Anel odigrao juce po obicaju jedan od najboljih na terenu
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#34476 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Edin H.
#34477 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34478 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebo Anela. Jebo i on vas kad ste toliko navalili s njim. Stvarno mislim da vam je ili jaran, ili rod ili vam placa - nema cetvrto. Nevjerovatno je da reprezentaciju trujete zbog licnih sicara al to je valjda prokletstvo ove zemlje i njenih "patriota".luckylaka wrote: ↑20/04/2025 00:47Anel odigrao juce po obicaju jedan od najboljih na terenu
Anel ionako nije ni potencijalni reprezentativac, sto bi iko na njega trosio vrijeme. Jebote onaj Janelt dodje u bosnu i faking rumuniju da odgleda utakmicu iako nije dobio ni drzavljanstvo jos, a ovaj nece da dodje ni kad treba biti u prvih 11 ... povrijedjen u utorak, a za vikend odigra 90 minuta i najbolji za sheffield bude
A i pored toga, nemojte zaboraviti da su ga navijaci jako jako povrijedili. Fino je rekao da nece vise dolaziti zbog njih, ne Psahe ili Barbe, pa evo ako ste zaboravili: "Sada više nemam razloga da dolazim i igram. Mnogo toga nije u redu u reprezentaciji, ali nisam mislio da ću stati zbog navijača."
https://sportsport.ba/fudbal/anel-ahmed ... bih/481773
- luckylaka
#34479 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne kontam druze @ izbjeglica sto tebe nervira svaki post o Anelu.Ja ponavljam iz posta u post kako je Anel kao covjek supak kao igrac jedan od najboljih od onog sto imamo ali ti citas samo ono sto tebi pase.
Ti nastavi po svom ja cu po svome ali i dalje tvrfim da bi mi sa Anelom,Hadzikadunicem,Alajbegovicem,Huseinbasicem bili rezprezentacija za stepenicu kvalitetnija.Poz.i manje sikiracije
Ti nastavi po svom ja cu po svome ali i dalje tvrfim da bi mi sa Anelom,Hadzikadunicem,Alajbegovicem,Huseinbasicem bili rezprezentacija za stepenicu kvalitetnija.Poz.i manje sikiracije
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34480 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozda zato sto je svake sedmice jedan post o anelu?
Mozda zato sto trujes dobar momenat reprezentacije?
I sta ce nam uopce supak od covjeka u ekipi, ti bi to volio raditi sa takvim? Ne bi naravno, al licni interes je ipak jaci od tebe pa pljujes selektora i reklamiras anela jadnika.
Ti samo po svom, ja cu rado na svaki post komentar ostavljati. A ima ih jos, cijeli forum osim vas cetvorice otprilike. Tako da guslajte do sutra, nece vam proci
PS mislim da je tebi zapravo barbarez trn u oku, iz nekog razloga, pa si gorljivi branilac anela dennisa i ko god vec nije u rosteru
Mozda zato sto trujes dobar momenat reprezentacije?
I sta ce nam uopce supak od covjeka u ekipi, ti bi to volio raditi sa takvim? Ne bi naravno, al licni interes je ipak jaci od tebe pa pljujes selektora i reklamiras anela jadnika.
Ti samo po svom, ja cu rado na svaki post komentar ostavljati. A ima ih jos, cijeli forum osim vas cetvorice otprilike. Tako da guslajte do sutra, nece vam proci
PS mislim da je tebi zapravo barbarez trn u oku, iz nekog razloga, pa si gorljivi branilac anela dennisa i ko god vec nije u rosteru
- luckylaka
#34481 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Boli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34482 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nece jezik nego pravoBoli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije
- luckylaka
#34483 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A mi to imali nekog strucnjaka do sada.10-15 selektora sve u 5 deka,zive hablecine.Da krenem od zadnjeg Barba,Savo,Kodro,Hadzibegic,Bajevic,Prosinecki,Bazdarevic...da ne nabrajam.Sve gori od goregizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/04/2025 18:41Nece jezik nego pravoBoli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije![]()
![]()
![]()
- Point.
#34484 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Što ti je Barbarez hablečina?luckylaka wrote: ↑20/04/2025 19:08A mi to imali nekog strucnjaka do sada.10-15 selektora sve u 5 deka,zive hablecine.Da krenem od zadnjeg Barba,Savo,Kodro,Hadzibegic,Bajevic,Prosinecki,Bazdarevic...da ne nabrajam.Sve gori od goregizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/04/2025 18:41Nece jezik nego pravoBoli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije![]()
![]()
![]()
- studeni76
#34485 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ako te boli cuna za Barbarezom, zasto ti smeta sto je covjek otisao da gleda moguceg buduceg clana tima?luckylaka wrote: ↑20/04/2025 17:37 Boli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije
Jel to mozda trebao ici da gleda ove sto ne zele da igraju?
