Dešavanja u Srbiji
- bh.tornjak
#34451 Re: Dešavanja u Srbiji
vele u Srbiji:
"Neće nam dozvoliti ulazak u EU bez jasno rešenog pitanja granica, kaže predsednik Srbije i dodaje da će rešenje za Kosovo saopštiti za dva do dva i po meseca."
dakle....jos malo "rahatluka"....a onda (na proljece) krece SHOW.....
"Neće nam dozvoliti ulazak u EU bez jasno rešenog pitanja granica, kaže predsednik Srbije i dodaje da će rešenje za Kosovo saopštiti za dva do dva i po meseca."
dakle....jos malo "rahatluka"....a onda (na proljece) krece SHOW.....
- jao_situacije
#34452 Re: Dešavanja u Srbiji
zadao mu je onaj palma zadaću sa onim tri iljade za gospođu, u očima naroda bi dragi aco ispao fukara a čovjek lider regiona..prljavi Hare wrote:Koliko je samo života spasio dragi Aco spriječavajući više oružanih sukoba,da ne rečemo ratova po Balkanu.zavrzlama wrote:Vucic rekordno zavrsi istragu...Ivanovica su ubili albanci da bi doveli u hamerima specijalce i okupirali sjeverni dio kosova,i usput da izazovu rat.. sreca pa je vucic sve to unaprijed znao pa naredio vojsci srbije da budu u pripravnosti...srecom albanci nisu nista pokusali inace bi najebali![]()
Toliko o iskrenisti srbije da bude dio istrage i pomoci oko rjesavanja ubistva...Čovjek kome je mir i
prosperitet na prvom mjestu!Nadam se da neće biti zaboravljen kada se ove godine budu dijelile Nobelove nagrade...![]()
P.S.Traktor za gospodina,za gospođu 3 koze!
ali onda je dragi aco podigao ulog i u jednoj noći je spriječio rat i dijelio traktore i stoku
-
llull
#34453 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam ko je taj Mica, ocigledno uzivas u njegovom opusu dok znas sta pjeva...prljavi Hare wrote:Šta?llull wrote:Smijes se znaci i pravoslavcima koji su dali zivote za BiH, njihovim obiteljima koje su ostale u BIH?prljavi Hare wrote:
Mi smo braća pravoslavci
Rođeni smo ko junaci
Nek se bija bitka ova
Od Krajine sve do Kosova
Vjerujem da se i na njih to odnosi?
I onda sebe smatras za evropljanina, gradjanina sirokih shvatanja koji je liberalan, pravedan i cestit ?Uh,razotkrio si me!...i raskrinkao.
Pjesma nije moja već se radi o sada već klasiku,takoreći evergreenu patriotske muzike u izvođenju
čuvenog kantautora Lepog Miće,poznatog i po bezvremenskom hitu "Muslimani,bolje da vas nema!",a sada uvaženog građanina lidera regiona i
rado viđenog gosta mnogih reality show emisija.![]()
To je sav zaključak koji si izvukao iz slike dragog Ace i južnog brata,kao i stihova Lepog Miće?Možeš ti to bolje,siguran sam u to.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#34454 Re: Dešavanja u Srbiji
Omiljeni vokalni solista!llull wrote:
Ne znam ko je taj Mica, ocigledno uzivas u njegovom opusu dok znas sta pjeva...
- jao_situacije
#34455 Re: Dešavanja u Srbiji

šiptari najebali ste, kad krenu vulin, laža, vučić j. vučićević, i onaj sa jutarnjeg programa pinka, ima da se prošetaju do tirane
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34456 Re: Dešavanja u Srbiji
žiku Lazanskog, ko Lorens od Arabije 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34457 Re: Dešavanja u Srbiji
Lazo od AraBije 
- Chmoljo
#34458 Re: Dešavanja u Srbiji
Lazo od Ublehe.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34459 Re: Dešavanja u Srbiji
Chmoljo wrote:Lazo od Ublehe.
jeBo ti maksima od divizije kako ovaj lupeta
- jao_situacije
#34460 Re: Dešavanja u Srbiji
samo za dragog čmonju, iako je off..Chmoljo wrote:Lazo od Ublehe.
laža je jedan vrlo zanimljiv lik, ima jeep američke uniforme ray ban i tako, ali priča o rusima
nije lud da vozi uaz
inače kako je u jednom intervjuu rekao kada ide u cg voli da svojim džipom prođe kroz goražde i ostale dijelove bih i lagano uz smijeh kaže da se lokalno stanovništvo prepadne jer misli da je počeo rat
kolekcija proljeće/ljeto

kolekcija jesen/zima

- horkesh
#34461 Re: Dešavanja u Srbiji
Mogao je barem upariti tole i jaknu 
- ultima_palabra
#34462 Re: Dešavanja u Srbiji
Uznapredovala kriza srednjih godina.
-
statixx
#34463 Re: Dešavanja u Srbiji
jao_situacije wrote:
kolekcija proljeće/ljeto
kolekcija jesen/zima

