Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
motorna_pila

#34451 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by motorna_pila »

Mutivoda wrote:Ma ovo je žena pisala.
+1
dale cooper

#34452 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

Ne znam, dijelovi ovoga što je ovaj nginxell napisao su samo lijepo umotana verzija
stvari koje neki drugi, više šovinistički nastrojeni forumaši govore.
nginxell wrote:Cure pustite ove sto valjaju gluposti. Ja, kao muskarac, sam ubjedjen da ima onih koji zele imati samo jednu zenu u zivotu, taj sam zapravo i ja. Kurvaluci i ostalo? ...nismo zivotinje, ja sebe 20 godine gradim, teretana ovo ono, ucim po cijele noci, i onda da to dajem svakoj? Nisam ja igracka, tako da ce mene imati samo jedna, i ona ce mene dotjerivati samo onako kako ona zeli. Ona ce meni jedina govoriti sta da ja radim i cime da se bavim, jer ona je moj ukras, i samo ona ce zajedno sa mnom iskusiti sve trenutke ovog zivota. Naravno, imam svoje kriterije, prvenstveno da je zensko u svakom smislu te rijeci. Fina, blaga,tiha i povucena.To divno stvorenje treba biti skruseno, tiho i lijepo(a svaka je lijepa, osim onih sto same sebe upropaste), jer, ona je nesto sto je dio mene, ja znam sebe i zelim da joj budem zastitnik, samo za mene, i samo njoj cu da udovoljavam. Zato lijepo i vrlo vrlo pazljivo biram svoju princezu. :)
Mislim lijepo je to što on hoće jednoj ženi da bude vjeran, ali on zauzvrat očekuje nekoga ko će
ga ponizno slušati i služiti, barem kako se meni čini. Kad podvikne "ženo đe je meza" :twisted: i trehne rukom
od sto, da se ta meza brate i stvori. :D
Mutivoda

#34453 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mutivoda »

Da li volite da spavate zagrljeni sa djevojkom/ženom ili vam više odgovara svako na svoju stranu? :D
insomnia78

#34454 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by insomnia78 »

Svako na svoju stranu
Znam se doduse nekad pred jutro il ujutro privaliti uzguzove

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sunny-7

#34455 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

nightvision wrote:
Sunny-7 wrote:
dječak sa šibicama wrote:

rijeci su suvisne
A i ova sportska oprema joj je onooo...bas sportska :D
A ti mozda nisi ni pogledala video da vidis o cemu se radi. Ili si, sto je jos najvjerovatnije, pogledala pa pucas od ljubomore, a kladim se i dobar dio zenske populacije, i sad joj je oprema sportska, iako je cura digla cijeli studio na noge uspjela si ti joj TI mahanu naci. Nije ti palo na pamet da bez ovakve "sportske opreme" ne bi djevojka mogla uraditi to sto jeste. A pokazala je pravo malo umjetnicko djelo, nimalo gore od nekakve ritmicke gimnastike. Ti ovako ne mozes svoje dupe okrenuti ni za pola kruga oko stola u mcdonald's-u bez obzira kakvu opremu imala. Probaj malo vjezbati pa kritikuj kada budes mogla cijeli krug oko stola istrcati.
Kazu svemir i ljudska glupost su bezgranicni. Ja bih jos dodao - i licemjerstvo.
@najtvižn: ti ovo iz iskustva o gluposti i licemjerstvu?! Opusti se ba, i uzivaj u zivotu ;-) :-*
1 x 2

#34456 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by 1 x 2 »

Mutivoda wrote:Da li volite da spavate zagrljeni sa djevojkom/ženom ili vam više odgovara svako na svoju stranu? :D
čuj spavate.
nema spavanja kod mene.
ti bi i da odspavaš malo... e ne može srečo. nemože.
lezi!
samo surovo, beskompromisno trpanje koje nikad ne prestaje.
ja sam lud.
S4mpion

