2014 SDA-DFseln wrote:Koji treci put?putokaz1 wrote: A DF će s SDA,kako stvari stoje ,i treći put s njima
Ovo su tek drugi izbori na kojima ucestvuju.
2016 Stojnići i kompanija s SDA
2014 SDA-DFseln wrote:Koji treci put?putokaz1 wrote: A DF će s SDA,kako stvari stoje ,i treći put s njima
Zaboravio si svih 10 kantona, Federaciju u drzavni nivo.putokaz1 wrote:2014 SDA-DFseln wrote:Koji treci put?putokaz1 wrote: A DF će s SDA,kako stvari stoje ,i treći put s njima
2016 Stojnići i kompanija s SDA
Evo ga, samo sam ovo cekaonemampojma0 wrote:Imajuci u vidu interes i sigurnost drzave, mislim da bi bilo pogubno pustiti samu Sda u vlast sa Hdz i Snsd.
Ozbiljne stranke trebaju preuzeti odgovornost za drzavu i podijeliti je medjusobno, a tu mislim u prvom redu na Df,Sdp i Sda. Koalicija tih stranaka daje i stabilnu vlast na nizim nivoima.
Navijacko posmatranje stvari nije za politike.
Pravljenje koalicija od 6, 7 i vise stranaka je neozbiljno.
Bolje i sa Sda nego njenim nusproduktima...Kuko,Kifla i sl
...NS sa Kiflom, Nerko sa Faaahrom...ultima_palabra wrote:Evo ga, samo sam ovo cekaonemampojma0 wrote:Imajuci u vidu interes i sigurnost drzave, mislim da bi bilo pogubno pustiti samu Sda u vlast sa Hdz i Snsd.
Ozbiljne stranke trebaju preuzeti odgovornost za drzavu i podijeliti je medjusobno, a tu mislim u prvom redu na Df,Sdp i Sda. Koalicija tih stranaka daje i stabilnu vlast na nizim nivoima.
Bolje i sa Sda nego njenim nusproduktima...Kuko,Kifla i slZrtvovanje za drzavu Vol. 3747383738... drzava je u opasnosti, stize kredibilni Komsic sa svojom ozbiljnom strankom u pomoc... ne bi on treci put zaredom koalirao sa SDA, ali duznost zove
To je bilo moje misljenje.ultima_palabra wrote:Evo ga, samo sam ovo cekaonemampojma0 wrote:Imajuci u vidu interes i sigurnost drzave, mislim da bi bilo pogubno pustiti samu Sda u vlast sa Hdz i Snsd.
Bolje i sa Sda nego njenim nusproduktima...Kuko,Kifla i slZrtvovanje za drzavu Vol. 3747383738... drzava je u opasnosti, stize kredibilni Komsic sa svojom ozbiljnom strankom u pomoc... ne bi on treci put zaredom koalirao sa SDA, ali duznost zove
Vlast bez HDZa je nemoguca... uz njih uvijek ide i SDA. Ko ce biti priljepak je sasvim nebitno.nemampojma0 wrote:To je bilo moje misljenje.ultima_palabra wrote:Evo ga, samo sam ovo cekaonemampojma0 wrote:Imajuci u vidu interes i sigurnost drzave, mislim da bi bilo pogubno pustiti samu Sda u vlast sa Hdz i Snsd.
Prvi nisam za pricu sa Sda, ali sam jos manje za pricu sa fasistickim Hdz-om.
Mozda nisam u prvom postu bio jasan...kazem, koalicija Df+Sdp+Sda+Snsd.
Da ti ne bi ostao samo na kritici, de bujrum, kazi bolje rjesenje.
Pa Bakir je vec rekao da nije fer da se oni sami bore sa fasistima na drzavnom nuvou, a da drugi uzimaju lovu po kantonima.Prpa.ba wrote:Sta fali da se SDA kao dokazana patriotska opcija sama bori sa fasistima? Kad su nas znali odbraniti u ratu, ovo ce za njih biti mala maca. Ako im zafali pomoc, uvijek je tu njihov otpad u obliku DF-a.
Pazi sta danas onaj SDA portal Global CIR piše:ultima_palabra wrote:Evo ga, samo sam ovo cekaonemampojma0 wrote:Imajuci u vidu interes i sigurnost drzave, mislim da bi bilo pogubno pustiti samu Sda u vlast sa Hdz i Snsd.
SDA treba izbaciti iz vlasti na svim nivoima gdje se može, jer to je najveća kriminalna organizacija. Isto tako ako se mogne izbaciti i HDZ i SNSD treba uraditi. Vrijeme je da DF otvoreno kaže jesu li da prave vlast bez SDA ili su u stvari oduvijek bili privjesak SDA. Sjetimo se Vlade KS i podrške DF-a toj kriminalnoj Vladi.nemampojma0 wrote:Imajuci u vidu interes i sigurnost drzave, mislim da bi bilo pogubno pustiti samu Sda u vlast sa Hdz i Snsd.