- Banksy
#34464 Re: Dešavanja u Srbiji
Koji je to pajac. Poput 'kapetana Dragana', jedan od mnogih iskonstruiranih srpskih stripovskih junaka.
A treba ga zaista poslušati desetak minuta, pa vidjeti koliki je u stvari tanak, površan i plitak i koliko ništa ni o čemu ne zna. Svaki ozbiljan sugovornik začepi mu usta za pet minuta.
A treba ga zaista poslušati desetak minuta, pa vidjeti koliki je u stvari tanak, površan i plitak i koliko ništa ni o čemu ne zna. Svaki ozbiljan sugovornik začepi mu usta za pet minuta.
- prljavi Hare
#34465 Re: Dešavanja u Srbiji
Banksy wrote:Koji je to pajac. Poput 'kapetana Dragana', jedan od mnogih iskonstruiranih srpskih stripovskih junaka.
Sve tačno,samo što nije bitno šta Lazanski zna ili ne zna,bitno je kome prodaje svoju priču a kako vidimo itekako je ima kome prodavati.
Koliko se može vidjeti,lik sasvim lagodno živi od svoje "Dozvolite da se obratimo" priče.
- Chmoljo
#34466 Re: Dešavanja u Srbiji
da, doslovno je nevjerovatno kako čovjek ugodno živi od ublehe.
- seln
#34467 Re: Dešavanja u Srbiji
I sta kaze Lzanski, za tri sata uzimaju ceo sever?
To na Marakani?
To na Marakani?
- Young Erotica
#34468 Re: Dešavanja u Srbiji
Jbg, Vučić je darezljiv prema onima koji drze narod u zabludi.
- prljavi Hare
#34469 Re: Dešavanja u Srbiji
Vidi,nastranu njegova prošlost i stavovi koje je imao,ali lik je naporan do PM.Odem često na B92,te AV rekao ovo,AV rekao ono,bio na otvorenjuYoung Erotica wrote:Jbg, Vučić je darezljiv prema onima koji drze narod u zabludi.
ovoga ili onoga...nevjerovatno.Autoritet na svim poljima,bez obzira o čemu da je riječ.Onda komentari...
u tom smislu i pišu komentare,osim botova dragog Ace.Što god da je vođa izjavio,idu komentari koji se slažu sa vođom,kratki ali dobro glupi i
možeš ih prepoznati s lakoćom.Čak ni kod izbora nickova nemaju mašte.
Ne znam,da živim u Srbiji,samo zbog toga što smara po cijeli dan,nikada ne bi moj glas dobio.
- Young Erotica
#34470 Re: Dešavanja u Srbiji
Druze ubijaju, na pinku imas vesti samo o njemu bukvalno. Mladima generalno je pun k..... Glasaju penzioneri, stranacki poslušnici i krezuba brigada. Svi su se izmenjali I svi su isti, igraju kako ambasade diktiraju a zauzvrat postaju multimilioneri. Boli ih kara za sve ostalo, nego eto da se prica.
- prljavi Hare
#34471 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma znam,PINK-ove kanale organski ne podnosim,kao i ove u BiH koji ih kopiraju i kojekakve emisije otkupljuju od njih ili ih kopiraju.Young Erotica wrote:Druze ubijaju, na pinku imas vesti samo o njemu bukvalno. Mladima generalno je pun k..... Glasaju penzioneri, stranacki poslušnici i krezuba brigada. Svi su se izmenjali I svi su isti, igraju kako ambasade diktiraju a zauzvrat postaju multimilioneri. Boli ih kara za sve ostalo, nego eto da se prica.
Čista katastrofa.Što se glasanja tiče,sve je to u pet deka ali bar u federalnom dijelu BiH ne postoji TV kanal dovoljno gledan gdje bi jedni te isti
političari maltretirali narod po dva sata sa svojim "referatima".Kao da im AV-a nije dosta,dovedu Dodika da smara ljude,uvijek istom pričom.
''Dodik je do sada 11 puta gostovao u „Ćirilici“, a RTRS je svako gostovanje u ovoj emisiji emitovao.
Istovremeno su ignorisali gostovanja drugih političara iz Republike Srpske – Mladen Ivanića, Dragana Čavića, Ognjena Tadića.
Svaki puta ista priča,rekao strancima ovo,rekao ono,maltene išamaro američkog ambasadora,narod u transu od oduševljenja.
- Young Erotica
#34472 Re: Dešavanja u Srbiji
Svi oni strancima samo mogu da se sagnu.
- prljavi Hare
#34473 Re: Dešavanja u Srbiji
Osim Guardiana koji već nekoliko godina šuta imperijalističke ambasadore kako stigne i u tome ima punu podršku Južne Osetije,Pridnjestrovja i Čečenske Republike.Onda iskustva sa tih avantura podijeli sa narodom kod Marića u "Ćirilici",svake godine po par puta.Young Erotica wrote:Svi oni strancima samo mogu da se sagnu.
Vidiš,kako je rekao da je Hojt Jee olupina,nigdje lika nema,ko da je u zemlju propo'.Živi na nekom auto-otpadu.
- Young Erotica
#34474 Re: Dešavanja u Srbiji
Dodika sam video jednom u kaficu u Pioniru na poluvremenu nekog basketa, daj meni daj njima

- prljavi Hare
#34475 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Dodika sam video jednom u kaficu u Pioniru na poluvremenu nekog basketa, daj meni daj njima![]()
![]()
Dosta zaradi,al' sve podijeli s narodom.