#34457 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

kiki-miki wrote:Da li biste sad u penziju? :oops:

Da li biste otvorili porodiljsko bolovanje,ako žena ima bolju platu ili želi da se vrati na posao ranije?
Ne bih, žena bolje devera s djetetom nego muško.
S4mpion

#34458 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

nginxell wrote:Cure pustite ove sto valjaju gluposti. Ja, kao muskarac, sam ubjedjen da ima onih koji zele imati samo jednu zenu u zivotu, taj sam zapravo i ja. Kurvaluci i ostalo? ...nismo zivotinje, ja sebe 20 godine gradim, teretana ovo ono, ucim po cijele noci, i onda da to dajem svakoj? Nisam ja igracka, tako da ce mene imati samo jedna, i ona ce mene dotjerivati samo onako kako ona zeli. Ona ce meni jedina govoriti sta da ja radim i cime da se bavim, jer ona je moj ukras, i samo ona ce zajedno sa mnom iskusiti sve trenutke ovog zivota. Naravno, imam svoje kriterije, prvenstveno da je zensko u svakom smislu te rijeci. Fina, blaga,tiha i povucena.To divno stvorenje treba biti skruseno, tiho i lijepo(a svaka je lijepa, osim onih sto same sebe upropaste), jer, ona je nesto sto je dio mene, ja znam sebe i zelim da joj budem zastitnik, samo za mene, i samo njoj cu da udovoljavam. Zato lijepo i vrlo vrlo pazljivo biram svoju princezu. :)
Budeš li ovo pričao uokolo, ostarićeš s mačkom(životinjom).
Steph

#34459 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Steph »

S4mpion wrote:Budeš li ovo pričao uokolo, ostarićeš s mačkom(životinjom).
Pa možda to i nije tako loša opcija.. :mrgreen:
kritichar

#34460 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kritichar »

hajd sad priznaj kolko ti se forumašica javilo na pp? :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#34461 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

dale cooper wrote:Ne znam, dijelovi ovoga što je ovaj nginxell napisao su samo lijepo umotana verzija
stvari koje neki drugi, više šovinistički nastrojeni forumaši govore.
:mrgreen:
pirmin

#34462 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by pirmin »

kiki-miki wrote:
Da li biste otvorili porodiljsko bolovanje,ako žena ima bolju platu ili želi da se vrati na posao ranije?
Ne bih.
Sta ce reci mahala, vidi onog papucara?
https://www.youtube.com/watch?v=BD5M6HbiKWs

Neka hvala!
Bolje je glumiti mudatog Balkanca, duboko potiskivati njezne strane svoje duse.

:D

:oops:

:roll:
kritichar

#34463 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kritichar »

kiki-miki wrote:
kakve sve ideje nećete dobiti od ove GMO hrane i MTV-CNN hipnoze
prirodna uloga muškarca je da opskrbljuje porodicu, a ženina da bude uz dijete
Sunny-7

#34464 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

Evo jedno normalno pitanje: Da li muskarci poslije sexa odmah zaspu? Ili volite jos malo da se mazite, grlite...? Koju zenu poslije sexa grlite, ono, ne mozete da je pustite iz ruku, a pored koje zaspete odmah? Ne interesuje me od koje odmah poslije sexa pobjegnete iz kreveta :)
avetinja

#34465 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by avetinja »

Sunny-7 wrote:Evo jedno normalno pitanje: Da li muskarci poslije sexa odmah zaspu? Ili volite jos malo da se mazite, grlite...? Koju zenu poslije sexa grlite, ono, ne mozete da je pustite iz ruku, a pored koje zaspete odmah? Ne interesuje me od koje odmah poslije sexa pobjegnete iz kreveta :)
Pored svake zaspem kada me tjeraju na maraton. :mrgreen:
nginxell

#34466 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by nginxell »

