Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Djeluje ko fejk link jesi ti ovo vec skidao i gledao ?
sinoc pregledao HD-TS doduše preko web sajta (najnovije snimke skidam i gledam u slučaju da nema prevoda-to mi ne predstavlja neki problem ali ovaj sam se baš bio nameračio da pogledam) i danas gledam na tpb uploadovao neko BrRip i screen shotovi mi izgledali ok, izgleda da su ga iz nekog razloga obrisali
Oops... Sorry, the print of this movie will be uploaded within few days.
fakat, u zadnje vrijeme su se pojavili neki debili sa tim fake linkovima, sinoc vidim postavili Mechanic novi dio BrRip - 17k seedera fol mu se neki debil dole zahvaljuje i skinem 1.5GB pa pustim kasnije i ne radi ne znam kakva im je furka to uopste
u svojoj sam karijeri skinuo samo dva fejk filma
sleep dealer nekad davno
i nedavno young messiah...za ovaj mi je trazilo 6 km kredita da otvorim
a onaj prvi registraciju na neki sajt...
motiv je mozda kes od reklama ili sami studiji kace fejk naslove
il se neko zeza
Trazim film... zapravo sam se i registrovao zbog toga. Pokusao sam po nekim chatovima da pitam raju jel zna neko ali niko nije bio od pomoci. Uglavnom, film se vrtio na BH programima bas davno, odmah poslije rata nekad.
Plot je prema mom sjecanju sljedeci: Crnokosa starija prostitutka/strip plesacica bude napadnuta, pretucena i silovana na zadnjem sjedistu automobila.
Iako nisam siguran mislim da je radnja retrospektivna. Njoj u nekom momentu pomaze izbacivac u klubu ili mozda samo neki njen frend, ovo izbacivac me vuce nesto mada nisam siguran. On ima svjetliju kosu, cudan nekakav. Ona poruzna, tamnija koza, specificnu cuznu ima.
Uglavnom, polomio sam imdb baze sa tagovima, rijecima, rape and shit, rape and revenge itd itd i nisam uspio naci trazeni film na tim listama.
Ako se ko moze sjetiti mozda, super, hvala.
Inace film se vrtio, dakle nije emitiran samo jednom. Ali davno.
Poz.
zigubigule wrote:Trazim film... zapravo sam se i registrovao zbog toga. Pokusao sam po nekim chatovima da pitam raju jel zna neko ali niko nije bio od pomoci. Uglavnom, film se vrtio na BH programima bas davno, odmah poslije rata nekad.
Plot je prema mom sjecanju sljedeci: Crnokosa starija prostitutka/strip plesacica bude napadnuta, pretucena i silovana na zadnjem sjedistu automobila.
Iako nisam siguran mislim da je radnja retrospektivna. Njoj u nekom momentu pomaze izbacivac u klubu ili mozda samo neki njen frend, ovo izbacivac me vuce nesto mada nisam siguran. On ima svjetliju kosu, cudan nekakav. Ona poruzna, tamnija koza, specificnu cuznu ima.
Uglavnom, polomio sam imdb baze sa tagovima, rijecima, rape and shit, rape and revenge itd itd i nisam uspio naci trazeni film na tim listama.
Ako se ko moze sjetiti mozda, super, hvala.
Inace film se vrtio, dakle nije emitiran samo jednom. Ali davno.
Poz.
1Dante1 wrote:Bila je rasprava o tom filmu skoro, prije stranicu dvije. Uglavnom jedni preporucuju dok drugi pljuju po filmu.
Sve zavisi od toga sta ljudi ocekuju od filma ili bolje od takve vrste filmova...
Ja licno, volim ovu tematiku i meni je legao, dva sata zabave i ocjena sedmica..