- Point.
#34486 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Barba makar ide uživo gledati reprezentativce, Pape ih je gledao na kasetama.
- Logovan
#34487 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I odveo (jedini) reprezentaciju na SP. Više poštovanja za Papeta. 
-
palermo
#34488 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sto je Barbarez ublehas ? Zajebao te u zivotu, prodao drzavu, ostamotio reprezenyaciju, osvojio nula bodova u kvalifikacijama, ostao ti para duzan...luckylaka wrote: ↑20/04/2025 17:37 Boli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije
Koja je to tajna veza izmedju Lakija I Anela....pitanje za milion maraka...
- Point.
#34489 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dok nije sve usrao sa Tinom i Anelom. Tad su kola krenula nizbrdo.
- Logovan
#34490 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uradio ono što se godinama tražilo. Više poštovanja za Papeta. 
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34491 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Potpisujem ovo. Do tada smo bili masina, nakon kraja kvalifikacija za SP ni sjena od toga.
Meni je kao pitaru Pape bio institucija, i onda se srozao u ocima uvaljujuci bratica ... jos kao zadnjeg veznog lafo ga poturao u medijima, s obzirom da smo tu najdeficitarniji bili. Pa onda zukanovic lijevi bek nije isao na SP, da bi Tino upao, a protiv nigerije igrali bez tog istog lijevog beka.
Tako da sam ja jedva docekao da ode, vala. Gledam reprezentaciju ko da gledam bh politicare. Sve po babi i stricevima, i to doslovno
Taj plasman i te kvalifikacije, ali i one prije, ce Papeta upisati u legende reprezentacije. Jos mi je u glavu ona vrhunska utakmica u po Parizu, to tesko da cemo ikad ponoviti. Ali to mu je to, ostalo je sam pokvario.
- Point.
#34492 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To je to. Pape je meni bio Tito dok nije krenuo muljati sa Tinom i Anelom. To mu je bilo skroz nepotrebno, jer je bio pročitan iste sekunde kad je bratića prodavao.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/04/2025 21:22Potpisujem ovo. Do tada smo bili masina, nakon kraja kvalifikacija za SP ni sjena od toga.
Meni je kao pitaru Pape bio institucija, i onda se srozao u ocima uvaljujuci bratica ... jos kao zadnjeg veznog lafo ga poturao u medijima, s obzirom da smo tu najdeficitarniji bili. Pa onda zukanovic lijevi bek nije isao na SP, da bi Tino upao, a protiv nigerije igrali bez tog istog lijevog beka.
Tako da sam ja jedva docekao da ode, vala. Gledam reprezentaciju ko da gledam bh politicare. Sve po babi i stricevima, i to doslovno![]()
Taj plasman i te kvalifikacije, ali i one prije, ce Papeta upisati u legende reprezentacije. Jos mi je u glavu ona vrhunska utakmica u po Parizu, to tesko da cemo ikad ponoviti. Ali to mu je to, ostalo je sam pokvario.
- luckylaka
#34493 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kralj,uzeli smo 130-u reprezentaciju na guzove treba da mu spomenik dignemo.Sve osim plasmana na S.P. u ovoj grupi ce biti katastrofa za BiH fudbal.Ako pratis a ocito ne pratis od prvog dana sam uz ovu reprezentaciju i toliko sam siguran u dolazak u U.S. da samo cekam u kojem gradu igramo.Dakle jos jednom navijam za BiH pa makar je dodik doveo na s.p.
- luckylaka
#34494 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro.Prvo otisao da gleda momka koji mozda nece ni zaigrati za nas(daj boze da hoce),drugo otisao da gleda momka koji je odigrao 3 minute.Sta je sef zakljucio nakon sto je pogledao ove 3 minutestudeni76 wrote: ↑20/04/2025 21:03Pa ako te boli cuna za Barbarezom, zasto ti smeta sto je covjek otisao da gleda moguceg buduceg clana tima?luckylaka wrote: ↑20/04/2025 17:37 Boli me chuna za Barbarezom,Spahom i svima oko njih ,ja navijam za Reprezentaciju BiH i gledam reprezentaciju a ne one sto sjede na klupi.Barbarez ce biti i otici(kao i svi do sada)reprezentacija ostaje za sva vremena.Inace ovako sam pisao za sve i jednog ublehasa koji je sjedio na klupi reprezentacije
Jel to mozda trebao ici da gleda ove sto ne zele da igraju?
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34495 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uzeo je i 45. reprezentaciju, i to u gostima. Al to ne treba pominjati jelde?
Janelt je igrao tri minute, tacno, ali ko je znao da ce igrati toliko kad se uzimala avionska karta mjesec dana ili koliko vec prije? A mozda je isao pricati i s njegovim trenerom, da dobije jos informacija. Al ni to ne treba pominjati jelde?