Bolje i sa Sda nego njenim nusproduktima...Kuko,Kifla i sl
Treći ako brojimo općinske izbore, gdje su kandidati DF-a pokazali svoje pravo lice tako što su špodržali mafiju iz SDA i onemogučili da građanske stranke imaju gradonačelnika Sarajeva.seln wrote:Koji treci put?putokaz1 wrote: A DF će s SDA,kako stvari stoje ,i treći put s njima
baš kao što kaže drug_profi, sve se nema...drug_profi wrote:E nece moci, ne dam, ne halalilm 45 mjeseci kiše, blata, krvi i uzasa...criticos wrote:Kao bivši demobilisani borac ne tražim ništa od države i sit sam više te priče o borcima i naknadama. To je priča za pijavice i to treba iskorijeniti. .. Ne govorim o RVI.
Siromasana drzava, kolaps folovi... a preseravaju se sa platama, dodacima, naknadama, benefitima, proslavama... NASIM parama, a da nije bilo boraca ne bi niceg bilo.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mustafa ... /181017131bingov buraz wrote:U USK su koalirali sa SDA i Babinim,fuj.
to je karina jedna za kupovanje glasova.drug_profi wrote:Zakon o borcima je los, ali se mora napraviti bolji.
Boracki dodatak na penziju 4-5% po godini učešća u borbenim formacijama OS bi bio sasvim dovoljan i mislim da federacija ne bi imala problem sa tom cifrom. Naravno uz strogu reviziju spiskova.
Ove apanaže za radno spsobne demobilisane borce su glupost i insistiranje na njima je samo način da se sve minira.
Sva druga prava koja je zakon predviđao su besmislena.
To je "nova" postizborna vlada koja će trajati mjesec do uspostave nove.97% vremena mandata su bili zajedno.malakh wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/mustafa ... /181017131bingov buraz wrote:U USK su koalirali sa SDA i Babinim,fuj.
Podršku imenovanju Ružnića (sadašnjeg zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Cazin) za premijera dalo je 17 skupštinskih zastupnika iz A-SDA, SDP-a, DF-a, Nezavisnog boka i DNZ-a. Nakon toga, predloženi su novi ministri u Vladi koju će Ružnić predvoditi.
samo napominjem da su i sada na vlasti, ali ne sa sda i babinim laburistima.bingov buraz wrote:To je "nova" postizborna vlada koja će trajati mjesec do uspostave nove.97% vremena mandata su bili zajedno.malakh wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/mustafa ... /181017131bingov buraz wrote:U USK su koalirali sa SDA i Babinim,fuj.
Podršku imenovanju Ružnića (sadašnjeg zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Cazin) za premijera dalo je 17 skupštinskih zastupnika iz A-SDA, SDP-a, DF-a, Nezavisnog boka i DNZ-a. Nakon toga, predloženi su novi ministri u Vladi koju će Ružnić predvoditi.
broje li se izbori i za vijece roditelja u skolama?Better Man wrote:Treći ako brojimo općinske izbore, gdje su kandidati DF-a pokazali svoje pravo lice tako što su špodržali mafiju iz SDA i onemogučili da građanske stranke imaju gradonačelnika Sarajeva.seln wrote:Koji treci put?putokaz1 wrote: A DF će s SDA,kako stvari stoje ,i treći put s njima
Ne treba zaboraviti ni 2013. kad su Hanka Vajzović i tek osnovani DF oborili vladu SDP-SBB i zajedno sa Konakovicem izglasali najgoru, najbahatiju, najkorumpiraniju SDA Vladu koju je Kanton Sarajevo zapamtio. Lica iz te Vlade koju pamtimo su Esed Radeljas, Zeljkovic, Bubcia, Hrenovica...seln wrote:broje li se izbori i za vijece roditelja u skolama?Better Man wrote:Treći ako brojimo općinske izbore, gdje su kandidati DF-a pokazali svoje pravo lice tako što su špodržali mafiju iz SDA i onemogučili da građanske stranke imaju gradonačelnika Sarajeva.seln wrote: Koji treci put?
Na opcinskim izborima je vec bio svaciji u svacijoj.
kakva je to tek ekipa bila.......hebo monty paytoncadburry wrote:
Ne treba zaboraviti ni 2013. kad su Hanka Vajzović i tek osnovani DF oborili vladu SDP-SBB i zajedno sa Konakovicem izglasali najgoru, najbahatiju, najkorumpiraniju SDA Vladu koju je Kanton Sarajevo zapamtio. Lica iz te Vlade koju pamtimo su Esed Radeljas, Zeljkovic, Bubcia, Hrenovica...
vladu oborili 21.11.2012. godine, df osnovan sredinom 2013. godine. kako je tek osnovani df oborio vladu?cadburry wrote: Ne treba zaboraviti ni 2013. kad su Hanka Vajzović i tek osnovani DF oborili vladu SDP-SBB i zajedno sa Konakovicem izglasali najgoru, najbahatiju, najkorumpiraniju SDA Vladu koju je Kanton Sarajevo zapamtio. Lica iz te Vlade koju pamtimo su Esed Radeljas, Zeljkovic, Bubcia, Hrenovica...