20KM legne ili 50 za kutijama i rahat. Kukaš 4 godine kako je loše, "nemoj mi o politici" i slični fazoni.
Retardi, o da, to smo mi
Da hoće sutra propasti, niko sretniji od mene. Ima tu dosta kvalitetnih ljudi, nije sve ljudski šljam, ali borba za državu nije pridruživanje istim.
Vidim mnogi citiraju i vade se na ne mijenjate stranku nego ljude u njima, vidim 20 godina liste iste. Ljudi počeli spavati na sastancima u foteljama, navikli na njih.
Ja zaista nisam vidio ljude koji mrze više sebe od nas Bošnjaka. Umjesto da izlaznost bude 100%, da drugi ljudi dobiju priliku, kod nas uvijek isto, dođu izbori, 20KM legne ili 50 za kutijama i rahat. Kukaš 4 godine kako je loše, "nemoj mi o politici" i slični fazoni.
Retardi, o da, to smo mi
- Alighieri
#34498 Re: SDA-All about
Inače pazite šta pišete, saff pomno prati sve.
Jedan
za edukacijski portal ili ti ga bilten zelenih 
Jedan
-
putokaz1
#34499 Re: SDA-All about
Briga njih šta mi pišemo
Oni sad računaju
Ovom ćemo dat kilo brašna,onom 50 KM,njega ćemo ucjeniti poslom,ovaj nezna pisat uvest ćemo ga glasat za njega,ona ima naočale ukrats ćemo joj...
ISKRENo mi Alternativu nemamo
Ako SDA izgubi
1.Ko će pobjediti
2.Da li će oni roditelji reći dijetu svome:''Nemoj ići sinu u bijeli svijet SDA je izgubila''-Neće,djete odlazi ko kod da dobije
Samo mi koji mrzimo SDA možemo biti sretniji
Na FBIH nivou NEVIDIM nikoga ko može parirati oslabljenoj SDA
Oni sad računaju
Ovom ćemo dat kilo brašna,onom 50 KM,njega ćemo ucjeniti poslom,ovaj nezna pisat uvest ćemo ga glasat za njega,ona ima naočale ukrats ćemo joj...
ISKRENo mi Alternativu nemamo
Ako SDA izgubi
1.Ko će pobjediti
2.Da li će oni roditelji reći dijetu svome:''Nemoj ići sinu u bijeli svijet SDA je izgubila''-Neće,djete odlazi ko kod da dobije
Samo mi koji mrzimo SDA možemo biti sretniji
Na FBIH nivou NEVIDIM nikoga ko može parirati oslabljenoj SDA
- Alighieri
#34500 Re: SDA-All about
Dante zna, Dante ode, nema on više vremena za pisanje.
Zeleni će doživjeti katastrofu nakon izbora jer neće biti u vlasti, a glavni krivac za to će biti SBB.
SDP, SBB i drugi će formirati Vladu. Na tome se sada radi i tako će vjerovatno biti. SDA će postati opozicija, s tim da se neće nikad više vratiti na vrh kao nekada, u to budite sigurni. Najjači su u dijelovima gdje su izmješane sredine kao HNK, gdje preovladava strah kod ljudi, pa su oni kao neki spasitelji. Ljudi malo po malo dolaze na svoje, kasno palimo, 20 godina, ali opet ćemo konačno doći na svoje.
U svemu tome, meni najsmiješnije, najjadnije i najgluplje je činjenica da i SDP i SBB nisu ni blizu imalo bolji od SDA. Oni se takmiče ko će biti gori.
Za završnicu svega, država uhljupa, uhljupistan, nemaš poštenog političara prije Slovenije.
Svi su mi se zgadili, gorili u najdubljoj vatri, svako ko je ukrao od ovog jadnog naroda koji želi samo pravo na normalan život.
A sada adio
PS: I ove novoformirane stranke su dno dna. Ista lica, ista imena-prezimena, ista šupljačka priča, narod kaže, znam ja šta se dešava, čitam ja novine i gledam vijesti, a ispred kuće mu rupa 3 sa 2 ima deset godina
Zeleni će doživjeti katastrofu nakon izbora jer neće biti u vlasti, a glavni krivac za to će biti SBB.
SDP, SBB i drugi će formirati Vladu. Na tome se sada radi i tako će vjerovatno biti. SDA će postati opozicija, s tim da se neće nikad više vratiti na vrh kao nekada, u to budite sigurni. Najjači su u dijelovima gdje su izmješane sredine kao HNK, gdje preovladava strah kod ljudi, pa su oni kao neki spasitelji. Ljudi malo po malo dolaze na svoje, kasno palimo, 20 godina, ali opet ćemo konačno doći na svoje.
U svemu tome, meni najsmiješnije, najjadnije i najgluplje je činjenica da i SDP i SBB nisu ni blizu imalo bolji od SDA. Oni se takmiče ko će biti gori.
Za završnicu svega, država uhljupa, uhljupistan, nemaš poštenog političara prije Slovenije.
Svi su mi se zgadili, gorili u najdubljoj vatri, svako ko je ukrao od ovog jadnog naroda koji želi samo pravo na normalan život.
A sada adio
PS: I ove novoformirane stranke su dno dna. Ista lica, ista imena-prezimena, ista šupljačka priča, narod kaže, znam ja šta se dešava, čitam ja novine i gledam vijesti, a ispred kuće mu rupa 3 sa 2 ima deset godina