Mislim ipak da je tebi barbarez iz nekog razloga OGROMAN trn u oku i, iako si me do sad jako nervirao ovim hinjalukom i laznom podrskom, sad bih se mogao poceti i zabavljati kad vidim koliko ti ovo sve muke stvara.
PS ja sam prvi bio nezadovoljan izborom Barbareza, jer mu je falilo iskustva, al bolje je bilo njemu dati priliku nego Milosevicu, Prosineckom ili Kodri. On je bar bio stub ove reprezentacije i zna sta ona znaci. Za sad tu priliku koristi a i pokazao je da zna kako se pravi tim a ne skup primadona. Pa kad bude grijesio pljuvat cemo ga svi skupa, al do tada - naprijed BiH
a lazne patriote nek se valjaju u svom blatu 
Janelt je igrao tri minute, tacno, ali ko je znao da ce igrati toliko kad se uzimala avionska karta mjesec dana ili koliko vec prije? A mozda je isao pricati i s njegovim trenerom, da dobije jos informacija. Al ni to ne treba pominjati jelde?
Mislim ipak da je tebi barbarez iz nekog razloga OGROMAN trn u oku i, iako si me do sad jako nervirao ovim hinjalukom i laznom podrskom, sad bih se mogao poceti i zabavljati kad vidim koliko ti ovo sve muke stvara.
PS ja sam prvi bio nezadovoljan izborom Barbareza, jer mu je falilo iskustva, al bolje je bilo njemu dati priliku nego Milosevicu, Prosineckom ili Kodri. On je bar bio stub ove reprezentacije i zna sta ona znaci. Za sad tu priliku koristi a i pokazao je da zna kako se pravi tim a ne skup primadona. Pa kad bude grijesio pljuvat cemo ga svi skupa, al do tada - naprijed BiH
- BarbaDue
#34496 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ti si na pogrešnom tragu. Kako ne možeš shvatiti da neki ovdje i pored podrške Barbarezu vidimo i neke njegove, ili SŠ greške. Navijam legendo i ja za repku i sa Barbom i bez njega ali to ne znači da ga ne treba kritikovati.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#34497 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na sasvim sam dobrom tragu, ne brini.
Jedna stvar je nekad kritikovati a nekad hvaliti, kako koje zatreba jel. To je i normalno i pozeljno, nije niko nedodirljiv niti nepogresiv.
Druga stvar je nekad kritikovati a nekad pljuvati. Hvale ni u tragovima, ili upakovano obavezno uz neku kritiku (ko laka nakon rumunije sto je procijedio jedva "cestitke ali ...").
Imate sasvim dovoljno postova ovdje da se vas cetvoricu stavi u odgovarajucu kucicu (luckylaka, BarbaDue, Edin H, Lug).
Hajte sad, odmorite malo pa krajem hefte navratite da opet lamentirate sto Anel nije tu il sto selektor trosi pare od saveza.
Jedna stvar je nekad kritikovati a nekad hvaliti, kako koje zatreba jel. To je i normalno i pozeljno, nije niko nedodirljiv niti nepogresiv.
Druga stvar je nekad kritikovati a nekad pljuvati. Hvale ni u tragovima, ili upakovano obavezno uz neku kritiku (ko laka nakon rumunije sto je procijedio jedva "cestitke ali ...").
Imate sasvim dovoljno postova ovdje da se vas cetvoricu stavi u odgovarajucu kucicu (luckylaka, BarbaDue, Edin H, Lug).
Hajte sad, odmorite malo pa krajem hefte navratite da opet lamentirate sto Anel nije tu il sto selektor trosi pare od saveza.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 21/04/2025 09:01, edited 2 times in total.
- drug_profi
#34498 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Opet da upitam jel Anel rekao da želi igrati opet?
Ili mu treba neko otić popušit?
Ili mu treba neko otić popušit?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- Point.
#34500 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisi gledao da smo uzeli i 45 reprezentaciju u gostima? Odigrali smo dvije utakmice pod njegovim vođstvom sa ekipama koji su bare bare sa nama i obje uzeli. I šta ti je tu hablečina? Nisam te pitao je li navijaš za reprezentaciju ili ne.luckylaka wrote: ↑21/04/2025 03:24Kralj,uzeli smo 130-u reprezentaciju na guzove treba da mu spomenik dignemo.Sve osim plasmana na S.P. u ovoj grupi ce biti katastrofa za BiH fudbal.Ako pratis a ocito ne pratis od prvog dana sam uz ovu reprezentaciju i toliko sam siguran u dolazak u U.S. da samo cekam u kojem gradu igramo.Dakle jos jednom navijam za BiH pa makar je dodik doveo na s.p.