Nije zena ovo pisala, i ostavite se takvog razmisljanja, kao ono, sta, ha, gdje, ko?... O cemu vi pricate? Pa vi ste ublehani fimovima i serijama do neba, pa mislite da je ovo sto sam ja nemoguce biti. Sta je za vas zivot? Za vas je zivot piti alkohol ko ubleha, pusiti i drogirati se sa rajom u nekom klubu, kurvati se itd itd... kuci poslije toga ne mozes da dodjes, jer ne znas gdje su ti noge, otvoriti usta ne smijes(jer iz njih izviru raznorazni gasovi), o mozgu, gdje se nalazi, da i ne pricam jer ti je otisao negdje daleko i prije svega toga. Jadno li je to vase razmisljanje. Pa ja bih sve dao za 1 minut srece sto provodim sa drugovima na treningu i na faxu. Danas je sramota normalan, ovako kao ja, jer kao prvo cjenim sebe, a za to imam razloga dosta kad se uporedim sa ovim 'pametnim' svijetom sto me okruzuje, jer sam u djetinjstvu bio provociran zbog dosta razloga, normalan sam bio, to je razlog, a ovo je, sto vecina omladine radi po BiH, to je kul, to je stepen vise u svakoj osnovi. Prevrcete sve na politicare, a i nije ni cudo zasto je drzava katastrofa, jer sve vise ponestaje znanja, a gdje nestane znanja zna se sta se dogodi, svako misli za sebe da je najpametniji, sve vise i vise rasprava, a niko od tih sto je pocinju i sto ucestvuju u njoj, nije upucen u to o cemu prica. Danas je kul gledati... nez Farmu, Velikog brata, kojekakve serije, filmove i gluposti, a momak uzeo knjigu ili svesku, nesto je uglavnom citao, ovaj do mene mu se smije, vidi onog... srednja skola. Neka svako zna sta je Facebook, kako se pise svaki smajlic, a ovo ostalo van toga, ma ljudi mi smo najpametniji, to nama ne treba. Ustvari, napisah sve ovo, ali na kraju shvatim, ma sta me briga za ostale.

za ovog gore komentatora... Tuci zenu i galamiti na nju nema smisla, ti je biras i ti si kriv za to, ali ako ti nije onakva kakva se je predstavljala prije svega toga, imas razvod i svako svojim putem. Zivi zivot kralju.
Sunny-7

#34467 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

@nginxell Svaka čast tebi, svaka čast tvojim roditeljima, imam sina, i nadam se da će razmišljati i postupati kao i ti.
nginxell

#34468 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by nginxell »

sherbett wrote:
nightvision wrote:
brate nije fer da ih ovoliko lozis. ali priznajem, nasmijao si me ono pravo. :thumbup:
loš pokušaj, babe :oops:
plitak si. misliš da su knjige i teretana dovoljno za "rad" na sebi? možda imaš 15 godina? onda je sve OK.
i ovo "ona je meni ukras"? plitak si. a možda si se pogrešno izrazio? Možda imaš 15? Onda je OK al nisi dovoljno knjiga pročitao, ako si se ipak samo pogrešno izrazio :oops: ne radiš dobro na sebi, i ne zaslužuješ ju po toj liniji
Daj mi "ne plitki" jos kakvih saznanja da se vodim i time? Sta jos trebam uraditi da se jos vise "nadogradim". Znoj proliti i uciti, ti sigurno ne mozes, pa zato ovo i pises, da da, ne mora biti ravan stomak, a ne treba ni znanja puno, treba se roditi inteligentan i zivjet ces ko car :*
Capajebo

#34469 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

Steph wrote:I da postoje naići će bar jedna, možda i dvije, koji će ih žestoko zajebati i više neće biti takvi, vrlo jednostavno, a nadasve istinito.
+1 :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#34470 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

Znaci zivot je drogiranje, alkohol, nasilnistvo ili pisanje pateticnih postova punih omalovazavanja po forumu u kojima sebe smatramo velicinom.
Ne znam, meni ova droga i alkohol ipak bolje zvuci.
S4mpion

#34471 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

nginxell wrote: Nisam ja igracka, tako da ce mene imati samo jedna, i ona ce mene dotjerivati samo onako kako ona zeli. Ona ce meni jedina govoriti sta da ja radim i cime da se bavim, jer ona je moj ukras, i samo ona ce zajedno sa mnom iskusiti sve trenutke ovog zivota. ..... jer, ona je nesto sto je dio mene, ja znam sebe i zelim da joj budem zastitnik, samo za mene, i samo njoj cu da udovoljavam. Zato lijepo i vrlo vrlo pazljivo biram svoju princezu. :)
Prosto ne vjerujem u čemu žene vide šovinizam. :D
kloniran

#34472 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

Sunny-7 wrote:@nginxell Svaka čast tebi, svaka čast tvojim roditeljima, imam sina, i nadam se da će razmišljati i postupati kao i ti.
Ja kad bih znao da ce mi sin imati ovakav stav, s ponosom bih ga odrobijao :roll:
Cuj da zena bude ukras, pa nije lančić jebote, A ostatak ne zelim ni komentarisati, kakav karakter moras imati da neko drugi upravlja tvojim zivotom :facepalm:
Nisam ja igracka, tako da ce mene imati samo jedna, i ona ce mene dotjerivati samo onako kako ona zeli. Ona ce meni jedina govoriti sta da ja radim i cime da se bavim, jer ona je moj ukras...
Sunny-7

#34473 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

Procitaj njegov zadnji post. A ti svog sina odrobijaj.
kloniran

#34474 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

Sunny-7 wrote:Procitaj njegov zadnji post. A ti svog sina odrobijaj.
Procitao ja dobro, al izgleda ti nisi ;-)

Smatrati zenu ukrasom je cak igore nego je smatrati prostitutkom i eskort damom.
Iz ovakvih se obično rađaju oni koji vas milke po glavi kad mu očekivanja splasnu :roll:
nginxell

#34475 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by nginxell »

"Znaci zivot je drogiranje, alkohol, nasilnistvo ili pisanje pateticnih postova punih omalovazavanja po forumu u kojima sebe smatramo velicinom.
Ne znam, meni ova droga i alkohol ipak bolje zvuci."

lady
Ja sam igrom slucaja, prelistavao klix i vidim dole ovaj forum, i usao sam, napravio racun itd. Na prvih nekoliko ali i ovamo pri kraju, postoje postovi u kojima je rasprava o tome da li je muskarcu dovoljna jedna zena u zivotu. Ja sam napisao svoje misljenje i od tog ne idem. E, onda se nadovezujem na ove gore kojima je takvo misljenje nepoznanica. Napisao sam i taj post, i mislim da si shvatila sve do jedne rijeci sta zelim reci, ali izvini, ti imas pravo razmisljati drugacije od mene, ti imas svoj stav, i tako si odgojena i time se vladas, tako da izvrtati necije rijeci u nesto sto nije, mislim da je cista glupost. Svoje misljenje ostavi, ili si ostavila, 1480 je stranica, i tu ti niko nista nema sta pricati. Ja kao sto sam rekao tako i stoji, nista me ne mjenja, a vidim da je ova dole korisnica shvatila sta sam zapravo napisao, tako da mislim da i ti shvatas. Ljude niko ne mjenja, tako da ni ovaj ovdje post koji sam napisao, mislim, svako zna kako je napravilnije zivjeti, ali svako nesto promjeni na ono sto njemu odgovara, tako da mislim da nikog necu uvrijediti, ali eto mozes mene i moje postove obrisati, rasprava ne vodi nigdje, tako da necu vise nista ni pisati. klonirani, meni je ukras, ti svoju smatraj prostitukom...
Locked